Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amugy ez is kicsit pongyola megfogalmazas, mert a fegyvereknel a hilt, barrel jelenti a cucc "szintjet" a panceloknal pedig az armoring.
a tobbi mod, enchantment, augment pedig lehet gyangebb v ugyanoolyan szintu (celszeru ugyanolyan szintut a legjobb hatas erdekeben^^)

anti hero

csak a modok szintje szamit, amikor narancssarga pancelt modolsz, az osszes nari cucc uresen ugyanolyan. (ilyen alapstatok vannak rajta mittudon en 40 armoring.) de statok szerint mindegyikbõl teljesen ugyanolyan cucc lesz ha ugyanazok a modok vannak benne ua. akar level 50es akar level10es -kent kerult hozzad a nari pancel. cska a kinezetuk lesz mas, ugyanazt adjak

anti hero

Master91
Én is úgy sejtettem, hogy igazából csak a külsõt változtatják a narancs cuccok, hiszen az értékeket te szabod meg.
Ez végül is nagyon jó.
Oké, köszi!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Pluskast
Ja vagy úgy. Simán lehet. Pláne ha még a modok benne rare vagy legendary. Akkor még jobb is.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Igen, pontosan így értettem.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Igen, erre rájöttem én is. 😄

Igen ezt vágom, mindig kékkel szerelem fel a cuccaimat, mivel a lilát nem engedi f2p-nek (artifact autorization vagy mifene kell, cc-n megvehetõ). Csak abban nem vagyok biztos, hogy a játékban található összes modolható páncél modok nélkül ugyan annyi védelmet ad, tehát hogy igazából csak az számíg, hogy heavy, medium vagy light, na meg a kinézet, minden mást a modok döntenek el. De akkor valószínûleg így van.

Master91
Szerintem úgy érti, hogy pl. a 16-os chest, amibe vannak 40-es cuccok, van e olyan jó, mint egy 40-es chest, ugyan azokkal a moddokal.
Pluskast
Ja és ha megszereztél egy cuccot és rajtahagyod az egeredet akkor kiírja az értékeit és mutatja, hogy a jelenleg rajtad lévõ cucchoz képest mennyivel lesz jobb vagy rosszabb ha felaggatod magadra.

Pluskast
Ez elvileg tõled függ. Ugyanis a moddolható "alkatrészek" is színesek. Mármint van közöttük zöld, kék és lila. Ergó ha mondjuk a heavy moddolható mellényedben van 2 zöld meg egy kék elem akkor valszeg jobb lesz mint a sima nem moddolható általad megszerzett zöld mellény. Persze ez függ attól is, hogy a mellényedben lévõ alkatrészek milyen színten vannak. Ezért érdemes a küldetések végeztével commendation-t begyûjteni mert azokért mindig tudsz alkatrészeket venni az equipment kereskedõnél.

Lenne egy kérdésem: Vannak a narancsárga páncélok, amik ugye tetszés szerint moddolhatók. Na most ezek mind ugyan olyan szintûek? Mármint ha lvl 10 környékén találok egy ilyet, és mondjuk lvl 30 környékén beleteszem a legjobb modokat, akkor lesz olyan jó, mint a lvl 30 környékén talált páncél? Szóval hogy ezek azonos védelmet nyújtanak alapból (csak a heavy, medium és light edíciók közt van különbség), csak a modoktól függ, hogy mekkorát? Mert pl. az armor ratinget szépen lehet növelni. Csak nem vagyok biztos a dolgomban.

MarkBlade
Semmi xtra csak companion ruhák meg skinek..
Jockey
ez mind igy is van, csak ha vége a storynak utána bukik meg ajáték..azaz mint mmo..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

A Tomb of Freedon Nadd Szerveren republic oldalon az Alliance Of Hungary guild várja a jelentkezõket. PvE-PvP guild.
Esti órákban az átlagos online játékosok száma 20-30 között.
Jelentkezni a honalpon keresztül.

