60330
-
#50244 Persze, hogy ingyen. 40-50 alatt pedig szóba sem állunk senkivel, hacsak nem ismerős. F2P-el nem foglalkozunk, mint írtam a kiegészítő megléte alapkövetelmény, a prefered pedig már nem konkrétan F2P.
Farmolni nem kell az 50-hez, a class küldik 50-en végződnek. Utána pedig felruházzuk 63-69-72-re pár hét alatt (levisszük ops-okra, stb). -
#50243 Nyalja meg, merevre ütöm -
Plata #50242 Fogalmam sincs de a játék mappája 22.6 giga. -
#50241 Akkor miért "Installing"-al csesz át hamegint letölt?? :D
Mondjuk leszettem a launchert, feltelepítettem, és nem bírta magát frissíteni ( hogy csak névvel tudsz már belépni, e-maillal nem )
Letöltöttem pár fájlt, ami ezt meg javította manuálisan.
Lehet ez miatt van elcseszve valami? oO -
Plata #50240 Nekem is 22.6 giga a játék. -
Nephin #50239 A Czerka Vállalat -
#50238 Az nagyon jo, hogy nektek ott van GB-ben az osszes unlock es hajlandoak vagytok az f2p-knek odaadni, ha mar befogadtatok oket magatok koze es erdemesnek talaltatok. De erdekelne, hogy ingyen megkapjak, vagy a GB-be kell reszletekben befizetniuk az erteket, hogy utana kivehessek... Mert ha csak ingyen megkapja, akkor ok... Ha ugyanugy ki kell farmolnia a goldot, akkor megint nem az van, hogy milyen "normalis" a guild es minden 15 perc alatt unlockolva van.
A masik, meg ti csak lvl40 folott vesztek be embereket? Mert akkor megint ott van a kezdo f2p ahol a part szakad, hogy mire eleri a szintet, hogy felvegyetek eleg sokat kell farmolnia. Es az eredeti kerdes az volt, hogy kezdokent milyen. Ertem en, hogy kesobb ki lehet valtani, de az eredeti kerdes nem az volt. -
#50237 Az lemaradt hogy az egész játékot töltöm , nem volt fent 1 régi kliens. -
#50236 Hali!
Tegnap durván délután 2-től elindítottam a Launcherbe a letöltést.
Kb. este 9-re le is jött, nem töltött már semmit a launcher, play gomb volt, azt hittem kész.
Ma elindítom a launchert, és Installing felirattal megint tölt valamit ( tuti hogy amúgy LE tölt , nem pedig telepít, hiába írja hogy Installing...)
Vicces az, hogy nem 0%-ról kezdte, hanem olyan 60 körül.
Most azóta is lesem ,hogy Installing szöveggel tölt le szépen valamit.
~1,5 órája néztem, 22.6 giga volt a játék mappája, most nézem, és ugyan úgy 22.6 giga.
Ez normális?
Ha 1x már letöltött mindent, akkor ez most mi? -
Esmodeus #50235 Nem velem van a probléma szerintem! WoW-ban, EVE-ben, LOTRO-ban, GW2-ben mindenhol megértették azt hogy nem tudok mindig beszélni. Nem tudom egyesek miért ennyire ...
-
Esmodeus #50234 Én azt mondtam hogy ritkán tudok csak beszélni,aki nem fogja fel ezt az csessze meg a guildjét. -
bekasybalazs #50233 üdv!a minap, fejlődés közben beállított hozzám öcsém, miután megnézte a napi star wars the clone wars adagját...az első kérdése az volt, hogy: "Bali, te is fogsz ebben a játékban a klónokkal játszani a geonosison?" és itt egy kicsit eltöprengtem...vajon lesz rá lehetőség? lesznek nagyobb kiegekészítők? vagy ragaszkodnak a jól bevállt öreg köztársasághoz? erről találok valami eszmefuttatást esetleg valahol? valljuk be, sokan szeretnénk "átélni" az swtorban is a filmekben látott helyszíneket, esetleg csatákat. köszi előre is :) -
#50232 Ezért is mondtam neki, hogy lvl40-50 alatt teljesen felesleges guild-ekkel foglalkozni.
Oké, arra jó, hogy válaszoljanak a kérdéseire, illetve talán a 10% XP boost miatt.
