60330
  • eXequtoR
    Totál random, hogy éppen kinek szarakodik.. többször volt már, hogy guildba 7 embert siman beengedett még a 8.nak baszott küldeni a passt. Amúgy nekem is volt úgy, hogy az első passt 1 napig nem küldte, de közbe már egy új kóddal simán bejutottam. Várni kell 20-30 percet és újra próbálni. Nekem pl. működött a launcher törlés.
  • gunji
    Jahogy megint otp-s bajok vannak :S Azt hiszem, 15-20 perc után érvénytelenné válik a jelszó, utána nem tudom érdemes-e tovább várni.
    Ez az alapvető tyúk-tojás probléma SWTOR-változata: hogyan jelentsük be a hibát arról, hogy nem tudunk bejelentkezni, ha nem tudunk bejelentkezni?

Anno STO-ban ez az otp-s rendszer normálisan működött.
  • Plata
    Megjött a kód,de nem fogadta el,úgyhogy mára hagyom a picsába.
  • Plata
    Még nekem sem jött semmi.tegnap több mint 4 órát kellett várni.Gondolom ma is kb.
  • calis
    Tegnap óta nem jött meg, az a gyanúm, hogy nem is fog :)
    Érdekes módon, amikor átalakították a login rendszert, egyből megkaptam ezeket az emaileket...
  • Plata
    Kipróbáltam,de az email így sem gyorsabb.Nyolc óra után per percel bejelentkeztem kérte kódot,még nem kaptam meg.
  • eXequtoR
    Nyomorultak és nem tudjak vissza pakolni az 5 kerdest. Masszal be az swtor gyoker konyvtarba es torold a launcher.settings-et. Sokan irtak h ez segit.
  • Tibbbor
    Csatlakozom a véleményedhez, mert bár én most is előfizető vagyok, ebéd után szerettem volna játszani, jelenleg 19.37 van és kód még sehol...Közben bezzeg ketyeg a Game card-om , igaz...?
  • Plata
    Ma 12 óra után valamikor,pontosan nem tudom,jelentkeztem be a játékba és kérte one time pass-t.A kódot 16:43 perckor kaptam meg.
  • calis
    Pontosan ezt látom én is... Ritkán tudok belépni, de akkor az az elvárásom, hogy legalább akkor menjen minden döccenésmentesen. Így sok-sok potenciális játékost fog elveszíteni az swtor... Nem is értem, hogy lehet ilyet megtenni/engedni ilyen kiélezett piaci helyzetben...
  • Plata
    Mi ez a szívatás hogy az one time pass kódra órákat kell várnom mióta lejárt az előfizetésem,amíg volt előfizum szinte sose kérte,ha kérte is azonnal jött a kód,most meg órákat kell várni rá.Lassan nem is játszom a játékkal mert mire meg kapom a kódot már nincs rá időm.Így akarnak rávenni hogy újabb hónapokat fizessek?
  • Nephin
    BH event, könyv és ószom képek!
  • Nephin
    2.2a patch és az Erő
  • Tibbbor
    Meg kéne csinálnom a Nar SHadaa-i 4 fős GSI Heroic-ot, a Dark Design-t...Néztem róla videót is, de a speedereken történő ugrálós résztől már előre fázom.Mennyire nehéz ez, mert elég ciki beégni egy random group előtt, ha folyton lezuhan az emberfia.
  • Bhalage
    hat nem tudom, nekem van information gomb (felül menü sec key/settings/information)..

• Vieras
    Sziasztok.

Már 1 napja szórakozik hogy be tudjam lőni az security key(android) azt irják hogy az appon belül nyomjak az information gombra és akkor meg tudom adni a bizonyos kódokat amit kérnek de nem is érhető el ilyen gomb a mobilos aplikációba egyszerűen nem tudom hogyan lehetne megoldani vagy mi erre a megoldás valaki tudna erről írni valamit?
  • Tibbbor
    Én kb. délután 5-től várom a jelszót, de nem sok reményem van már...
  • gunji
    #49865: 3/4 4 óta várakozok :P Még két 17 óra előtti jelszó nem jött meg :) Majd holnap folyt. köv.

