60330
-
#49403 én tegnap az assa tankra nyomtam inspectet, mert jó féle cucca volt, és érdekelt, hogy mi az, és kiírt neki 108900 hp-t kb :D na mondom jól van, a tank bírni fogja :DDD -
Nephin #49402 Meglátom, mit tehetek. :)
Az inspect bugos. -
hugopareiros #49401 Mint szinte teljesen kezdő MMO-s emberke, egy ilyen leírásnak én is örülnék.
Hisz kezdőként csak sejtéseim vannak arról, hogy mi is lenne egy adott manus (dps, tank, healer) feladata.
Tank megy a bossra így őt fogja ütni, healer őt gyógyítja, a dps-ek pedig így tudják 'nyugodtan' sebezni a boss-t.
Gondolom azért ennyire nem egyszerű a dolog :D, angol leírásokat találtam róla, ha magyart nem lelek, akkor át is olvasom őket, csak hát én is jobb szeretem a honfitársak tapasztalatait olvasni. -
Tibbbor #49400 Na, tegnap este végigolvastam a FP Guid-ot. Hasznos és humoros olvasmány, egyben hiánypótló is.Jó lenne néhány konkrét FP-ról is hasonló magyar nyelvű leírás, sokan örülnének neki.
Más: párszor már kérdeztem, de nem igazán kaptam rá választ.Nekem sehogy sem akar működni az inspect player funkció.A targetelt player képe jelenik meg a karakterlapomon, de az én cuccaimmal körítve.Mi lehet a gond?Pedig néha érdekelne, mit viselnek mások? -
Nephin #49399 Igen, negyed nyolctól mennek a szerverek. -
El Protector #49398 már csorog lefelé a peccs öt megával ^^ -
#49397 Patch notes fent van swtor.com - on -
Nephin #49396 Ha valakit zavar a folyton érkező one time password, ellenőrizze, hogy engedélyezve vannak-e a cookiek… persze dinamikus IP-nél kb. mindegy. -
Nephin #49395 Itt regisztrálsz, kitöltöd a jelentkezési lapot és a törzsi tanács elbírál. :P -
#49394 Kérhetek egy pici infómorzsát arról, hogy miképpen lehet hozzátok tagfelvételt nyerni ? -
Nephin #49393 :D -
Tibbbor #49392 Nephin!
Most olvasom a FP Guid-ot, hát ez egy remekmű, szétröhögöm magam rajta!!!
Ez például zseniális(szinte látom...):
"Persze vannak jó szándékú, de balek tankok, akik ilyenkor azonnal tauntolgatnak és oda is aggrót próbálnak verni, mert az a renitens nyomoronc még akkor is ugyanazt a mobot targeteli és ütné lelkesen, amikor már a medic centerben toporog."
Ui.. PM-re válasz ment, bocs a késésért! -
Nephin #49391 Jönnek a huttok ááááá! -
Noitulove #49390 Star Wars: The Old Republic feltöltőkártya (60 napos gamecard) 6500 Ft-ért eladó.
Érd:20 423 90 21 -
#49389 Anno volt, manapsag mar, amikor minden narancs es modolhato, inkabb csak "trofea" :) Meg ha be is valtod, hamar kinovod. -
#49388 Hát igen nem túl sok az értelme, főleg, hogy első FP-ből kb le is cseréled a beváltott cuccod. -
#49387 igen, erre rájöttem én is :) de akkor sincs sok értelme szvsz. nagy dumával jön, hogy hú spéci cuccra válthatod be...ahm nagyon :D na mind1, csak fura :)
-
#49386 Legacy boundos, azaz áttudod küldeni egy másik karidnak és azzal kivenni. -
#49385 na ezt valaki magyarázza el nekem. végztem a chapter 1-el, kaptam egy itemet, amivel a legacy vendortól tudok venni egy main hand fegyvert. aham lvl 10-eset. na most ennek hol van értelme, mikor lvl 37 vagyok? -
#49384 ne aggódj, olyankor automatikusan felveszi az összes közeli lootot -
hugopareiros #49383 Másnál is úgy van, hogy ha legyőzök egy csoportot és hiába van két embernél is loot, csak az egyiket tudom felvenni, mert a másik eltűnik.
Ez azért gáz, mert ha cuccokat kell tőlük szereznem, akkor így több csoportot kell likvidálni.
Ha egyesével ölöm őket és amint lehet lootolok, akkor a később meghalt npc-k cuccait is fel tudom venni, csak ez nem mindig megoldható.
Ez lehet azért mert beállítottam, hogy jobb egérgomb lenyomására automatikusan felszedjen mindent? -
#49382 uhh köszi erre egyáltalán nem emlékeztem :) -
#49381 1. Leveszed
2. Karakterlapon jobb szélen van egy kis páncél ikon... -
calis #49380 Szoktam nézni, hogy pl az insták unlockolását 1 hétre lehet megvenni, de a ~1200 credites artifacet equipment unlock szövege elég szűkszavúan fogalmaz ez ügyben... -
#49379 befizettem egy hónapot -
hugopareiros #49378 PvE szerveren ha ellenséges területre megyek, akkor automatice PvP lesz? Tehát csak semleges részeken van különbség a pvp és a pve szerver között? -
mcgrape #49377 Ha ingyen játszol, azaz f2p vagy prefered státusz ban vagy akkor sehogy. -
#49376 még egy hülye kérdés hogy tünetem el a sapkát a fejemről? -
#49375 -
#49374 ha befizetek egy hónapot elérhető lesz minden mint régen? -
#49373 Az a baj hogy az olcsó kredit kevés a sok meg drága :( -
#49372 Veheted összes karakterre is, de úgy értelem szerűen többe kerül. GTM-en érdemes nézelődni ha van sok kredited, mert szoktak ilyeneket feltenni. -
#49371 Attól függ. -
calis #49370 Ha megveszem az artifacet equipment unlockot, az végleges? ill az összes karakterem megkapja? -
#49369 Ami rajtad volt azt tudod használni, de újat nem tudsz felvenni. -
Nephin #49368 Flashpoint-guide :) -
#49367 Hmm én sub voltam 2 hónapig, most pref és ugyanúgy rajtam maradtak a lila cuccaim, használhatom a többit. Mondjuk újat még nem próbáltam felvenni azóta. -
#49366 Be kell fizetned vagy megvenned 1200cartel coinért az artifacet equipment unlockot. -
#49365 Én prefered vagyok, lila geart akkor tudom felvenni ha befizetem a havidíjat vagy elég kevesebbet? -
hugopareiros #49364 köszönöm a válaszokat :) ez a 990 ft még bele is férhet :)