60330
-
Laroa #49724 Amint megkapod Malavai Quinnt companionnak Balmorrán könnyebb lesz jóval. Beállítod neki hogy gyógyítson téged ezerrel, meg gearezd folyamatosan questekből. -
Plata #49723 Még valami lenne,Gunslingernek szerintetek melyik ág a legjobb fejlődésre? -
Plata #49722 De én nem írtam be semmit,azon gondolkoztam hogy kéne kijönni falból mikor megdöglöttem. -
#49721 /stuck parancs is ugyan erre jó, ha beakadsz valahová.. az is Kill target, ne aggódj nincs gáz. :-) -
Plata #49720 Nekem is lenne ismét kérdésem,slicing küldiből kaptam olyat hogy artifact gift fragment.Valami olyat ír hogy a flottánál keressek curatort és összerakja.Merre találom ezt az embert?
Másik tatuinon mocival Ancorheadben mentem a városon át,beleakadtam házfalba mire elkezdett a karim remegni,leszáltam mociról ugyan úgy nem tudtam mozdulni,majd megdöglöttem és kiírta hogy 0 sebzéssel megölt egy Kill target. -
#49719 nekem van egy 19-es marauder, és én spec azért hagytam abba, mert már ilyen szinten is zongorázni kell vele nagyon, egy assa/sorc könnyebb ilyen szempontból. de visszatérek majd hozzá, mert tényleg jó dps. na meg 2 karddal rohangál, ami jól néz ki xD -
JohnnyRicco #49718 Hát ez az első karim, úgyhogy még csak próbálom kitapasztalni a dolgokat de nem olyan könnyű bár ettől nem riadok vissza csak itt-ott frusztráló. :) Jaja, companion velem van ahogy kapom a pontokat próbálom +damage-ra költeni sztem a cuccom is ok egész jó dolok vannak nálam, szóval fogalmam nincs... :D Indítok majd egy másik karit és meglátom, hogy user error -e a dolog vagy csak nagyon nem fekszik a kaszt... :D
-
Bandras DaSilva #49717 ja, a strong mobok néha tudnak kellemetlenek lenni. Companion veled van? Azért olyan nagy problémát nem kéne, hogy okozzanak...mondjuk marauderem nem volt soha, de annak aprítani kéne.
Pontokat költöd rendesen? Cuccod nagyjából szintnek megfelelő? -
JohnnyRicco #49716 Jahh, a kerdes ilyen lvl 17 körül mennyi az atlag hp egy marauder karinak? Nekem most olyan 2800 körül van és lvl 16 npcknek meg itt ott 10k fölött... -
JohnnyRicco #49715 üdv skacok lenne egy kérdésem... nem vagyok kezdö, lattam mar MMOt, de itt valahogy nagyon hurkanak érzem magam lol :) lvl 17 marauder vagyok de nemkönnyü az élet... Eleg nehez eletben maradnom kurvara bedaralnak itt-ott az NPC. :) És nem heroicrol beszélek, hanem ilyen alap csoportok akik tartalmaznak esetleg egy kisebb bosst vagy ilyesmi... 3-4x probalkozok altalaban aztan tovabballok de kicsit idegesitő... :D -
Plata #49714 Rendben,köszönöm a tanácsot. -
#49713 Kedden jön a patch, gondolom kedden jön a Cartel frissítés is, ahogy általában. Kiveheted nyugodtan, egy aktiválandó tárgyat kapsz, amit akkor használsz fel, amikor akarsz. -
#49712 Még a gomb sem kell, csak rákattintasz a portréjára és előjön. Ha pedig meghal nem kell feléleszteni, jobb klikk a portrén és dismiss, majd ballal rákatt és előhív. -
JohnnyRicco #49711 Úristen... Megvan. LOL! Van rá gomb az UI-n lol. :) -
JohnnyRicco #49710 Sziasztok, egy kérdésem lenne hozzátok. Nemrég kezdtem játszani úgyhogy még javában a betanulási görbe alján járok. Az előbb elég fura módon elvesztettem a companionomat. Meghalt egy nagy rakodódroid alatt amit megöltünk. Nem tudtam újraéleszteni, mert a játék azt mondta nem nem látom a célt. Az ikon megjelent, de nem lehetett reviveolni. Fast travelt nyomtam a legközelebbi lehetséges pontra gondolván hátha megjelenik megint ahogy szokott, de kiírta, hogy companion dismissed. A kérdésem az lenne, hogy vissza lehet-e szerezni valahogy mert így az elején elég esélytelen egyedül a dolog. Köszi. -
Plata #49709 Nem tudjátok meddig tart ez a leárazás cartel marketban?Megvettem artifact authorizationt az egész accountra,de még nem veszem ki mert van 28 nap előfizetésem. -
Tibbbor #49708 Kösz a tippet, megtörtént és bevált.Nem gondoltam, hogy lesznek már nála 410-es schematic-ok.
