60330
  • gergod
    Raadasul ingyenes lesz!
  • Nephin
    Új űrharcos kiegészítő érkezik!
  • gergod
    iagazad van, egy kicsit tobb mint 2 ora kellett hozza.. igaz, hogy eloszor voltam ott (eddig csak 8.9. bosst oltem meg)
    mindegy, akkor is lehetne egy kicsit nehezebb.
  • Bandras DaSilva #50642
    No, a Red Eclipsen van egy kis bibi alderaannal. Úgy néz ki, hogy nem lehet elérni. Sajnos pont ott van egy karim, így per pillanat nem tudok vele játszani. Úgy néztem, hogy hivatalos fórumon is panaszkodnak emiatt.
  • Bhalage
    nekem is nagyon tetszenek az uj opsok, eleg jonak tunik
  • eXequtoR
    Pontosítok: Fortress végén p3ba, ha 1 ember is elmozdul kis csáp mellől szopacs, kánszil meg végig focus és max utolsó phasebe lehet lazítani. Azért egy TFB / SV hardhoz nem sok köze van amit 2 óra alatt kipucoltál annó első nap. :)
  • eXequtoR
    Dude. Utolsó 2 END BOSS. Tehát a kánszil palaceba és Dr. Octopuszina fortressben. Azokat nem fészrollolod 72es gearbe csupán ezért kérdeztem.
  • gergod
    Hat konkretan a 9. Boss egy sima tank & spank... 2x ugyanaz a challange amit dps-kent raadasul 30 sec alatt letudunk nem nagy szam. Heal challange kicsit nehezebb, de ha burn mode ban healelik az is siman megvan. Tankoknak meg felvaltva kell bemenni es CD-t hasznalni. 8man ben csinaljuk amugy.
  • eXequtoR
    Az utolsó 2 boss egyszerű? :) Akkor ti tudtok vmit. Vagy 16osba mentek ahol minden faceroll. :)
  • gergod
    elkeseritoen egyszeru ... most megint par honapig unalom amig jon a NiM mod.
  • eXequtoR
    Hard contenthez képest elég sok időt elvitt ebben a resetben, de végre 10/10. Ti hogy álltok?
  • Nephin
    Vasárnapi párbaj
  • Bandras DaSilva #50633
    Csak arra gondoltam, hogy ha épp játszol és nagyon nem találsz csapatot és csinálnál egy fpt, akkor rám írhatsz és összedobunk egy csapatot relatíve gyorsan.
  • Bandras DaSilva #50632
    Tankkal, healerrel miindig könnyű volt fpre jelentkezni. Tankkal a legkönnyebb, dpssel a legnehezebb.
  • Bandras DaSilva #50631
    Nem feltétlen a loot miatt fpzek a kcisivel..sőt, nem a loot miatt. Xpben jó, egy jó csapattal több xpt kapsz mint pár questért és ráadásul még élvezem is.

Mondjuk csináltam már az összeset elégszer...

Új embernek meg azért éri meg, hogy legyen vmi fogalma én ne 50en/55ön lássa először a dolgot amikor bejön hmre gagyi gearben és csak rohangál összevissza.
  • BoneDragon
    Nodot kellett kinyomni...
  • BoneDragon
    Fél év után megpróbáltam belogolni, de már kliensnél elakadok. Azt írja failed to update host. Próbáltam újratelepíteni, de ugyan ezt írja. Valaki tudja a megoldást?
  • darkling
    Go2arena-n 15 euró a gamecard.
  • gergod
    Kis karival szerintem csak akkor eri meg FPzni, ha nincs nagy karid. Ugyanannyi ido HMben, tobb a reward es egyszerubb jobbat venni GTNen a kicsinek mint valami lootninjaval versenyezni.
  • cactuarjumbo
    Amíg dps-sel voltam, engem is nehezen hívott be a kis szintű fpk-be. De most indítottam egy tankot, ezzel jelentkezek, és általában másodpercek alatt be is rak egy csapatba.:)
  • eXequtoR
    Oriconon megy a world pvp. Méterenként sith. Pörögnek az öcsik rendesen! :)
  • Plata
    Én magányosan járom a galaxist,még sosem volt guildem,mert elég változó hogy mikor tudok játszani,mindig csak akkor ülök le játszani ha tudom hogy biztosan van pár óra nyugis szabad időm.Ha tudom hogy nem lesz nyugtom akkor inkább olyannal játszom amiben nem gond ha zavar valaki.
  • Bandras DaSilva #50623
    Sztem az új dolgokat próbálják az emberek.

