Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergod
Azert ebben a jatekban eleg sok fa van ^^

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Palinko
igen ebben a topicban is elõhoztam hogy megkérdezem közben meg a következõ uticélom épp oda visz 😄 ok sentinel vagyok, akkor ahhoz kérek olvasnivalót hogy fejlesszem.

többieknek leírom hogy kövessék a fõ küldit a mestered elküld, ott van a fa után balra le kell fordulni.
Palinko
értem akkor consulart kellett volna indítani ha azt akarom. de nagyon jó lesz ez így legalább talán nem minden sarkon csapnak majd le 😄 sikerült pvp re keveredni bár eddig még nem bántottak.

secondary classhoz kéne segítség mert találtam angolul hogy merre kéne de az is inkább general chatet ajánlja meg valami homályos leírás van 😄 hogy vehetem fel? fent vagyok a flottán és már beszéltem a mesterrel azt hittem õ kérdez majd. próbálom a trainereket megkeresni magam de sztem elõbb jön itt válasz mert questelek is
Valamit nagyon keversz 😄 A köztársasági oldalon van jedi knight aminek az advanced classjai a guardian és a sentinel(két kardos). A jedi shadow is köztársasági oldalon van, az a consular egyik advancede.

Birodalmi oldalon a két kardos a sith marauder, a lopakodós fénykardos pedig a sith assassin.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Palinko
de eleve a birodalmi oldalra álltam szóval itt csak guardian van meg sentinel és akkor már az utóbbi lesz. most lett meg a fénykard és jutottam fel a hajóra keresem az emberem ahol majd választok.
puskás pap <#taps><#taps><#taps><#taps> mindjárt vissza is keresem ezt a hsz-t 😄

ami tolvaj inkább a scoundrel scrapper .) puskáspap
nagyon szeretik az impek 😄

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

Sentinel nekem is jobban bejött mint a guard, és jól mondják lent, jedi shadow itt a 'rugó'.

" lopakodós, tolvaj stílust szeretem"

Akkor a jedi shadow a te karaktered. A sentinel semmi ilyet nem tud.

Palinko
köszi srácok mesterien összezavartatok 😄 akkor leszek Sentinel mert minden játékban az ilyen kombinált, lopakodós, tolvaj stílust szeretem ezért nem lepõdök le ha 2 méterenként lecsapnak 😄
Szia,

Nem tudom,hogy kivel beszéltem pontosan,de erre az oldalra gondoltam. Sehol máshol nem találtam ilyen jó áron GC-t.Számomra ami nagyon fontos,hogy gyorsak!

Remélem segítettem.

Üdv

MerlinW
Én is Sentinel vagyok.

[merlinw.org]

Én Sentinel-t választanám,szerintebb érdekesebb class de válaszd Guard-ot ha akarod majd a Mara bedarál😄
Ha DPS-t akarsz akkor Sentinel és nem kell foglalkozni,hogy mikor hol kell tankolni/respec..

gergod
Pedig a ketkardosnak nagyobb a dps-e, es hasznosabb raid buffja is van mint a guardian dps-nek.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Palinko
köszi hogy ketten is írtátok a guardiant. én is arra gondoltam az lesz a jobb, csak a másik olyan becsapós hogy gondolod majd hatalmas dps e lesz meg még jól is néz ki stb 😄 köszönöm még 1 szer valszeg ha nem beszélünk engedek a csábításnak és bár sejtettem mégis belesétálok a csapdába 😄
nekem bejön az oldal
így tovább

guardian...aztán majd tolhatod a ratyi smasht<#idiota>

mind2

anti hero

lolsmashre töckéletes

anti hero

Nekünk eszünk ágában sincs versenyezni és feszültséget kelteni. Senkit nem akarunk sehonnan elcsábítani, ezt már régebben is leszögeztük.

Cikkeket, leírásokat, minél több olyan segítõ leírást szándékozunk csinálni, amelyek segítenek a kezdõ játékosoknak, vagy az új jövevényeket, hogy teljesen megismerhessék a játékot és megszeressék.

Továbbra is minden tiszteletem Nephin felé, mert amit eddig tettek az hatalmas tiszteletet érdemel.
Én mindenkép a Jedi Guardiant javasolnám. Kiváló tank és nagyon jó DPS ága van. Egyaránt lehetsz Tank vagy DPS, a kedvedtöl vagy a csapat pillanatnyi igényétöl függõen. A Jedi Sentinel (kétkardos)csak DPS és nagyon nehéz vele csapatot/Operationt találni a DPS-ek túlkínálata miatt. Ráadásul a medium armorban kicsit törékeny is.

Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB

Palinko
még csak lvl 7 vagyok jedi knightal. melyiket válasszam majd lvl 10 nél? nekem a két kardos dolog tetszik, mert van több tank karakter. vagy mégis jobban járok ha tankot választom? vagy mind1 mert ki van egyensúlyozva?
PiszkosFred
Ha van extra "feature", extra tartalom, akkor az mind a ket oldalra nezve csak jo (egeszseges versenyhelyzet mindig is a fejlodes egyik alapja), es a community csak jol jar ezzel. De ha ugyanazt irja le a masodik oldal is, csak mas szavakkal, akkor egyszerubb inkabb mar egyesiteni az eroket, mint sem duplazni/klonozni ugyanazt.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Engem sem zavar csak felesleges szerintem 😊

Fejlécbe az van kinnt,kár aggódni😊
Viszont jó a másik oldal is,engem nem zavar,hogy van 2

Szerintem bõven elég egy magyar SWTOR fan site, és ilyen már van az swtor.hu ugye.

