60330
-
#49684 Amit feltétlen érdemes megvenni:
Artifact auth (account)
Section X (account)
Crew Skill (account)
Amíg akciós bevásárolni az operation weekly pass-ból (mondjuk az GTN-en is csak 100-200k kredit)
Továbbá ha van még CC-d, cargo bay, inventory module, a fejfedő elrejtése, ruha unify, stb apróságok account-ra.
A legfontosabb az első három, mert azok milliós értékben vannak GTN-en.
Érdemes indítani karaktert az egyik észak amerikai PVE szerveren is, mert ott az account-os cuccokat GTN-en 2-300k-ért adják, míg az európain 1-2millió között. -
#49683 Azt nezd meg, hogy amit unlockolni akarsz most vagy majd a kesobbiekben, azt nem kapja e meg automatikusan a preferred status! Mert ahogy elofizetsz, onnantol minimum preferred leszel a 60 nap utan, es igy ne kolts olyanra, amely automatikusan jarni fog/unlockolva lesz. -
Pacho #49682 Azt tippelem, hogy igen, de a manapság már nem lehetek biztos ilyenekben. -
#49681 Tippelj! -
Pacho #49680 Ha jelenleg F2p vagyok és CC-ből unlockolok valamit - pl. artifact equipment - majd előfizetek 60 napra, és utána ismét f2p leszek az unlockok amiket még cc-ből vettem megmaradnak? -
calis #49679 Leggyorsabban úgy járhatsz utána, ha keresel egy másik pct, és cserélgetitek a vinyót, memóriát, stb (esetleg, ha csak 1 memóriát bent hagyni a gépben, utána a másikat, megnézni, nem ez kever-e be). Vagy lehet csak simán a hűtést kéne kicserélned a vinyón/procin/bioszon, esetleg kifújni a port a gépből.
Lényeg a lényegben, a leírtak alapján én hardware hibára gyanakodnék. -
bboriszka #49678 Hali!
Vinyoról megy a jatek, de a belassulas nem amiatt van az tuti, mert szinte ra sem nyul a merevlemezre.Erdekes a jelenseg. Tavaj majus ota jatszom a jatekkal, soha nem tapasztaltam ilyet. Persze ha tolt a jatek megakad, de ez teljes belassulas... Szepen folyamatosan megy, majd leesik az fps. Erthetetle. A hardware ugyan az, win beallitas sem valtozott. Gondoltam ujratelepitem, de megmaradt a jelenseg.
Majd meg probalgatom a beallitasokat. Egyebket full low graphics-nal is csilalja, semmit sem szamit. -
NPite #49677 lassú merevlemez szokott ilyet csinálni, nem tud betölteni elég gyorsan, ha leveszed a grafikai beállításokat akkor is csinálja? elvileg alacsonyabb beállításokon a kisebb textura méretek miatt kevesebbet kell töltögetni. -
#49676 SSD-rol tolod? -
bboriszka #49675 Haliho Mindenkinek!
Gyors segitseg kellen. Valamelyikotok talalkozott olyan problemaval h jatek kozben 5-10 ms-ig folyamatosan, szepen megy a jatek, majd teljesen belassul, beszaggat, ezutan pedig ismetelten felgyorsul, megy rendese. Sajna, ez folyamatosan ismetlodig eltero idokozonkent.
Mar tobb mint 1 eve jatszom, de meg nem tapasztaltam ilyen problemat. Azota ujra huztam a windows-t, de sajnos ezek utan is csinalja. Rendszer win7. Kb 1 hete jelentkezett... Video drivert is csereltem, friss rendszerrel is probaltam, de marad a jelenseg. Igy jatszhatatlan. Mas jatekok priman mukodnek, bar nem MMORPG-k. Nincsen virusom, minden process is normalisan mukodik, semmi erozabalo alkalmazas.... erthetetlen, foleg h az uj rendszeren is csinalja. Nvidia kartya van a gepben. Esetleg valamelyik windows frissites miatt lehet?
Elore is koszonet!!! -
Nephin #49674 Ma van a Nap! -
hugopareiros #49673 Fred megadta a választ helyettem :) -
#49672 Nem biztos, hogy rad celzott, inkabb csak a te kommented utan jutott eszebe egy jo, picit kapcsolodo kerdes. -
Kiriyama #49671 Nem hurrogtam le,más okból hagytam abba. Valamit nagyon félre értelmeztél. -
Nephin #49670 RotHC fantrailer -
Nephin #49669 Jön a névváltás -
Plata #49668 10-es szintöl tudsz használni járművet ingyenesen is,Legacy unlock. -
hugopareiros #49667 :) kíváncsi lennék azokra akik lehurrogták és otthagyták kezdés után 1 hónappal, most mit szólnának hozzá
csak olvastam róla, mert én most kezdtem 3 hete, hogy azóta nagyon sokat javult a helyzet -
Kiriyama #49666 Három hete kezdtem újra játszani,amikor megtudtam hogy ingyenes lett:) Anno a kezdésnél toltam 1 hónapot,de valamiért abbahagytam. Most egy IA-t kezdtem operative-healer ággal. Pár nap ingyenes játék után elő is fizettem,mert simán megéri,és nagyon tetszik a játék. Az előfizetés után kapott cartel coinokbol vettem egy kezdő szettet,amiben kaptam egy czerka járművet is,így nem kellett 25. szintig gyalogolni. Soloban tolom,az elején még használtam az xp növelő bonuszokat,de túl gyorsan fejlődtem,és így elhagytam,de most 44 szinten újra kell egy kicsit. A FP-ket csak egyszer csinálom meg,amíg látom hogy néz ki,és healerrel azonnal találni csapatot mindenhova. Általában a +2 heroicokat egyedül tolom,de van olyan +4 is ami sikerül. Szerintem jó a játék,és sokat fejlesztettek a launch utáni állapothoz képest,amit ismertem. -
Plata #49665 Hát az én smugglerem még csak 24-es,a főküldetés túl nehéz jelenleg,igaz nincsenek is jó cuccai.Irtózatosan rengeteg mellék küldetést kell csinálni egy vacak szintért.FP 11-es szinten még hozott sok xp-t de már elenyészően keveset ad,és utolsó két FP-t nem is sikerült megcsinálni.Egyiken afk volt a híler másikon meg a tank lépett le szó nélkül harc közben. -
hugopareiros #49664 Ezzel egyáltalán nem értek egyet.
