60330
-
eXequtoR #49564 Fleeten Skill Mentor-t keresd a traineres részen. -
Plata #49563 Még egy kérdésem lenne,hogy lehet a talentemet resetelni? -
Plata #49562 Köszi,182 napig nem játszottam vele és elfelejtettem.Legalábbis játék szerint 182 napig nem voltam. -
#49561 össze-vissza van írva. pl Consular/Inquisitor (main class) aztán Guardian/Juggernaut (advanced class) :) erre próbáltam rávilágítani. sztem érdemesebb lenne advanced-et írni mindenhova. -
Nephin #49560 Shadow/assa megvan? :P -
Nephin #49559 /cjoin Hungarian -
#49558 Tankok
Consular/Inquisitor
-
Plata #49557 Felraktam újra Sw tor-t de elfelejtettem hogyan kell magyar csetre felcsatlakozni. -
Tibbbor #49556 A Classhatározó is kötelező olvasmány lett, gratula a szerzőnek!Minden class-t kipróbált már az író vagy ennyire mély nyomokat hagytak benne a group-ok? -
Tibbbor #49555 Okés, no problem.Ki is próbálom, milyen a vigi.Egyébként a Focus build-et is innen néztem ki és eddig tök jól elboldogultam vele.Viszont valóban több helyen olvastam, hogy a vigi való PvE-re. -
eXequtoR #49554 Ez pörfect lett !! :D -
Although #49553 Jó lett. Pvp makik valóban érdekesek, szeretek velük játszani van a kis guildunkba is kettő. Ők mindenhol egyformák, jó móka ahogy akár követed solo mobozás közben őket, az npc-k sokszor csak levegőt csapkodják, így jól felismerhetők. -
Nephin #49552 Classhatározó -
calis #49551 Hmm, köszi, megpróbálom még1x valamikor... Feldobom a shieldet, overload, és hátha. Csak ne lenne bugos ez az insta, és ne csak a group finderrel tudnék kijönni onnan... :S -
#49550 Pont az a lényege, legalább is az lenne annak a jetpacknek hogyha felugrasz azonnal megöli az ott levőket, párszor én is szoptam vele.. ha más nem délután összefutunk és segítek megcsinálni. -
eXequtoR #49549 Azért írtam, hogy egyértelmű mert valóban adja magát a talent 2.0 vigi még noccinak is sikerült kirakosgatni. :) -
calis #49548 Sziasztok!
Most csinálnám a 33-as BH-al a chapter1 lezáró küldetést, ahol az Aurora űrhajón kell megölni a Masterchef Engineert meg a spanját, felugorva egy jetpack-el. Tudtok valami értelmes taktikát rá, mert gyakorlatilag 5 másodpercen belül ledarálnak a földön, ha meg felugratok a jetpack-el, akkor meg már vagy a levegőben meghalok, vagy amint, földet érek, akkor lőnek szét... -
Tibbbor #49547 Ok, pont ilyen választ vártam...
Mindegy, majd megoldom másként.Azért kösz. -
eXequtoR #49546 A focus az agyhalott SMASHer pvp talent. Pvere vigilance van és egyértelmű, hogy mit kell kirakni elég ránézni talentekre. -
Tibbbor #49545 És tudnál linket adni ahol van?Jedi Guardian PVE Focus érdekelne. -
eXequtoR #49544 A noxxic-on kb. 1 használható build sincs.
