60330
-
gunji #50808 Nézd, ha az ember dolgozik, családja van, esetleg gyereket nevel, akkor nem valószínű, hogy napi rendszerességgel be tud lépni, de az se biztos, hogy minden szabadidejét ezzel töltené ki. Ha meg kedve, ideje és lehetősége is van a játékra, akkor vihet több karaktert is, így simán elképzelhető, hogy valamelyik háttérbe szorul, s hosszabb ideig nem lép be vele. Ez szerintem még nem baj, minden ember más, másképpen játszik, vagy szeretne játszani. Vannak olyanok is, akik nem rohannak végig a pályákon, szeretnek nyugisan játszani, bambulni néha, nemcsak folyamatosan pörögni ezerrel. Ők semmivel sem rosszabbak azoknál, akik hat óra alatt felvisznek egy karaktert 55-re, vagy egy óra lenyomnak két 16-os opot. Sajnos nekik kevesebb ilyen lehetőségük van.
A tippet köszönöm, birodalmi oldalon még csak-csak, de köztársasági oldalon nem szoktam látni magyar klánok felhívásait (mondom, a Progenitoron). -
Bandras DaSilva #50807 Ha ilyen guildet keresel a legeygszerűbb ha csatlakozol egy gyűjtőguildhez. Mindig hirdet pár a fleeteken. Van bennük sok ember, semmi sem kötelező, ha meg esetleg segítségre van szükséged még azt is le tudod egyeztetni velük.
Azért ez a "hetekig nem lép be az ember" dolog kicsit erős. Ha normál, komolyan vehető guildet keresel, akkor az szerintem nem fér bele, hogy eltűnsz hetekre. Azért javasoltam ezeket a nagy nemzetközi gyűjtőket. -
eXequtoR #50806 "esetleg hetekig nem lép be az ember"
n1 -
gunji #50805 Üdv!
Mindkét oldalon magyar klánokat keresnék a Progenitoron. Elsősorban olyanokat, ahol
- nincs (esetleg nem kötelező a TS),
- megengedett a több karakter (esetleg több klánban), s az, hogy emiatt esetleg hetekig nem lép be az ember,
- nincs op-kvóta,
- lehet szólózni, ha valaki azt szeretne (akár 55 szinten is), stb.
Tudom naiv vagyok, hogy azt gondolom, ilyen klánok még vannak. De egy próbát talán megér :)
Más: a 30 nap 'ingyenesség'-hez egy gondolat.
Valahogy nem hittem, hogy - mi előfizetők - a semmiből kaphatunk bármi jót is. A játékiparág nem arra állt rá, hogy a már fizetőket jutalmazza, a lényeg itt is - mint mindenhol - az, hogy még több ember fizessen elő. A többi csak átverés.
Ahogy egy éve is az volt, amikor meghirdették, hogy ha november 15-ig előfizetek, akkor ennyi meg annyi cc-t kapok. Előfizettem, utána kitalálták, hogy mégsem, csak azok kapnak, akik régi előfizetők. Így jártál.
Amikor vettem a játékot, az első hónapra azóta sem kaptam meg az 500 cc-t. Jah, bocs, így jártál.
Az egyik patch-csel kitörölték az egész HK-51 összerakó küldetést. A fórumban a hivatalos válasz az volt, hogy 'ja bocs, nem tudtuk, hogy lereseteli a patch a küldetést, de akinek problémája van, írjon ticketet'. Írtam ticketet, amit másnapra egyszerűen kitöröltek...
Ezek után én már semmiben nem hiszek nekik. Csoda egyáltalán, hogy azt a szerencsétlen speedert megkaptuk. :( -
Kryon #50804 Akkor most hogy is van? Csak az kapja meg aki visszatérő és pont 2.-án fizetett elő? -
Nephin #50803 2.5 és GS early access holnap -
Nephin #50802 A strike fighter -
Nephin #50801 30 nap ingyen -
Bandeeka #50800 Sziasztok!
Teljesen kezdőként Köztársasági oldalon találok majd casual guildet?
Köszönöm -
#50799 Igen, de semmi javulás. -
Nephin #50798 A repairt próbáltad? -
Nephin #50797 Dupla XP-s napok + Galactic Starfighter early access december 3-tól -
#50796 Sziasztok!