Csak sokan nem értik meg, hogy egy guild nem attól jó, hogy 500 tagja van:) Nálunk is 40 fő van (másfél év után), mert egyszerűen csak azt vesszük be akire szükségünk van, akivel szívesen játszunk. Ezért is tartunk általában egy gyors teamspeak-es "szeméyliség teszt" beszélgetést tagfelvétel előtt:)
Nincs szükségünk feszkóra, nincs szükségünk néma +1 emberekre, akiket sosem látunk/hallunk többet a felvétel után, aki nem vesz részt a közös programokban. Hiszen ez a guild lényege. Akinek ez nem tetszik, játsszon egyedül, vagy húzzon át a "Birodalom Rémálmába":)) -
eXequtoR #50231 Itt a következő állat mount mozgás közbe:
-
eXequtoR #50230 Azért az se mind1, hogy egy tapasztalt embert segitenek felcuccolni / szintezni, vagy egy totál casuál rokit. Guild és hozzá állás kérdése. -
#50229 Tényleg nem akarok belefolyni a vitába, de engem speciel úgy várt anno a guild bank, hogy benne volt minden unlock/auth-ból 3-4db (account-os). Ezután 2 hónapon belül full 72-ben feszítettem. Ez tényleg guild kérdése. -
Boszi90 #50228 köszi :) -
BryceHUN #50227 LVL 10 -
Boszi90 #50226 ÉRtem, köszi :) És az a küldi kb hanyas szinten van? -
eXequtoR #50225 Em.. miután a fleetre kerülsz a küldi elküld a trainerekhez.. ebben a játékba a szádba köpnek, hogy nyálad legyen. Mindenhez küldetés vezet. -
Nephin #50224 A fleeten az egyik negyedben vannak a trainerek. -
Esmodeus #50223 Egyelőre még a Red Eclipsen vagyok. Beadtam a jelentkezésemet az Alliance of Hungary céghez. Jelenleg arra várok hogy elbírálják a jelentkezésemet. -
Boszi90 #50222 Sziasztok!
Nem rég kezdtem a játékot, egy lvl13-as sit Warriorom van, és azt szeretném kérdezni hogy a szakma kitanulást hol tudom megcsinálni? Kerestem, de sajnos sehol nem találtam róla hogy helyileg hol tanulható ki :( Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném :)
Ja és még valami, szokott valaki fentlenni a Tomb of Freedome szerver hungarian chat-én? Mert eddig senkit nem láttam ott. :S -
Nephin #50221 Tényleg, Esmodeus, végül melyik szervert és klánt választottad?
-
Nephin #50220 Áruld el nekem, milyen klánban volt Esmodeus a kérdései időpontjában (azóta lehet, hogy van neki, nem tudom)? Ja, hogy semmilyenben? Mit is írtam? "Segítséggel és egy normális klánnal". Ahamm. Hát, kérlek, neked még az olvasás sem megy, van ez így, ha gondolod, keresek rá szakembert a neten, hogy segítsen. -
#50219 Ha nem vetted volna eszre, a te szemelyeskedsz egyfolytaban, mindenfele neven nevezve engem.
Jol hangzik, amit mondasz de megsem ajanlotta ezeket a segitsegeket es 15 perc alatt mindent feloldast senki sem Esmodeusnak, tehat amit mondasz az megint nem mas mint ures duma.
Mindegy, meggyozni teged lehetetlen mert olvasas only uzemmodban vagy es csak a sajat velemnyed az egyetlen amit be tudsz fogadni. -
#50218 Nem kell stresszelni, fénykardot kell dugni a seggibe, majd bekapcsolni... :) -
eXequtoR #50217 Asszem szerelmetes lettem. -
Nephin #50216 Nem is olyan kedves Mr. Önteltség. Még egyszer elmondom, hogy agyacskád azon csöppnyi része kapjon egy utolsó esélyt a befogadásra, amelyik nem önnön csodálatoddal van nonstop elfoglalva (bár nagy reményeim nincsenek).
Segítséggel és egy normális klánnal bizony megvan minden fontos unlock pillanatok alatt, még akkor is, ha ez megoldhatatlan és felfoghatatlan rejtélyt jelent elitista, lootprostituált, besült áramköreidnek.
