60268
-
Plata #59227 Értem.
Nem tudom más hogy csinálja,de sima veteran hammer sutyó állomáson a csapattársaknak most is esett game modul.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.12. 20:45:18 -
gunji #59226 Nem probléma, nyugodtan, nem titok :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mert ilyen volt az ősz: munkahelyi problémák miatt inkább a tanulást választottam, s nem jutott rá idő. Decemberben meg nem sikerült pótolni. Röviden ennyi :( -
Plata #59225 Hát én nem bánom,azt a 10-et amit felraktam,azt elvitték,többet nem terveztem feltenni.
Most túl olcsó,majd ha jön az új szezon és megint kell belőle rengeteg és marha drága lesz.
Ne haragudj meg,nem kötözködés képpen mondom,de hogy a túróba nem húztad fel az event elején a reput?
Nekem mindig összejött a max heti token egy vagy két nap alatt utána várhattam a következő hetet hogy beválthassam.
Múlthéten kíváncsiságból be váltottam 40 darabot az NPC-nél és ki is tudtam farmolni újra. -
gunji #59224 Lement egy milla alá az ára. Biztos sokan olvassák e fórumot a világ(mindenség) minden táján... :D
Másnál is szaggat a szerver? Gyakran ledobál és a chat se megy (helyi hálózat jó) :(
/off Utoljára a g.a.m.e. modulokról spoilerben, hogy ne legyen zavaró
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bocs az offért, nem akarok annyit sírni, csak kicsit kiakadtam, mert hát nem (-igen) esik... hiába szaladgáltam tegnap egész nap Coruscanton, majd Nar Shaddaán... még 50-es influence-szel sem... összesen a héten 13 db jött... röhelyes. Lehet, hogy többet kéne áldozni a nagy randomize-szörnynek :D
Van összesen három hónap arra, hogy összeszedje a casual a teljes repura valót:
- ígérik: szerte a játékban esik
- ha nem, menjünk heroicra, fp-re, ops-ra
- ha akkor se, akkor csak a season ideje alatt
- ha úgyse, akkor csináljuk a weekly-ket
- de ott is a nehezebb 15 modult adókat
- ja meg a daily-ket is a napi 2 modulért (és a weekly-kkel is vigyázni, az utolsót hagyjuk hétfőre, nehogy veszítsünk daily-t)
- de ha így se, akkor evvan, így jártunk. Legközelebb tessék 72 órát fenn lenni naponta.
El nem tudom képzelni, hogy normál játékkal meg lehetne csinálni. Legalább akkor tegyenek ki egy kill-countert és az alapján százanként/ezrenként adjanak egy modult, akkor legalább látni, hogy van értelme. Az előző shadow-reput már feladtam, hogy bármikor be lesz fejezve, most ezt is elengedem... pá-pá o/
Bocs, csak kibeszéltem magam, utoljára erről. -
Plata #59223 Hát én kíváncsiságból feltettem a GTN-re 10 darabot 9 millióért,mind megvették. -
Plata #59221 Azt nem ismerem. -
pajer_csaba #59221 Fleeten vendornál valami 5k volt tavaly, azóta asszem techfragmentért lehet venni ugyan annál az NPC-nél. Bár én lassan kb 3 hónapja nem játszom. -
Plata #59220 Nézd ilyenek a knight/sorci karim skilljei.
Imperial oldali buffjai vannak,de a társának meg köztársasági buffjai,
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.09. 23:23:52 -
Plata #59219 Igen,ez az,szezon küldikhez jó párszor kellett és rohadt drága volt.
Most is 5-10 misi darabja exen. -
gunji #59218 Iokath recombinator: (forrás: torcommunity.com)
Anno még 140k-ért lehetett kapni a GTN-en, s gyártottam belőlük modokat - elég jó lehetett keresni, el nem szállt a void matter catalyst ára. Azóta már nem rentábilis a gyártás :( pedig jó kis időszak volt :) -
Plata #59217 Tegnap találtam egy NPC-t aki 260 ezerért ad el olyan vackot ami a kraftoláshoz kell és eddig GTN-ről vettem meg sok sok millióért már ha volt egyáltalán.
Egy másik NPC-t kerestem,de rossz helyen így találtam rá.
Kapásból vettem 120 darab vackot.
Star forge bejárata előtti liftnél mentem fel liftel,ott volt valami elfelejtett cuccok árusa.
