60330
-
#50484 A játék single vagy coop egész jó, de az ügyfélszolgálat kriminális. Ne legyen pro lémád mert megszívtad... -
Esmodeus #50483 Én tudnám mire költeni :) -
Vincentcloud #50482 Nos, eltekintve attól hogy preferred vagyok és valamiért van 2k cartel coinom amit valamire el kellene költenem, egész jó lett a játék -
Nephin #50481 Nézz körül a fenti linkeken :) -
Vincentcloud #50480 Sziasztok! Közel másfél év kihagyás után úgy döntöttem visszanézek a játékba. Tudtok esetleg valamelyik szerón olyan klánt ahol elférne egy Jedi Sentinel a későbbiekben raidelés szinten? -
Nephin #50479 SWTOR-paródiák -
#50478 Valószínű, hogy nem általános, hanem egyedi kódot mellékeltek az újsághoz. -
eXequtoR #50477 The code has already been used.
:/ -
Bandras DaSilva #50476 Hát a varactylok is elég furin néznek ki a játékon belül. Nagyon kis picik lettek meg olyan nyomik... -
Bandras DaSilva #50475 Sztem megéri. Elég jó dolgok kerültek be az utóbbi időben. Nekem tetszenek legalábbis.
PvP sztem szar ebben a játékban, de hamarosan jön a 2.4 ami majd dob rajta egy kicsit. Ha visszagörgetsz picit találsz majd linkeket. -
hellboy4591 #50474 GameStar-hoz mellékelt kód, egy Nekarr tundramacskát ad ajándékba:
9R8A-9KKX-EZRD-YNZY -
eXequtoR #50473 Csak reménykedni tudok, hogy ez a maszk nem takarja el a twilek lekkuját mint a többi fostenger.
-
eXequtoR #50472 Juuj! A bal szélső dögök elég durcásan néznek ki!
-
Bhalage #50471 fasza képek!!! várós -
#50470 erre gondoltam, de legalabb nincs sok trash -
eXequtoR #50469
-
eXequtoR #50468 Az a palace, ha megnézed ott a 4 dread masternek a külön kis terme + a végén a kánszilnak a végső harchoz kör alakú "tanács" terem. :) -
Zozzancs #50467 Srácok, megéri vissza jönni? 55-ön milyen a sorci pvp-ben? valaki írjon egy kis infót... tenksz : ) -
#50466 Van valahol tobb info? Az also map eleg kicsinek tunik. -
PiciPanzer #50465 Ok, köszi! -
eXequtoR #50464 Új raidek térképei:
-
eXequtoR #50463 Google a barátod, ha nem találsz akkor nincs. -
Esmodeus #50462 Van-e valamilyen leírás Ven Zallow-ról? Sajnos csak angol leírásokat találtam azokat meg nem nagyon értem :(
-
#50461 bioware megint alkotott... a white scelence armor bebugosodott, nem tudom hordani az uj patch utan.. es amint latom sok mas embernek is hibas a gear ... he egy valamelyik idiota teszteruk belepett volna a jatekba rogton lattak volna, hogy szar a patch... de nem :) -
oz #50460 A Mend Wound mindenképpen kellene, a Restoration nélküle nem szed le minden negatív cuccot. Plussz a költségét is csökkenti, és gyógyít is egy kicsit, nagyon effektív kis heal lesz belőle. A hozzá kellő skill pont megtakarítható a Humility-n, ami szerintem szükségtelen. -
Nephin #50459 Holnap karbantartás -
PiciPanzer #50458 Nemrég kezdem a játékot, egyenlőre egy healer sage a terv.
Ez jó build lesz neki?
Vélemények, javaslatok? -
Nephin #50457 Vagy nagyon terhelt a karmád, vagy valamit nagyon rosszul csinálsz... -
Esmodeus #50456 Én ezt nem értem, tegnap még játszottam az SW:TOR-al most beakarok lépni és az egészet leakarja tölteni újból. -
Nephin #50455 Ajándék pet? -
Matusy #50454 Vhogy nem lehet repairt nyomni? Vagy az egészet újra kell ilyenkor telepíteni? -
Matusy #50453 Vmit pachelt a játék és azóta nincs az embereknek lába. Vki találkozott már ilyennel? Van vmi ötlet hogy kéne megfixálni? A grafikai beállítások maradtak mint ami eddig volt. Legalábbis nem látok semmi kirívót ami állítódott volna. -
eXequtoR #50452 Én a Dread Master-ben reménykedem! :) -
#50451 Es vajon az uj NiM title az lesz, hogy XY, who bars theway? :D -
eXequtoR #50450 Még nem. :) Viszont menni kéne tesztelni új raidet ! -
Nephin #50449 Csak nem tesztelsz? :)
2.4-es PvP magyarul, akinek így szerencsésebb -
eXequtoR #50448 -
eXequtoR #50447 -
Esmodeus #50446 Oké, kész. Végre megvan. -
#50445 Ha tudnánk is, biztosan nem árulnánk el neked, mert szeretnénk látni, ahogy még 2-300-szor megkérdezed.