60330
-
eXequtoR #49924 Az alap questhez nem kell 1m Gergo. Main karidra "ingyenes", ha altoknak is akarod akkor kell fizetni. -
hugopareiros #49923 f2p játékosként nincs levélküldés ;-) nem a lvl 10es karin múlik -
gunji #49922 Hát én már a chisseknél, mint választható fajnál elvesztettem a fonalat, de még hogy egy ewok -
#49921 hat ha a lvl10/15-os kari a szuk keresztmetszet, akkor a 1M credit-el mi lesz? Azt tobb idobe tellik osszehozni :) -
eXequtoR #49920 Elviszed lvl 10ig és átrohansz dokmunkáson a templomig. Legalább 2 órát elvesz az életedből. -
Tibbbor #49919 És akkor az Operation-ök mehetnének úgy, hogy Te+15 companion... -
Tibbbor #49918 Pillanatnyilag én is pont ezért hagytam félbe a HK-küldetéseket.Ok, az én hibám, hogy nem olvastam végig elég figyelmesen Dulfy leírását, de akkor is lepadlóztam, mikor kiderült, hogy indítanom kellene egy Imp. karit, aztán felhúzni a szükséges szintig és voila, máris keresgélhetek tovább! -
eXequtoR #49917 Emókok cukkermukkerok ! Kár, hogy az endort nem pakolják be. Rabszolga hegyeket lehetne begyűjteni ! vááháháhhá -
Kryon #49916 Pandásodik az swtor... -
Nephin #49915 Döbbenet -
hugopareiros #49914 HK-nál engem kifejezetten zavar, hogy nem lehet sima republikos karival megszerezni :( -
#49913 Eleg gaz, hogy az uj kompaniont csak meg kell.venni es kesz. HK-hoz legalabb volt kuldetes. -
Nephin #49912 Nem lesz sztorikontent a Marketen + 2.3 + OTP update + misc -
#49911 Letiltottuk a tűzfalon keresztül, hogy ne tudd elérni munkahelyről, tessék dolgozni .. -
#49910 persze, most meg: SWTOR.com is currently unavailable :) -
#49909 Ahh, jó, hogy szólsz, meg is akartam már nézni, csak elfelejtettem :) -
#49908 Használj mobilos security key-t, és nincs többé OTP. Sőt, még +100 cartel coint is kapsz havonta. -
#49907 Ez gondolom arra lenne hivatott, hogy ha valaki lenyulja az account-odat, akkor ne tudja kirabolni a karaktereidet.
Rift-nel is van ilyen, es ott gond nelkul mukodik... -
eXequtoR #49906 Itt egy megoldás. -
gunji #49905 Hát én biztos, hogy nem fogom idő előtt elkezdeni a patch letöltését, ugyanis két napja nem tudok belépni -
Nephin #49904 Nosztalgia és karbantartás + 2.2.1 -
Nephin #49903 Akkor kéri, ha nincs fix IP-címed és változik az IP. Egyes hírek szerint az autentikátor is kiiktatja. -
#49902 Ja, hogy mi az?
Belépéskor megadod a felhasználóneved meg a jelszavad, és mielőtt beengedne be kell másolnod egy e-mailben kapott kódot a launcherbe. Na és az az e-mail vagy megjön, de inkább nem. -
#49901 Amikor az IP címed nem egyezik meg az előző belépésnél használt IP címmel. -
Kisponyi #49900 Lehet hülyeségnek tűnik amit kérdezek, de mi ez a one time pass amivel sokaknak gondja van? Mikor kérte/kéri ezt? -
#49899 Alapból ki kellene írtani ezt a one time pass-t vagy legalább opcionálissá tenni. Semmi értelme nincs ha csak 1 gépen játszok. -
gunji #49898 Délután csak kétszer (2) próbálkoztam, hasonló sikerrel. :(
Kicsi félreértést érzek itt. Sokunk egy fizetős szolgáltatást venne igénybe, ami az ő részükről is jár(na) bizonyos felelősséggel/kötelezettséggel. Ez nem olyan, hogy sebaj, majd később újrapróbálkozunk: holnap, egy hét múlva, stb. Az óra ketyeg, közben eltelt egy nap, egy újabb nap a 30-ból. Ez pénzre megy, s az enyémre, a miénkre.
