Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a tobbi mod, enchantment, augment pedig lehet gyangebb v ugyanoolyan szintu (celszeru ugyanolyan szintut a legjobb hatas erdekeben^^)
anti hero
anti hero
Ez végül is nagyon jó.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Esti órákban az átlagos online játékosok száma 20-30 között.
Jelentkezni a honalpon keresztül.
Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos
Kinyitom az inventoryt, né mán, 60 slotos lett!Mi ez, elmetrükk?Megérezték, hogy most akarok elõfizetni?!
Aztán rájöttem, hogy a Mission items van kinyitva...
Nem baj, majd pár nap múlva!
Egyébként azokban a Reward "dobozokban" mennyire jó cuccok vannak, amiket csak az elõfizetõk tudnak kinyitni?
"szabadidõs limonádé játék lett" <-- ez tetszik 😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Még ingyen is teljesen játszható a játék, és én is gondolkodom rajta, hogy megveszem. Ha másért nem (pvpben úgy is szarrá vernek) a történet miatt már megérné az egész az összes kaszttal. Nagyon jó kis szabadidõs limonádé játék lett, aztán lehet még ha jobban rákattanok be is szippant teljesen 😊 (mondjuk most is játszani indulok, csak benéztem a topicba)
Spread De Love!
teszem azt 1. bolygón ha fél órát ütöm, nem esne jól egy 8-as csizma...
Persze az elsõ bolygókon lévõket egy jó ötvenes karakter leszólózza.
nem akarjuk lenyomni??? xDDDD sokat nem érek de több mint a semmi 😊
De azért tetszik is a hajó,vettem rá pár upgradet.Nincs hozzá még sok mert kicsi a szintem.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
It\'s a trap!!! :)
Egyik sem rendelkezik olyan minõségi sztori tartalommal (videók, szinkronhangok,stbstb) mint az SWTOR.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
õ lesz az elsõ.
csináld a fõküldit azt jóvan.