60330
-
#49524 kész talent(ek) (majdnem az összes 2.0 már), pár leírás, rota stb :) -
Although #49523 Oké ez 35 pontot jelent a lehetséges 40 valamennyiből, remek, kicsit kedvezőtlen az elképzelésemhez de ez van. -
Although #49522 Szintén köszi!! -
Although #49521 Huh kösz!!!! -
hugopareiros #49520 itt tudsz 'gyakorolni' -
#49519 Őszintén szólva nem igazán értem mit szeretnél, de itt egy skill tree 2.0ás, itt tudsz kalkulálni jobbra balra. -
hugopareiros #49518 minden sor 5 talent berakása után aktiválódik
tehát az 1. sor alapból aktív (0 talent berakva)
a 2. sor az 5. talent berakása után
3. sor a 10. talentpont berakása után
4. sor a 15. talentpont berakása után
etc...
de ahhoz hogy a 4. sor megnyíljon, nem szükséges a 3. sorba 5 talentpontnak lennie
az a lényeg hogy a 4. sor alatt meglegyen a 15 talentpont
(remélem érthető) -
Although #49517 Nem volt még full leveles karim, nem tudom a felső két sor egyből aktiválódik vagy a legfelső terror elemhez az alatta levő sorban el kell költenem pár pontot. Csak látni akarom meddig jutok a madness fa mellett a heal agon. Előre kalkulálnám magamnak. -
Although #49516 Úgy látom ahhoz hogy a következő szint a feat táblán elérhető legyen bizonyos számú pontot az adott buildban el kell költeni. -
BlackSpider #49515 Hogy hogy 3? a Creeping Terror a Madness skill fa legtetejen van.
Sorcerer dps-kent miert nem hasznalod a Lightning fat?Nekem pl. madness fa Death Fieldig van felhuzva a tobbi poni ment Lightningra es nagyon jol mukodik. -
#49514 3? -
Although #49513 Egy kérdés. Sorcerer Madness dps specnél kell legalább 3 pont a Creeping terrorhoz eléréséhez? Csak számolgatok mire mennyi kell. -
BlackSpider #49512 Amit most fogok kerdezni lehet butasag ,de azert megkerdezem.Tehat van egy Jedi guardian karakterem az volt a main karakter de miota meglett a sith sorcerer azota szegeny kicsit hanyagolva van.Jedi baratunk 2.0 elott DPS volt es ennek megfeleloen van gearezve 1 slot kivetelevel rakata cucc van rajta.Most gondolkodom,hogy milyen lenne ha a letett Tionese Vindicator gearbol kiszednem a modositasokat(armoring,mod enhancement)es tankos cuccokat raknek bele.Lehetne igy eletkepes tankot faragni a Guardianbol,ugyanis ki szeretnem probalni a tank specet is lassuk milyen boxzsaknak lenni. -
calis #49511 Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy lvl 50-en egy Mercenary BH-nak melyik crafting skill volt a legjobb? Használható cuccokat tudott gyártani magának az Armortech vagy az Armstech?
Nagyon alkalmi játékos lennék, aki majd ha eléri a lvl55öt, főként alkalmi pvp-vel múlatná az időt. -
#49510 Mert alapvetően félreérted a működését te is.
Maga a cucc (a custom armor vagy fegyver darab) csak egy hély, amibe pakolsz amit akarsz. A "fő" tulajdonságokat az armoring / hilt / barrel hordozza. Ezek határozzák meg az armort, a sebzést, és ezeken van a szetbónusz is. Ha tehát kiveszed a Szuszogós Villámlás Sötét Sisakjából az armoringot, és átrakod a Gyikfingás Alap Craftingskillnövelő Fejpántjába, akkor neked bizony egy olyan cuccot sikerült összehoznod, ami gyíkul néz ki ugyan, de a Szuszogós Villámlás szet statjaival és bónuszával rendelkezik, főleg ha a többi modificationt is hozod. És sajnos mod a neve az egyiknek, ami szerintem nettó hülyeség, ezért a modificationt ne rövidítsük, mert ebből félreértések fakadhatnak, lásd korábbi hsz-ek.
Fontos tudni még tudni, hogy ez csak az 1.2 utáni cuccokra vonatkozik, ha azóta nem javították, de szerintem leszarják. Ez a rakata meg a war-hero, és bármi ami újabb. Itt sok infó angolul. -
Tibbbor #49509 Egyetértek veled!Hasonló cipőben járok, pontosabban csizmában, mert abban cseréltem modokat és máris kivette a szettből, de a bónuszok ettől még nem változtak.Viszont kénytelen vagyok valahogy fejleszteni a gearemet, ezért jobb híján ehhez kell folyamodnom.Komplett szettcseréhez még rengeteg commendation-t kell gyűjtenem.Mi a helyes megoldás: addig ne nyúljak egyáltalán a gear-hez, mert elvész a bónusz, vagy fejlesszem a cuccomat mod cserékkel, mert az többet ér? -
eXequtoR #49508 Shadow haszontalan a bonusok nélkül... 3 force / saber strike és 15% crit az alap ütésre ( kb fix crit ) 2.0ba mondjuk édes mind1, mert a dps speceket megölték. Pvpbe jó egyedül az infi börsztje. -
#49507 Rakata-ban cseréltem legutóbb mod-okat és cserekor írta/kivette az adott gear-t a szettből. Egyébként 51-es Shadow-m van most. Nem azt mondom, hogy teljesen haszontalan a bónusz, de nélküle sem volt eddig különösebb gondom hard fp-on vagy ops-on 58-61-es gear-rel. -
#49506 Klassz, köszi:) -
#49505 How to Become a Tank in SWTOR ;) -
#49504 Egyetértek.
