60330
-
Tibbbor #50204 Igen, én is így csináltam anno.
-
Esmodeus #50203 Ha GC-t veszek és azzal aktiválom az accountom, akkor is megkapom a kedvezményt a kiegészítőre? -
#50202 Keresel itt vagy valahol egy megbízható embert, küldesz neki pénzt postán megadod neki az account hozzáférésedet és megveszi neked. barát, család, hozzátartozó még egyszerűbb. Én is megvehetem neked, ha szeretnéd, vettem már másoknak is. -
Plata #50201 Egyébként meg egész szép kis doboza van az alap játéknak.Bár a mellékelt két füzetecske elég vérszegény.Szeretem az olyan játékokat amikhez szép kis könyvecskét mellékelnek,bár mostanában ez ritka,egyik másik régebbi dobozos játékomhoz még egész tartalmas könyvet adtak.Nem is beszélve némelyik Complete Collection vagy Deluxe Edition-hoz kapott jóságokról. -
Plata #50200 Nincs bankkártyám,mert rühellem a bankokat.Esmodeus ha előfizetsz féláron veheted meg a kieget. -
Esmodeus #50199 Ha előfizetek, akkor felajánlja hogy megvehetem 2,500Ft-ért a kiegészítőt?
Néztem ezt a Digital Upgrade-et is 990Ft-ért... megveszem ezt is :) Tetszik az a mount.
Meg néztem a Security Key-t... bár azt írja hogy az Originről tudom megrendelni, de az Originen nincsen ilyen termék. -
Esmodeus #50198 Van olyan guild ami befogad új játékosokat is? -
Esmodeus #50197 Annyira megtetszett a játék hogy már ma elő is fizetek rá... meg megveszem mellé a kiegészítőt is :) -
#50196 Mi a gond a kieg digitális vásárlásával? Remélem nem az, hogy nem dobozos:) A kieg lényege a 55-ös szint. Ott nyílik meg a lényegi endgame, az 55-ös operation-ök, eventek, flashpointok, gear-ek stb. -
Plata #50195 Én megvettem a játékot,vettem 2400 cartel coint,vettem előfizetést.A kieg nincs meg mert sajnos csak digitálisan vásárolható meg.F2P accountal kezdtem,de az számomra szívás volt ezért,fizettem elő vettem cc-t,előfizetéssel a játék számomra hihetetlenül élvezetes volt és jó.Amint több időm lesz játszani újra veszek 2 hónap előfizetést mert preferedként nem élvezem úgy a játékot. -
#50194 Még ha ez erős túlzás is, tegyük hozzá, hogy 8 teljesen különböző sztori van a játékban, tehát ha úgy nézzük 8 Star Wars játékkal játszhatsz ingyen:) -
#50193 Az legolcsóbb technika:
lvl1 -> 50-ig 1300Ft-ért CC-t venni a preferedhez
lvl50 -> egy hónap előfizu 4000Ft + kieg 2500Ft
lvl50 -> lvl55 farmolni a kreditet és unlockolni az Artifact auth-ot, Section X-et, Crew skill-eket, (és amire szükséged van) bevásárolni operation weekly pass-ból, stb.
Ez így összesen kb 8000Ft
Lényeg, hogy aki játszik valamivel több száz órát és utána nem hajlandó kiadni érte egy játék árát (8-10k), az játsszon mással.
Én speciel úgy csinálom, hogy 2-3 hónap prefered, 2-3 hónap előfizetés. -
#50192 F2P arra jo, hogy megismerkedj a jatekkal, tobb tucat orat jatssz vele, ismerd meg a remek sztorikat, karaktereket, a vilagot, az iranyitast stb. Mindezt ingyen, nemi acc krealas es letoltes utan.