Frissíteni szeretném a játékomat, de a Launcher update közben 5-ös hibával kidob, van ötletetek esetleg, hogy mi okozhatja ezt? Köszönöm előre is :-) -
BryceHUN #50795 Skill.
lvl 25: Rank 1 – 35000 credit (90%)
lvl 40: Rank 2 – 150000 credit (100%)
lvl 50: Rank 3 – 220000 credit (110%) -
#50794 Srácok, ha majd ilyen siklókat akarok használni, amire ráülhetek, és mehetek vele, azt hányas színtől tudom megtenni, vagy skillt is kell tanulni hozzá ? -
Plata #50793 Én szoktam köszönni,vagy ha kérdez valaki valamit és tudom válaszolok. -
#50792 A normális előfizetősök többsége guild-ben van, nem játszik puggal és nem is irkál general-ra:) Én is ha 5 mondatot írtam generalra 1 év alatt, akkor sokat mondok:) -
Plata #50791 Arról nem is szólva hogy prefered és f2p játékosok normálisabbak mint az előfizetősök.Legalábbis magyaroknál azt tapasztaltam hogy az előfizetősök 90%-a nagyképű beképzelt balfasz,míg a f2p vagy prefered általában normális. -
Kryon #50790 Miért ne? Így is akadnak bőven mondjuk úgy "kevésbé skilles" (azt se tudja WZ-on hova került) játékosok,mit változtatna, ha f2p/preferrednek ezentúl nem kéne ~1.5 órát farmolnia egy heti passért? -
Bhalage #50789 remelem soha nem vezetik be -
Nephin #50788 A Scout hajók -
Nephin #50787 Még nem. -
#50786 Sziasztok!
Még egy olyan 2 hónapja olvastam, hogy be fogják vezetni a f2p-eknek a végtelen ingyenes warzonet. Érdeklődnék, hogy ez megtörtént? Sajnos nem találtam meg sehol sem, hogy igen vagy nem -
DarkBlade #50785 Értem. -
eXequtoR #50784 Igen. -
eXequtoR #50783 slinger ranged, scoundrel melee. Ezen a vonalon indulj el. Pvpre mind2 jó, pvebe (dps) csak a slinger. -
DarkBlade #50782 Ez a public test server csak élőfizetőknek elérhető? -
#50781 Gunslinger (a legjobb) dps, a Scoundrel inkább (a legjobb) healer. -
#50780 Srácok a Smuggler-nél melyik az inkább dps kaszt a Gunslinger vagy a Scoundrel ? Előre is köszike ! -
eXequtoR #50779 1 éve hagyta abba. Azóta csak többen vannak. -
Nephin #50778 Az engine-en javítottak, most sem bírja túl jól a tömeget, de gyenge gépen, mint az enyém is, jobban megy, mint korábban.
A játékosszám változó, alapvetően vannak bőven, frissítéseknél, kiegészítőknél még többen. -
Plata #50777 Az engine szarabb mint volt.Játékosok vannak,bár nem olyan sokan mint régen. -
stenga33 #50776 Üdv!
Kb. egy éve hagytam abba az swtor-t, de most gondolkodok a visszatérésen.Pár kérdés:
Optimalizáltak e azota valamit az engine-n? Anno játszhatatlan 5-10 fpsem volt pvpben(nem a gépem szar:)). Hogy áll a játékosszám?.
Ha 60napos gc-t veszek neten akkor megkapom a kieget is? -
eXequtoR #50775 A class questek összes bossát úgy a legegyszerűbb megölni, ha egy oszlop/dobot stb. körül kite-olod. Így semmit se tud rád castolni. -
Bhalage #50774 ez a Galactic Starfighter kedvcsinalo video egy SZAR
(foleg a zene:o de a gfx es sound is ordenare) -
Nephin #50773 Galactic Starfighter teszt hétvégén -
Kryon #50772 A account-os unlock, ahogy neve is mutatja a teljes account-ra működik, az összes szerveren lévő összes karakteredre. Még a jövőbeliekre is.
EU és US között még nem próbáltam, de elvileg annak is működni kéne. -
#50771 Működik, nekem is így lett meg anno minden 300k feletti unlock-om. -
Plata #50770 Próbáltam,elsőre még összejön,de utána nem fog rajta semmi sem.Meg próbáltam ellökni is,először összejön utána meg nem fog rajta az isten sem.Küldizek alderanon,meg próbálok menni fp-re.Talán 32-n újra próbálom. -
#50769 Interruptold a force crusht es ha hamarabb nyomja mint hogy lejarna a cd-d, ott a pushback(force wave talan?) vagy kite, amelyik tetszik, aztan mar ujra lesz interruptod.