Változtass a hangnemeden, vagy úgy repülsz a topikból, mintha tionese cuccokban vágnál neki egy dread guard harcnak, csak hogy olyan hasonlat legyen, amit felfogsz. -
Esmodeus #50215 Az lesz. :) Köszönöm szépen. -
eXequtoR #50214 Tomb of Freedon Nadd-on csinálj karaktert és keresd meg az Alliance of Hungary-t. Ők casual guild és felvesznek f2p játékost is. Ahogy hallom raidelnek és pvpznek is. -
Bandras DaSilva #50213 Kicsit túlkomplikálod ezt.
kezdd el, csináljad, érezd jól magad. Ez a játék lényege. Azért kell a legtöbb helyre ts vagy vmi voicechat mert úgy a legkönnyebb a raideket csinálni. Sokszor kell pontosan időzíteni és nincs idő gépelgetni.
De ez 50 től fogva érdekes. Addig nem. Addig úgy is szintezhetsz, hogy gyakorlatilag nem is groupolsz soha.
-
#50212 Én azt írtam, hogy nálunk mi a helyzet. Illetve azt hogy raid-en szükséges a kommunikáció, legalábbis addig amíg nem kisújjból rázod a dolgot (amihez kell jó pár hónap állandó tréning).
Ahogy már ezerszer leírtuk, a játék lvl50-ig nagyrészt public-single player RPG. Ha elész magasabb szintet 40+, akkor már lesz értelme a guild-nek.
De ha ennyire ezt akarod, vedd meg a kiegészítőt és meghívlak magunkhoz. +1 ember nem oszt nem szoroz. Ha nem kommunikálsz velünk, max nem viszünk magunkkal sehova. Ennyi.
Kezd fárasztó lenni a dilemmázásod. Előtted ál minimum 100 órányi szintezés, hogy eldöntsd mit akarsz. 50-ig még előfizetned sem kell...
Játssz vagy ne játssz, részemről téma lezárva. -
Esmodeus #50211 Eddig teljesen biztos voltam abba, hogy előfizetek. De mostanra már kevésbé vagyok ebbe.
Itt mindegyik guild TS használatot kér? Oké, én szoktam használni, de nem mindig tudok élőhangon kommunikálni, ezért általában csak hallgatom azt mit beszélnek a többiek ill. mi az utasítás.
WoW-ban is EVE-ben is elvoltam így.
Olyan guild érdekelne, ahol lazábban fogják fel a dolgokat. -
#50210 Pff... hasraütés szerűen és az ismert guildeket számításba véve... 1-2000 talán..
De miután a birodalom és a lázadók nem érintkezhetnek, mindig csak a felével fogsz tudni beszélni. -
Bandras DaSilva #50209 Esetleg azt is megírhatnád, hogy melyik oldalon:)
Amúgy bannerben infók alatt van pár.
Rögtön f2pként nem biztos, hogy sokan felvesznek...
Azt javasolnám, hogy keudj el játszani vele, nézd meg, hogy egyáltalán hosszabb távon is bejön-e, keress barátokat és amikor majd olyan 50 körül vagy, akkor lesz érdemes komolyabb guildet keresned. Addig bármilyen lvling guild jó.
-
Esmodeus #50208 Oké, ha ez a helyzet... :) De akkor annyit mondjatok, körül-belül hány magyar játszik a Red Eclipsen? -
#50207 Ahogy írtam privátban is, ez 22-es csapdája, mert normális guild-et csak előfizetőként de legalább preferedként fogsz találni. És nem lvl10 alatt :)
Továbbá a normális guild-eknek van két alapkövetelményük, ami a Voip (teamspeak/mumble/ventri) kommunikáció és kiegészítő megléte. -
Esmodeus #50206 Üdv.
Red Eclipse szerveren vagyok, tervezem az előrefizetést DE addig nem szeretném amíg nem találok egy guildet, amiről tudom azt hogy aktívak benne a játékosok, stb. Csak hogy tudjam van-e ilyen vagy halott minden Magyar Guild. Ha van ilyen, akkor előfizetek a játékra. HA nincs akkor tovább állok. -
Tibbbor #50205 Én is szeretem a dobozos játékok tartalmas kézikönyveit, de itt mindent megtalálsz a JÁTÉKON BELÜL írásos formában(Tutorial, háttértörténet, helyszínek, fontosabb NPC-k, stb.), ezen kívűl ott a Kódex, csak győzd végigolvasni!