Amúgy egy kis tanulság a többieknek, hátha más se figyel oda, mint én.Jól bevásároltam a trainer-nél lila cuccok schematic-jából, hogy majd milyen jól fog jönni a GTn-en a pénz, le is gyártottam egyet(még szerencse, hogy csak egyet!), aztán nagyot néztem, hogy a cucc BoP, magyarul csak én vagy a companionom hordhatja, nem adható el.Szóval, kedves többiek, érdemes jobban figyelni! -
#49707 Menj el a crew trainer-hez és vásárolj be:) Aztán 430 körül megint, végül 450-nél. -
#49706 Jupiii ez nagyon jó hír köszi Nephin ;) -
Nephin #49705 2.1 kedden -
Tibbbor #49704 A Synthweaving 400-450 közötti fejlesztéséről szeretnék kérdezni.
Tegnap lett 410 a Synthweaving szintem.A legyártandó termékek mindegyike 400-as szintet igényelt, eleinte még narancssárga is volt a nehézségi szintet jelző pötty, de a második tárgy után a teljes terméklistám kiszürkült, vagyis további fejlődéshez nincs schematic-om.
Korábban az épp aktuális szintemtől 10-el gyengébb schematic-ok hosszú távra elegendőek voltak a fejlődéshez, ez vajon most miért változott meg ilyen gyorsan?Neten már utánanéztem a témának, de ott inkább csak a változtatásokról és a schematic-ok beszerzési forrásairól írnak. -
#49703 Ha 50 felett vagy, akkor Black Hole, Section X, Makeb, GSI = ~4-5 óra alatt 500k kredit. A gyártás, GTN-en való pénzügyi ügyeskedésről (olcsón felvásárlás, drágán eladás) nem is beszéltem. Én napi 2-3 órát játszom és csak ezen a héten gyűjtöttem majdnem 5 millió kreditet.
MMO-t pedig nem játszunk egyedül:) Keress egy guild-et. 5% XP is jár érte, a segítő kezekről nem is beszélve:) -
#49702 Mindent meg lehet venni kreditért is. Az egyetlen rossz dolog a 350k-s kreditlimit, de ha guild-ben vagy akkor arra is ott a COD leveles megoldás.
Én is sima kreditért vettem mindent. Quickslotokat, accountos artifact, cargo bay, inventory module, stb-t.
-
Plata #49701 Nem nagyon ismerem ezeket a pénz szerző trükköket,eddig teljesen egyedül játszottam,magyarral is csak a flottánál találkoztam liftnél. -
Plata #49700 Még csak 25-ös smugglerem van meg 24-es jedi.Volt 200 ezrem,mert esett egy cucc amit feltettem piacra,megvették,de legacy unlockra elment az egész.Nem tudtam hogy pénzért is lehet unlockolni dolgokat,és f2p-ként csak 200 ezer pénzem lehetett. -
Nephin #49699 A legegyszerűbb pénzt szerezni, a napikból is ömlik pl. :) -
Plata #49698 Hát van kb 20 ezer pénzem abból nem hiszem. -
Nephin #49697 Csaknem bármit unlockolhatsz ingame pénzből. -
Nephin #49696 Vegyél unlockot és megmarad. A GTN-en simán beszerezhető kreditért majdnem minden. -
MT16 #49695 Hello! Ezt a játékot lehet normálisan játszani ingyenesen? úgy értem sokat rontanak a játékélményen az ingyenesség szabta korlátok? -
Plata #49694 Én vettem 1 hónap előfizetést meg 2400 cc-t.És baromi jó hogy 3 crew skillem van,meg nagyobb skill bar.Kár hogy elvesztem 1 hónap után. -
#49693 Vegyél 1300-ért CC-t és prefered leszel. Megéri. -
mcgrape #49692 Oké nem szoltam idő közben utána néztem, :) -
mcgrape #49691 Free to play-ként a Valor rank is le van zárva, 28-ról nem akar tovább ugrani, vagy ez a karakter szintjéhez is kötve van ? mer az is 28 XD.