Sajna fejből ennyi jut eszembe,ha este felmegyek majd megmondom rendesen,ha érdekel valakit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.09. 10:46:12 -
Plata #59216 Igen,a szezon jutalmak közt van olyan ami felhúzza a lökött spinét 50-esre.Sőt alt karinál instant 50-esre húzót is kapsz 1-et.
De ahogy unlockolod a szinteket szezonban úgy kapsz néha egy egy olyan vackot ami 15-20 ezer influence-t ad a szezon társhoz.Végül kapsz egy instant 50-es szintre húzót is.Ami legacy wide.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.08. 23:00:11 -
gunji #59215 Önmagában a játékkal, a szezon húzásával? Háh [meglepődött smiley ;] Ákkor napi átlag egy óra alatt tuti nem lehet a reput megcsinálni, még szezon alatt se, kár. A GS4-ben jó lenne változtatni ezen. Is. Meg máson. Is.
A májusi kezdést valóban elsősorban a dátum miatt tippeltem. Meg az időt hagyna a BW-nek rendesen tesztelni, esetleg valami kisebb fejlesztést még betenni. Valamit a játékosoknak is jó lenne szvsz egy kis szünet. -
Plata #59214 Simán felment még a szezon húzása közben.
Már minden karimnál 50-es a csaj.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.07. 22:11:17 -
gunji #59213 Phalanx influencét felizélted 50-re, vagy hagytad, ahogy van? -
Plata #59212 Hihetetlen,de ma este szépen tologatom conquestet a kicsi sorcimmal,erre azt veszem észre hogy a general cset átment magyar csetbe.
Szó szerint,tele a general cset zakkant magyarokkal akik a némi szervükről viccelgetnek,meg hasonló alpári stílusú baromságokat dumálnak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kb ez ment addig míg meg nem untam és át nem mentem birodalmi karira. -
Plata #59211 Eredetileg tag voltam,de valaki meg tett vezetőnek,azóta oda az életem. XD
Mióta én vagyok a vezető minimum 8 karival letolom a heti conquestet,de van hogy 13-al is.
Klán szintje majdnem 30 lett most már.Na és fel vettem egy tagot is akit nem zavar hogy inaktív a klán.Így ő is szerez pontot a klánnak.Vettem egy hajót a klánnak,meg szereztem bele többszáz díszt és egyéb bizbaszt.Elkezdtem a klán hajót be rendezni,de ehhez nekem nincs elég kreativitásom.
A trollkodáshoz meg ökörségekhez van,a szép dolgokhoz nincs. XD
Jelenleg azon dolgozok hogy bővítsem a klán hajót,csak hát egyedül ki farmolni 200-300 vackot egy szoba megvételéhez nehézkes.Egy karival egy héten egy darab esik.De kihívás elfogadva,azért is megcsinálom.
Már ha megérem. :p
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.07. 11:21:04 -
#59209 Majus messzinek tunik, nem hiszem, hogy csak azert elhuzzak az indulast addig, hogy a jellegzetes napon induljon. Viszont az eheti start meg tul korainak tunik, szerintem lesz 1-2 het szunet es marc. masodik feleben indul. Jo lenne tudni pontosan, mert ujra be kell utemeznem a napi es heti conquesteket a napirendbe :) -
Alanw #59209 Plata,amugy a Jedi tanácsban tag vagy vagy officer? -
gunji #59208 Hm, fura. Első 10 killből 4 medál, majd 50+ kill után az ötödik, azóta megint semmi :o -
gunji #59207 Igen, aktuális, még 10k repu hiányzik belőle (ha jól számoltam, ez még 400 game modul, ha már nincs 50% bónusz).
Nekem egy hete esett sok Coruscanton (sok = 15 :D)
De a lényeg, hogy holnap délben véget ér a Galactic Season 3, ne hagyja benn a jutalmakat senki :) És érdemes figyelni a galactic season tokenre is, nehogy túllépje a 15-ös limitet.
Vajon május 4-én indul a GS4? :)
Szerk: bár a chaten holnapra mondják :o
Utoljára szerkesztette: gunji, 2023.03.06. 21:16:16 -
Plata #59206 Nem tudom aktuális-e még a game modul gyűjtés,de conquest pont szerzés miatt elkezdtem tolni a csempész sztorit 80-as karival,nar shadda-n egy csomó modul esett sztori küldi közben.
