60268
-
Plata #59346 De jó hogy nem látom amit írtok,mert vacakol a fórum. -
gunji #59345 Most én bugoltam be, s kéri a flotta, hogy a felső karéjon való tartózkodáshoz vegyek VIP karkötőt xD -
Plata #59345 Most nekem is esik Op-1 vacak.
De random veteran fp-n.
-
gunji #59344 Úgy nézem, hogy a rendszer által küldött email-üzenetek (amiben az ajándékokat is küldi a játék) is lejárnak egyszer: nekem 3650 napot ír.
Szopás - mivel eddig azt írták, hogy sose járnak le. :/ -
Orbancapitan #59343 akiről tudunk de lehetet akár hook up-ja is xd -
Plata #59342 Ha be hozzák valóban akkor nagyon fura lenne.
Legendákban Luke felesége volt,kánonban meg Luke-nak nem nagyon volt senkije. -
gunji #59340 Kicsit őrültebb kinézetűnek képzeltem, hosszabb hajjal, mint Gandalf, vagy olyasminek mint a könyvborítón. Az egy jó könyv volt egyébként szvsz, kábé felülmúlhatatlan sztorival. Kár lenne belepiszkálni.
/off az Indy pletykák miatt sem értem, miért nem ég még a Di$ney székház :/ -
pajer_csaba #59340 Szerintem ez is úgy van, mint a 7-8-9: srácok, felesleges találgatni, még nincs megírva. Majd menet közben kitalálják. Épp mi lesz az aktuális sjw trend. -
#59339 Hat, ha tenyleg behozzak a hivatalos folyamba Mara Jadet, tenyleg erdekes lesz/lehet a sztori vele meg Rey-jel a IX-t koveto filmben. -
Plata #59338 Az a pasi állítólag Joruus C'baoth,a csaj meg Mara Jade.
Luke Skywalker felesége a legendákból.
Joruus C'baoth meg szintén a legendák őrült jedi mestere. -
Orbancapitan #59337 nekem is lana ugrott be a csajról a öregről meg egy régi jedi academy-s ellen -
gunji #59336 Úgy értettem, hogy ha a galaxis túlsó felében bujkáló jedik nem használják az erőt, akkor Vader/Sidius/inkvizítorok feltehetően nem érzik őket. De annyira nem maradhatott sok jedi a tisztogatás után (Yoda, Kenobi, Ahsoka, Kanan, meg még pár ha a kánont nézzük). -
Plata #59335 De Vader meg Sirius bácsi? :D -
gunji #59334 Valószínűleg azért, mert nem használták az 'erőt'. Ahogy Luke-t sem érezte a 4. részben. -
Plata #59333 Hát nem lennék meg lepve ha loptak volna.
Egyébként lassan kiderül hogy az eredeti három Star wars film alatt több száz jedi élt még Yoda-n és Obi-Wan kenobi-n kívül,sőt,nem is csak két sith volt,hanem egy egész sith sereg.
Hogy a rusnya magdiba nem érezte meg Dárt vödör meg dárt sutyerák hogy a galaxisban hemzsegnek a zakkant erőhasználók?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.04.07. 20:23:55 -
gunji #59332 Hm, az új Ahsoka-trailerben van két figura..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy ősz hapsi és egy szőke csaj. Elsőre olyanok, mintha Valkorion és Lana Beniko lennének, lol xD -
Plata #59331 Őszintén szólva engem ez a Rey film hangyanemiszervnyit sem érdekel.
Az ősi jedi film jó is lehet.De a hat és hét közti film biztos megint baromság lesz,először is már a hat szereplői nagyon idősek,sajnos,na őket új szinészekkel lecserélni gáz,lásd az idétlen hülyegyerek Solo-t.Már pedig ha a hat és hét közt játszódik,akkor Luke Lei Han és Csúdebakka is vissza tér. -
#59330 Ezt irtam en is, hogy nem veletlenul kerult bele. Elotte viszont 10+ even keresztul fan fictionnek szamitott es csak a (nem hivatalos) regenyekben es videojatekokban szerepelt.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.04.07. 16:45:20 -
Orbancapitan #59329 thrawn a cannon része a rebels óta és a rebels is a cannon része a rouge one óta -
#59328 Vegre rajott valaki az oltonyosok kozul is, hogy a skywalker csaladon kivul is van elet. Thrawn sem veletlenul kerult bele a kanonba, sok-sok huzavonat kovetoen, es akkor most valaki rajohetett, hogy a TOR idoszakban mekkora potencial van. Volt mar szo korabban Revan filmrol, de aztan abbol nem lett semmi (vagy hat lett belole egy tescos megoldas, lasd Kylo) -
gunji #59326 Mégiscsak rebootolni kéne a 7+ mozikat, nem pofozgatni, hátha jobbnak néznének majd ki -
pajer_csaba #59326 Ó, de kurva jó lesz... :-/ -
Plata #59325 Most olvastam hogy az old republic hivatalosan is fel került a Star Wars kánon idővonalára.
Jön egy film ami az old republic előtt játszódik,az ősidőben,elmeséli a jedik eredettörténetét.
"Dawn of the Jedi" lesz a korszak címe.
Jön egy film a hatodik és a hetedik film közötti időkből,na és jön egy film 15 évvel a skywalker kora után,az új jedi rend születéséről.Rey lesz az új Jedi rend alapítója,ennek a korszaknak a hivatalos neve "New Jedi Order"..
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.04.07. 14:27:48 -
gunji #59324 És jut eszembe, OP1-Catalyst ötösével zsákba kötve szokott esni igen, sima heroicon is. Elég gyakran jön ilyen 'bag of valami', amiben sok esetben ez van. (Pedig én repus fabatkákat szeretnék :P) -
Plata #59323 Srácok Athiss tele van ilyen bokrokkal.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mi a túró ez?