Én nem olyan rég indítottam egy troopert. Lvl22. Red Eclipse. Neaboda néven fut. Szólj rám, ha mennél...most az agentem pihenget.

Hétvégén leszek többet meg talán késő este. De hamar feltolom azt a pár szint difit. Guildben is mindig vannak akik csinálnának, szal össze tudunk hozni pár fpt.
  • Plata
    Mostanában egyre nehezebb kisebb karakterrel FP-re menni.Órákat kell várni,ilyen kevés a játékos?De nem csak FP-re nehéz bejutni,de küldizés közben is alig látni valakit.Trooperem 25-ös,tatuinon küldizek vele,és alig látok másik játékost,több mint két órát vártam vele hogy behívjon,de hiába.Közben küldiztem meg crew skilleket húztam.
  • Nephin
    Figyelmeztetés
  • gergod
    Uhh ismeros... Az enyemrol azt hiszik, hogy nemet istennek kepzelem magam...

Bar belegondolva a Turha sem a leghizelgobb nev raadasul magyarul
  • eXequtoR
    Át kellett, mert a finnek egyfolytában írogattak rám és már rohadt idegesítő volt. ( finnül a Turha az Useless-t jelent )
  • El Protector
    Valakinek esetleg van valami ötlete a "failed to update host" üzenettel járó launcher update hibára? :S
  • gergod
    Lol atnevezted magad?
  • eXequtoR
  • Bhalage
    elkuldted oket craftolni gondolom... olyankor nem allnak veled szoba es kisse bugosan mukodnek. ha nem csinalnak semmit akkor a helyukon allnak -.-
  • Plata
    És az mitől van hogy jedim hajóján 2 companion nem a helyén van?Az a vicces hogy a rendes tartózkodási helyükön ott van a nevük mintha ott állnának,de közben a másik helyiségben szerelgetnek egymás mellett,és nincs ott a fejük felett a nevük.Akárhányszor felmegyek a hajóra általában mindig máshol dolgoznak.De a név táblájuk meg ott lóg a levegőben abban a szobában ahol lenniük kellene.Még csak két companionom van plusz a droid amit a hajóhoz kaptam.
  • Bhalage
    igy van
  • picket
    Ha nincs harcban a companion, akkor nem agróznak rá. Kb emberemlékezet óta így van (ha nem megjelenés óta).
  • Plata
    Ma Hoth nevű igen csak havas bolygón küldiztem gunslingerrel,be kellett mennem valami birodalmi erődítménybe(vagy mi a rákba),ott is fel kellett mászni a legfelső emeletre.Végig kellett harcolni az utat,sikerült a küldi gondoltam kifelé megspórolok egy rakás harcot és leugrom az alsó szintre,le is ugrottam,megúsztam szépen vártam hogy a két lábon járó rongyszőnyeg társam is jöjjön,de ahelyett hogy ugrott volna,szépen lefutott a lépcsőn,át a sok sok birodalmi katona közt.Azt hittem hogy kampó lesz nekünk,de nem,rá se bagóztak,simán le rohant hozzám sok birodalmi katona közt.Máskor meg fél kilométerről kiszúrják,de most ott ment el mellettük és le sem tojták.
  • darkling
    Köszönöm!
  • eXequtoR
    Akkor számítasz előfizetőnek, ha kártyával v GCvel fizetsz a hónapokért. A játékhoz járó free hónap ( már ha még jár ) nem számít ebbe bele.
  • darkling
    Ha csak az alapjátékot veszem meg, aktiválom be, akkor is megkapom vajon a ROTHC-t egyéb jutalmakat?
    Tehát ebben az esetben is előfizetőnek számítok?
  • Evok
    Hello!

Köszönöm a választ!
  • Bandras DaSilva #50606
    Hello, már a kezdő bolygón is van pár heroic ahol lehet meg talán kell is csapatot találni. A lényeg azonban lvl 10 után kezdődik. Ahogy befejezed a kezdő bolygót, elvisznek a flottára és ott indulnak a komolyabb dolgok.

Azonnal tudsz pvpre és flashpointra is jelentkezni. Ne felejtsd el majd megcsinálni a questeket a flottánál!

Az első bolygó relatíve hamar meg is van.