60330
-
Kryon #49644 Vicc volt, de úgy gondolom valami hasonlót tudnának összehozni minimális ráfordítással (költeni meg ugye nem nagyon szeretnek). A Malygos féle idegbajt is elkerülnék vele. Mert sokan azt hiszik, hogy jól tájékozódnak 3D-ben, pedig nem...
Nyilván látványosabb lenne amit írtál, de szerintem kizárt hogy olyan valaha is bekerül a játékba. -
#49643 Ott van az elso FP, essel/talon, detto ugyanaz. ICC gunship battle egy vicc volt, az elso harc, amely elott (LK kill utan) minden fakezu guild heroicban nyomta mar a masodik heten :) Ami a technikat illeti, sima mezei fight volt, ket hajo osszekapcsolodik, majd az invazio agyonverese, mikozben atszallsz neha par fovel a masik hajora, es ott is tombolsz. Attol, hogy a levegoben volt a ket hajo, attol meg sima 2d-s harc volt.
Ha mar urharc es bossfight, akkor az legyen vagy 3d-s, vagy legyen eyg mini xwing jatek, szimulator nezettel, pajzsokkal, heal/repair dolgokkal, stb., kotelekbe rendezett csapatokkal, mikozben jonnek a "gonosz" hajok, rombolok, tamado platformok, stb. akiket vagy lekapkodsz vadaszokkal, vagy bombazokkal berepulsz a nagyobb hajokhoz, es a felszini gyenge pontjaikat tamadod, es vice versa. Nem kell feltalalni a spanyol viaszt, csak ossze kell lopkodni a jobb otleteket innen s onnan, majd kreativan annyira atdolgozni, hogy ne legyen per belole :) Igy mukodik az mmo fejlesztes 90%-ban. A maradek 10% a valodi innovacio, de az meg semmire sem eleg... sajnos. -
Kryon #49642 Egy űrharcos bossfightot nagyjából úgy tudnék elképzelni, mint amilyen a gunship battle volt ICC-ben. -
Plata #49641 Szerintem az űr részt kár lenne erőltetni,az űr harc is nagyon szánalmas.Maradjon a játék inkább bolygó felszínen,az legalább megvan csinálva szépen. -
#49640 Tehat a kerdes nem az, hogy megvalosithato e vagy sem, hanem, hogy mennyi melo es energia/eroforrast emesztene fel, illetve mibol/mitol lenne az elvonva. Emiatt bukik az otlet vszinu, nem a "lehetoseg" miatt. -
#49639 Az űrharc jelenleg single player. Egy single player részből multiplayert rittyenteni tényleg pont olyan egyszerű a valóságban, mint ahogy tálálod / tálaljátok. Vagy űrhajóval sem lesz collision? Hogyan lootolsz? Lesz ott is cicoma, hogy szarakodj a kinézetével, cc-t tapsolj el babaházasra? Vagy mindenki a hatféle űrhajóval koslat majd? (Ehhez képest hány variáció van a karakterek kinézetére?) Mennyi plusz szarakodás jön be az irányításával? Az eddigiekbe beleölt súlyos dollár-százezrekkel mi lesz (companionok, kaszt küldetések, bolygók, voiceover, egyszóval az eddigi költségek 99%-a)? Ezt mind eldobják, hogy egy minigame-et átalakítsanak a fő témává? Vagy egyszerre viszik a kettőt, mert két játékot is kaphatsz egy árából, nemde? Mondd, hogy én élek álomvilágban! -
Plata #49638 Értem,eddig 60-at gyűjtöttem. -
#49637 Mert nem jár hozzájuk. CC-t akkor kapsz ha indítasz egy új karaktert és elérsz egy bizonyos dark/light side szintet és talán social szintet. Asszem 40-et lehet begyűjteni karakterenként. -
Plata #49636 Tudtok olyan öcsiket amit könnyű megcsinálni és jár érte cartel coin?Kéne még CC de hiába kaptam új öcsiket nem jött CC. -
Bhalage #49635 2.1 mikorra varhato kb ? -
#49634 EoE jó volt sztem. Mondjuk nagyon kellett győzködni az embereket, hogy gyerünk, menjünk, mert kell az a qva Azure Drake :D -
#49633 Csak erdekesseg keppen :) A 8-9 eve regnalo konkurensnel volt mar kismillio boss es taktika. Jobbak es rosszabbak, konnyuek es mernoki pontossagot igenyloek egyarant. DE, egyetlen egy harc van (volt), amely kezdeten egysegesen, mind a 25 ember egyszerre sohajtott fel, hogy "obazdmeg, csak ide ne.... de muszaj". Ez pedig az Eye of Eternity fele Malygos fight volt, amely unikum volt a maga idejeben, es amely hiaba volt egy kivalo harc, a 3D-s mozgas miatt az emberek olyan szinten ruheltek, hogy hamarabb csokolt homlokon egy lilafeju gnomot egy ork warrior, mint sem az elso sikeres killje utan betegye oda megegyszer a labat... :) Koztuk en magam is, imadtam a harcot, de ahogy meglett a title es az acsi, nem tudtal mit felajanlani, hogy megint sarkany hatra pattanjak es "lemenjek" oda.
