60330
  • gergod
    nekem nem is kell
  • gergod
    es mennyi idobe tellik lvl-10-30 on 500K creditet kifarmolni? es ez meg csak egy unlock.

arra jo az f2p, hogy jobbra-balra klikkelgess es raerezz a jatekra lvl10-15-ig, de utana szerintem mar nem jo.
  • eXequtoR
    Guildtárs megveszi és 2 részletbe megadod neki.
  • gergod
    te meg most preferred-rol beszelsz ami egy kicsit konnyebb azert.

pl futni csak lvl15-tol lehet igazi f2p-kent... ami azert eleg nagy szivas. Valamint tradelni sem tud meg emailt kuldeni.`

artifact equipment authorization a red eclipsen per pillanat a legolcsobb 484K... sok sikert, ha 250K a credit limited.

• Nephin
    Neked egyik sem.
  • Pacho
    Múltkor csináltam egy karit - f2p preferred - egy pve eu szerveren, semmi legacy support, sem már más meglévő kari nem volt. Lvl 20-ra már megvolt a legacy name/title, character title, unify colors, hide head slot, mount, speeder piloting, lvl 30-ra artifact equipment, event equipment stb.
    Nem költöttem rá CC-t sem.
    Csak slicing....
    Nem túl nehéz azért.
  • gergod
    dehogynem, azt kerdezte, hogy mennyire "agressziv" amit en ugy ertettem, hogy mennyire valos az, hogy f2p-kent ne szivjon tul sokat... hat egy atlagos f2p aki ma kezd eleg sokara erne el arra a szintre, hogy legyen eleg in game creeditje, hogy barmit is unlockoljon.

Nephin melyik guild unlockolja az uj f2p-knek a dolgokat? Csinalnek par altot, jol fog jonni az ingyen penz....
  • Nephin
    Csak egy normális klán kell és friss f2p-ként is meglesz neki minden lényeges, mint ahogy már többeknek.
  • PiszkosFred
    De nem is "nehezsegrol" volt szo, hanem a "lehetosegrol" :)
  • gergod
    azert egy friss f2p-kent eleg nehez in game creditbol unlockolni tul sok mindent...
  • eXequtoR
    Amennyiben első körben csak a szintezés és a story érdekel, arra jó a f2p, viszont end gamehez erősen ajánlott a sub.
  • Nephin
    Majdnem minden kiváltható ingame kreditért a GTN-ről.
  • FNightWalker
    Üdv.
    Szeretném elkezdeni a játékot. Érdekelnének dolgok róla, mennyire agresszív az F2P modell? meg ilyenek.
  • gergod
    hat az uj FP-k nem egy esseles-ek :) es hat a palya sem a legvaltozatosabb...

viszont nagyon kellemes meglepetes, hogy a tauntaun mounthoz nem kell CC, hanem vagy mission utjan vagy siman megveheted.
  • eXequtoR
    Új daily zónába mass pvp megy ! :) Mozdulni nem lehet a sithektől. Viszont instákba a bossok fixen dobnak 1-1 kék repus cuccot, szal kilehet grindelni.
  • gergod
    Na kivancsi leszek az uj FP-kre
  • vader108
    Több is el kéne. Bár azzal az lenne a probléma, hogy abból 35swtorra többi tanulásra és barátnőzésre menne xD
  • Nephin
    Gree achievementek
  • Nephin
    Ugye, hogy 48 órás napok kellenének? :D
  • vader108
    Nephin, sajnos a domain még 1 évig legalább élni fog azon nem tudok változtatni.

Én már korábban is leírtam, nem swtor.hu-t akarom ezzel bomlasztani.

Én saját erőmből, angol tudásommal swtoros videókat fordítok le, feliratozom kiteszem a honlapomra. Leírásokat próbálok csinálni/készíteni. Összegyűjteni egy szép csokorba és rendezni és átláthatóvá tenni. Sajnos egyetem mellett (úgy hogy mindezt egyedül hoztam össze) nem tudok 24órát vele foglalkozni. Pedig swtort szeretem, és meg is érdemli. Még egyszer mondom én csak azoknak szeretnék segíteni, akik kevésbé vagy egyáltalán nem tudnak jól angolul.

• Tibbbor
    Egy kis off ebben a kánikulában(előre is bocs!):

Olyan lev.55-ös jedit keresek, aki pusztán az erő segítségével 4-5 órás időtartamra lebegve tudná tartani nappalink bútorait, amíg mi lerakjuk a laminált padlót...
    (Sajnos lakásfelújítás miatt a játékra most napokig esélyem sincs, de a fórumba rendszeresen bekukkantok.Apropó, fenti célra melyik képességet ajánljátok?Mondjuk Force stasis? )
  • Nephin
    Azok a leírások még az ősidőkből vannak ott, technikai okokból nem tudom leszedni :)
  • Plata
    Akkor talán regisztrálnom kéne az oldalra,mert így nem látok semmi leírást,csempésznél ami le van írva abból nem sok mindent lehet meg tudni.
    Katt
    De talán akkor a többi rész csak akkor látszik ha regisztrálok.Fórumot meg nem is néztem.
  • Nephin
    Nálunk a fórumon van rész az osztályokról, plusz a régi cikkekben vannak kivesézve. A társakról nem tudom, mit látnál szívesen, ha új van, az ki van vesézve, a repuhoz is volt cikk, lépésről-lépésre guide pl. a HK megszerzéséhez nincs, az igaz, de nem vagyok híve a zsinóron rángatott játékmenetnek (és a dulfys guide linkelve van vagy cikkben, vagy kommentben). De ha nagy igény van rá, meglátom, mit tehetek :D
  • Plata
    Engem nem zavar hogy hány magyar sw tor honlap van,vagy mi a nevük,de kellene olyan amin vannak is információk a játékról.Bár nem tudok angolul de kénytelen vagyok angol nyelvű oldalakról informálódni,mert magyaron érdemleges leírás nem található.Max a hírekről tudok olvasni,de sem az osztályokról sem társakról vagy egyébről nincs leírás.
  • eXequtoR
    Olyan hatalmas a tor magyar játékos állománya, hogy 1 oldal nem bírja a rohamokat !
  • Nephin
    Még mindig nem változtattál a néven... :(
  • vader108
    Sziasztok!