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

Tegnap este volt egy "kellemetlen" élményem... 😊
Kinyitom az inventoryt, né mán, 60 slotos lett!Mi ez, elmetrükk?Megérezték, hogy most akarok elõfizetni?!
Aztán rájöttem, hogy a Mission items van kinyitva...
Nem baj, majd pár nap múlva!
Egyébként azokban a Reward "dobozokban" mennyire jó cuccok vannak, amiket csak az elõfizetõk tudnak kinyitni?
Vaxi
ennyire egyszerû a képlet. hibátlanul megfogalmaztad szerintem 😄
"szabadidõs limonádé játék lett" <-- ez tetszik 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Mr_no_NaMe
Látom megy itt a szájkarate a f2p playerek és az elõfizetõk között. Én letöltöttem mivel ingyenes lett, kipróbáltam, lvl 12 Sith Assa vagyok. Úgy vágtam bele a játékba, hogy egy egyszerû kis mmorpg, semmi új. Nagyon nagyon kellemeset csalódtam. El van találva a hangulat, akárki akármit mond, ez egy kurva jó játék lett. Az, pedig hogy tettek egy ilyen gesztust, hogy ingyen játszhatok vele nagyon becsülni való.

Még ingyen is teljesen játszható a játék, és én is gondolkodom rajta, hogy megveszem. Ha másért nem (pvpben úgy is szarrá vernek) a történet miatt már megérné az egész az összes kaszttal. Nagyon jó kis szabadidõs limonádé játék lett, aztán lehet még ha jobban rákattanok be is szippant teljesen 😊 (mondjuk most is játszani indulok, csak benéztem a topicba)
Master91
Szellem 😄
Ismert bug, ne törõdj vele.
Coruscanton megcsináltam még pár mellék küldit,ami fel volt véve,16 lett smugglerem,gondoltam ideje elhúzni tarisra.Megyek az ûrkikötõbe beszállok a hajóba erre a pilótafülkében ott van egy lány Jedi meg robotja,kinézetre 10-11 lehet,nem tudom targetolni,de a nevét látom.ott mászkált a hajómon,el húztam tarisra de még mindig ott volt,csináltam a föküldit,dumáltam a hangárban akivel kell meg kimentem a bolygóra kicsit majd visszatértem a hajómra de még mindig ott volt.Nem voltam partyban.

Én is Sith Warriort kezdtem, de rájöttem, hogy a fénykardozás nem a stílusom, ellenben a fejvadász rohadtul tetszik!

N1ggA
Ezeknek a dolgoknak a hajón a fõ sztori alkalmával lesz szerepük, általában bolygóváltásokkor.

Spread De Love!

Na nekem Esseles-en volt megint egy rossz élményem,jedi lovagom elõl elõfizetõs rohamosztagos lenyúlta a fénykardot.Amúgy valamiért nekem a jedi lovag nem annyira jön be,a smugglert nagyon birom de jedi nem az igazi.

Jó öreg Ebon Hawk sokkal nagyobb volt,szerettem Kotorban azt a hajót,de ez csak kinézetre hasonlít rá.Belseje olyan mintha összement volna a mosásban.Jó pár helység hiányzik,tényleg a holocom vagy mi a szösz az mire jó a hajón?Van 2-3 olyan dolog a hajón amit lehetne használni,de ha hozzáérek nem történik semmi.

odaírja hogy hányas szintû a cucc alá az invectoryban ha rámész

Én eddig két World Boss kinyírásában vettem részt, az egyik Balmorrán, a másik Dromund Kaason volt, de egyik se dobott nekem használható cuccot. Szóval csak a csapatos gyilkolás élményével távoztam, de azért jó volt.

Master91
Azt lehet tudni hogy ha pl. ruhát dob, akkor hanyas szintût ad?
teszem azt 1. bolygón ha fél órát ütöm, nem esne jól egy 8-as csizma...
Nem igaz, mert a smuggleré a legjobb. A jó öreg Ebon Hawk...

