60330
  • MarkBlade
    A játék single vagy coop egész jó, de az ügyfélszolgálat kriminális. Ne legyen pro lémád mert megszívtad...
  • Esmodeus
    Én tudnám mire költeni :)
  • Vincentcloud
    Nos, eltekintve attól hogy preferred vagyok és valamiért van 2k cartel coinom amit valamire el kellene költenem, egész jó lett a játék
  • Nephin
    Nézz körül a fenti linkeken :)
  • Vincentcloud
    Sziasztok! Közel másfél év kihagyás után úgy döntöttem visszanézek a játékba. Tudtok esetleg valamelyik szerón olyan klánt ahol elférne egy Jedi Sentinel a későbbiekben raidelés szinten?
  • Nephin
    SWTOR-paródiák
  • PiszkosFred
    Valószínű, hogy nem általános, hanem egyedi kódot mellékeltek az újsághoz.
  • eXequtoR
    The code has already been used.

:/
  • Bandras DaSilva #50476
    Hát a varactylok is elég furin néznek ki a játékon belül. Nagyon kis picik lettek meg olyan nyomik...
  • Bandras DaSilva #50475
    Sztem megéri. Elég jó dolgok kerültek be az utóbbi időben. Nekem tetszenek legalábbis.

PvP sztem szar ebben a játékban, de hamarosan jön a 2.4 ami majd dob rajta egy kicsit. Ha visszagörgetsz picit találsz majd linkeket.
  • hellboy4591
    GameStar-hoz mellékelt kód, egy Nekarr tundramacskát ad ajándékba:

9R8A-9KKX-EZRD-YNZY
  • eXequtoR
    Csak reménykedni tudok, hogy ez a maszk nem takarja el a twilek lekkuját mint a többi fostenger.

• eXequtoR
    Juuj! A bal szélső dögök elég durcásan néznek ki!

• Bhalage
    fasza képek!!! várós
  • gergod
    erre gondoltam, de legalabb nincs sok trash
  • eXequtoR

• eXequtoR
    Az a palace, ha megnézed ott a 4 dread masternek a külön kis terme + a végén a kánszilnak a végső harchoz kör alakú "tanács" terem. :)
  • Zozzancs
    Srácok, megéri vissza jönni? 55-ön milyen a sorci pvp-ben? valaki írjon egy kis infót... tenksz : )
  • gergod
    Van valahol tobb info? Az also map eleg kicsinek tunik.
  • PiciPanzer
    Ok, köszi!
  • eXequtoR
    Új raidek térképei:

• eXequtoR
    Google a barátod, ha nem találsz akkor nincs.
  • Esmodeus
    Van-e valamilyen leírás Ven Zallow-ról? Sajnos csak angol leírásokat találtam azokat meg nem nagyon értem :(
  • gergod
    bioware megint alkotott... a white scelence armor bebugosodott, nem tudom hordani az uj patch utan.. es amint latom sok mas embernek is hibas a gear ... he egy valamelyik idiota teszteruk belepett volna a jatekba rogton lattak volna, hogy szar a patch... de nem :)
  • oz
    A Mend Wound mindenképpen kellene, a Restoration nélküle nem szed le minden negatív cuccot. Plussz a költségét is csökkenti, és gyógyít is egy kicsit, nagyon effektív kis heal lesz belőle. A hozzá kellő skill pont megtakarítható a Humility-n, ami szerintem szükségtelen.
  • Nephin
    Holnap karbantartás
  • PiciPanzer
    Nemrég kezdem a játékot, egyenlőre egy healer sage a terv.
    Ez jó build lesz neki?
    Vélemények, javaslatok?
  • Nephin
    Vagy nagyon terhelt a karmád, vagy valamit nagyon rosszul csinálsz...
  • Esmodeus
    Én ezt nem értem, tegnap még játszottam az SW:TOR-al most beakarok lépni és az egészet leakarja tölteni újból.
  • Nephin
    Ajándék pet?
  • Matusy
    Vhogy nem lehet repairt nyomni? Vagy az egészet újra kell ilyenkor telepíteni?
  • Matusy
    Vmit pachelt a játék és azóta nincs az embereknek lába. Vki találkozott már ilyennel? Van vmi ötlet hogy kéne megfixálni? A grafikai beállítások maradtak mint ami eddig volt. Legalábbis nem látok semmi kirívót ami állítódott volna.
  • eXequtoR
    Én a Dread Master-ben reménykedem! :)
  • gergod
    Es vajon az uj NiM title az lesz, hogy XY, who bars theway? :D
  • eXequtoR
    Még nem. :) Viszont menni kéne tesztelni új raidet !
  • Nephin
    Csak nem tesztelsz? :)

2.4-es PvP magyarul, akinek így szerencsésebb
  • eXequtoR
  • eXequtoR
  • Esmodeus
    Oké, kész. Végre megvan.
  • picket
    Ha tudnánk is, biztosan nem árulnánk el neked, mert szeretnénk látni, ahogy még 2-300-szor megkérdezed.