60330
  • Tatyla
    meglett
  • Tatyla
    vettem + quickbart mégse engedi megnyitni,ötlet?
  • V43 1105
    Barbershopról tud valaki infóval szolgálni? Aldy trooperem lekéne kicsit fogyasztani.. ez a fat body type nem jön be..
  • Tibbbor
    FP vagy Operation taktikákról lehet már valahol magyarul is olvasni?
  • Tibbbor
    Minden válasz egy helyen a kérdésedre:

Korlátozások
  • V43 1105
    Subbként én úgy emlékszek lehet, ha más nem beteszel valami itemet és C.O.D-ra mész.
  • pxxl
    lvl 10 után kevesebb xp is jár
    csak 1 crew skill lehet
    max 2 karakter lehet egy szerveren stb stb

a két frakció között (legacyn belül) lehet küldeni levelet? pl pénzt esetleg itemet.
  • Panzeradler #49356
    Hali!

Chat használat van lekorlátozva(percenként 1 üzenet talán)
    2quickslot barod van(ez kicsit kevésnek tünhetm de megoldható, buffokat, stanceokat nem rakod ki)
    Heti 5 flashpoint(dungeon), és 3 warzone(battleground) van.
    Lila geart nem tudod hordani.
    Nincs bank
    150k vagy 250k a kredit limit
    1-2dolog drágább, de bőven kifizethető(mountolás stb.)

Ha esetleg minimálisat befizetsz(990ft-ot) akkor preffered leszel
    Ezért kapsz bankot, +2quick slotot, több AH slotot, trade lehetőséget és korlátlan chatet.

Ez a 990ft a deluxe kiadás, amihez jár egy mount(ami elég jól néz ki) +3fun item.
  • hugopareiros
    sziasztok
    most kezdtem el tölteni a TOR-t
    ha már ingyenesen kipróbálható, akkor meglesem

A kérdésem az lenne, hogy mennyire korlátol le az ingyenesség?
    A pvp engem nem érdekel, csak a storyval lehessen jól haladni.
    A lotro-ban egy bizonyos szint után már nagyon megérződött, hogy ha nem költök rá pénzt...akkor biza kínkeserves lesz a dolog. Itt is ez a helyzet? Vagy szépen végig lehet vinni?
  • eXequtoR
    Most már csak a tokenek miatt is érdemes lesz full bolygót pucolni ( ilvl66 basic geart ott szerezheted meg ).
  • picket
    Azért ennél szerencsére viccesebb dolgok is vannak benne, bár általában a kasztok küldetéseinél erőltették meg magukat a fiúk-lányok.
  • Tibbbor
    Hát igen, a szintekkel az a "gond", hogy az ember akárhogy is csinálja, vagy a Heroic-ok, vagy a sztoriküldik(idővel néhány FP is), de "beszürkülnek", azaz jóval a szintünk alatt teljesíthetők, így nyilván elmarad a kihívás és a vele járó reward is.Én is pár hete "töltöttem be" az 50-et és gondolkodtam, mi legyen: vagy elkezdek hajtani az új gear-re, vagy csinálom tovább a küldiket, hisz még a sztorivonalat sem fejeztem be.Végül is utóbbi mellett döntöttem, mert nem akartam kihagyni a maradék bolygókat és természetesen érdekel a sztori is.Sok kihívás viszont már nincs a sima küldikben és a loot-tól se fogok padlót.Viszont az egyik küldi kapcsán végre humorral is találkoztam.Az egyik quest giver mondta, hogy bár nem sokat tud a jedikről, de ismeri a mondásukat:

"May the Floor be with you...!"

Ezen jót vigyorogtam!
  • eXequtoR
    Új bolygóba az a durva, ha csak a storyt viszed dingeled 54et.. felénél már 55 lennél, ha mindent csinálsz? :D
  • gergod
    pts-en azt irtak 8-9 ora.

