60330
-
eXequtoR #49844 "Hey folks,
A bit of bad news. We were working on getting some last minute bug fixes into Game Update 2.2 and unfortunately while implementing them it created a bit of an unstable Game Update. Because of this, we are going to be delaying Game Update 2.2 while we work on correcting it. I do not have an ETA at the moment but I will give you more information once I have it. Amber will also be updating the maintenance messaging shortly.
-eric"
Remek. :/ -
Nephin #49843 E3 és rövid hírek -
eXequtoR #49842 Itt ilyesmire nincs szükség mivel maga az item csupán skin. A statokat ( armoring / mod / encha ) adja ezeket bármibe pakolhatod.. persze csak amilyen tipust tudsz hordani ofc. A shopos itemeket bárki hordhatja, így pl egy heavy armort is hordhatsz. -
Kiriyama #49841 Sziasztok! Van ebben a játékban páncélátalakítás? Mint a wow-ban a transmog? -
Nephin #49840 KotOR iPadre és csinos csajok -
Nephin #49839 - nem idegesít :)
- nem illegális (bár ha pénzt keresnék vele, szerződésem lenne és a másolással ő is anyagi előnyhöz jutna, az lenne), viszont etikátlan és elítélhető módszer
- amire te hivatkozol, azt már Fred megmagyarázta: tükörfordításnál igaz lehetne esetleg, amit mondasz, de így nem -
#49838 1999. évi LXXVI. törvény a szerzői jogról
4. § (1) A szerzői jog azt illeti, aki a művet megalkotta (szerző).
(2) Szerzői jogi védelem alatt áll - az eredeti mű szerzőjét megillető jogok sérelme nélkül - más szerző művének átdolgozása, feldolgozása vagy fordítása is, ha annak egyéni, eredeti jellege van.
Mivel akar Nephin (es mondjuk akar en az eshu-n), ritkan kozlunk le tukorforditasban hivatalos hir az swtor.com-rol vagy elderscrolls.com-rol, hanem mindig kiszinezzuk, atirjuk, osszefoglaljuk es kiegeszitjuk, igy megvalosul az "eredeti jelleg".
Ha csak egy patchnotes-t rakok ki copy-paste modszerrel, vagy mondjuk egy rovid interjut szo szerint leforditva, esetleg egy hivatalos FAQ-t magyarul, azt lehet lopni, max ha van gerinc, megjelolik a forrast. De ha irok hozza egyenileg egy bevezetot es egy utoszot/osszegzest, akkor mar nem lophatja el "buntetlenul", bar abban igazad van, hogy szelmalomharc az egesz. -
#49837 Az eredeti, angol nyelvu hir nem. De minden (mu)forditasa a hirnek igen. De javits ki ha tevedek. :) -
#49836 El foglak keseríteni: hírekre, tényekre nem vonatkozik a szerzői jog. Csak művészeti és tudományos alkotásokra. Hidd el, egyet értünk abban, hogy korrekt dolog megjelölni honnan vette, esetleg meg is kérdezni, hogy lemásolhatja-e, de te kiteszel egy sor muskátlit az ablakba, és szerzői jogokra hivatkozva bosszankodsz, hogy a szomszédasszonynak megtetszett és ezért ő is úgy ültette a virágait. Internetre az rakjon fel dolgokat, aki elfogadja, hogy másolni fogják. Inkább örülj annak, hogy másolják, ezek szerint ér valamit. Ha a kutyának nem kéne, az sokkal rosszabb lenne, te mégis azért idegeskedsz, mert olvassák és tetszik nekik. Csak azt nem másolják, ami nem érdemes arra. És megismétlem: semmi illegálisat nem tett, felesleges is ilyesmire hivatkozni. -
Nephin #49835 Hmm, ez a "minden harmadik" erős túlzás, de ezt gondolom te is tudod. :P
Az pedig, hogy jelzem, hogy aggályos a dolog (hozzáteszem: általában az érintettek messze nem olyan stílusban teszik, ahogy én szoktam), szerzői jogom, ott a nevem, az én tulajdonom, akár internet, akár nem (nem is értem, az egy dolog, hogy lenyúlnak dolgokat, de az, hogy ebbe bele kellene törődni egy szó nélkül, elég furcsa elképzelés). Diplomamunkánál sem érdekel senkit, hogy "az internet egy ingyenes tartalmakkal teli kopipaszőrizáló apparátus", nem lopunk, ennyi.
Ha böki a szemed, arra nem tudok mit mondani, c'est la vie, jogod van a nemtetszés kifejezéséhez, nekem meg jogom van vállat vonni rá. :P :) -
#49834 Kioktató hangvételű lesz, pedig nem volt célom.
