60159
-
#59158 A stat miatt.
Viszont gunji personal conq. pontot emlitett, ott en mar talalkoztam ezzel az atmeneti interfesz hibaval. -
Plata #59157 Egy kérdésem volna,sorcinak a focus-ba mi a fenének color kristály? -
Plata #59156 Nem az.Én három flashpointra 420 ezret kaptam.És azóta sem tűnt el.
Nézd még most is meg van.
A listában az első nem az én karim a többi az enyém.
De a múltheti lista is rossz,mert múlthéten 11 karival sikerült.
Én is csak néztem hogy mi a szent ég,hogy lett ennyi pontom,de passz,a harmadik Fp vége előtt még valami 30 valahány ezer pontom volt.Ahogy kész lett a harmadik kaptam iszonyú sokat és ennyi lett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.06. 21:58:56 -
#59155 bug, szerintem relog utan 0 lesz, jartam mar en is igy, hogy elso login utan volt nemi hendikep (mindez persze csak ui error) :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.02.06. 21:42:36 -
gunji #59154 Mondok jobbat: hogy lehet 16545 personal conquest pontom, ha ma még csak most léptem be, s nem csináltam semmit? [fejvakarós smiley] :D -
Plata #59153 De az nekem mindig is volt.
Mármint vip vacak,vettem még azután nem sokkal hogy a karit elkészítettem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.06. 19:47:14 -
Plata #59151 Érdekes,látom hogy valaki írt hozzászólást,de nem látom.
Na most hogy írtam előjött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.02.06. 19:46:05 -
pajer_csaba #59151 Bug. Elvileg cak akkor írhatná ki, ha megpróbálsz rálépni a liftek valamelyikére a fleet cantinban. A VIP cucc ahhoz kell, hogy használhasd a lifteket amik felvisznek a VIP részlegbe. Amúgy 1 milla kredit a droidtól ahogy kijössz a liftből cartel bazaarban. Vagy megveszed a starterpackot az swtor oldaláról, és minden karid megkapja emailben. -
Plata #59150 Ez szerintetek mi a túró?
Épp crew skill küldikkel pepecseltem mire elkezdte kiírni.
Azóta is írja mindenhol,akárhova megyek.
-
Plata #59149 Nekem már azt hiszem 334-es az implant,vagy a relic?
Gearem nagy része 334 de van 336 is,meg még azt hiszem egy 332.
Lassan gyűlik mert csak FP-re járok még mindig. -
gunji #59148 Végül csak sikerült hozzácsapódni egy csapathoz, s meglett a heti hét.
A 330-as relic/implanthoz viszont kellene még 960 drm, osztán' meg is állok, azt hiszem. Fárasztó egy dolog a farmolás.
A smiley-kból meg már csak kettő maradt, szomorú, hogy az sg-ből is csak a pénzt húzzák ki :( -
Plata #59147 Szezon teljesítve maximálisan,öcsik is nem csak a szintek.
Kaptam egy skin-t robihoz,60 CC lenne ha legacy wide-á akarnám tenni.De fölösleges,ha sorcival ki veszem nem bound itemet ad.
Így simán be rakhatom legacy bankba és átadom másik karinak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #59146 Taris-on észrevettem valamit,a sinking cityben azt hiszem a rom kórházban,van pár monitor a falon ami törött.
Viszont ha neagyon messziről nézel oda akkor úgy látszik működnek és valami megy rajta.De ilyen messziről a fene sem tudja ki venni mi az. -
Plata #59145 Kösz az infót,úgy nagyon nem éri meg,az nagyon sok CC,kb 20 karinak kellene 1 vagy 2.
Darabja 1400 cc. -
#59144 Szinte biztos (99%), hogy karakterre unlockolhato, a tobbivel megint ugyanennyi CC-be kerul minden. Egyedul a hajo festesek es skinek tehetok account szintuve. -
Plata #59143 Nyoma sincs.
Vagyis pet változata egyiknek van,egy modell.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.30. 12:26:55 -
gunji #59142 Nem tudom :(
Collectionban nincs a hajó? -
Plata #59141 Véletlenül nem tudod hogy a játékban CC-ért megvett Starfighter hajók azok csak 1 karakterre unlockolódnak vagy legacyra is lehet unlockolni?
Mert csak annyit látok a játékban hoyg 1400 cc egy hajó,de leírásban csak az van hogy fullosra van fejlesztve,viszont ha minden karival meg kellene külön venni 1400-ért az marhára nem érné meg. -
gunji #59140 Nekem sikerült most hét megoldhatót találni, a jövő héten jön pocsék osztás. Még 21 kell a százhoz, s van öt hét.
A game modul nekem esik, sőt ritkán az underworld-ös is Fen Zeillel.
A utóbbi időben a zöld noble decurion pummeler gear farmoltam, s fura módon a 328-as gyengébbnek tűnik, mint a 324-es
Gondolkodok, hogy érdemes-e tovább menni [vacilálló smiley] -
Plata #59139 Nekem még kellene a 100 küldihez pár szezon küldi,de a hetiek vackok voltak,asszem három lett kész.Jah egyébként nekem már game izé sem esik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.29. 16:20:59 -
gunji #59138 A héten négyszer mentem a Tatooine-on 'Looking for the Droids'-ot (GSI-ből a season-höz), s mindnégyszer az utolsó (negyedik) sandcrawlerben voltak a droidok. A véletlenszám generálás csodája [fejvakarós smiley] -
Plata #59137 Ha jó kedvem van lazán hozom a 2.5 misi heti conquestet,ha van valami event még többet.
Sajna már a seasonnak vége vagy másfél hónapja,de azért még mindig találok valamit.
Ennyi conquest pontot hülyéskedtem össze a héten.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Bugos az ablak,a múlthetit rosszul mutatja,az első egy 800+-os kari volt.