Játék leírásokat készítő és posztolókat keresünk csapatunkba!
    Bővebb infóért katt ide: SWTOR Hungary
  • Matusy
    Ohh köszönöm megvan. Köszönöm szépen a segítséget már megy rendesen :)
  • Eliike
    Az nem probléma, ha másik meghajtón van. Rejtett mappák megjelenítése be van kapcsolva?
  • Matusy
    Nekem egész konkrétan nincsen ilyen mappám. Appdata-ban nincs benne. Lehet probléma h C a rendszermeghajtó de másik merevlemezre tettem fel?
  • Matusy
    Igen ez már jónak tűnik. Csak nem találom azt amit mondasz :D. Win7-ben is itt kéne lennie?
  • Zabimaru
    Bemész a -rendszermeghajtó-\Users\-saját neved-\AppData\Local\SWTOR\swtor\settings mappába, ott megnyitod a client_settings fájlt szövegszerkesztővel és átírod a Width, Height, NativeWidth, illetve NativeHeight értékeit a monitorodnak megfelelő felbontásra. Nekem ez volt a gond, szerintem neked is ez lesz a megoldás. :P
  • Nephin
    Vírusirtó?
  • Matusy
    Megpróbáltam tüzfalat kinyomtam de semmi :(.
  • Kreeder44
    Ugyan ilyen Radeonom van és én nem tapasztaltam ilyet... esetleg a tűzfalad nem blokkolja?
  • Matusy
    Sziasztok!

Szeretném elkezdeni a játékot,de vmi miatt nem indul el. A launcher végigment, utána rányomok a play-re nagy feketeség majd kilép. A videokártyám egy Radeon 6670HD.
    Nem tudom mi lehet a gond. Nem nagyon találtam sehol információt mi lehet a gond, ezért írok ide hátha vki tapasztalt hasonlót és esetleg sikerült megoldania.
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • Bandras DaSilva #50087
    Hát igen, az biztos, hogy célszerű ismerni a harcokat mert úgy kevesebb meglepi érhet:)Bár néha így is gondoskodik vki arról, hogy izzadj egy kicsit:)

Frednek igaza van abban, hogy nem szabad pánikba esni meg kapkodni. Az sok jóra nem vezet.

Én a tankokat csodálom egyébként, mert ebben a játékban sztem nekik van a legtöbb dolguk. Egy nagy rohangálás az egész, meg swapok, meg ide állj mert oda köp, akkor vissza az elejére, közben ezt lecsapom, azt oda hozom, stb stb. Nem is olyan nagy csoda, hogy ilyen kevés jó tank van.
  • PiszkosFred
    Es a legfontosabb kimaradt :) Sose ess panikba, mert abban a percben, hogy lefagysz vagy ellenkezoleg, elkezdesz kapkodni, vege a dalnak. Ha becsuszik egy hiba, villam gyorsan at kell latnod, hogy megeri e korrigalni es helyrehozni azt, vagy nem. Mert neha a korrekcio kozben - hiaba akarsz jot - doglik meg a tank/vagy te, mert pont az a kis extra figyelem es heal hianyzik, amelyet masra szantal. Ha megvan a hidegver, es panik neklul tudsz elveszteni egy-eyg dpst, akkor nem lesz gond.

A tobbi, bill kiosztas, rotacio, boss taktika pedig jon majd rutinbol, felkeszulesbol es ahogy picket irta, gyakorlasbol :)
  • gergod
    a healer-nek szerintem az a legnehezebb, hogy tudja, hogy milyen boss mechanika fog kovetkezni es hogy az mekkorat, illetve kit/kiket fog sebezni. Van olyan nim SV-ben, hogy DPS-t par masodperc alatt megut olyan 30K koruli sebzessel, es bizony mindket healer-nek tudnia kell, hogy ez mikor tortenik, es fel kell lenniuk keszulve, hogy egyutt healeljenek. (ezt foleg a wealthy buyerek szeretik az Olok the shadow bossfighton meg az elso fazisban)

a keybindokra pedig szerintem nagyon jo a Logitech G13 kiegeszitoje, amin van 22 gomb ami nagyjabol eleg a fontosabb skilleknek es a kis joystick-jevel lehet mozogni is. Es az is hasznal, ha az egeren van par gomb.

En nem vagyok jo keyboard ninja, nekem ez jott be... de lehet siman a billentyuzetet is bindelni, mert ott a shift, ctrl, alt gombokkal lehet meg a picket altal leirt alap gomboknak mas skillt adni.