Az altalad vizionalt urharcos bossfight jo otlet, csak ne legyen olyan, mint a fenti eset, mert sikitofraszt kapnak jo paran :) -
#49632 Sőt egy űrrészt azért is könnyebb megalkotni mert kevesebb textúra kell jó csillagháttér pár bolygó meteorit és kész is lehetnének főbossok ott is vagy át lehetne szállni az ellen megsebzett űrhajójára..... a lehetőségek végtelenek . Tonnaszámra lehetne gyártani az űrküldiket. -
#49631 Ez butaság. Kiraknak az űrbe pár bázist és ott nyomják a lődd szét, hozd vissza, gyűjtsd össze baromságot, közben pedig megy a sztori. Továbbá telepakolják az űrt meteorokkal, ellenséggel amelyek exotikus cuccokat dobnak. Máris mindenki kint repkedne.
Semmivel sem tartana tovább az elkészítése, mint a Hutt kiegnek, sőt. A nép pedig oda megy, ahol jó cuccok esnek:) Arról nem is beszélve, hogy milyen piszok egyszerűen bővíthető ez a terület. -
#49630 Az űrharc mmo szempontból nem éri meg. Nem ülsz oda elé hónapokra, hogy fizess, nem tapsolod a cartel coint. Annyit biztosan nem, mint amennyibe kerülne nekik. -
#49629 Már egy coop rész is sokat dobna az űrharcon amit azért nem lenne olyan nehéz belerakni. Szerintem a játéknak ezen részének a fejlesztésében lenne a legtöbb potenciál persze a legnagyobb kockázat is.
Mostani contentek sajnos nem hoznak lázba nekem túl konzervatívak és kevés ahhoz, hogy a haverokat is berántsam újra, ahhoz valami nagyobb kellene. -
#49628 Van(es lesz) uj tartalom, amiert megeri visszaterni. Termeszetesen a te esetedben valoszinuleg ez nem eleg, es sajnos nincs olyan, amiert neked megerne, hiszen az urharc radikalis megvaltoztatasa egyelore varat magara. Ha, egyaltalan hozzanyulnak valaha. Mindenesetre ne utasitsd el elbol az uj dolgokat, egy probat meger.
Illetve, szerintem hamarosan jon egy xwing/tie fighter szeru jatek, esetleg reboot/remake. Most, hogy a LA kiadhatja fejlesztoknek a licenszeket, nem kell arra varni, hogy ok csinaljak meg, barki nekifuthat, megfelelo penzmag elleneben. Es mivel jon lassan evente egy uj SW film, lesz itt megint minden, meg a csapbol is SW fog folyni...
Mas kerdes, hogy jon majd lassan a SC, es hat Chris Roberts ugy erzem betolti majd azt az urt, amely az xwing/privateer/wingcommander ota tatong. Az uj Eliterol nem is beszelve, ami szinten keszul. Talan feltamad a stilus, vagy legalabbis ad magarol nemi eletjelet.
Pont ezert, nem biztos, hogy az swtorba igy masfel evvel a premier utan erdemes belerakni egy urharcot. Mert, olyan szintre megcsinalni, ahogy te is szeretned, iszonyu penzbe es energiaba kerulne. Szart csinalni meg felesleges. Akkor inkabb maradjon egyelore a mostani "egyszerusitett" urharc, es inkabb a vilag es a featurek bovitesere forditsak a penzt es az eroforrasokat.