Első gondolatom az volt hogy rusnya magdi itt tartotta a koncertjét és a bokrok ettő meghóttak.
De asszem nem ez a bibi. -
Plata #59322 Kipróbáltam.
Nekem nem jött semmi,csak napi bizgentyű,de az nekem is ötösével. -
pajer_csaba #59321 Hát igen, kb ettől tartottam... :/ Na mind1, marad akkor az opsozás. -
#59320 Marmint a tegnap "linkelt" OP1 nem esett ma a heroicokbol, pedig lenyomtam napkozben parat a karbantartas elott.
A szezon repuhoz szukseges "note" most esik minden karakterrel, nem kell Amityt vinni hozza, legalabbis nekem esett ugy, hogy Elaratol kezdve Ramos, meg istentudja ki volt epp a tars.
A mondatom elso resze arra vonatkozott, hogy tapasztalatok alapjan ak orabbi szezonok tokenjei csak akkor esnek, akkor is ritkan, ha a szezonhoz tartozo npc az aktiv tars. Vagyis Amity "kotelezo tarsasaga" csak a kovetkezo szezonban jon majd, addig nem.
De, hozza kell tenni, SWtOR-nal sosem lehet tudni mi tortenik vagy eppen milyen napja van :) -
gunji #59319 Mármint mi? Az új repus izé vagy a régi nem esett?
Múlt héten nekem összesen esett 4-5 új (a rewardokat nem számítva), a régiekből meg egy se és cserélgettem közben a compi-kat. -
#59318 Nem hiszem, az majd a Note of akarmire lesz igaz a kov. szezonban. Hozzateszem, ma is lenyomtam a heroicokat a server shutdown elott, de egy darab sem esett. Lehet csak valami script hulyult meg tegnap, nem tudom. -
Plata #59317 Nem.
Az új comppal csináltam heti küldetéseket kedden és egy büdös op sem esett. -
Plata #59315 Fórum megint csodás és nem látom a hozzászólásokat. -
pajer_csaba #59315 Közben az jutott eszembe, hogy nem lehet, hogy csak az új compival esik ilyen? Mint a Shadow Syndicate plans anno? -
#59314 Direkt azert raktam be a kepet, mert en is csak pislogtam. -
Plata #59312 Nekem csak az FP izé szokottt ott esni.
Egyébként ma megint leállás lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.04.06. 06:25:16 -
pajer_csaba #59312 Te most szopatsz ugye? O_o Egy hétig sünt szrtam, hogy bejussak sm opsokra az OP catalystért, hogy tudjam upgradelni a ruhámat, erre kiderül, hogy végig elég lett volna csak heroicoznom? Persze ez is akkor derül ki, amikor bszhatom, mert költözés kellős közepén vagyunk, nem hogy időm, de helyem sincs játszani... T_T -
#59311 Vicces, hogy a sima random heroicban a trash es a boss is otossevel dobja az OP-1 Catalyst kiegeszito/upgrade cuccot. Sima Coruscant "Republic Most Wanted" dara a napi repuert adott eddig 30-at.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.04.05. 23:53:18 -
pajer_csaba #59310 Ha harc közben kilép valaki, akkor automatikusan lehívja a játék a compot (abban nem vagyok biztos, hogy a phase-leaderét vagy valamilyen más metód szerint). (Amúgy Master FP-t szigorúan csak ketten, két 50-es compival érdemes menni. Semmi mással. Gf-ben egyszerűen szignifikánsabban több a retardált, mint Veteránon, mivel ott hozzászoktak, hogy csak rohanni kell meg darálni, így fingjuk sincs, mit kell csinálni Masteren és esnek-kelnek, magukkal rántva az egész csapatot.) -
Plata #59309 Én ma este 50-es Kira Carsen-el be tankoltam master FP-n sügér malgus-t.
Nagyon fura volt,először is Kira tök magától jött le boss harc közben,én nem hívtam,hisz harc közben nem lehet társat hívni.
De egyszer csak mellettem volt és levertük.
Egész idióta FP volt,két scoundrel volt meg egy guardian tank.
A két scoundrel szépen tudta a dolgát és mentünk előre ők sunnyogva elaltatták bumburnyákokat és haladtunk volna,de idióta tank folyton be húzott minden féle szart és elment összevissza harcolni.Az első bossnál gebasz volt,boss hílert meg dps-t bevágta a sunyiba,hülye tank ugyanis ránk húzta.De sikerült leverni,ami vicces volt,mert jobban bírta a sorcim mint az agyatlan tank.Mentünk szépen előre egyre több gond volt tankkal,mert hülyeségeket csinált,végül Malgus előtti liftnél már akkora tömeget húzott be hogy ki lett rúgva a francba.Épp csak túléltük a hordát.Végül az utolsó boss-t nélküle öltük le.
Az egyik scoundrelnek volt egy aktív társa,Altur zok adon vagy hogy a sunyiba hívják,nekem is meg van.
De harc közben meghalt ö is meg társa is és Kira csak úgy ott termett,híler volt nem tank,de így is jó volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.04.04. 01:25:38 -
Plata #59308 Valaki igazán fel mehetne a guild hajóra ki dekorálni.
Mert nekem eszetlenül nincs hozzá türelmem,sem érzékem. :D
Vagy tele lesz a hajó mindenféle dísszel észnélkül széthajigálva,vagy mindenhol táncoscsajok lesznek.
Jah a trónomat nem adom. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.04.04. 01:09:40