60844
  • PiszkosFred
    Hat, vegigneztem swtorista es vulkk DvL osszefoglalojat es szomoruan olvastam, hogy ugyanolyan vacak light meg dark tokeneket lehet bugazni, mint anno, amibol mar kivettem azokat, amik kellettek. Az XP-s szettem utolso darabjat nem fogom megkapni, sajnos. Van par uj dekor es armor, amit lehet venni a tokenekbol, de azok nem kellenek, igy szerintem a DvL resz szamomra addig felejtos, amig nincs egy kis update a rewardok tekinteteben.
  • Plata
    Klassz.
    De prefként sajnos fele annyi pontot kapnék azt hiszem.
    De lehet megpróbálom.
  • gunji
    Nem-nem.
  • Plata
    Ehhez egy új 1-es karit kell kezdeni?
  • PiszkosFred
    Csinald prefkent, subkent majd visszamenoleg kiszeded az elejet.

Egesz jok a mostani feladatok, aranylag konnyu 7/7-re kihozni, de en is megvarom a hetveget a nagy reszevel, addig csak a napi 2-2 pontokat nyomom le gyorsan.
  • gunji
    Nem tudom, egy próbát megér ;). A küldi a free-szálon van.
  • Plata
    Feltételezem hogy preferedként nulla esély van rá hogy megcsináljam. XD
  • gunji
    Hasonló, mint a korábbiaknál (2 gear, pár deco, pár bronze/silver/gold pack, egy mount, stb), ami új: egy kezdőküldetés az első szinten, light/dark side tokenek, plusz valami buborék bomba partikhoz xD

Szerk: Ezek az upgrade cache-k elsőre nem tetszenek, ha tényleg az op1/fp-1/stb helyett fognak esni, plusz 3:1 arányban lehet beváltani a magasabb szintűre. Lehet, hogy ki kellene számolni, hogy jobb.
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2024.08.20. 22:21:00
  • Plata
    Mik a jutalmak?
  • gunji
    Elindult a GS7 (140 nap hosszan), sajna a komolyabb meló is indul, újra mehet a robot.
    Ahogy nézem, a különbség a korábbiakhoz képest annyi, hogy van egy bounty contract és a két L/D WB. Ez utóbbit hétvégére hagyom időhiány miatt, kíváncsi leszek, lesz-e még valaki akkor.
  • PiszkosFred
    lila kis gagyi mount drop viheto twitchen 4 oranyi stream nezes utan.
  • gunji
    Erre még nem találtam pontos infót, de a laucherben megjelenő hírbe beleírták a "The Greatest Bounty" címet is és mintha korábban azt ígérték volna, hogy augusztusban jön. Tehát én igennek veszem. Aztán ha mégse, akkor is elvagyok a nyavalyáimmal. ;)
  • PiszkosFred
    indul vele az uj season is?
  • gunji
    Augusztus 20-án jön a 7.5.1: https://forums.swtor.com/topic/936538-game-update-751-coming-august-20th/#comment-9824782
  • gunji
    Hát ja, augusztus 20-as befejezésre emlékeztem egyben a kaszinós event végével. Helyette most fegyvert lehet olcsóbban venni: https://todayintor.com/2024/07/30/swtor-august-2024-cartel-market-sales/
  • Plata
    Basszus,nem csak Star trek online-ban maradtál le az akcióról de még Sw ToR-ban is? :O
  • gunji
    Eh, kettőkor ezt is lelőtték. Csodás... Pedig pont kinéztem egy cuccot a trooper companionoknak, mert az eléggé hiányos. :(
  • gunji
    50-90%-os ruha leértékelés van :o
  • Plata
    Ez egy érdekes szett,érdemes lenne megszerezni,kérdés hogy előfizetés nélkül meg lehet-e.
  • Plata
    Vannak.Csak keresd meg őket a hun cseten.
  • zerwaz
    Sziasztok! Van magyar guild ebben a játékban, ahol vannak közös programok vagy ne is reménykedjek benne?
  • PiszkosFred
    Semmi nincs benne, ami egy veteran jatekosnak ne lenne mar meg.

