60330
-
Tibbbor #49443 Dinamikus IP cím az oka, Tőled tudtam meg... -
Nephin #49442 A cookiek engedélyezve vannak?
-
Tibbbor #49441 Hű, ezt nagyon köszönöm, mert egyébként minden belépés újabb jelszóval jár és kicsit macerás. -
Nephin #49440 Itt követheted, melyik szervert tudják elindítani. -
Tibbbor #49439 Megnyugodhatsz, nálam is ugyanez a helyzet.Néhány FP-on végigmentem, de csak az utolsó bossok megölését ismeri el.Az azért elég fura lenne...A companionokkal bolygónként megölt ellenfelek számáról pedig nem is beszélve!
Van már valami hír arról, mikor lesz elérhető a Red Eclipse? -
#49438 Áhá. Köszi a válaszokat:) -
#49437 Az fontos, hogy az adott fp vagy ops bossok-nál milyen taktikát kell követned, mint tank. Elsődleges ugye a boss lekötése, és ahogy pixxel is írja a mobokat a dps leszedi amilyen gyorsan csak lehet, és igen, fontos, hogy tank is és a dps is figyelje a healert, mert a healer csak enrage megelőzése céljából dps-elhet, mobokra nem javasolt a dps-ezése. Te vagy az, aki irányítja, azaz mozgatja és forgatja a boss-t, ami bizonyos helyzetekben kulcsfontosságú lehet.
Más:
Megvan a célom. Nagyon bejön a "cicus" sorci Underworld gear. Jól fog jönni a csajszi purebloodomnak. :) -
#49436 és nem kell foglalkozni a kisebb ellenfelekkel. ha van egy csoport, aminek a közepén áll pl egy 10k hp-s elit, meg mellette 4db 2k hp-s, akkor aoe taunt ha van, hogy rádugorjon mind, ha nincs akkor az elitre taunt, a többit úgyis leszedjük mi dps-ek :D
én legalább is azt szoktam, hogy ledarálom a kicsiket hamar, míg a tank fogja a nagyobbat, meg figyelem fél szemmel a healert, hogy nem húz-e be egy kisebbet, aztán megszabadítom tőle :) úgyis tudok egyet tauntolni én is az assával. -
Barbosa #49435 Tudja valaki, hogy 14-én mikor lehet kezdeni a kieget? -
#49434 Nem tudom, hogy más ilyen játékban tankoltál-e már, de a lényeg, hogy mindig te kezdj, ne várd meg, hogy hogy a hülye dd-k behúzzák, mert akkor szenvedhetsz hogy átszedd az aggro-t, nagyobb pakkoknál Te irányíts, jelöld fel a cc-t meg a focus targetet, különben káosz lesz.
Nem tudom, hogy shadownak mennyi tauntja van, de 1et mindenképp hagyj meg arra, hogy a healerröl leszed először, mert ha ő meghal te is meghaltál.
Nagy vonalakban azt hiszem ennyi, a legfontosabb, hogy neked kell irányítani. -
#49433 A viccet félretéve, mi a legokosabb tank stratégia/módszer? Shadow volnék. -
Nephin #49432 Szerintem az achik bugosak, sokaknak rosszat mutat. -
gunji #49431 Üdv!
Érdekes bugba vagy featurebe futottam bele a múlt héten az Underworld Trading crew skill esetén. Grade 3 lila fémre lenne szükségem, de sose ajánlja fel egy 'rich yield grade 3 underworld metals' küldetést se, helyette van 6 (hat!) grade 5-ös és kettő grade 6-os rich yield companion gifts misszió. Így persze nehéz modot gyártani.
A mostani újdonságokat nem tudom néztétek-e, főleg a legacy lapon találhatók achievementek keltették fel a figyelmemet. Öt élő karakterem van 19-38 szintek között, de a lista szerint egyetlen egy ellenfelet sem győztem még le, ami ugye eleve lehetetlen. Két flashpointot csináltam végig, megölve az ottani bossokat, de pl. szerinte az Esselesben nem győztem le Ironfistet, ami nem igaz. Szintén nem igaz, hogy nem öltem még meg Coruscanton a Jedi Templomban az emeleten ülő Sithet (Anev nemtudomkit).
És még sorolhatnám hosszasan a hibákat. Kiábrándító.
Csak nekem lett ilyen, vagy más is járt emígyen? -
Nephin #49430 Nagyjából mindegy, milyenek, mindenki kiszedi a modokat és átrakja a saját cuccába. :) -
HyperMonkey #49429 Na megnéztem az endgame geareket. No offense de...
Ronda, sőt ocsmány, nevetségesen szánalmas, minden kreativitást nélkülöző foshalmaz az összes kinézet. Tényleg nem kéne kivágni a BW designereit? Ennyire ocsmány geareket direkt sem tudnék tervezni. -
Nephin #49428 SaV trailer -
Nagyapi #49427 Nos sikerült, az one time lett választva, és hurrá.
Nagyon köszönöm a segítséget mindkettőtöknek.
-
Nagyapi #49426 Ok, lassan képben vagyok :)
Először zavarónak éreztem ezt a sok lehetőséget, de ez így nagyon jól van kitalálva.