DR 2.0ra -
Tibbbor #49543 A Noxxic-on most néztem a PVE Jedi Guardian(focus) 2. prior-ját:
Strength >= Accuracy (110%) > Power > Surge (75%) > Crit (30%)
Akkor most hogy van ez? -
Tibbbor #49542 Ezek szerint nem érdemes crit-es modification-öket választani, inkább a surge-öt és a többit javítani?A crit meg annyi amennyi alapból? -
eXequtoR #49541 Új stat prio 2.0: force és tech usereknek is kell a 110% hit ( eddig elég volt 108 ), surge 70 , crit 0 ( ami jön main statból annyi lesz ) többi pure power. Healereknel változó, de általába 10% alacrityt kirakják. -
Yoyoba #49540 Vakegér voltam, meglett, köszönöm. -
El Protector #49539 2.0-val komoly statvesztes jön, amíg 50-es szinten simán megvolt nalam a 35% crit és a 75 surge, itt szintlépésenként mindegyikből veszítünk pár százalékot. Sorcim 35-75-ről leesett 55-os szinten 25-64-re ugyanabban a gear-ben. Most járok ful lelite-ben és par ultimate cuccban 30-74-en, viszont így a power es az alacrity látja kárát, aminek szintén elég nagy a jelentősége most -
#49538 Key bindingsnél tudod beállítani őket. -
Yoyoba #49537 Az hogy másnál is előfordult már segítség, nem kell billentyűt cserélnem.
A nyomogatást kipróbálom, köszi.
Még egy kérdés, lehet-e a Quickbar2-őt billentyűkkel elérni? A YouTube-on láttam videókat, néhánynál látszott a jelzés. Én sehol nem találok konfigurálási lehetőséget. -
Tibbbor #49536 Sajnos okot nem tudok, párszor én is tapasztaltam.Először a rádiós billentyűzet hibájának véltem, de ezt később kizártam.Szerencsére ismételt nyomogatás hatására megszűnik a probléma.Ja, és nálam nem feltétlenül harc közben jelentkezett a hiba.
Más: Black Hole-ból csak Fleet Passal lehet visszajutni a Flottára? -
Yoyoba #49535 Üdv !
Pár hete kezdtem a játékot free-ként, majd egy hete megvettem 2 hónapot.
Az eleje óta kínlódok egy buggal ami nagyobb harcok kezdetekor jön elő, szinte mindig.
A hiba, hogy beragad ( nem mechanikusan ) az elsőnek megnyomott irányító billentyű, akár a WASD, akár a nyilakat használom. Iszonyúan bosszantó, és nem tudok rájönni mi okozhatja. Az alapbeállítást használom, nem állítgattam semmit.
Ha találkozott már Valaki ezzel a hibával, kérem írjon, ha megoldást is tudna, akkor pláne. -
Tibbbor #49534 Köszi, de pont ezt találva kérdeztem én is, ugyanis hiába igyekszem a javasolt stat prior alapján item modification-okat választani, még embertelenül messze vagyok a 75 %-tól.Ami lev.53-on azért elég lehangoló...Biztos rosszul csinálok valamit, de ez van. -
Although #49533 Szerintem ez nem 30% a knock out nem critnek minősül :) -
Although #49532 Rákerestem a kérdésedre mert nekem se tiszta, ezt találtam. surge rating
-
Tibbbor #49531 Tuti, hogy valaki megint le fog tolni, hogy félreértem a dolgokat, de akkor is megkérdezem:
A DPS-ek stat prioritásánál általában ugye 75 % Surge rating a kívánatos.Hol tudom megnézni, hogy pillanatnyilag hol állok?A karakterlapomon a Critical multiplier-nél?(fölé vitt kurzorral)
Itt szerepel ui. egy olyan sor, hogy:
Surge Rating(érték): +érték %
Ennek a bizonyos százalékos értéknek kellene 75-ig emelkednie? -
#49530 Tudományosan bizonyítottan 30% -
eXequtoR #49529 Nem tudom valaki belefolyt-e jobban, de sokat keresgéljük h critből 25% v 30% a prió. Ahány fórum annyi verzió, de eddig 25% áll nyerésre. Esetleg vki? -
eXequtoR #49528 Találtam egy hybrid sorc/sage talenten, ha valaki nagyon ragaszkodik a balance ághoz 2/12/32. -
eXequtoR #49527 Ezek a talentek haszontalanok. Shadow/Assa pure dotolos 0 dps, sorcnál még annyi se. Mind2 class a nuker talenten van jelenleg, shadow/sin csak pvpbe, sorc/sage pvebe is hasznos. -
Although #49526 Kösz! Általában saját magam próbálkozok, nem tűnik rossznak, de mivel a companionsra is építek ezért heal ág meg a madness van. -
#49525 sorc