#szerintem. -
#49627 Nem erre gondoltam. Hanem, hogy az űrrészben rejlő kiaknázatlan lehetőségekkel mit kezdenek mert eddig elég konzervatívan halad a játék fejlesztése. Nem akarok flamet generálni csak kíváncsi vagyok jön-e olyan tartalom amiért megéri visszatérni. -
#49626 "Uj sztori+terulet, uj jatszhato faj, uj fp-k, fodraszat es uj skinek, dye rendszer"-en kivul meg ezeknel is nagyobb durranasra? :)
Nem valoszinu, hogy ennel tobbet lehet ma egy mmoban valtoztatni, radikalis ujratervezes nelkul - amely nem ket forint. Ha erre gondolsz, hogy az egeszet rakjak at egy GW2/Tera/AoC/ESO/insertrandommmonamehere rendszerbe, az pedig nem valoszinu, hogy meg fog megtortenni. -
#49625 Ebben az évben várható valami nagy durranás az SW:TOR-tól? Valami komolyabb dologra gondolok nem csak a szokásos Fp/új faj/új terület contentekre. -
Nephin #49624 Rise of the Hutt Cartel benyomások -
Nephin #49623 Karaktercsinositás és festékek -
Nephin #49622 Nem, nem blog, volt egy blogszekció is, de már nincs.
Amúgy szívesen várok társírókat, akiknek esetleg kevesebb túlórát biztosít a munkahelyük és van idejük naponta 5 cikket írni... :P -
#49621 Mivel nem is blog, de majd Nephin kijavit, ha megis az. :) -
calis #49620 Az swtor.hu eléggé leeresztett egy jó ideje, néhány üdítő kivételtől eltekintve az a heti 1 cikk/videó, ami a hivatalos oldalon is kint van, nem nevezhető éppen blogolásnak.
Sajnos. -
#49619 Vegulis amig FP/Raid nem lesz fizetos addig ok. -
Betonfal83 #49618 CE eladó. 1200 coinal. -
Although #49617 Eddig korrektül csinálják, a kiegészítők egy része fan dolog, a nagy rajongók úgyis mindenért fizetni fogak. Nekik szól. Kis ajándékok. Bár meg kell valljam ez a dolog ismerősnek tűnik a sims világból már, remélem egy darab kardot is pénzért árulunk nem lesz divat mint a többi EA játékba. :) -
hugopareiros #49616 Ne haragudj, de van még mit fejlődni.
Egy cikket néztem meg és abban rengeteg helyesírási hiba volt.
Az ékezetek le-lemaradását pedig nem is említem inkább... -
Although #49615 Így igaz :) -
#49614 No offense, de hol kerestel, hogy nem talaltal? A zoknis fiokban? Sok sikert az oldaladhoz, bar felesleges energia pocseklas #szerintem, csak azert, hogy lekozold azokat az infokat, amelyek 99% megtalalhato az swtor.hu-n is. -
Angelus0720 #49613 Sziasztok! Azok számára írok most akiket érdekel a napra kész magyarra fordított SWTOR hírek. Oldalunk alig egy hónapja nyílt és úgy gondoltuk mivel ilyen oldalt még nem láttunk találtunk, elkezdtük páran fordítani, leírni, megjelentetni az SWTOR világával kapcsolatos híreket.
Akit érdekel és nyomon szeretné követni a történéseket magyarul, eléréseink:
http://www.facebook.com/HungarianWingGuild
http://hungarianwing.nulll.eu -
eXequtoR #49612 Nem kell dobozokra elkölteni a CPt és van dögivel. :) -
#49611 Ez esetben eddig is megvoltal modositas nelkul, ezutan is megleszel. -
#49610 Hidd el, sokkal tobb CP lesz a modositas, mint amit havonta adnak. Meg persze Cathar is fizetos lesz... Mondjuk cicafiuk nem vonzanak ugyhogy nekem nem gaz.
Vajon a kovetkezo FP/raid is fizetos lesz? -
eXequtoR #49609 Minek fizetnél? Havidíjból jön a CP + öcsikből. -
#49608 es persze ezert is lehet fizetni... -
Nephin #49607 Jön az armorszín-változtatás! -
Bandeeka #49606 igen csak az a baj, hogy az accountra ha belépek ott nincs semmi karakter -
eXequtoR #49605 Hivatalos honlapon lépj be az accountodra és ott átmásolod a karaktereidet az "új" serverre.