Level 30nál éreztem először azt, hogy hmm most kell extra dolgot csinálni, hogy elérjem a megfelelő szintet, de ekkor elkezdtem FP-zni és ezzel meg is lett oldva.
Level 40 fölött kell már több mindent csinálni, hogy rendesen lehessen haladni, de én pl vígan megcsináltam a dolgokat 3-4 szinttel alacsonyabban is. (A fő küldi vége lvl 50, én 46ként megcsináltam)
Tehát simán lehet élvezni. -
Bandras DaSilva #49663 Ha először tolod, akkor freeként is jó. Van elég quest és ha megcsinálod a főküldiket, a mellék-küldiket, a bonusokat akkor szépen haladsz majd. A geart is tudod fejleszteni, max csak 50en lesz gond, hogy nem hordhatsz lilát meg tán set itemeket (nem nagyon tudom, hogy mik a gear korlátozások, szal lehet itt tévedek). Amennyire tudom, Makebet külön meg kell venned, anélkül nem lehetsz 55. Mondjuk nem egy nagy összeg.
ha meg bejön sztem érdemes előfizetni.
-
SovereignXY #49662 Meg hogy legyen mit csinálni. Grinden kívül is legyen változatos elérhető tartalom. -
SovereignXY #49661 Lényeg, hogy lehessen haladni. grind hát grind :) -
Plata #49660 Egyedül állatira unalmas,10-es szint felett freeként át megy egy kissé unalmas xp farmolásba. -
hugopareiros #49659 szia
teljesen élvezhető :)
normálisan is lehet haladni
~4 nap játékidővel felhúztam a karaktert lvl 50re
Úgy, hogy olvastam a storyt és nézegettem a dolgokat. -
Pacho #49658 Ha republic player vagy a régi pvp-s vendort keresd Coruscanton a senate plaza alatti területen, ahol a trainerek vannak. Árulja még mindig a lvl20-as és a lvl40-es pvp itemeket. A fleetről kivették. (Empire-nél gondolom Dromund Kaas-on van valahol) -
SovereignXY #49657 Üdv emberek!
Most fogom letölteni a játékot és csak annyi kérdésem lenne free playerként mennyire fun? Láttam mik a korlátozások de ennyiből nem mondom meg mennyire élvezhető avagy nem.
Csak PVE, PVP nem érdekel. -
hugopareiros #49656 nem neked írta amit írt :D amúgy én nem tudok válaszolni -
Bandeeka #49655 nem az kimaradt :) kivették azokat a rucikat? amiket kérdeztem -
#49654 Ezek szerint nem játszottál a SW:Galaxies-al:) -
Bandeeka #49653 Régen lvl20 környékére volt kis szintű pvp ruci. Azokat kivették? mert 30 napra befizettem de nem találom a vendort -
Bandeeka #49652 Igen működik volt egy kis késés -
Bandras DaSilva #49651 Nem. mennie kéne automatice. Néha van egy kis késés. A bejelentkezésnél a karakterválsztó képernyőn nézd meg, hogy subscribert ír-e? Ha igen, akkor mennie kellene. -
Bandeeka #49650 Befizetem 30 napot de csak 2 crew skillt tudtam megtanulni. Ilyenkor is meg kell külön venne a dolgokat CC-ért? -
Kryon #49649 Ha keveset játszol és csak bizonyos részei érdekelnek a játéknak, akkor érdemes CC-t venni. Ha sokat és mindenhez hozzá akarsz férni, akkor érdemes előfizetni. -
hugopareiros #49648 elvileg (ha nem csak 1-2 karaktert akarsz végigvinni) jobban megéri előfizetni, mint CC-ből unlockolni azokat amik kellhetnek -
Bandeeka #49647 Sziasztok!
Mi éri meg jobban ha előfizetek a játékra vagy ha veszek CC-t. Gondolom ha előfizetek akkor is kapok CC-t
Köszönettel -
#49646 Miért megalkotni egy új területet (bolygót) mindent lemodellezni és letextúrázni aztán átnézni, hogy ne akadj el minden kőben rövidebb idő mint egy űrrészt ahol a háttér a csillagok? Igazából felesleges vita mert sajnos nem fog belekerülni. -
#49645 Persze, eselytelen, nem is azert irtam. Csak, ha valaha is raknak a jatekba komolyabb szintu urharcot, akkor azt vagy csinaljak meg verprofin, teljes jatek a teljes jatekban modszerrel, vagy ne is fogjanak bele :) Mert a fel megoldas nem eleg, lasd a mostani urharcot es a velemenyeket rola. Pedig funnak fun, ahogy picket is irta, egy kis timesink marhasag, kikapcsolodaskent (lasd horgaszat, farm igazgatas, hazberendezes, stb - mas mmokban).
De idorol idore felmerul, hogy mi is lehetett volna belole. Persze, ha meg semmit sem tesznek bele, meg ezt sem, akkor az lenne a baj. Sehogy sem jo, nem lehet megfelelni mindenkinek es mindennek.