-
#49425 Nem, preffered státuszba ugrasz.Itt egy lista a következő kérdésedhez:D -
Nephin #49424 Akkor ugyanaz, ha cancelezel.
Nem törölnek semmit, legfeljebb nem férsz hozzá mindhez, ha túl sok van és belépnek a korlátok. -
Nagyapi #49423 Értem, ez így ugyanaz akkor, mintha az "ONE TIME PURCHASE" -t választottam volna ?
Még egy kérdés, ha lejárt a befizetett idő törlődnek a karik ? -
Nephin #49422 Nem, a recurring automatikusan levonja.
Ha ezt el akarod kerülni, előfizetsz és nyomsz egy cancelt, amint levonták a pénzt. A vásárolt időszak lejárta előtt eljátszod ugyanezt még egyszer elölről, ha megint be akarsz fizetni. -
Nagyapi #49421 Üdv !
Bocs a béna kérdésért, de mindenki volt kezdő.
Kacérkodok az előfizetéssel, de nem tudom hogy a "recurring subscription" hogy működik. Ha kiválasztom valamelyiket, az ennek megfelelő összeget levonják a megadott számlámról, eddig ok.
Mi lesz akkor ha a választott 90 nap lejár ? Automatikusan vonja a következőt, vagy rákérdez előtte ?
-
#49420 Interneten vannak képek róluk utána lehet nézni 2 perc :)és véleményezheted ;) -
#49419 szvsz rondak :)bar nem ismerem az osszeset. -
HyperMonkey #49418 Az új gear-ek hogy néznek ki? Még mindig béka-hal-ember-transformers borzalom vagy jók lettek? -
#49417 nem kell, hogy barkinek jo fegyvere lehessen... en peldaul nem fogok Basic gearrel szarakodni DG->Arkanian lesz -
#49416 Miutan befejezted a makeb story-t utana meg van par stage-1/2 kuldetes is. Nekem nagyon soknak tunt, de mondjuk en 55-t akartam elerni es en nem elvezem annyira a szintezgetest. 54.9-ig az uj bolygon csinaltam, es csak azert nem ott fejeztem be, mert inkabb egy gyors FP-ben klantarsakkal leptem meg a szintet. Igaz hasznaltam Exp packot.
A bolygo meg szepen meg van csinalva, vannak kis szurdokok, uj mechanikak (csobol kiaramlo levego feldob platformra) etc...
10 EUR - hoz kepest sok content van (szerintem)
-
#49415 volt par flirt opcio, de csak csaj NPC-kkel... nem tudom csaj karakterkent biztos megmarad... pasi flirt opciot nem talatam. -
HyperMonkey #49414 Ez így inkább egy közepes /gyenge DLC-nek hangzik mint egy kiegészítőnek... -
#49413 Nekem tegnap klantarsak azt mondtak, hogy nincs eleg kuldi az uj helyen, hogy 50-rol felhuzd magad 55-re. -
eXequtoR #49412 "szerintem rohadt sok uj kuldetes van Makeben"
Akkor te más játékkal játszol. Van egy main line és 1 daily kör. Mindezt bedobtak egy brutál nagy ótvar bolygóra. Igénytelen az egész. Basic commendation használhatatlan, mert a retardáltak kitalálták, hogy csak HERO repen tudod kivenni a fegyvert / receptet etc. Letolsz egy SM TFB/S&V-t és jobb geart szedsz ki mintha szarakodnál a commokkal. A WoW archeologyhoz hasonló seeker küldik nem rosszak, de ezen kívül sajna semmi pozitívum. :/ -
HyperMonkey #49411 Menyire érezhető ez a beharangozott buzulás a játékban? Főleg a Makeb bolygón. -
#49410 osszefoglalo van eleg a neten :) urharc nincs uj, grafika regi, commando uj kepessege csak WZ-re jo, de ott meg nem probaltam.
Szerintem mindenkepp megeri megvenni. Meg nem is kell am 1 nap alatt (8-9 ora) feltolni a karidat 55-re... en csak atrohantam a mainemmel a dolgokon, hogy kesz legyek az uj OP/HM-FP-kre, majd a masik 3x 50-esemmel lassabban megyek :)
Szerintem eleg sok az uj kontent... neten mindenki sir, hogy milyen keves, de szerintem rohadt sok uj kuldetes van Makeben. -
HyperMonkey #49409 Akkor írj már valami összefoglalót. Gondolkodom hogy megvegyem-e, de kíváncsi vagyok első kézből hogy milyen. Új képességek, grafikai update, űrharc változtatás volt-e stb. -
Pacho #49408 Végül miután az összes karimmal belogoltam 400 fölé ment a CC-k száma. -
#49407 Achievementekért kaptad. De valami hiba lehet velük, nekem 100 helyett 40et adott... -
#49406 Nah megvan a lvl55 :) eleg agzsibbaszto volt... -
Pacho #49405 F2p játékosként (preferred) kaptam 320 cartel coint miután belogoltam. Ez bug vagy feature?:) -
El Protector #49404 Inspect bugos, dismisseld a companionodat, akkor viszont teljesen jól használható.