60330
  • gergod
    Szerintem eleg jol elvan a jatek... Nem nyomnak ezeket a reklamokat, ha ugy itelnek meg, hogy halott. Kulonben is azt dontsd el, hogy a kovetkezo honapban jatszanal-e vele. Ha igen, akkor befizetsz, ha meg ugy erzed, hogy mas jatek jobban bejonne akkor meg ne fizess be es jatszd a masikat.
  • Esmodeus
    Van erről valamilyen infó/hír hogy hogyan áll jelenleg a játék? Vannak megint pletykák játékos fogyásról, stb.
    Ill. hogy meddig tervezik fejleszteni? Mert ha nagyon sz*rul áll akkor meggondolom kétszer is hogy költök-e rá még több pénzt.
  • Szabi #50562
    mert a folytatás a játékban van.... :D
  • eXequtoR
    Igen, pont ott van vége ahol az eksön indulna! :(
  • darkling
    Baromi jó ez a videó, jöhetne belőle egy egész estés film is :)
  • Nephin
    Csatlakozz a harchoz!
  • TomStorm
    Üdv.
    Szerver indulás mikorra várható a mai nap folyamán?Úgy intézem akkor dolgaimat
  • Plata
    Jah csak mivel nincs bankkártyám ez kiesik.Ezért vettem eddig vagy boltban vagy csomagküldővel.
  • MerlinW
    Hogy a fenébe ne lehetne? Én is azt veszem Innen. Olcsóbb is egy ezressel, mint itthon vagy a bio-nál. Itt van még vagy 30 bolt, ahol vehetsz.
  • Java33
    Offgamers

Én egy hete itt vettem GC-ot.., gyors és eddig megbízható volt. Az átutalás pillanatában meg is kapod a kódot..!

Üdv
  • Plata
    Én régebben kártyát vettem.De most minden üzletben kifogyott.
  • PiszkosFred
    Van meg egyaltalan Timecard, mem csak CC-t lehet venni?
  • Plata
    Istenem de jó lenne most előfizetni,kár hogy sehol nem kapni gamecardot.
  • Nephin
    Rise of The Hutt Cartel akciók
  • Nephin
    Itt vannak az infók is a kép mellé: űrharc
  • Nephin
    Oda elvileg termékkód kell, szóval szerintem nem.
  • Szabi #50548
    off: az ingyenes verziót nem lehet az origin progiba bevarázsolni ? :D
  • gergod
    Csak jonne mar :)
  • eXequtoR
    Ez egyre jobban kezd érdekelni, holott eddig abszolute nem érdekelt az űr baromkodás.

• FNightWalker
    Áh megesik.
  • Nephin
    Zavart érzek az erőben... elfelejtettél nicket váltani? :D
  • FNightWalker
    És probléma megoldva! :) LOL... délután is gondolhattam volna rá... dokumentumokba volt egy BitRaider mappa... azt kellett törölni. Pfej.
  • FNightWalker
    Nem fogom újrarakni. Letöltöm még egyszer és HA akkor sem jó max. akkor rakom újra.
    Körül-belül egy hete raktam újra...
  • Nephin
    Simán leszedte, felrakta és beléptem.

Komolyan, rakd újra a gépedet.
  • Esmodeus
    A Repair funkció meg nem elérhető (szürke) nem tudok rákattintani se semmi.
  • Esmodeus
    Azt nem értem hogy csökkentett módban miért kezd el a launcher updatelni? És nem csökkentett módban pedig miért nem updatel? Ez az amit nem értek.
    A PATCH mappában pedig nincsen mai frissítésre utaló fálj... mindegyiknél azt írja hogy az utolsó módosítás: 2013/7/30.
  • Nephin
    Megnézem, jó? Elindítom a patchelést (még nincs fent).
  • Esmodeus
    És most nem telesírom a topicot hanem segítséget várok.
  • Esmodeus
    Azt csinálom amit írnak HA azokkal sem működik nem velem van a probléma. Mellesleg nem csak nálam áll fent hanem másoknál is. Szóval nem én vagyok a béna hanem ők csinálnak valamit szarul.Azt írják futassam csökkentett módban a gépemet és új indítsam el a launchert... oké, megvan. Patchelni akarja de már 20perce 0%-on áll.
  • Nephin
    Csináld végig ugyanazt, mint először, miután telesírtad a topikot, hogy nem megy. Akkor bejött, mert játszottál, hátha most is. A helyedben viszont vagy lecserélném azt a gépet, vagy mindent legyalulnék róla és újraraknám, mert hogy komoly gondjai vannak, az biztos (a másik lehetőség, hogy te vagy extra béna/peches, bocs).
  • Esmodeus
    :( Nagyon azon vagyok hogy hagyom az egészet... abbahagyom az egész játékot, mert nekem ez így nem kell. Nem tudok játszani mert egyszerűen nem indul el ez a ... játék amióta feltették ezt a patchet! Ha letörlöm és letöltöm újra azt az embertelen mennyiségű sz*rt és megint nem jó? Nem tudom mit csináljak... komolyan mondom! mindent megpróbáltam semmi nem működött.
  • Esmodeus
    Nem váltottam semmit sem :(
  • Nephin
    Nem váltottál drivert, ilyesmit?
  • HyperMonkey
    Szedd le az egészet, mindent ami vele kapcsolatos (még a registry-ből is kikukázhatod Hkey_Local_Machine)és próbáld meg a nulláról újra. Se tűzfal, se vírusirtó, se torrent, se bármilyen letöltésvezérlő se semmi. És ne is fusson más a háttérben sem.
  • Esmodeus
    De lehet az a probléma hogy bezáródott mikor elkezdte patchelni magát a launcher? vagy semmi köze hozzá?
  • HyperMonkey
    Win reinstall ha ennyire ütközik valamivel. vagy szedj le minden vírusirtót.
  • Esmodeus
    Előbb megnéztem azt írja hogy nem kompatibilis a játék a rendszerrel... lehet ez a baja? de eddig miért indult el? nem értem.
  • Esmodeus
    Megnéztem Twitteren hogy van-e szerver... oké, volt szerver. Elindítottam a launchert elkezdett patchelni erre befagyott a launcher... bezáródott. Utána elakartam indítani, elkezdett patchelni... felvillant a PLAY gomb... rákattintottam és crashel. Nem indul el, nem történik semmi. Megnéztem a feladatkezelőbe nincs ott semmi ami az SWTOR-a kapcsolatos volna. A tűzfal OFFLINE. Zemana Antiloggernél nincs konténerbe... fogalmam sincs mi lehet. :/
  • HyperMonkey
    Ha van ismerősöd akinek jó, egyszerűen csak ctrl-c + crtl-v.
    A játék meg nem tehet róla hogy 4 megás neted van :)

No Offense.
  • Esmodeus
    két napig tölthetem megint... hiába repairozok hiába csinálok bármit nem segít semmit sem... tölthetem megint két napig.