60330
-
#49363 meglett -
#49362 vettem + quickbart mégse engedi megnyitni,ötlet? -
#49361 Barbershopról tud valaki infóval szolgálni? Aldy trooperem lekéne kicsit fogyasztani.. ez a fat body type nem jön be.. -
Tibbbor #49360 FP vagy Operation taktikákról lehet már valahol magyarul is olvasni?
-
Tibbbor #49359 Minden válasz egy helyen a kérdésedre:
Korlátozások -
#49358 Subbként én úgy emlékszek lehet, ha más nem beteszel valami itemet és C.O.D-ra mész. -
#49357 lvl 10 után kevesebb xp is jár
csak 1 crew skill lehet
max 2 karakter lehet egy szerveren stb stb
#49356 Hali!
Chat használat van lekorlátozva(percenként 1 üzenet talán)
2quickslot barod van(ez kicsit kevésnek tünhetm de megoldható, buffokat, stanceokat nem rakod ki)
Heti 5 flashpoint(dungeon), és 3 warzone(battleground) van.
Lila geart nem tudod hordani.
Nincs bank
150k vagy 250k a kredit limit
1-2dolog drágább, de bőven kifizethető(mountolás stb.)
Ha esetleg minimálisat befizetsz(990ft-ot) akkor preffered leszel
Ezért kapsz bankot, +2quick slotot, több AH slotot, trade lehetőséget és korlátlan chatet.
Ez a 990ft a deluxe kiadás, amihez jár egy mount(ami elég jól néz ki) +3fun item. -
hugopareiros #49355 sziasztok
most kezdtem el tölteni a TOR-t
ha már ingyenesen kipróbálható, akkor meglesem
A kérdésem az lenne, hogy mennyire korlátol le az ingyenesség?
A pvp engem nem érdekel, csak a storyval lehessen jól haladni.
A lotro-ban egy bizonyos szint után már nagyon megérződött, hogy ha nem költök rá pénzt...akkor biza kínkeserves lesz a dolog. Itt is ez a helyzet? Vagy szépen végig lehet vinni? -
eXequtoR #49354 Most már csak a tokenek miatt is érdemes lesz full bolygót pucolni ( ilvl66 basic geart ott szerezheted meg ). -
#49353 Azért ennél szerencsére viccesebb dolgok is vannak benne, bár általában a kasztok küldetéseinél erőltették meg magukat a fiúk-lányok. -
Tibbbor #49352 Hát igen, a szintekkel az a "gond", hogy az ember akárhogy is csinálja, vagy a Heroic-ok, vagy a sztoriküldik(idővel néhány FP is), de "beszürkülnek", azaz jóval a szintünk alatt teljesíthetők, így nyilván elmarad a kihívás és a vele járó reward is.Én is pár hete "töltöttem be" az 50-et és gondolkodtam, mi legyen: vagy elkezdek hajtani az új gear-re, vagy csinálom tovább a küldiket, hisz még a sztorivonalat sem fejeztem be.Végül is utóbbi mellett döntöttem, mert nem akartam kihagyni a maradék bolygókat és természetesen érdekel a sztori is.Sok kihívás viszont már nincs a sima küldikben és a loot-tól se fogok padlót.Viszont az egyik küldi kapcsán végre humorral is találkoztam.Az egyik quest giver mondta, hogy bár nem sokat tud a jedikről, de ismeri a mondásukat:
"May the Floor be with you...!"
Ezen jót vigyorogtam! -
eXequtoR #49351 Új bolygóba az a durva, ha csak a storyt viszed dingeled 54et.. felénél már 55 lennél, ha mindent csinálsz? :D -
#49350 pts-en azt irtak 8-9 ora.