-
#49690 A főkarakteremnek (shadow tank) már mindene 69-es (elite) cuccokkal van tele, illetve van két ruhadarabom ami 72-es (ultimate). Továbbá Arkanian szettbónuszom is van (+2% kinetic ward miatt). (buffok nélkül 34k hp, 40% absorb, 35% shield chance. Damage nálam nem számít tankként, az olyan 1000-1300 között van ~470-es bónusszal). -
#49689 lvl 55 story mode-ra eleg a BiS dread guard, HM-re nyilvan tobb kell.
lvl 50 story mode-ra gondolom eleg a tionese. Tobbseg ugyis tul lesz gearelve. -
Tibbbor #49688 És Operation-ökre milyen gear-ben jársz? -
#49687 Illetve a basic-bol crewskill vendornal egesz jo kis recepteket lehet venni (150 basic comm / db). -
#49686 Magamnak csak ultimate-et gyűjtök (Operations és Weekly quest-ek), illetve elite-et a companionoknak. lvl53 felett felesleges classic vagy basic-el foglalkozni. Basic mondjuk jó nyersanyag vásárlásra, mint pl isotope 5. -
Tibbbor #49685 A gear-rel kapcsolatban lenne kérdésem:
Lev.50-en az ember úgymond "ajándékba kap" egy alap geart.Jobb híján elkezdi farmolni a Classic commendation-okat az erősebb cucc reményében.A nagy átlag számára ez 1 comm-ot érő daily küldiket, illetve 3 comm-ot érő heroic-okat jelent.A szerencsésebbek FP-kben gyűjtögetnek.Közben a delikvens azon kapja magát, hogy már 55-ös lett és érdemesebb lenne Basic commendationok-at gyűjteni.Főleg azért, mert az időközben összegyűlt creditekből komolyabb mod-okat és enhancement-eket, valamint hilt-et és color crystal-t vett, melyektől jelenlegi gear-je jóval erősebb, mint az alap gear volt.Olyannyira, hogy mikor a classic gear vendor kínálatán végig viszi a kurzort, azt látja, hogy az egyes szett darabokkal több statja romlana, mint amennyit nyerne a vételen.Ráadásul a szettbónuszokat is figyelnie kell, ha új gear darabokat szeretne viselni.
Ti milyen módszert, taktikát alkalmaztatok end game gear terén?Ne linkeket adjatok, azokat átnéztem már.Személyes vélemény érdekelne.Bár DPS irányban talenteltem, nagyon kellene növelnem a HP-met is.Szinte ég a képem, amikor szintén 55-ös guardianok álldogálnak mellettem 25-28 ezer HP-val(tegnap egy 34 ezressel futottam össze...persze buffokkal), én meg még a 21 ezret sem értem el. Nézegettem, mit lenne értelmes basic comm-ból kivenni majd, egyelőre egy sisak tűnik a legjobbnak.Furcsa módon a basic gear vendor által árult heavy chestguard némi armor, endurance és strenght bónusa mellett is elég sok accuracy-t és power-t veszítenék.Szóval nehéz dönteni, mi éri meg és mi nem?150 comm összegyűjtése azért nem kis időbe telik.GTN-en egyszerűbb egy endgame módosító megvétele, igaz, milla alatt szinte semmi sincs már ebben a kategóriában.