Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fantasy-ben is mûködik a targetelés, még heallel is. Én csak a Bloodline Champions-szel játszottam, ami ilyen rendszerû, de érdekes volt. Az tény, hogy sokkal jobban kell rá figyelni, és nem nagyon lehet 30 képessége a karakterednek, mert nem tudnád irányítani. Ettõl még nem unalmas.
A tartalom meg sosem lesz elég statikus játékokban. Nincs annyi négere egy cégnek sem, hogy annyi tartalmat tudjon lapátolni a játékába, amit a heti 8 napban napi 25 órát játszó pistikék ne fogyasszák el a fejlesztési idõ töredéke alatt. Érdemes a topikban visszapörgetni, hányan mondták, hogy szabadságot vettek ki (tették volna karácsony nélkül is), és végigtolták ünnepek alatt, és hányan vannak még itt. Na õket szolgáld ki tartalommal!
ಥ_ಥ
anti hero
Amíg az irányítás gombnyomogatásra van korlátozva, addig nem sok értelme van az aktív harcrendszernek, mert csak 2 kezed van és véges figyelmed és reflexeid. Ezért ha valahol bonyolítanak máshol egyszerûsíteni kell. Majd ha megjelenik mmo-kban a hangvezérlés, szemmozgás követése és egyéb (már több más helyen alkalmazott) megoldások, akkor lesz ebbõl valóban élvezhetõ dolog, addig csak egy értelmetlen "divat".
Ez olyan, mint anno a Jade Empire vagy a frissebb Witcher 1.
Viszont stat és perk akkor is kell vagy nincs értelme a fejlõdésnek.
A célkeresztes megoldás meg szvsz fps-ben használható. Egy rpg-nél, ahol channeled skill van, akkor folyamatosan a targeten kell tartanod a célkeresztet, hogy hatása legyen. Ez így túl nehézkes.
Ettõl függetlenül érdekes lehet. Majd kipróbálom az általad leírt játékokban.
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Nálam a swtor-nak pont aktív harcrendszere van. Vagy rosszul látom?
Köszi!
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Másik játéknál is ugyanez van.Én voltam a hülye,hogy megvettem.
Azért köszi!
Ja ezt viszont lehet megveszem megint mert megéri.Most GW-t nem veszem meg újra az nem számít DE egy SW azért nem mind1😊
ಥ_ಥ
[merlinw.org]
Mostanában erõteljesen gondolkodok azon, hogy belekezdek a játékba. De a F2P nem érdekel. Elõfizetni meg nem akarok.... olyan sûrûn. Ha megveszem simán a játékot, akkor milyen státuszt kapok? Egyáltalán érdemes megvenni?
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Egy hibalehetõség van még, ami az extra karakterrõl jutott eszembe: ha a böngészõd és a játék más billentyûzetkiosztásban van (szerintem ez a windows feature a világ legidegesítõbb "segítsége"), akkor ugye a "_" nem ugyanott van, és ezáltal elgépelheted. Mást nem tudok kitalálni, remélem nem annyira balfékek, hogy rosszul escape-elnek (a "_" extra karakter sql-ben, de csak nem tárolják le a nyers jelszót...)
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
anti hero
2. Belépsz (vagy regisztráció után egybõl be vagy jelentkezve)
3. Jobb felsõ sarokban felhasználónévre böksz, elõjön egy menü, ott a "My Account"-ot választod.
4. Basic Information
5. Kitöltöd az e-mail mezõt, megkapod a levelet, megerõsíted
6. ...
7. Profit
ಥ_ಥ
Szóval kétféle regisztrációs oldal létezik az www.swtor.com oldalon, és sajnos van különbség!
1.: Az egyik, amit például az oldal jobb felsõ sarkában található "SIGN UP" gomb megnyomásával érünk el, nem tartalmaz e-mail címre vonatkozó mezõt, csak telefonszámra. Ebben az esetben accountunk létrejön, a játékba be is tudunk lépni azonnal a megadott Display névvel, azonban a weboldalra már nem, vagyis nem tudunk elõfizetni a játékra!!! Próbáltam IE, Firefox, Chrome böngészõkbõl, több accounttal!
2.: A másik form, amit például az oldal jobb felsõ sarkában található "LOG IN" gomb megnyomása után az alul található "Dont have an account? Play Now!" linkre kattintva erünk el, és itt már nem telefonszámot kell megadni, hanem e-mail címet. Meg is kapjuk rögtön az élesítéshez szükséges e-mailt, majd folytathatjuk a regisztrálást security questionok, payment method (nem kötelezõ) megadásával. Ebben az esetben mind a Display Name-el, mind a megadott E-mail címmel be tudunk lépni mind a játékba, mind a weboldalra. IE, Firefox, Chromal is megy!
Szóval, aki szeretné kipróbálni a játékot, annak mindenféle képen a második módszert ajánlom, mert így késõbb tuti elõ is tudja fizetni azt az accountot!!!
Bocs, ha kicsit hosszú voltam, és senkit nem érdekel 😄
ui.: kíváncsi leszek 2013.04.02. után fog-e ez változni, mivel attól a dátumtól, csak Display Name-el lehet belépni a weboldalon is!
pont ezen is szívtam annó, mikor állandóan kiírta, hogy nem verify az emílem... mert a játékba a névvel léptem be, weboldalra e-míl címmel.. és mikor a display névvel próbáltam a website-ot, akkor jöttem rá, hogy mekkora láma vagyok, ugyanis más e-mail cím tartozott a display name-hez... az e-mail, amivel elõtte beléptem, az még a bétatesztes címem volt, (de azt valamiért nem engedte 15. szintes triallal, ezért annó új accot kellett létrehoznom) így hiába kértem újra és újra verify levelet, bacott jó lenni... utána persze a megfelelõ accról kértem, egybõl megjött és megszûnt a gondom...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
All hail the double x!
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Nekem volt egy hónap subom, tetszett jó volt szép volt, de a bolygókat nem tudtam rendesen bejárni már már a következõ bolygóhoz is 3-4 szinttel nagyobb voltam, ha azon amin voltam mindent megcsináltam....
All hail the double x!
amúgy ticketet csak a fizetõsök küldhetnek.. de az is lehet, hogy egyenesen csak az elõfizetõk... az f2p-sekkel nem foglalkoznak (igen, "kedves" tõlük, van aki egyet ért velük ebben, van aki nem...)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Sikerült belépni.
Explorerrel engedi beírni az e-mail címet, chromenál már csak a display nevet hagyta. Atombaromság, de mûködik ...
A medve nem játék.
A játékba be tudok, ide
swtor pedig nem. Reseteltem a passwordöm, de ugyanez a helyzet.
Supportnak pedig nem lehet ticketet küldeni? Csak hívni? Vagy csak én nem találom ...
Minden esetre ilyet még nem láttam. Elõször azt hittem a fórum különálló, de nem, egyben az egész, ua. az azonosítója.
Mi lehet a gond?
A medve nem játék.