60330
  • eXequtoR
    Hyper: lebuktam! :(

Mivel a patch szedés még mindig szarakodik és SV nim jön... szvsz. este 7ig itt nem lesz semmi, de ne legyen igazam. :)
  • Nephin
    Nem, négyig kb.
  • DarkBlade
    Jó napot.
    Most este kilencig lesz leállás?
  • HyperMonkey
    Hazudsz. A te kedvenced ugyanis a bab
  • eXequtoR
    Igazából közötök 0. Az én apukám erősebb és nekem csak a pufin adhat erőt és mindent lebíró akaratot !
  • Nephin
    Plata, állj le vagy irány a pm, ha gondod van a klánnal, köszi.
  • Plata
    Az a baj nem emlékszem hol olvastam azt a szösszenetet,valahogy elő kellene guberálni.
  • Plata
    STO-ban mutass nekem egy resonance tagot,könyörgöm,én még életemben nem találkoztam STO-ban sem a magyar cseteken resonance taggal,mikor rákérdeztem cseten a flottára,senki sem ismerte csak hallott róla a neten.
  • Plata
    És akiről kiderült hogy álnéven írdogál a resonance vezetője,vagy mittom milye.Már jó rég volt,valamikor tavasszal.
  • weky
    Plata!

Leírtam már egy másik fórumban, de itt is megteszem.

Ha adott esetben megkeresünk egy olyan játékost, akinek nincsen klánja és azt írom neki, hogy "Most azonnal csatlakozol hozzánk mert ha nem akkor széjjel hasítalak a fénykardommal" szerinted mennyire lesz lelkes, hogy velünk játsszon együtt? Kérdezd meg nyugodtan a TOR-ban (de lehet a GW2-ben vagy az STO-ban is kutakodni) bármelyik Reso tagot, hogy érték egy atrocitások a csatlakozás során vagy utána, 100%-ban nemleges választ fogsz kapni.
    Fenyegetéssel toborozni? Ugyan már, legalább gondold át mielőtt ilyeneket leírsz!

Részemről kiszállok ebből a meddő vitából, Neked további jó játékot!

• PiszkosFred
    Nem, az az admiralis :) O akart minden magyart beolvasztani, jobbnal jobb, mulatsagos megoldasokkal. FS-en ott a neha mar standup beutesu levelezes.
  • hugopareiros
    Te valamit nagyon félre értettél :D a Resonance ilyet nem csinált soha, és nem is fog. Csak ezt nem tudják elfogadni sokan, így inkább pocskondiázzák.

Viszont tudjátok, hogy mi a legjobb? :) A reso lekakilja, hogy a többiek mit gondolnak és mit hisznek. Egy jó csapat van együtt, több játékban is.
    A többi nem számít.
  • weky
    Én kérek elnézést, hogy az egyik officerünk galád módon fel mert rakni egy toborzást akár ide, akár olyan mmo topikokba ahol jelen vagyunk.

Gondolom akkor más multi gaming sem toborozhat egyszerre több topikban?

Ha nem vagyunk szimpatikusak, akkor nyugodtan tovább lehet lépni a hirdetésen, az élet megy tovább! :) :)

Píísz!
  • Plata
    Nekem is az rémlik hogy ők voltak azok akikről szólt a balhé.STO-ban SW TOR-ban Gw-ben meg WOT-ban is csinálták a balhét,hogy ők az egyetlen nagy magyar klán és csatlakozzon mindenki hozzájuk,aki meg nem akart azt fenyegették anyázták,stb.
  • hugopareiros
    rendes guild, jófej vezetők, laza társaság
    mindenkinek csak ajánlani tudom

a hiszti meg abból adódott, hogy nem tetszett pár klánnak, hogy egy nem HC klán is lehet ennyire sikeres
    a hisztit nem a reso kezdte, sőt...:)

illetve sok mmo-ban fellelhető(swtor, sto, tsw, wot, defiance, gw2)
  • PiszkosFred
    Ez igaz, nekem is remlik a guild neve valami ossznepi hiszti kapcsan valamelyik mmo topikjaban, pedig fogalmam sincs kik ezek, de a nev megragadt.
  • PiszkosFred
    Attol, hogy fogalmatlanok egy-egy jatekkal kapcsolatban #szerinted, a hirdetes meg is csak jogos akkor, nem?
  • Plata
    És ha volna hozzá kedvem hogy vissza nézzek egy másik fórumot pár hónappal,de nincs kedvem kitudja mennyi hsz-t visszaolvasni,azt hiszem pont velük volt tele.Vagyis a vezetőjükkel és a dolgaival.
  • Plata
    Halvány ötletem sincs melyik lábbal keltem fel,de akár melyik fórumba megyek mindenhol ebbe a reklámba ütközök,legyen az STO vagy Sw Tor,vagy egyéb.Ráadásul megnéztem a honlapjukat,STO leírásuk hemzseg a hülyeségtől és a sok éve elavult információktól.Minden fellelhető fórumot tele szemeteltek a reklámmal.
  • PiszkosFred
    Nem lehet, hogy azert - csak tipp -, mert tobb mmo-ban is jelen van a guild? Akkor pontosan mi is a te bajod ezzel? Bal labbal keltel fel oszt' valamibe bele kellett kotni, ez meg pont szembejott?
  • Plata
    Ezt a hirdetést mindenhova feldobta,ugyanazt a hirdetést minden mmo játékhoz,csak a játék nevét írta át,tele szemetelt minden fórumot ezzel a fos reklámmal.
  • eXequtoR
    A leglényegesebb dolgot kihagytad: "we have a nice tabard!" ! Enélkül hirdetést feldobni? Ejj...
  • Anhré
    A Resonance 2009. májusában alakult multi-gaming klán. A Star Wars The Old Republic-ban 2012. decembere (a kezdés) óta jelen vagyunk és most láttuk elérkezettnek az időt arra hogy a ismételten aktív toborzásba fogjunk.

