60926
-
Plata #50684 1.Kösz megpróbálom.
2.Ezt mond az őrnek. -
1. kerüld meg a bázist
2. 55 a max szint:) -
Plata #50682 Negyvenes szintű gunslingerrel küldizek a Hoth nevű igencsak hűvös bolygón,a smuggler küldiben elakadtam,át kellene mennem egy birodalmi bázis féleségen,gond az hogy az ajtóban már 55-56-os szintű elite őrök vannak,akik azonnal lecsapnak,és nem tudok be sem menni.Hogy a szöszbe lehet ezt megcsinálni? -
eXequtoR #50678 Mire térnél vissza? Raidek egyre jobbak, pvp ugyan az az unbalanced mint volt. -
Megéri most visszatérni? Mert, fél évet kihagytam. -
Akkor nem gond, chapter 1 megvan mindenkivel minimum. Thx. -
Nephin #50675 Később pontosítják majd, egyelőre annyit tudni, hogy főleg lvl 10 alatti karaktereket neveznek át és elvileg lvl 30 felett nincs átnevezés. -
Elég, ha csak belépek prefként és megmaradnak a nevek, vagy külön-külön minden karakterrel kell játszani, hogy ne legyen felszabadítva a név? Mert prefként nincs annyi karakter slotom, így ha nem muszáj, akkor nem fizetek elő csak azért, hogy a név meglegyen a későbbiekben is. Erről van valami info? -
Srácok, be akarok lépni, az accountomba, és nem küldi a kódot a email címemre, valami gáz van a rendszerükkel ? -
Nephin #50672 Tervek a közeljövőre -
Kozben megtalaltam, hogy kivettek. -
Nemtudjatok, hogy a firebrand pvp armort kivettek a jatekbol, vagy csak eldugtak az arusat? -
eXequtoR #50669 Pörfect Palace és Fortress Hm guide by SuckaFish -
eXequtoR #50668 Ugyan nincs köze az SWhez, de ez a kép nálam megnyerte a héten az internetet !
-
VvD #50667 Van valakinek kedve együtt fejlődni emp oldalon, Red Eclipse szerveren? lv20, powertech. Ha van, akkor pm: "Radirka" -
eXequtoR #50666 A fórumon található guild nevet beírod who-ba. Beszélsz egy taggal. Win. Amúgy rep oldalon az Alliance of Hungary még empnél az Unbroken a gyűjtő guild. -
sonji #50665 Tomb of Freedon Nadd -
sonji #50664 eXequtoR
köszi de aktiv klánt keresek. -
Progmatekos vagyok, a logikai hibák mestere:) -
Nephin #50662 Nem is tudtam, hogy szociológus vagy. :P -
Elkezdtem kitölteni, de a felénél, mikor sokadszorra kérdezi lényegében ugyanazt, \'rage quit\'-eltem. Továbbá sorrendi és logikai hibákkal van teli a kérdőív. -
Nephin #50660 Segíts te is! -
Nephin #50659 Készülnek az új class-sztorik? -
eXequtoR #50658 http://forum.swtor.hu/index.php?action=collapse;c=9;sa=expand#9 -
sonji #50657 klánt keresek. csak nem tudom melyik szerveren eu -
eXequtoR #50656 Minden nap este 8 fele 20-30 sith / rep üti egymást / a bázist. + napizás közbe is méterenként összefutsz a másikkal. 345 / 1500 eddig. Alakul az öcsi ! :) -
Ahol tömeg van ott előbb utóbb "pvp" is lesz xD. így vagy úgy de lesz max szájkarate :D -
tömeg pvp-t megszüntették nem? -
eXequtoR #50653 Oricon az új bolygó ahol tömeg pvp van általában. Ezért az utalás. -
Vissza kell még szoknom a játékba mert a Merc-el vagy egy éve nem játszottam. Kicsit el vagyok veszve de majd kérdezek ha nem tudok valamit. -
eXequtoR #50651 Ehe. Akkor találkozunk majd Oriconon! -
Jól hangzik! TS nélkül nem is tudnék "létezni" :D napi szinten használom. Ingame megkereslek titeket én biztosan jövök. -
En is Tomb-on vagyok Sith oldalon, az Unbroken klanban szineiben. Per pill. tudtommal mi vagyunk itt a legnepesebb klan, es rajtunk kivul van meg 1-2 kicsi, de ok nem tudom mennyire tudnak haladni az ops-okkal.
Az utobbi idoben kicsit gyujtoklan jellegu lett a dolog, vagyis szinte mindenkit felveszunk. Mondjuk ez a raideket nem zavarja.
Raidekhez alapkovetelmeny a TS hasznalata, anelkul nem viszunk senkit ops-ra.
Ha esetleg erdekel, akkor ingame kereshetsz Xandrine, Sairalinde, Dulifuli, Arrandynn nevek valamelyiken es ha van fent officer, akkor kerni fogom a felveteleteket. -
Na magamnak válaszolva a dev trackerböl:
"To that point, there will not be any Space based PvE content with the Digital Expansion. It is only going to be PvP."
Sebaj ez is több mint a semmi. Ha sikeres lesz akkor hátha elindulnak ebbe az irányba. Elvégre space-be könnyebb contentet csinálni mint "földre".
Más:
Haverral előfizettünk 2 hónapra lassan megvagyunk 55 (Merc, Jugg) és keresnénk egy aktív magyar klánt Tomb-on Sith oldalon. Már másodjára térünk vissza a játékhoz és jó lenne az endgame-et végigtolni. -
Pacho #50647 Jól hangzik! -
Lesz PvE coop része is vagy csak PvP? -
Raadasul ingyenes lesz! -
Nephin #50644 Új űrharcos kiegészítő érkezik! -
iagazad van, egy kicsit tobb mint 2 ora kellett hozza.. igaz, hogy eloszor voltam ott (eddig csak 8.9. bosst oltem meg)
mindegy, akkor is lehetne egy kicsit nehezebb. -
Bandras DaSilva #50642 No, a Red Eclipsen van egy kis bibi alderaannal. Úgy néz ki, hogy nem lehet elérni. Sajnos pont ott van egy karim, így per pillanat nem tudok vele játszani. Úgy néztem, hogy hivatalos fórumon is panaszkodnak emiatt.