En ezt varom, hogy visszajojjon, mert hianyzik 2 darab belole. Anno a szerver osszevonasok miatt megduplazodott a szett, igy van belole ketto, de hiaba, ha "csak" +40%-ot ad, en meg akarom a +50%-ot :D
  • Plata
    De.
  • gunji
    Amit linkeltem, azok a régi DvL rewardok 2016-ból, a két companiont most is meg lehet venni, akinek még ne lenne meg. Azokat nem hozzák vissza, csak a felsorolt boss-okat meg a kétféle tokent, legalábbis én úgy értettem.
    Vagy nem erre gondoltál?
  • Plata
    Megnéztem a DVl rewardokat,de én nem érzem hogy nekem ez kellene,a két companion az ami érdekelne,de nem mert meg van.
    Plusz egyes dolgokat nem si tudnék húzni vele,a legacy-m ezeréve maxos.
    Na és most nem angyon van időm játszani így előfizetésem sincs,anélkül meg húzni enyhén szólva szopás lenne szerintem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.07.25. 16:14:26
  • gunji
    Valószínűleg az '...and more' maradhatott ki a végén (link) ;) :P
  • PiszkosFred
    Egyedul attol tartok, hogy az +xp%-os szett bonuszokat kinyirjak, mint wowban a heirloom cuccoknal. Mai napig villamgyors dvl armorban a szintezes, foleg ha van melle xp boost token is. Fogalmam sincs mar, hogy miert csak 5 darab van a 7-bol, mit hagytam ki vagy mit nem teljesitettem anno, de azota is banom :) Bar igy is kapok erte 40%-ot ha viselem a kis karakterekkel, de azert 50%-os teljes bonusz csak tobb 10%-kal...

HA (nagybetuvel) visszater egyaltalan az armor/szett es nem csak a bossokat meg egyeb kapcsolodo dvl rewardokat/cuccokat veszik elo megint.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.07.25. 09:29:22
  • pajer_csaba
    DvL! DvL! Dv! *ütemesen hullámzik egyedül a gémszobában, mint valami hülye... de boldog hülye. ^_^
  • Plata
    Ezt a randit nem értem minek erőltetik,elég nagy marhaság.
    Szerintem.
  • PiszkosFred
    Hja ertem. Akkor a lenyeg, hogy a kovetkezo updateben jon az uj szezon (visszater a DvL tematika, remelem a szettet be tudom fejezni, mert csak 5/7 darab van meg), jon par ujitas a geart illetoen (foleg valasztasi lehetosegek, a konkret rewardok helyett), plusz ket uj randi (mint "kontent"). Es ekkor elesedik az elso twitch drop is. Swtorista osszefoglalta egesz jol twitteren, szerintem azota irt mar cikket o is es vulkk is belole, ezeket nem neztem.
  • Plata
    Csak azt olvastam el amit te írtál.Főleg mert telefonon a kép folyton eltűnik,hol látom hol nem.
  • PiszkosFred
    A kepen ott van, hogy a 7.5.1 elesitesekor lesz aktiv, most csak bejelentettek, hogy naluk is aktiv a rendszer. Az elso drop egy lila mount lesz, szerintem gagyi, de minden kezdet ilyen :)
  • Plata
    Akkor kár volt figyelni.
  • PiszkosFred
    ezutan lesz aktiv
  • Plata
    Twitchen én nem látom az Sw ToR-t a dropkampányoknál.
    Viszont érdekes,twitch szerint én néztem once human videót,mert elértem öt féle jutalomnál előre haladást.
    Életemben nem néztem twitchen ilyen hülyeséget. :D
  • PiszkosFred
    Ez meg a szokasos redeem code nemi dekoracioert (ha meg nincs meg)

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.07.24. 00:06:32
  • PiszkosFred
    twitch es swtor/origin accot erdemes osszekotni, jonnek ide is a dropok.
  • Plata
    Kijelentkezve én is. XD
  • PiszkosFred
    FF, Edge es Chrome alatt megneztem, en latom, kijelentkezve es bejelentkezve is. Lehet a nick helyett levo kep kavar be
  • Plata
    Fura,de nem látom a nevedet.
    Egyik topic-ban sem látszik a neved,azt hiszem a fórum kezd meghalni.