Õ is egy worldboss, minden bolygón van egy ilyen: csapatban lenyomhatók és klassz dolgokat dobnak.
Persze az elsõ bolygókon lévõket egy jó ötvenes karakter leszólózza.
Olyannyira, hogy pl. a miskolci 576 Kbyte-ot ma kérdeztem meg és elfogytak a Game Card-ok...
Azt én is láttam!Elõre köszöntem neki, aztán alaposan megnéztem jó messzirõl és elsunnyogtam szépen az akkor 15-ös guardian-ommal.Õ vajon küldi boss?
láttam corrussanton is egy benga nagy robotot meg itt is írta annak vmi 90k hp-ja van jesszus isten mondom 😄
nem akarjuk lenyomni??? xDDDD sokat nem érek de több mint a semmi 😊

N1ggA
Akkor úgy tûnik, a Bioware/EA pontosan elérte a célját 😊

Spread De Love!

ok akkor felejtõs xddd 😄 lvl20-al meg egyedül.

Az egy worldboss, nagyon sok ember kell a leöléséhez és csak idõnként jelenik meg. <#hawaii>
van ilyen operation weekly priority targets taris-on hogy defeat subject alfa, odamegyek ahol jelöli a területet de egy tó közepe ír vmi labort de lehet a tó alatt van vagy nemtom én nem találok bejáratot a tóba meg nincs semmi .

MarkBlade
A legjobb hajó az imp.agenté..😉
Na kerem szepen en is 60 napig elofizeto vagyok,este kezdodik az unlockolas ,mar elegem volt a korlatozasokbol.Remelem igy mar lehet normalisan jatszani.
Smuglerrel végre megszereztem a hajómat,15-ös szinten.Kicsit többet vártam a történettõl,és a hajó belsejétõl is.Az ûrharc meg szerintem gáz.
De azért tetszik is a hajó,vettem rá pár upgradet.Nincs hozzá még sok mert kicsi a szintem.

MarkBlade
Nem tudom. De elõfizettem. Csinálok 12 karaktert a kartelbõl megveszem a fontos unlockokat és freeben is játszható lesz így utána. 😉
PiszkosFred
Es ez feature vagy bug? 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

MarkBlade
Nekem 4 volt a free idõben és engedett. Csak az új készítése van letiltva 😊
Esténként fõleg Coruscant-ban, mikor sokan vagyunk fent, rendszeresen lefagy nálam a TOR.A konfigom ugyan nem mai, de jóval részletgazdagabb grafikával is megbírkózik és pl. a Lotro-ban ilyen elvétve se fordult elõ.Másnak mi a tapasztalata?Kipróbáltam a HUTTBALL-t, az pl. nálam a lag miatt játszhatatlan.
Köszi a választ, és ha az új karakter eltér a 3 ingyenestõl , azzal ugyanúgy lehet folytatni nem tudod?

It\'s a trap!!! :)

MarkBlade
Nem azt írtam hogy rossz, hanem hogy a Tor-akarták túl jóra.
Star trek online is jó,én akkor kezdtem mikor free lett,free accountal 2 karaktered lehet,nekem ma már 11 van,van 8 szuper store hajóm,jó pár ruha szett,meg sok sok egyéb.Semmiért nem fizettem,játékban van lehetõség dilithiumot szerezni,amit ha beolvasztasz el lehet adni zenért,és a storeban zenért bármit megvehetsz.Ha pénzen vettem volna legalább 50 ezerbe került volna.

MarkBlade
Csak néha a sok apróság a játszhatóság rovására megy. Ez a játék a legjobb példa rá. Nem szapulni akarom félre ne érts. Annyira jó játékot akartak csinálni hogy ez lett a veszte.
" Dc online, star Trek online, champions online"
Egyik sem rendelkezik olyan minõségi sztori tartalommal (videók, szinkronhangok,stbstb) mint az SWTOR.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

kb lvl 6-7-8 körül fogod megkapni Kaliyo D’jannis ranged tank companiont.
õ lesz az elsõ.
csináld a fõküldit azt jóvan.