A jövő keddi karbantartással már 4 nap esik ki ebben a hónapban. De remélem az otp-s hibát egy s mindenkorra kijavítják. -
eXequtoR #49897 Délbe nekem se küldte a kulcsot. Vártam egy órát és utána egyből jött, viszont az első belépéshez a kód azóta sincs sehol. :) Tehát nem nyomogatni kell mint süket a dudát, hanem időközönként 1x megpróbálni és vagy jön egyből v nem. -
gunji #49896 Mivel az európai nem-pvp szerverek még így is eléggé leterheltnek tűnnek, kicsit gonoszkodva arra gondoltam, hogy ez az egész belépési gond egy mesterségesen generált dolog lehet, ezzel tartják kordában az éppen játszók létszámát. :S
Közben öt órája semmi nem jön, s a fórumukon sem látszik a support jelenléte (twitteren és facebookon se). :S -
calis #49895 Én elég ritkán játszom, főként hétvégén pár órácskát. A kieget is megvettem, habár még csak 40es vagyok. Amennyiben nem áll be változás náluk, muszáj leszek levelet írni, hogy mivel nem enged be a játék, adják vissza a pénzemet, töröljék a karim, és felejtsük el egymást. Nekem ez így már nem szórakozás, nem kikapcsolódás. -
Nephin #49894 Április 2. óta nem kell telefonálni. link -
gunji #49893 Köszi, de úgy értettem, hogy a telefonom nem droidos. :)
Hogy mennyire kellene hívni a supportot ilyen esetben, azt nem tudom, nekem még (kopp-kopp) nem kellett. Csak a swtor.com-os fórumban szokták írogatni, hogy kell. Még az ilyen 'nem érkezett meg az otp' esetekben is. :/ -
Plata #49892 De nem androidos. -
Nephin #49891 Nem, most már nem kell hozzá telefonálni. Tessék, itt az androidos kliens: link -
gunji #49890 Köszi, de az eleve kiesik, mert az nem droidos (nincs hozzá megfelelő kliens), s ha a telefon elromlik vagy ellopják, akkor csak élőszóban hajlandók kiüttetni a védelmet, az meg angolban nem annyira megy. -
eXequtoR #49889 Viszont nincs már alternatíva, ha 8/10 emberrel szeretnél raidelni és unod az alap kard/pajzs/íj kombókat. -
Nephin #49888 Ha van okostelefonotok, próbáljátok ki a tökingyenes autentikátorappot, az is megoldhatja a dolgot. -
eXequtoR #49887 EA lassan 0ra redukálja a BW embereket akiket az SWtor-ra raknak... szánalmas, de csak a pénzt nyúlják le és nem veszik észre, hogy sokkal többet kaszálhatnának. Ennyi pénzt beleölnek aztán leszarják és csak hátráltatják őket.. undorító banda. -
gunji #49886 Hát..., a bő másfél órányi hat próbálkozásból egyszer sem jött kód, pedig próbáltam az említett launcher.settings-t törölni, meg az itt írt origin accos dolgot is. Egyik sem segített.
Lassan virrad náluk, talán a support is felébred.
Mindez fizetősen, a dupla xp-s hétvégén eléggé lejáratja magát mind az EA, mind a BW. És még ők akarnak további SW játékokat fejleszteni. LOL
S csodálkoznak, hogy sokan nem vesznek eredeti cuccot. -
#49885 nekem eddig 1x fordult elő, hogy nem kaptam meg a pass-t csak pár órával később. mindig szinte azonnal megjön a levél. mikor kéri, indítom a böngészőt, mire belépek, már ott van :S (le is kopogtam...)
nevetséges, hogy ennyien szívtok emiatt :\ és képtelenek tenni valamit ellene...