Nephin egyébként egy galaxis méretû piros pont a linkelt SOAD koncertért, végignéztem 😊

sziasztok!

frissítettük leírásaink nagy részét, akit érdekelne: www.swtorhungary.hu
V43 1105
Szólj ha ingame vagy és esetleg tolnál questet/flashpointot közösen .. 😛

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

A Renegade raidel, de a Resonance is tudtommal, illetve HC-közeli az Insomniac Brotherhood.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

dagi karik a legjobbak <#eljen>

anti hero

V43 1105
Engem is érdekelne..

A duci Trooper Commando ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

grat. nehéz szülés volt<#nevetes1>

eclipse-n van effektive raidelo magyar guild republic oldalon ?

anti hero

Sikerült megcsinalni.
Regeltem egy teljesen uj emailcimet (gmail) és arra megjött a megerõsítõ mail.
Remélem mostmar fog menni "hosszutavon".

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK AKI SEGÍTETT!!!
Írj a supportnak.

Az a furcsa,hogy csak bizonyos szint (15) után nem enged vissza ha egyszer kiléptem. Ha kezdek egy uj karaktert azt minden gond nélkül beengedi...

Ha átírom az email a basic infoban, nem jön meg az aktivaló levél arra a címre (szintén gmail és nincs a spamban)

😞

Kezdem feladni.
gmail.
Webre is emailel lépek be és jatekba is. Jatekba display namemel be se enged.
Egyre kevesbe ertem, hogy mi nem tetszik neki.
Panzerfaust
Freemail? Spamszûrõje nekem kiszûrte az aktivációs e-mailt. De ott volt a spam mappában.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Nem tom, én steames aktiváló levelet 2 hete nem kapok meg frímélre, citrommélnél is hasonló problémákba ütözköztem. Gmail <#worship>

PiszkosFred
Megy azzal is, csak 1-2 nap, mire megjon a mail 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Freemail citromail és egyéb gagyi szolgáltatókkal valszeg nem fog mûködni, tapasztalat.

Shiwo
jah még valami.. kell legyen a webes felületen valami biztonsági kérdések rész.. az mindenképpen legyen kitöltve

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
sztem mindegy, hogy milyen mail, nekem asszem hotméles van beregelve..

viszont arra figyelj, hogy totál ugyan azzal az accounttal próbálj meg belépni web-re is, meg a játékra is, tehát vagy mindkét esetben az account nevet használd, vagy az e-mail címet

én is belefutottam, hogy a játékba account névvel léptem be, a webre meg e-mail címmel.. csak épp az e-mail nem ahhoz az account névhez tartozott, mint amivel játszani szoktam, hanem még a béta tesztes accomhoz, így hiába validáltam a címre érkezõ levéllel...

ha nem ez a gond, akkor meg próbáld meg, hogy lecseréled az e-mail címedet

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

belépsz az oldalukon az accountodra és validálod az e-mail címed. ennyi.
fontos hogy gmailes legyél.
miután megerõsítetted a mailed kapnod kell egy visszaigazolást.

A WZ-k mennek rendesen, 5 percnél tovább ritkán kell várni. Bevallom, én nagyon fordítva élem meg az swtor dolgokat mint más játékoknál, vagy más játékosok. A Guild Wars 2-ben az elsõ 3-4 hónapban olyan szinten istenítettem hogy nagyon. Azt hittem, az a tökéletes gamma. Aztán ellaposodott és dögunalommá vált. Az SWTOR-ban fordított volt a helyzet. Az elején nem tetszett, hamar abba is hagytam. De most olyan szinten bejön, hogy atomkocka vagyok, az elõfizu mellé (ami nagggyon megéri) költök is rendesen a store-ban. Tegnap csak egy gatya skin miatt vettem egy komplett armort 5400Ft-ért 😊

nincs cross-realm.
nem tudom red eclipse arcok mennyire tolják a pvpt. gondolom ha pve szeróra mentek akkor a pve az elsõdleges.

Arnoux
Sziasztok! Új vagyok és nagyon tetszik a játék.

Van cross-realm warzone a játékban? Vagy server-only?
A Red Eclipse és Tomb of Freedon Nadd szervereken melyik oldalon lehet több embert találni akik aktívan rated warzoneoznak?

Interface editor-al létrehozott profilt nem lehet elmenteni?Sajnos törlõdik ha partición váltogatom a játékot.

Sajnos a Vsync-el van gondja,AA nem zavar be.Ha Vsync off akkor folyamatos,hát ez van,játszok 110 fps-el viszont így meg a kép szétesik:C
Mondjuk megszokható,inkább mint,hogy akadozzon

Tudsz benne segíteni, hogy hogy csinaltad?
Mert Én már vegigolvastam a FAQ-t, elküldtem a weben az adott mailre egy adag megerõsítõs linket, de továbbra se engedi be 2 karakterem.