Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
másik kérdésem, elõfizetõsbõl ugye van az unlockok, azok elvesznek miután lejárt a 30 nap?
It\'s a trap!!! :)
Imperial agenttel mikor lesz comapnionom?
Örüljetek hogy egyáltalán a játék kampány részét végig tudjátok tolni INGYEN és ne nyavalyogjatok minden szarért úgy hogy egy k*rva garast nem fizettetek semmiért és nem is fogtok (tisztelet a kívételnek).
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Es ehhez hasonlo blodseg, a nevek/titulusok kijelzese is penzbe kerul, ahogy csak X esetben tudsz feltamadni a kozeli gyogyeger robotnal. Es ide tartozik a kapott rewardok korlatozasa is.
A tobbi szokasos, az oke, de ezeket en magam sem ertem, hogy ki talalta ki, illetve, ha ki is talalta ki, ki hagyta jova.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nyilván nem azzal van baja az értelmesebb playernek, hogy fizetni kell némi premium contentért - ez természetes, nekik és élni kell vmibõl.
Játszom és játszottam jó pár f2p játékkal, de amit az swtorban tapasztalok arra a pitiánerség a legjobb szó. Mert az teljesen rendben van, h kevesebb xp, korlátozott flashpoint, fizetõs cuccok stb. De ilyenek vazze, hogy nem küldhetsz levelet ingyenes játékosként, és hasonlók - az mérhetetlenül piti dolog.
A GW2 grafikailag (is) mérföldeket ver az SWTOR-ra és mégsem szaggat. Az SWTOR az elavult, elnagyolt grafikához képest magas a gépigénye. Ez az engine hibája.
Frednek igaza van, csak az interact szintezés tetszik, semmi más. De az elismerésre méltó.
A játék világa amiben játszódik egy dolog. Ez játék, itt a megvalósítás is legalább annyira fontos.
SWTOR interaktiv mozi szeru szintezese is unikum lesz meg jo ideig, akarmennyire is szidja valaki a jatekot, ebben szinte mindenki egyetert, hogy ha masert nem is, de ezert mar megeri vegignyomni a chaptereket a 8 karakterrel. Meg ha kozben, neha a falat kaparja, mert a WoW/GW2/Conan/DAoC/TERA/EVE/randommmonamehere utan/mellett/elott furcsa, es mas/jobb/rosszabb.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
ha van egy gyümölcskosár, van benne 1 alma, 1 körte, 1 banán és én azt írom hogy a banánon kívül semmi értékelhetõ nincs benne, akkor a banán bejön, a többi nem. Így érthetõbb? 😊
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
egyébként magát az alapjátékot valószínûleg én is megveszem, elõfizetni nem fogok rá, mert változó, hogy mennyit tudok játszani vele, de szerintem jó játék ez nagyon. 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
De jon a kovetkezo Dragon Age resz, jon a kovetkezo Mass Effect, ami miatt a kovetkezo 2-3 evben megint ok lesznek az istenek, a mostani fanyalgok vigan es dalolva fogjak otthagyni a penzuket a penztarnal. Addig pedig elul a vihar, elfelejti mindenki az eredeti endinget a ME3-ban, az SWTOR fele egyelore nem tul fenyes szarnyprobalgatasukat az mmo piacon.
"Nem lesz feltoltve (foleg nem masfel ev alatt, ez vajon honnan jott?) a regi terulet a konnyebb szintezes miatt, hiszen aki esszel csinalja, az mint kes a vajon tud haladni. Aki persze siet, es nem akar kvesztelni, hanem csak haladni elore a max szint fele, az bizony tenyleg elobb utobb belefut egy bossba, aki raadja a jatekosra a szopoalarcot."
Ehhez nem is tudok mit hozzátenni, a számból vetted ki a szót.
"F2p eseteben ez ennyiban modosul, hogy a csokkentett xp (kill es reward(?)) miatt minden kuldetes soran erdemes a jatekosnak raszanni meg par percet, es irtani a mobokat a kornyeken, hogy a f2p statusszal jaro negativ xp modositast kompenzalja. De ez sem vilagvege, max lassabban halad, es igen, nemi grinddel jarhat esetenkent."
Vagy úgy csinál mint én, hogy keres egy hasonló helyzetben lévõ játékost, és összeáll vele. Még extra pontok is járnak, ha nem egyedül csinálod a questeket, akkor mirõl is beszélünk?!
Minden mas fejlesztes, technikai, jatekmechanikai, stb az EA/BW feladata volt, es ok talaltak ki, hogy is nezzen ki a jatek, mit kelljen benne csinalni, mit kap meg a jatekos, mit nem, stb. A Lucasarts csak azt biztosította, hogy ne szerepjen a jatekban Lali az Uvegtigrisbol, mint kocsmaros Coruscanton, vagy az SWTOR csillagrombo osztalyu hajoi ne ugy nezzenek ki, mint egy ezerkettes lada gyujtogyertyaja alufoliaba csomagolva.