60330
-
#50564 Szerintem eleg jol elvan a jatek... Nem nyomnak ezeket a reklamokat, ha ugy itelnek meg, hogy halott. Kulonben is azt dontsd el, hogy a kovetkezo honapban jatszanal-e vele. Ha igen, akkor befizetsz, ha meg ugy erzed, hogy mas jatek jobban bejonne akkor meg ne fizess be es jatszd a masikat. -
Esmodeus #50563 Van erről valamilyen infó/hír hogy hogyan áll jelenleg a játék? Vannak megint pletykák játékos fogyásról, stb.
Ill. hogy meddig tervezik fejleszteni? Mert ha nagyon sz*rul áll akkor meggondolom kétszer is hogy költök-e rá még több pénzt. -
#50562 mert a folytatás a játékban van.... :D -
eXequtoR #50561 Igen, pont ott van vége ahol az eksön indulna! :( -
darkling #50560 Baromi jó ez a videó, jöhetne belőle egy egész estés film is :) -
Nephin #50559 Csatlakozz a harchoz! -
TomStorm #50558 Üdv.
Szerver indulás mikorra várható a mai nap folyamán?Úgy intézem akkor dolgaimat -
Plata #50557 Jah csak mivel nincs bankkártyám ez kiesik.Ezért vettem eddig vagy boltban vagy csomagküldővel. -
#50556 Hogy a fenébe ne lehetne? Én is azt veszem Innen. Olcsóbb is egy ezressel, mint itthon vagy a bio-nál. Itt van még vagy 30 bolt, ahol vehetsz. -
Java33 #50555 Offgamers
Én egy hete itt vettem GC-ot.., gyors és eddig megbízható volt. Az átutalás pillanatában meg is kapod a kódot..!
Üdv -
Plata #50554 Én régebben kártyát vettem.De most minden üzletben kifogyott. -
#50553 Van meg egyaltalan Timecard, mem csak CC-t lehet venni? -
Plata #50552 Istenem de jó lenne most előfizetni,kár hogy sehol nem kapni gamecardot. -
Nephin #50551 Rise of The Hutt Cartel akciók -
Nephin #50550 Itt vannak az infók is a kép mellé: űrharc -
Nephin #50549 Oda elvileg termékkód kell, szóval szerintem nem. -
#50548 off: az ingyenes verziót nem lehet az origin progiba bevarázsolni ? :D -
#50547 Csak jonne mar :)
-
eXequtoR #50546 Ez egyre jobban kezd érdekelni, holott eddig abszolute nem érdekelt az űr baromkodás.
-
FNightWalker #50545 Áh megesik. -
Nephin #50544 Zavart érzek az erőben... elfelejtettél nicket váltani? :D -
FNightWalker #50543 És probléma megoldva! :) LOL... délután is gondolhattam volna rá... dokumentumokba volt egy BitRaider mappa... azt kellett törölni. Pfej. -
FNightWalker #50542 Nem fogom újrarakni. Letöltöm még egyszer és HA akkor sem jó max. akkor rakom újra.
Körül-belül egy hete raktam újra... -
Nephin #50541 Simán leszedte, felrakta és beléptem.
Komolyan, rakd újra a gépedet. -
Esmodeus #50540 A Repair funkció meg nem elérhető (szürke) nem tudok rákattintani se semmi. -
Esmodeus #50539 Azt nem értem hogy csökkentett módban miért kezd el a launcher updatelni? És nem csökkentett módban pedig miért nem updatel? Ez az amit nem értek.
A PATCH mappában pedig nincsen mai frissítésre utaló fálj... mindegyiknél azt írja hogy az utolsó módosítás: 2013/7/30. -
Nephin #50538 Megnézem, jó? Elindítom a patchelést (még nincs fent). -
Esmodeus #50537 És most nem telesírom a topicot hanem segítséget várok. -
Esmodeus #50536 Azt csinálom amit írnak HA azokkal sem működik nem velem van a probléma. Mellesleg nem csak nálam áll fent hanem másoknál is. Szóval nem én vagyok a béna hanem ők csinálnak valamit szarul.Azt írják futassam csökkentett módban a gépemet és új indítsam el a launchert... oké, megvan. Patchelni akarja de már 20perce 0%-on áll. -
Nephin #50535 Csináld végig ugyanazt, mint először, miután telesírtad a topikot, hogy nem megy. Akkor bejött, mert játszottál, hátha most is. A helyedben viszont vagy lecserélném azt a gépet, vagy mindent legyalulnék róla és újraraknám, mert hogy komoly gondjai vannak, az biztos (a másik lehetőség, hogy te vagy extra béna/peches, bocs). -
Esmodeus #50534 :( Nagyon azon vagyok hogy hagyom az egészet... abbahagyom az egész játékot, mert nekem ez így nem kell. Nem tudok játszani mert egyszerűen nem indul el ez a ... játék amióta feltették ezt a patchet! Ha letörlöm és letöltöm újra azt az embertelen mennyiségű sz*rt és megint nem jó? Nem tudom mit csináljak... komolyan mondom! mindent megpróbáltam semmi nem működött. -
Esmodeus #50533 Nem váltottam semmit sem :( -
Nephin #50532 Nem váltottál drivert, ilyesmit? -
HyperMonkey #50531 Szedd le az egészet, mindent ami vele kapcsolatos (még a registry-ből is kikukázhatod Hkey_Local_Machine)és próbáld meg a nulláról újra. Se tűzfal, se vírusirtó, se torrent, se bármilyen letöltésvezérlő se semmi. És ne is fusson más a háttérben sem. -
Esmodeus #50530 De lehet az a probléma hogy bezáródott mikor elkezdte patchelni magát a launcher? vagy semmi köze hozzá? -
HyperMonkey #50529 Win reinstall ha ennyire ütközik valamivel. vagy szedj le minden vírusirtót. -
Esmodeus #50528 Előbb megnéztem azt írja hogy nem kompatibilis a játék a rendszerrel... lehet ez a baja? de eddig miért indult el? nem értem. -
Esmodeus #50527 Megnéztem Twitteren hogy van-e szerver... oké, volt szerver. Elindítottam a launchert elkezdett patchelni erre befagyott a launcher... bezáródott. Utána elakartam indítani, elkezdett patchelni... felvillant a PLAY gomb... rákattintottam és crashel. Nem indul el, nem történik semmi. Megnéztem a feladatkezelőbe nincs ott semmi ami az SWTOR-a kapcsolatos volna. A tűzfal OFFLINE. Zemana Antiloggernél nincs konténerbe... fogalmam sincs mi lehet. :/ -
HyperMonkey #50526 Ha van ismerősöd akinek jó, egyszerűen csak ctrl-c + crtl-v.
A játék meg nem tehet róla hogy 4 megás neted van :)
No Offense. -
Esmodeus #50525 két napig tölthetem megint... hiába repairozok hiába csinálok bármit nem segít semmit sem... tölthetem megint két napig.