Jobb ha belenyugszol, hogy aki bármit is felrak az internetre, az közkinccsé tette. Nem akarom sem a munkádat lekicsinyelni, sem a megjelöletlen forrásból másolók viselkedését jobb színben feltüntetni, de az internet egy ingyenes tartalmakkal teli kopipaszőrizáló apparátus, így jobb, ha belenyugszol, hogy másolnak. Te feltetted az ingyenes tartalmat, ők pedig gyökkettő pikojoule energiából két gyorsbillentyű megnyomásával lemásolták azt. Hogy ez így jó-e, vagy sem, abba ne menjünk bele, mert messzire vezetne, de már böki a szemem, hogy minden harmadik hsz-ed ezzel kapcsolatos :p -
#49833 Igen ezt néztem én is, már akartam is szólni a "szerkesztőnek" ez ügyben:) Természetesen fel fogjuk tüntetni a forrást, amennyiben beleegyezel a cikkeid megjelenítésébe. -
Nephin #49832 Egész jó kis oldal, bár ha - *khmm* mondjuk úgy, hogy jóhiszeműen - "idézitek" a cikkeim tartalmát, legalább forrásmegjelölést tegyetek oda pls... vagy ha nem, akkor tessék szépen fogalmazni és saját irományokat kitenni. :) -
#49831 Egy kellemes, családias ~20 fős (22-35 év közöttiek) endgame guild tagja vagyok (A fény ligája), állandó TS jelenléttel, rendszeres heti programokkal (többnyire minden weekly-t együtt csinálunk, akár többször is (vagy 2-3 csapat altokkal is)).
Ha valakit akit érdekel a dolog, és van legalább egy 55-ös minimum rating 162 (elite gear) felszereltségű karaktere, az jelezze nálam.
A minap regisztráltunk egy oldalt a guildlaunch-on is, ha valakit érdekel, igaz még nem szerepel rajta minden tag.
-
Paxton #49830 Black Hole tökéletesen elegendö a Level 50 HM FP-hez. Hivatalosan 124-es Rating javasolt (BH talán 146 Rating?) -
Pacho #49829 Lvl50-es hard mode flashpointoknál mi a gear-követelmény? Black Hole-os cuccok elegendők oda? -
Nephin #49828 2.1.1 és szemét ügynökök :D -
Tharus #49827 Köszönöm a gyors választ -
Nephin #49826 Darth Malgus lives! :) -
#49825 tessék -
Tharus #49824 Sziasztok
Tudnátok abban segíteni, hogy egy jó sith Marauder skill fát linkelni, vagy tippet adni?
Köszi -
Paxton #49823 Ötletes! :D -
Angelus0720 #49822 DevTracker-en találtam egy kis információt, mit terveznek velünk és az SWTOR-ral idén nyáron.
http://hungarianwing.nulll.eu/ -
Nephin #49821 I have the power! :D -
mcgrape #49820 Au mitől lehet hogy nem reseteli a heti Warzone és flashpoint meg space dolgokat ?
A másik karakteremmel resetelt mindent , de az Agent-emmel nem :S -
Jumbozorzje #49819 Kiraly, koszonom: ) az elmondottaknak hala mar vilagosabb lesz a jatek!
koszonom!: ) -
Bandras DaSilva #49818 Igen, le tudod dobni őket és fel tudsz venni másikat. -
Jumbozorzje #49817 Letudom adni azokat a codexeket amiket felvettem?vagy tudok valtoztatni rajtuk? -
Bandras DaSilva #49816 - Planetary commendation az egyfajta token amiért vehetsz modokat/ruhákat/fegyvereket. Questezés közben meg flashpointokban esik elég sok. Nézd meg az inventorydban a currency fülön.
- FP- flashpoint ...ezek az itteni dungeonok.
- Craft szakmákat a fleeten tudod felvenni. Crew Skills negyed. Fuss végig minden, beszélj velük mert codexet unlockol és ad egy halom xpt. A diplomacy az már egy ilyen gyűjtögetős szakma. Mondjuk amikor megérkezel a fleetre qzestet is kapsz ezekre...meg arra is, hogy kiválaszd azt, hogy milyen irányban specializálódsz.
Van mindegyikről leírás, meg nagyjából azt is megmondja, hogy melyik szakmához melyik gyűjtögetős cuccot érdemes felvenni. Érdemes a codex entryket olvasgatni. -
Jumbozorzje #49815 Koszonom!Vegre tisztul a kep.: ) Nagyjabol ertheto is minden.Par kerdes merult fel:
- Mi az a Planetary commendation?
- FPK?
- Hol tudom felvenni a cradt szakmat es lehet valsztani, hogy 3 gyujtogeto vagy 1 craftolo es 2gyujtogeto vagy 3 craftolo legyek?
