60330
  • pxxl
    én tegnap az assa tankra nyomtam inspectet, mert jó féle cucca volt, és érdekelt, hogy mi az, és kiírt neki 108900 hp-t kb :D na mondom jól van, a tank bírni fogja :DDD
  • Nephin
    Meglátom, mit tehetek. :)

Az inspect bugos.
  • hugopareiros
    Mint szinte teljesen kezdő MMO-s emberke, egy ilyen leírásnak én is örülnék.
    Hisz kezdőként csak sejtéseim vannak arról, hogy mi is lenne egy adott manus (dps, tank, healer) feladata.

Tank megy a bossra így őt fogja ütni, healer őt gyógyítja, a dps-ek pedig így tudják 'nyugodtan' sebezni a boss-t.
    Gondolom azért ennyire nem egyszerű a dolog :D, angol leírásokat találtam róla, ha magyart nem lelek, akkor át is olvasom őket, csak hát én is jobb szeretem a honfitársak tapasztalatait olvasni.
  • Tibbbor
    Na, tegnap este végigolvastam a FP Guid-ot. Hasznos és humoros olvasmány, egyben hiánypótló is.Jó lenne néhány konkrét FP-ról is hasonló magyar nyelvű leírás, sokan örülnének neki.
    Más: párszor már kérdeztem, de nem igazán kaptam rá választ.Nekem sehogy sem akar működni az inspect player funkció.A targetelt player képe jelenik meg a karakterlapomon, de az én cuccaimmal körítve.Mi lehet a gond?Pedig néha érdekelne, mit viselnek mások?
  • Nephin
    Igen, negyed nyolctól mennek a szerverek.
  • El Protector
    már csorog lefelé a peccs öt megával ^^
  • gergod
    Patch notes fent van swtor.com - on
  • Nephin
    Ha valakit zavar a folyton érkező one time password, ellenőrizze, hogy engedélyezve vannak-e a cookiek… persze dinamikus IP-nél kb. mindegy.
  • Nephin
    Itt regisztrálsz, kitöltöd a jelentkezési lapot és a törzsi tanács elbírál. :P
  • V43 1105
    Kérhetek egy pici infómorzsát arról, hogy miképpen lehet hozzátok tagfelvételt nyerni ?
  • Nephin
    :D
  • Tibbbor
    Nephin!

Most olvasom a FP Guid-ot, hát ez egy remekmű, szétröhögöm magam rajta!!!

Ez például zseniális(szinte látom...):
    "Persze vannak jó szándékú, de balek tankok, akik ilyenkor azonnal tauntolgatnak és oda is aggrót próbálnak verni, mert az a renitens nyomoronc még akkor is ugyanazt a mobot targeteli és ütné lelkesen, amikor már a medic centerben toporog."

Ui.. PM-re válasz ment, bocs a késésért!
  • Nephin
    Jönnek a huttok ááááá!
  • Noitulove
    Star Wars: The Old Republic feltöltőkártya (60 napos gamecard) 6500 Ft-ért eladó.

Érd:20 423 90 21
  • PiszkosFred
    Anno volt, manapsag mar, amikor minden narancs es modolhato, inkabb csak "trofea" :) Meg ha be is valtod, hamar kinovod.
  • Panzeradler #49388
    Hát igen nem túl sok az értelme, főleg, hogy első FP-ből kb le is cseréled a beváltott cuccod.
  • pxxl
    igen, erre rájöttem én is :) de akkor sincs sok értelme szvsz. nagy dumával jön, hogy hú spéci cuccra válthatod be...ahm nagyon :D na mind1, csak fura :)

• Panzeradler #49386
    Legacy boundos, azaz áttudod küldeni egy másik karidnak és azzal kivenni.
  • pxxl
    na ezt valaki magyarázza el nekem. végztem a chapter 1-el, kaptam egy itemet, amivel a legacy vendortól tudok venni egy main hand fegyvert. aham lvl 10-eset. na most ennek hol van értelme, mikor lvl 37 vagyok?
  • Shiwo
    ne aggódj, olyankor automatikusan felveszi az összes közeli lootot
  • hugopareiros
    Másnál is úgy van, hogy ha legyőzök egy csoportot és hiába van két embernél is loot, csak az egyiket tudom felvenni, mert a másik eltűnik.

Ez azért gáz, mert ha cuccokat kell tőlük szereznem, akkor így több csoportot kell likvidálni.

Ha egyesével ölöm őket és amint lehet lootolok, akkor a később meghalt npc-k cuccait is fel tudom venni, csak ez nem mindig megoldható.

Ez lehet azért mert beállítottam, hogy jobb egérgomb lenyomására automatikusan felszedjen mindent?
  • Tatyla
    uhh köszi erre egyáltalán nem emlékeztem :)
  • picket
    1. Leveszed
    2. Karakterlapon jobb szélen van egy kis páncél ikon...
  • calis
    Szoktam nézni, hogy pl az insták unlockolását 1 hétre lehet megvenni, de a ~1200 credites artifacet equipment unlock szövege elég szűkszavúan fogalmaz ez ügyben...
  • Tatyla
    befizettem egy hónapot
  • hugopareiros
    PvE szerveren ha ellenséges területre megyek, akkor automatice PvP lesz? Tehát csak semleges részeken van különbség a pvp és a pve szerver között?
  • mcgrape
    Ha ingyen játszol, azaz f2p vagy prefered státusz ban vagy akkor sehogy.
  • Tatyla
    még egy hülye kérdés hogy tünetem el a sapkát a fejemről?
  • V43 1105
  • Tatyla
    ha befizetek egy hónapot elérhető lesz minden mint régen?
  • Tatyla
    Az a baj hogy az olcsó kredit kevés a sok meg drága :(
  • Hecker007
    Veheted összes karakterre is, de úgy értelem szerűen többe kerül. GTM-en érdemes nézelődni ha van sok kredited, mert szoktak ilyeneket feltenni.
  • V43 1105
    Attól függ.
  • calis
    Ha megveszem az artifacet equipment unlockot, az végleges? ill az összes karakterem megkapja?
  • Hecker007
    Ami rajtad volt azt tudod használni, de újat nem tudsz felvenni.
  • Nephin
    Flashpoint-guide :)
  • MerlinW
    Hmm én sub voltam 2 hónapig, most pref és ugyanúgy rajtam maradtak a lila cuccaim, használhatom a többit. Mondjuk újat még nem próbáltam felvenni azóta.
  • Panzeradler #49366
    Be kell fizetned vagy megvenned 1200cartel coinért az artifacet equipment unlockot.
  • Tatyla
    Én prefered vagyok, lila geart akkor tudom felvenni ha befizetem a havidíjat vagy elég kevesebbet?
  • hugopareiros
    köszönöm a válaszokat :) ez a 990 ft még bele is férhet :)