#49866: Az origin storeban vettem meg a játékot még novemberben. Az ottani leírás szerint járt volna arra az első hónapra is az 500 CC, a BW support szerint csak az előfizus hónapokra jár, amikor ők vonják le a pénzt. (Az más kérdés, hogy így is rendszeresen 3-4 hét késéssel írják jóvá.)
  • Tibbbor
    500?!Az durva!És hogy történt?
    Amúgy ha hozzácsapjuk a szerverkarbantartásokat is, valóban megdobhatnák a subscribereket 1-2 +nappal!
  • eXequtoR
    Igen. Sok embernek szokott szarakodni. Várni kell 20-30 percet utána jó lesz. Tudnak a dologról, majd javítják.
  • gunji
    Újabb két levél érkezett meg (kettő még mindig hiányzik), a csúcs a 109 perces várakozás
    De nemcsak mi jártunk így, sokan mások sem tudnak belépni. Én még a fórumba se tudok posztolni. Elvileg dolgoznak rajta. Egy napnyi előfizu hosszabbítást igazán megérne ez a dolog, ha már az ellopott 500 CC-met is lenyelték.
  • Tibbbor
    Szintén zenész...Én is a jelszót várom, ennyit még sose szobroztam a gmail fiókomat bámulva.
  • gunji
    Öt próbából megjött két levél: az egyik 21 percig utazott, a másik 61-ig a levélfejlécek szerint. Ezt a sebességet :D
  • gunji
    Üdv!

Háromnegyed órája tökölök ezzel a 1-time pw-vel, nem akar megérkezni. Pedig gmailes a fiók, néztem kliensből, böngészőből, mindhiába.

Talán kicsit türelmetlen vagyok.
  • Tibbbor
    Láttam, benéztem a blogjára...
  • eXequtoR
    Ha még képet is látnál a leányzóról! :)

Amúgy megölhető, ha minden 2800 dpst tol + tankok is 2k ( shadow ). Szal gl hf. :)
  • Nephin
    Ó, erről megvannak a konteóim :D

• Nephin
    Ahamm, nightmare, tegnap lett éles.
  • Tibbbor
    Sokszor nyújtott már segítséget küldiknél, taktikáknál Dulfy egyik másik oldala(Ti is biztos használtátok már a tippjeit), de gőzöm se volt róla, hogy ez egy 24 éves egyetemista CSASZI!Nem semmi!Mi munkája lehet abban, hogy ilyen színvonalas minőségben teszi fel az infókat a játékról.Na és hány órát nyomhatja ez naponta?Mármint a játékot...
  • Tibbbor
    Ok, a TfB= Terror of Beyond, az enrage-et tudtam, de a "nim" az nightmare?
    A "gyere végre hozzánk" célzást értettem és tök jogos!
  • Nephin
    Gyere végre hozzánk és megtdod! ;) :P

Egyébként a raidről, gondolom TfB, ha ez ilyen, milyen lett az AI-robot? :D

A tesztszerverhez képest másfél millióval több az élete, az enrage egy sokkal nagyobbat sebző fázis, általában a harcok végén, ha túl sokáig húzta a raid, bár mondjuk az, hogy 2 sentinellel 40%-ig lehet leverni, elég meghökkentő.
  • Tibbbor
    Nem akarok beleugatni, de engem például érdekelne, miről beszéltek.Lehetne mondjuk #49848-tól magyarul?
  • eXequtoR
    A 3 guard. Rádobtak ptshez képest 1.5 milla hpt.. 40-50% körül fix enrage, 2 sentinellel.
  • MerlinW
    Melyik boss-ról beszélsz?
  • eXequtoR
    Bios ismét alkotott... az egyetlen bosst az instába ami rendesen volt belőve ölhetetlenként dobták ki. Remélem azért a többi maradt a pts-es faceroll szinten csak hogy haszontalan legyen az egész.
  • eXequtoR
    A 3 guard a legjobb amúgy nim TFBbe. Kár hogy a többi bosst nem olyan nehézségre csinálták meg. :/
  • eXequtoR
    NiMbe az még viccesebb lesz. :) A core-oknak egyszerre kell meghalniuk kül. immun lesz, a színek random sorrendbe jönnek és az utolsó fázisba ha véletlenül egy másik színre mászol rá 1 hitel.
  • MerlinW
    TfB HM Operator X boss-a cseppet frusztráló:) Haladunk, az utolsó fázisig már eljutottunk:)
  • eXequtoR
    Szerdán patch !
  • Nephin
    De ha jön, lesz fizetős transzfer, bár elég drága...