Healerként fontos a fő skillem cd-jének csökkenése a set bonusnak köszönhetően.
Érdemes a set bonust figyelni. -
#49503 Jogos :) -
Nephin #49502 Volt egy infó, hogy az engedélyezés segített. Akkor neked nem. -
Paxton #49501 Engedélyeztem a sütiket, de semmi haszna, mert dinamikus IP címem van, ezért minden loginnál kéri a One-Time Password-öt.. :( -
Nephin #49500 Engedélyezted a sütiket? -
Paxton #49499 Valaki tudna segíteni, hogy milyen telefonszámot kell hívni a UK Customer Supporthoz? A honlapon a (0203) 0141 826 van, de az nem müködik. Természetesen az angol előhívószámmal is próbáltam. Pontosan milyen számot kell tárcsázni? A US szám müködik, de ott 30 perc várakozási időt jósoltak.
A fő problémám a One-Time Password. Melyik idióta találta ki a BioWare-nél?!? GMail-em van, de még így is lejár a biztonsági időkorlát mire megkapom, és kezdhetem elöről. Természetesen mikor megérkezik az új, újra lejár az időkorlát. Mivel dinamikus IP címem van ezért mindig kéri a One-Time Password-öt. És nem áll szándékomban fizetni +2800 Ft-ot a fix IP címért. Így nem marad más lehetőségem, mint letiltani az előfizetést, mivel felesleges fizetnem ez olyan játékért, amivel (hála a Bioware baomságának) nem tudok játszani.. :( -
eXequtoR #49498 A set bonust az armoring adja a modnak semmi köze hozzá. Milyen classal tolod, hogy haszontalannak találod a bonust? Szvsz az összes classnak jó, ha csak a 2es is. -
Pacho #49497 A minap vettem egy cartel pack-ot a GTN-n - gondoltam kipróblálom mi van benne - és az egyik item Overlord's command throne volt. Én nem nagyon fogom használni, nekem teljesen jó egy Ubrikki is, szóval szívesen elcserélném valami számomra sokkal hasznosabbra. GTN-re nem akartam betenni, mert F2p preferred accountom van jelenleg, ahol ugyebár 350k lehet nálam, ez a mount viszont ennek a többszöröséért kapható (most kora este néztem, több mint kétmillió volt). Ha van olyasvalaki, akinek kellene ez a mount - Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal - akkor küldjön pm-et itt nyugodtan. Szívesen fogadnék érte olyan unlockot, ami árban hasonló, vagy jól hasznosítható. -
Nephin #49496 :D Csak azért linkeltem, mert van, aki nem tud annyira angolul :D -
#49495 Szerintem vedd le a felbontást és minden rendben lesz. Néha kell tudni kompromisszumot kötni. -
TomStorm #49494 13.1 és minden default.Ahoz nem szoktam nyúlni,minden alap.Afterburner-t leszedtem de így is ugyanaz a gond.Húzom akár 1200 mhz-re vga-t akkor se változik.Komolyan ennek a 7870-es kártyának sok egy Swtor grafika vagy mi a franc van ezzel? -
#49493 Bocs, Nephin. Igazad van.
Rendszeres látogatója vagyok a gyöngyszemednek és most mar a lelkifurka, hogy nem rád gondoltam legelőször. -
#49492 Akkor valószínűleg ez a hiba egyik forrása, driver? catalyst beállítások? -
TomStorm #49491 1920×1080 a felbontás -
#49490 Kevés neki a VGA , bár mekkora felbontás ? -
TomStorm #49489 Nem tudja valaki esetleg,hogy miért akad a játék ha bekapcsolom vsync-et?Ugyanígy ha árnyékot bekapcsolom akkor is akad.Akkor fut csak rendesen ha mind2 ki van kapcsolva:( -
Nephin #49488 Egyébként azért rossz, mert lejár az időlimit. Freemail, citromail nem nyerő, gmail általában jó. -
Nephin #49487 Engedélyezd a sütiket, talán segít. Ha nem, kérj/válts fix IP-s netet/re. -
chris jericho #49486 Sziasztok! Valaki elmondaná hogy tudok leiratkozni a biztonsági jelszóról? Beszarás: 5 percet várok h elküldjék ezek után rossz a jelszó amit küldtek... -
Although #49485 Na szóval arra céloztam f2p-ként igazi élmény játszani a játékkal :) Nem mintha ezen múlna, amit most változtattak, de nem kell tartanom attól hogy még könnyebb lesz talán :)