-
gunji #59205 Hm, fura. Meg mernék esküdni rá, hogy a játék először azt írta, hogy a 'Complete Missions as a Jedi Consular or a Sith Inquisitor Origin'-ből nyolc kell nem tizenöt. Kár, hogy nem fotóztam le :( -
Plata #59204 Háát van itt egy kis bibi.
Ma felléptem a játékba fél kettő körül,be raktam a klánnak a heti inváziós célpontot,kivettem a napi jutalmat.
A sorcimmal voltam fent.
Most hogy felmentem újra a játékba a sorcimmal el akartam menni FP-re,masterre hívott be,de az egyik játékos nem volt hajlandó bejönni,a másik kettő be gőzölt és lelépett,nekem is ki kellett lépnem,így kaptam 14 perc cd-t,át logoltam a kis jedi lovagra és neki újra elérhető volt a napi jutalom,sőt a heti láda is.Gondolom hogy Gm belenyúlt accomba és meg adta az armor szettet a kollekciómba ettől megzavarodott a rendzser. -
Plata #59203 Rendben akkor elteszel a következőre.
Egyébként írtam ticketet hogy a ruha szett amit meg vettem nem kerül be kollekcióba és kaptam mailt,hogy ránéztek és megkaptam a ruhát a kollekciómba. -
#59202 Biztos vagyok benne, hiszen a Galactic season tokennel eppen az a baj, hogy ha regi jateks voltal aki nyomta a szezonokat, akkor nem nagyon volt mire kolteni, mert mindened megvolt a korabbi szezonokbol, igy csak azert vettel baromsagot mar a vegen, mert 15/15-on alltal es a kovetkezo ranknal megint kaptal egyet, de azt otthagyni nem akartad.
A kovetkezo szezon hazikoja meg szerintem egesz pofas lett, nagyon szeretem az ilyen aranylag kompakt hazakat.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.02.28. 18:51:02 -
Plata #59201 Át lehet vinni következőre? -
#59200 A kov. szezonben elerheto Meksha strongholdra rakd felre a tokent, ha arra gondoltal. -
Plata #59199 Nekem még van 6 izém,de nem tudom mit lenne érdemes ki venni. -
gunji #59198 De-de, pedig már abba akartam hagyni, mikor meglett a százas achievement, meg kiszedtem a game-modul jutalmakat, így tegnap elértem a 160-t.
Vasárnap volt egy szerencsés sorozatom a Coruscant-on, mikor utcai npc-kből több esett, mint várható lett volna. Megpróbálom kimaxolni e (zen utolsó) hetet, pedig elég hulla vagyok :(
Ez az utolsó hét Galactic Season 3-ban. Aki még nem vette ki a jutalmakat, el ne felejtse. -
Plata #59197 A szezon heti küldiket nem tolod?
Adnak GAME modult,van amelyik 15-öt is,de hammer station-on és esseles-en is esik még. -
Plata #59196 Fura,tegnap még nem volt meg.
De ma mikor felmentem igen.
Sajnos a ruha szett most sincs meg,a kollekcióban a nem összegyűjtöttek közt van. -
gunji #59195 Nekem így néz ki, ha a 'red'-re szűrök, egyébként 294-féle kristály van a collection-ben nálam. Neked mennyit ír?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Orbancapitan #59194 akk a speciális eventes kategóriában nézd -
Plata #59193 Egyébként észrevettem valamit,a kollekcióban ilyen kristály nem is létezik.
Pedig cartel marketes ládából nyitottam.
-
Plata #59192 Ó azon túl voltam elsőre.
Nem jelenik meg így sem.
Nem ez az első,van olyan ruha szett amit már két karimnak megvettem,még sem került be a kollekcióba. -
Orbancapitan #59191 pedig ott van az csak nem jeleniti meg egyből hanem be kell menni át állítani h azt mutasa ami már a colletion része -
Plata #59190 Nincs egyetlen karakterrel sem,ezzel sem.
Pedig olyan szép kristály. -
gunji #59189 A kristályt magát látod a kollekcióban ezen a karakteren, vagy azt sem? A 'Color Crystal -> Color Crystals'-ban kellene lennie. Elvileg minden unlockolható kristályt mutatnia kellene. -
Plata #59188 Kiskarimnak oda adtam nagyon szép red-black eviscerating kristályt.
Gondoltam be kerül a kollekcióba,de nem.
Ha rá viszem a kristályra az egeret azt mutatja a kollekcióban van már.
Kollekcióban meg sehol nincs.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.26. 20:34:54