Na és a birodnyalmi kari persze nincs benne.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.24. 16:02:58 -
Plata #59135 Dettó. -
Alanw #59135 Van aki ugy van vele ne dobálják ki azért mert nem megy naponta raidezni..:-) -
Orbancapitan #59134 aha a miénk gyere republic oldalon is legalább még sorosabb lenne a heti conquest -
Plata #59133 Ha jól gondolom a sötétség prófétái is a ti klánotok csak birodnyalmi oldalon?
Csináltam egy új sith warri-t hogy kipróbáljam ezt a sith genyó warri dógot.
Ma egy taggal bővítettem a klánt.
Ellenőriztem a karijaimat,hogy mindnek meg van-e a heti conquest,közben rám írt valaki angolul,hogy magyar klán-e az amiben vagyok meg hogy tudok-e magyarul.
Nem zavarta hogy csak egy hiperaktív tag van a guildban,így is csatlakozni szeretett volna,mert úgysem nagyon akar aktívabb klánt.
Azt már nem magyaráztam el neki hogy a klán roosterben az összes conquest pontot elért kari az enyém.
Héten 13 karival sikerült megcsinálni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.24. 11:04:36 -
Plata #59132 Mi a túró,de sok fény guild van.
Tegnap és tegnap előtt is találkoztam operations-on fényhozókkal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.22. 19:23:57 -
Orbancapitan #59131 Fény profétái -
Plata #59130 Az ok,de mi is a klánotok neve? -
Orbancapitan #59129 a miénk az -
Plata #59128 Csempész karival voltam ma galactic starfighteren,de nem igaz hogy nem tudnak vele valamit csinálni,a csapatok annyira bénán voltak összeállítva hogy az még viccnek is rossz volt,semmi balance nem volt a csapatok összeállításában.
Ellső csatában 50-6 lett a végeredmény,az ellenfélnek esélye nem volt,alig tudtam valamire lőni.
Második csatában 1000-231 lett az eredmény.
Még valami elite assasin öcsit is kaptam,de ugyanez volt a helyzet.az ellenségnek semmi esélye nem volt.
Szerintem aki mindig a béna csapatba kerül annak igen csak elmegy a kedve a játéktól.
Heti küldi viszont így gyorsan meg lett.
De a galactic season küldetést sem lehet így húzni,hiába nyertünk ha a csata túl rövid hogy pontokat érjek el a galactic seasonhoz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.22. 11:45:30 -
Plata #59127 Ma este jó páran kerestek aktív magyar guild-ot,mondtam nekik hogy menjenek fel hun csetre és próbálják meg,de ott sem válaszolt nekik senki.Pedig voltak fent.
Az egyiknek még meg is jegyeztem nevét,mert írt hogyha látok egy aktív magyar klánt szóljak már.
Nemezishun.
Ha valaki meghívná aktív klánban örülne neki.
Mellesleg 80-as karival FP-n esett egy lvl 1-es item,egy adaptive armor öv,Ascendancy Soldier Belt.
Érdekes.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.22. 00:54:45 -
Plata #59126 Újabb peccs jön.
We will be taking the servers offline on January 18, 2023 to deploy Game Update 7.2b.
Details:
DATE: January 18, 2023
TIME: 7:00 AM - 10:00 AM CT (1:00 PM - 4:00 PM UTC)
VERSION: 7.2b
Patch notes will be available on Tuesday.
Thank you for your patience as we maintain Star Wars™: The Old Republic™! -
Orbancapitan #59125 később voltam fent -
gunji #59123 Még van 50 nap, azon gondolkodok, folytassam-e a 100 weekly-s achievementért. -
pajer_csaba #59123 Egymásba csúsztak az insták. Idáig csak a strongholdokkal láttam hasonlót, de ott is csak companionokkal - biztos más is találkozott már azzal, hogy companionok álldogálnak a strongholdjában egy szál alsóban. Ez azért van, mert valaki más a saját, ugyan azon strongholdjába lepakolgatta a compijait dekornak, a progi meg aktuálisan nem tudja kezelni, ha túl sokan használják ugyan azt az instát (stronghold, sőt, a guild hajó is insta - ezért sem tudsz ops teamet csinálni, ha az egyik tag strongholdban vagy guildhajón van...). Az, hogy ez küldetés instákában is megjelent, ráadásul játékos karival, annak a jele, hogy az indiai takarítók, akikre az swtor üzemeltetése van bízva, nem nagyon értenek a dolgukhoz. -
Plata #59122 Tegnap nem vótá fent. -
Orbancapitan #59121 velem együtt -
Plata #59120 Jaah,szezon,eszembe nem jutott,én már vagy egy hónapja befejeztem.
Én azt nem értem a szettek miért egyformák.
Ennyire nincs kreativitásuk?Vagy ennyire lusták?
Minden szett egyforma.Max az egyik piros a másik meg bordó.
Még a pvp szett is ugyanolyan,csak az sárga.
Operations gearem nem volt,szerintem nem is lesz.
Nekem már az is elég ha kifarmolom a guildnak a heti conquest pontot,ezen a héten kétmilliós célt űztem ki,három és fél nap alatt összejött.De nem mondanám hogy hú de könnyű volt.Volt hogy éjjel háromig kockultam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.15. 17:25:26 -
gunji #59119 Persze, hogy könnyű, ezért csináltam ;) Közben elfelejtettem, hogy hetente csak 2x engedi a weekly-t.
GS3 = Galactic Season 3. Remélem tényleg megcsinálják, hogy a korábbiakat is be lehessen fejezni :)
Szerk: Gyönyörű-gyönnyörű. Kifarmolt gyári Noble Decurion Pummeler armor ad 6,4% accuracy-t. Zseniális