hasznal valaki Logitech G13, vagy razer nostromo/orbweavert?
  • MerlinW
    Nekem 50-ig általában 1 szint volt naponta, ha 4-5 órát kockultam pepecselés nélkül. Magyarul kényelmesen max egy hét alatt biztos el lehet majd érni az 55-öt. Időmilliomos kockák 2-3 nap alatt:)
  • MrStokes
    Ezzel nalunk is szoptak a klanban tobben is, ugyhogy en is csak javasolni tudom.
  • Nephin
    Új fp nem lesz, csak új raid és néhány régi fp HM-verziója. Az idő tőled függ, lefogadom, hogy lesz, aki egy nap alatt eléri.
  • mnorbi2
    Esetleg arról van info mennyi idő 50-55re lepni? Mennyi új fp lesz?
  • Athletic  Bilbo
    Nekem ma 5 órámba került mig elfogadta a one time pass-t. Jótanács. Freemail címet lecserélni Gmailre. :))))
  • Tatyla
    jah oké köszönöm
  • Nephin
    Nincs zárva, csak lvl 10 kell hozzá.
  • Tatyla
    köszi,de sajnos most tapasztalom hogy f2p-vel zárva
  • Nephin
    /cjoin Hungarian
  • Tatyla
    basszus ne röhögjetek de nem emlékszek hogy kell csatlakozni a Hungarian chat-re?
  • Tibbbor
    Köszi, akkor legfeljebb minden nap bepötyögöm.Mondjuk erre gondolhattak volna, mert mostantól retteghetek, hogy minden nap el is fogadja az aktuális jelszót.Elég ijesztő híreket olvasok erről a különböző fórumokban.
  • Nephin
    Ezek a szerverek, igen.

Tibbbor: ha dinamikus IP-d van, akkor igen, jönni fog elvileg

Ha nem indul a játék -help
  • Tibbbor
    Athletic Bilbo kérdéséhez csatlakoznék:

Subscriber vagyok és a kezdetektől a Display nevemet használom belépéshez.Tegnap kaptam én is egy One Time Passworld-öt, rendben beléptem vele.Erre ma megint hasonló jelszó érkezett, azzal is be tudtam lépni.Na de minden nap ez fog ismétlődni vagy csak nem olvastam el valamit?!
    Ui.:Semmi nem változott a gépemen.
  • Tatyla
    a magyar közösség szerver listája még mindig az ami a bannerban van vagy történt valami nagyobb elmozdulás,változás mert gondolkozok egy új karakteren vagy egy régi folytatásán :)
  • eXequtoR
    Nephin mégis milyen szóval lehetne jellemezni az EAs öltönykéket?
  • Athletic  Bilbo
    igen. Akkor ezek szerint ez lehet a probléma? De pl amit ma küldött azzal már be sem tudok lépni.
  • Pari
    For who?
    Any SWTOR player running Windows Vista/7 in 64 bits with a minimum of 3.5GB RAM, 5GB advised, 7GB or more recommended and 8GB or more for those willing to experiment more advanced settings.
  • Nephin
    Változik az IP-d?
  • Athletic  Bilbo
    Hali all. Ez a one time password megőrjít. Miért kéri minden nap?
  • Nephin
    Mivel rankedre csak 55-ös karakter mehet, a HC pvpsek gyorsan felhúzzák majd a karakterüket, nem fognak azzal szórakozni és időt fecsérelni, hogy másokat ütögessenek pontot alig adó csatákban.
  • Pacho
    Csak a "bárki" nem visel end game setet. Na mindegy, biztos lesznek majd új videók a neten megint 9k-s meg 12k-s ütésekről, (lvl 54 vs lvl 30) majd lehet élvezkedni.
  • Panzeradler #49328
    Valaki használja ezt a swtor unleashed-t?
    Nekem 4gb ramom van, azt írják, hogy 2.5gb kell az swtornak, a maradékot pedig be lehet osztani a programmal,(remélem jól értelmeztem), tehát mit érdemes bepipálnom, hogy gyorsuljon a betöltés és ne legyenek fps dropjaim?

Ha valaki nem tudná miről is beszélek:Link
  • Barbosa
    Csak egy apró exploit marad, ami végülis csak 5 szintig működik (50-54), és csak azoknál, akik sok EWH cuccot összeszedtek. Legacy gear-en keresztül minden újabb karakternek átdobják a felszerelést. Persze ez már az ultra-HC kategória.

Mondom ezt úgy, hogy még nem láttam a 2.0-t, lehet kivédték valahogy.
  • Nephin
    Azok most is vannak. Aki nem ötvenes és pvp-zik, az 10-49-ig bárkivel összekerülhet. Nem változik semmi, csak bejön a külön 55-ös bracket.
  • Starfarer
    Köszi!
  • Pacho
    Na de elvileg mindig lesznek új és új low lvl karik - mert ha nem így lenne behalna a játék. Azoknak nem vigasz, hogy "már csak 20 szint és te is alázhatsz másokat". Ebből még lesz sok cry. Inkább hagyták volna lvl 50-55-ig.