Honlapunk címe: http://resonance-guild.eu/

Kiknek is tudjuk ajánlani a Resonance-t?

Azoknak a causal játékosoknak, akik szeretnek játszani a játékkal és mindezt kötelező online játékidő nélkül szeretnék tenni, de amikor belogolnak akkor nem zárkóznak el egy gyorsan összeálló csapattal egy instát (fleet action, dungeon, flashpoint, melyik játékban mi ) végigvinni, tudnak és akarnak közösségben játszani és ezt képesek kulturált keretek között folytatni.

Illetve olyan HC játékosoknak, akik időhiány, vagy egyéb okok miatt nem tudnak a szigorú időbeosztású és szabályrendszerű HC guildek soraiba csatlakozni, de meg szeretnék érezni az end-game tartalmak ízét és bármikor kaphatóak egy jó kis csoportos futamra.

Mit kínálunk a hozzánk jelentkezőknek? A fentiekben leírt nyugisabb tempó mellett jó hangulatú társaságot, segítőkész csapatot, stabilitást (4 év alatt még egyszer sem oszlottunk fel, hiába keltették többször is halálhírünket :D)

Ha rövid bemutatkozásunk és klánszabályzatunk elolvasása után úgy döntesz, hogy tagja szeretnél lenni közösségünknek nincs más dolgod, mint regisztráció után a jelentkezési lapot kitölteni és a fórum TAGFELVÉTEL topikjában elhelyezni. A rövid jelentkezési lapot ott megtaláljátok.
  • Kreeder44
    Szerintem szedd le a hivatalos honlapról a klienst és azt kezd el updatelni hátha segít a DVD-t megfelejtsd el nincs rá szükséged ;)
  • swoop
    Helló all!!

Valaki segítsen nekem telepítettem a játékot a 3DvD ről azt ahogy kell majd elindítva elkezdte pachelni magát le is töltött jópár Gb nyi adatot és most ott áll hogy :
    Installing Game Client 104 (0%)

???? mi a teendő??
  • Nephin
    Insider, KotOR-évforduló és machinimák
  • gunji
    Igaz, igaz
  • hugopareiros
    usankában júli 4 ünnepnap, ezért kezdték el korábban
  • gunji
    Korán kezdték a dupla xp-s hétvégét, már ma elkezdődött
  • Bhalage
    ha tudsz viselkedni akkor gyere
    hungarikum
  • mnorbi2
    bocsi a kérdésért , de van hol van most és melyik oldalt aktiv magyar guild ahol sokan tolják és van élet ? most szeretném megint elkezdeni és szeretek olyan helyen lenni ahol zajlik az élet.. köszi
  • Bhalage
    grat!
  • eXequtoR
    El se hiszem, de végre összejött. Az utóbbi 3 hétbe a sok szabadságolás miatt nem sokat tudtuk raidelni, de most végre meglett TFB nim 5/5. Timed runra fel !
  • hugopareiros
    jelen helyzetben nem tudom megoldani a dolgot
    nincs hozzá megfelelő kártyám
    pedig már akartam régebben
  • MerlinW
    ÖÖ nem:) Hugo-nak szántam:)
  • Tibbbor
    Már bocsi, de sose állítottam, hogy ingyenes lesz az ewok.Pont ezért kérdeztem rá eXequtoR korábbi hozzászólására, mert teljesen úgy értelmezhető, mintha a főkarinak az lenne.
    Gergo pedig nem a HK-ról írta, hogy 1 M kell hozzá, hanem az új companion-ról, de ez szerintem nyilvánvaló.

Ja, és nem akarok Prefered lenni, mert subscriber vagyok.Biztos, hogy nekem szerettél volna válaszolni?
  • eXequtoR
    HKról volt szó.
  • MerlinW
    Sosem volt arról szó, hogy ingyenes lesz. 40-es legacy + 1milla kredit. Esetleg lesz market-ben is.

Vegyél ~1300 Ft-ért cartel coin-t, és máris preferes leszel végérvényesen. több kredit lehet nálad, tudsz levelet küldeni, stb stb.
  • gergod
    Legacydon belul sem tudsz levelet kuldeni? Bocs, de nem tudom mik a megkotesek... Viszont f2p akkor ewokot sem tud szerezni (1m).
    En is ugy ertelmezem dulfy-t mint Tibbbor.
  • Tibbbor
    Dulfy ezt írja:

"You will need to have 1 million credits for each character you wish to unlock this companion on and legacy level 40 to purchase a mercenary contract that will unlock this new companion."

Ez nem tűnik ingyenesnek.Vagy van újabb infó?