Tanultam egy diplomaciai kepesseget az mire jo?
koszi,
-
Bandras DaSilva #49814 Elvileg lvl 10-11től már mehetsz instázni. Olyan 3-4 szintenként van egy nagyobb flashpoint. A group findert érdemes használni kisebb szinten is . Healerként sztem hamar lesz group.
A heti mag napi questeket a fleeten tudod felvenni. Ha jól emlékszem a Supply részen. Vannak terminálok és ott látod, hogy melyik napi, melyik heti.
Érdemes a flashpointopkat csinálni mert egyrészt jó, másrészt jó sok xopt adnak és harmadsorban még jó lootot is lehet szerezni.
Fejlődés közben én nem feltétlen javasolnám a seteket mert hamar kinövöd őket. Azt javasolnám, hogy vegyél narancssárga cuccokat ami tetszik, vagy bármelyik ruha jó és csak a modokat cseréld benne.
Planetary commendationök amúgy is esnek dögivel a bolygókon, fpkben, itt-ott bőven. Próbáld meg szinten tartani magad velük.
Sagenek sztem van egy sima healer ága. Csinálhatod azt is, hogy azt nyomod fuillra, aztán a maradék 5 pontot meg elszórod a többi ágon.
nem volt sagem még soha, de healerként lesz mindig fasza groupod és sztem a questelés is laza. Dps vagy tank companionnal tudsz haladni gyorsan.
Craftolás. Fel kell venned a szakmákat ilyen 2 gyűjtögető 1 craftoló kombót ajánlanék, de más kombó is jó lehet. Biochem hasznos tud lenni a buffok meg a medpackek miatt, azojkat el is tudod adni, cybertech is jó a modok, stb miatt....armstech talán nem, de nem próbáltam még.
A companionokat kell elküldenek alapanyagot beszerezni, aztán meg az adott dolgot legyártani. Amikor megkapod a hajót onnan könnyebb mert ahhoz jár egy droid is, akit folyamatosan lehet küldeni cuccot gyártani vagy anyagot szerezni. Idővel persze több companionod is lesz és akkor majd még gyorsabban fejlődik a dolog.
Lvl50 től indulnak a raidek, operationök. Eternity Vault jó is, könnyű is. Azt mehet a többi.
55ön lesz még pár új operation meg ppár hard mode flashpoint. Ezek nem újak, sajna.
Röviden ennyi. Ha van még kérdés szívesen segítek meg gondolom a többiek is.
-
Jumbozorzje #49813 Rendben.koszonom.: )
Milyen instak vannak vagy dungeonok amiket groupba tudok csinalni?Olvastam h vannak hetik,napik - ezeket honnan tudom felvenni? Jelenleg 13-as vagyok..ezen a szinten erdemes szetteket kirakni?vagy amit farmolok es jobb, mint az aktualis azt berakom?Vannak olyan itemek amik visszaszamolnak es amikor lejar az ido nem tunik el, ez mit jelent?craftolas hogyan mukodik?(ehhez egy linket elfogadnek ami ezt leirja)
A full healer szseretnek lenni - Jedi sage ember a kasztom. Van esetleg valakinek egy skill faja?Mennyire jatszhato ez a karakter?(az egyeduli fejlodes, valoban jo healer?)
koszonom: ) -
hugopareiros #49812 ha írsz konkrét kérdést és tudok rá válaszolni akkor segítek :) + a többiek is tuti
kérdezz bátran -
Jumbozorzje #49811 Sziasztok,
Van itt olyan jo lelku, turelmes ember aki eltudna nekem magyarazni nagy leptekben egy ket dolgot a jatekban?(craftolas,raidek,instak,segitok,felszereles, stb). Olvastam az itt fenti linkeket, de amit akartam az nem derult ki beloluk, vagy csak en nem talaltam. Jo nekem a kommunikacio, akar itt levelben, emailben in game mindegy.
elore is koszonom. -
Bhalage #49810 fekete feher ftw! -
Bhalage #49809 puskas pap! (tm) -
Bandras DaSilva #49808 Ja a black /dark purple a legjobb sztem is. Csak kissé drága:) -
mcgrape #49807 Jaj de imádom ezt a forumot :)
-
mcgrape #49806 Jó persze ugy is megcsinálja majd valaki szal mindegy, de
azért ez igy baszom jolnézki de nem ?
Bocs csak igy sikerült megmutatni
-
Bandras DaSilva #49805 Ja, és egyébként a fekete sokszor nem néz ki jól....pl a fekete-fekete kombó gyakorlatilag ilyen sötétszürke-világos szürke/fehér kombó.
Hát igen, ezt a színezész is elbaszarintották mrt nagyon trükközni akartak ahelyett, hogy betettek volna egy egyszerűen átlátható, könynen kezelhető rendszert. De hát vmiből élni kell...az emberek vették a dye pakkokat mint a cukrot.