Nem osztom Plata hangulatkelto velemenyet, hiszen a F2P statusszal is nagyon jol lehet szorakozni. Az mar mas kerdes, hogy a folyamatosan megfelelesi kenyszer alatt allo mmo jatekosoknak, akiknek a legtobb, a legszebb, a legnagyobb, stb. celjai vannak - lasd elotted szolot -, azok szamara az F2P es meg a preffered is "lofaszgagyifossemmirekellohulladek". De aki csak szorakozni akar, par hetig, honapig kikapcsolodni nyolc interaktiv es remek tortenettel, es nem celja instant megszerezni a legjobb cuccokat, stb, annak kivalo lehetoseg az F2P. -
#50191 Nem, viszont ha előfizetsz egy hónapra, kapsz 30 napot, 500 cartel coin-t, és a kiegészítőt megkapod 2500Ft-ért. -
#50190 Naaa prefered sokkal jobb, mint a F2P. Ha minden ki van unlockolva, preferedként szinte ugyanúgy lehet játszani, mint előfizetőként. 2-3 kényelmetlen dolog van, de együtt lehet élni velük, főleg, ha guild-ben vagy. -
#50189 Kapsz ingyen egy jó RPG-t ~150-300 órányi tartalommal. Ha utána is játszani szeretnél, akkor fizetsz. Mégis mit vártál? Az a pár száz ember a szép kék szemedért dolgozott éveken át? Tegyük hozzá, hogy a játéktörténelem legdrágább játékán (~200 millió dollárt öltek a játékba). -
#50188 -
Plata #50187 Ha F2P accod van,csak arra van lehetőséged hogy lvl 50-es szintre fejlődj a karaktereddel,és addig elvidd a történet szálat,utána törlöd a karit és kezdesz újat. -
Plata #50186 Ha lejár az előfizetés az unlockok újra eltűnnek,és prefered leszel,ami nem sokkal jobb mint F2P,csak egy hangyafingal. -
Plata #50185 Ha F2P játszol el sem tudod érni az End Game tartalmat,max 50-es szintű lehetsz,ha End Game tartalmat akarsz megveszed a kieget.De F2P és előfizető között ég és föld a különbség,ha van előfizud akkor a játék nagyon jó és élvezetes,ha lejár az előfizetés és prefered leszel már szopsz mint a torkosborz,F2P meg gyakorlatilag szopatás ezerrel. -
#50184 Egyszeri fizetés vagy havi? -
#50183 Leginkább nem is ez izgat, hanem amint írtátok hogy F2P-ben gyakorlatilag nincs end game. -
Plata #50182 Nagyon egyszerű,veszel előfizetést,és egyből minden unlockolva.De simán F2P accountal nem hiszem hogy lehetséges olyan egyszerűen,F2P acc,totál szopás,max 250 ezer pénzed lehet,amivel semmit sem fogsz tudni unlockolni. -
#50181 kerdezd nephint, az o agymenese :) -
Esmodeus #50180 Hm, érdekelne hogyan :) -
#50179 Pedig mindent 15 perc alatt unlockolni lehet, olyan mintha nem is lennenek megkotesek. -
Esmodeus #50178 Egy fontos kérdés lemaradt: Ugye nem Pay to Win ? -
Esmodeus #50177 ha megveszem a kiegészítőt jár hozzá 30 nap? -
#50176 Játékbeli kreditet. Ha kell 3-nál több. De ismétlem semmi szükség többre. Azt a hármat amid van sem töltöd meg lvl50-ig.
Egyébként ha veszel egyszer 1300Ft-ért Cartel Coint a weboldalon attól is prefered leszel véglegesen = 5 bar, 350k kreditlimit, korábban kapod a speeder rangot, + 1 crew skill, stb, stb.
Ha pedig beleölsz 10-20-30 órát és azután sem ér meg neked a játék 1300Ft-ot, akkor valóban töröld a fenébe. -
#50175 Mekiben ha nagy krumplit kérsz az is + pénz .. -
#50174 Tetszik a játék nagyon, de így... + Action bar-ért kérnek pénzt?? -
#50173 Tégy, ahogy jónak látod. Mondjuk nem értem miért kezdtél egyáltalán bele, ha nem a sztori érdekel. A sztorihoz minden adott F2P-ként. -
#50172 Értem köszi, törlöm is le -
#50171 Mert F2P vagy. Vehetsz GTN-en unlock-ot jó drágán. Preferedként 5 jár, előfizetőként mind.
Lvl 50-ig elég a 3 quckbar, utána pedig semmi értelme prefered alatt játszani. F2P-ként normális endgame sincs már.
Meg kell venni a kiegészítőt és máris prefered leszel, fejlődhetsz 55-ig és megnyílik a normális endgame anyag. -
#50170 + action bart miért nem tudok nyitni? (F2P) Inferface optionsba nem hozz be semmit ezzel kapcsolatban :/ -
#50169 Itt kapsz olcsóbban 2 hónapos gamecard-ot
Red Eclipse-en vagyunk. -
Nephin #50168 Fent látod a linkeken a magyar klánokat és azt, hogy hol vannak. -
Esmodeus #50167 Játszottam vele két percet és úgy döntöttem előfizetek! :) Holnap már utalom is nekik a pénzt. A játék már most megfogott. :) A videók alapján is tetszett és most élőben még jobb. :)
A Magyar PVP szerverre mentem, de gondolkodom azon hogy lehet váltanom kellene. Melyik szerveren van a legtöbb Magyar és kikhez lehet csatlakozni? -
#50166 Nem tudom. De tök más helyen voltak a karik mint ahogy hagytam és a kicsiknél nem változott.. -
#50165 Hat, Hoth-ra ne menj amig meg nem oldod, mert megfazik :)
Egyebkent meg erdemes lenne felhivni oket (legalabb az eu supportot), ha ticket mar nem tudsz irni. Magatol nem fogod visszakapni a cuccaidat.
Felve kerdezem, de nem lehet, hogy a server osszevonasok soran volt valami gixer, es ott tunt el a cucc, nem feltortek?