hasznal valaki Logitech G13, vagy razer nostromo/orbweavert? -
#49349 Nekem 50-ig általában 1 szint volt naponta, ha 4-5 órát kockultam pepecselés nélkül. Magyarul kényelmesen max egy hét alatt biztos el lehet majd érni az 55-öt. Időmilliomos kockák 2-3 nap alatt:) -
#49348 Ezzel nalunk is szoptak a klanban tobben is, ugyhogy en is csak javasolni tudom. -
Nephin #49347 Új fp nem lesz, csak új raid és néhány régi fp HM-verziója. Az idő tőled függ, lefogadom, hogy lesz, aki egy nap alatt eléri. -
mnorbi2 #49346 Esetleg arról van info mennyi idő 50-55re lepni? Mennyi új fp lesz? -
#49345 Nekem ma 5 órámba került mig elfogadta a one time pass-t. Jótanács. Freemail címet lecserélni Gmailre. :)))) -
#49344 jah oké köszönöm -
Nephin #49343 Nincs zárva, csak lvl 10 kell hozzá. -
#49342 köszi,de sajnos most tapasztalom hogy f2p-vel zárva -
Nephin #49341 /cjoin Hungarian -
#49340 basszus ne röhögjetek de nem emlékszek hogy kell csatlakozni a Hungarian chat-re? -
Tibbbor #49339 Köszi, akkor legfeljebb minden nap bepötyögöm.Mondjuk erre gondolhattak volna, mert mostantól retteghetek, hogy minden nap el is fogadja az aktuális jelszót.Elég ijesztő híreket olvasok erről a különböző fórumokban. -
Nephin #49338 Ezek a szerverek, igen.
Tibbbor: ha dinamikus IP-d van, akkor igen, jönni fog elvileg
Ha nem indul a játék -help -
Tibbbor #49337 Athletic Bilbo kérdéséhez csatlakoznék:
Subscriber vagyok és a kezdetektől a Display nevemet használom belépéshez.Tegnap kaptam én is egy One Time Passworld-öt, rendben beléptem vele.Erre ma megint hasonló jelszó érkezett, azzal is be tudtam lépni.Na de minden nap ez fog ismétlődni vagy csak nem olvastam el valamit?!
Ui.:Semmi nem változott a gépemen. -
#49336 a magyar közösség szerver listája még mindig az ami a bannerban van vagy történt valami nagyobb elmozdulás,változás mert gondolkozok egy új karakteren vagy egy régi folytatásán :) -
eXequtoR #49335 Nephin mégis milyen szóval lehetne jellemezni az EAs öltönykéket? -
#49334 igen. Akkor ezek szerint ez lehet a probléma? De pl amit ma küldött azzal már be sem tudok lépni. -
#49333 For who?
Any SWTOR player running Windows Vista/7 in 64 bits with a minimum of 3.5GB RAM, 5GB advised, 7GB or more recommended and 8GB or more for those willing to experiment more advanced settings. -
Nephin #49332 Változik az IP-d? -
#49331 Hali all. Ez a one time password megőrjít. Miért kéri minden nap?
-
Nephin #49330 Mivel rankedre csak 55-ös karakter mehet, a HC pvpsek gyorsan felhúzzák majd a karakterüket, nem fognak azzal szórakozni és időt fecsérelni, hogy másokat ütögessenek pontot alig adó csatákban. -
Pacho #49329 Csak a "bárki" nem visel end game setet. Na mindegy, biztos lesznek majd új videók a neten megint 9k-s meg 12k-s ütésekről, (lvl 54 vs lvl 30) majd lehet élvezkedni. -
#49328 Valaki használja ezt a swtor unleashed-t?
Nekem 4gb ramom van, azt írják, hogy 2.5gb kell az swtornak, a maradékot pedig be lehet osztani a programmal,(remélem jól értelmeztem), tehát mit érdemes bepipálnom, hogy gyorsuljon a betöltés és ne legyenek fps dropjaim?
Ha valaki nem tudná miről is beszélek:Link -
Barbosa #49327 Csak egy apró exploit marad, ami végülis csak 5 szintig működik (50-54), és csak azoknál, akik sok EWH cuccot összeszedtek. Legacy gear-en keresztül minden újabb karakternek átdobják a felszerelést. Persze ez már az ultra-HC kategória.
Mondom ezt úgy, hogy még nem láttam a 2.0-t, lehet kivédték valahogy. -
Nephin #49326 Azok most is vannak. Aki nem ötvenes és pvp-zik, az 10-49-ig bárkivel összekerülhet. Nem változik semmi, csak bejön a külön 55-ös bracket. -
Starfarer #49325 Köszi! -
Pacho #49324 Na de elvileg mindig lesznek új és új low lvl karik - mert ha nem így lenne behalna a játék. Azoknak nem vigasz, hogy "már csak 20 szint és te is alázhatsz másokat". Ebből még lesz sok cry. Inkább hagyták volna lvl 50-55-ig.