60330
-
súter #50888 Hali
Mivel jelenleg hosszabb időre parkolópályára tettem a wowot gondoltam ránézek a játékra. Tomb of Freedon Nadd köztársaságra tervezek karit, kérdésem az, hogy van-e valami barátságos magyar klán, gyűjtőklán ahol újoncként is el lehet lenni? -
sata75 #50887 na még egy kérdés, kezdőként melyik szakmákat érdemes felvennem? -
#50886 Ahogy neked szimpatikus. Én is healer-ként fejlődtem trooper-el, nincs azzal semmi gond. A companionokat heal-eled, ők pedig melóznak:) -
sata75 #50885 na kezdtem egy troopert, szóval akkor ne healerként fejlődjek majd hanem a gunnery ágat toljam. értem én:) -
eXequtoR #50884 Commandoval healerként fejlődni? Max, ha non-stop instázol v pvpzel. Amúgy gunneryn fossá aoe-zol mindent.
Minden classal nehéz, ha nem geareled a karaktered és a csicskást. Annyi commendation esik, hogy bőven jut companionra is.
Ebbe a játékba a kiesett item csak egy skin ( modolhatóak ofc.. ) tőled függ, hogy modolod be. -
sata75 #50883 a smuggler jónak tűnik, azt hallottam elég jó healer. trooperrel is max a healelnék tankolni biztosan nem fogok, elég volt a wowban...:) -
Bandras DaSilva #50882 Szerintem nagy gondot nem okoz a fejlődés, szintezés egyik kaszttal sem.
Anno nekem a republic oldalon a trooper jött be a legjobban, healerre gyúrtam és semmi gondom nem volt sem a questekkel, sem a flashpintokkal. Simán lehet vele szólózni mindent. Annyi csak, hogy vmelyik companiont legalább érdemes öltöztetni és akkor távolról tudsz a mobokba te is bele-belelőni és még a companiont is gyógyíthatod ha arra van szükség. Healerként lesz mindig flashpoint is elég hamar. Egy kicsit szokni kell de aztán nem lehet vele gond.
Dpsnek meg tanknak jó a knight is. Ha tank ágra mész, akkor ott talán kicsit kisebb lesz (biztos) a dps és vmi dps companion kell vagy healer.
Smuggler is viccesnek tűnt, de azt nem vittem végig. ott is lehetsz dps vagy healer.
Birodalmi oldalon az agentet ajánlanám, mert jó a sztori és klassz rucikba is lehet öltöztetni az embert. A sith warrior story is elég jó.
Szóval sok múlik azon, hogy milyen szerepet szeretnél. A tankot nem ajánlanám az elején mert eléggé jól kell ismerni hozzá mindent és sokan nem angyon tolerálják ha a tank bakizik egyet-egyet vagy nem vágja a flashpointok minden trükkjét. De szólóban jó az is...csak sok értelme nincs:).
Röviden én a troopert ajánlanám, jó a sztori, lehet vele haladni gyorsan. -
sata75 #50881 ja igen és akad casual guild köztársasági oldalon, ahol el lehet bohóckodni, vagy csak durván raidelő közösség van?:) -
sata75 #50880 üdv,
kb másfél év után megint elővenném a játékot és játszanék kicsit.
az érdekelne, hogy most melyik az a karakter amivel legkönnyebb a játék?
emlékszem rá, hogy talán knightal játszottam és 30 felett igen nehezen akartak halni a mobok. nyílván azóta sokat változott a dolog, de pusztán élvezni szeretném nem "szenvedni".
szóval mivel kezdjek és melyik ágra fejlődjek?
ty -
Nephin #50879 Mainenance + eventek -
Plata #50878 Ok köszi.Akkor elég jól választottam,mert szinte mindegyik stimmel. -
eXequtoR #50877 Merc: arsenal / Commando: Gunnery. Inq: 25ig madness, utána lightning / Sage: 25ig balance, utána Tele. Sniper: marksman v lethality amelyik jobban bejön. Sentinel: combat(single burst) v focus ( aoe ). Hivatalon fórumon minden classra találsz buildeket. -
Plata #50876 Vedd meg a játékot szerintem,még egy hónap előfizetést is kapsz és 500 cc-t.
Viszont nekem is kéne egy kis tanács tapasztaltabb játékosoktól.
Pontosabban az érdekelne szerintetek melyik karinak melyik talent ág a legjobb fejlődésre.
Lenne egy Merc Bounty Hunterem,Sorci Sith Inq,Sniper Imp Agent,Sentinel Jedi Knight,Commando Trooper,Sage Jedi Consu.
Lehet kicsit későn kérdem meg mert már 20-30 szinten vannak,de megkérdezem mert érdekelne melyik ág nekik a legjobb.Mivel nem játszom klánban így nem nagyon van kitől meg kérdezni játékban.Magyar cset úgysem ér semmit. -
Nephin #50875 Szerintem nincs külön EU kliens. -
eXequtoR #50874 launcher optionsnál nincs EU / US állítgatás.. szal lehet hogy bezavar. Kapd le az EUsat. -
tomcsa4 #50873 Leszedem a klienst, elindítom (launcher.exe), majd bejelentkezem és... semmi. Áll. Aztán 2 óra múlva dobott egy 206-os üzit. Nézegettem mit jelenthet ez, de nem találtam semmi infót erről.
Ugye a kliens nem olyan érzékeny, mint a LoTRO-nál, hogy EU-s szerverre EU-s kliens kell? -
sztar007 #50872 A launcher csinálja ezt vagy mikor már rámész a Playre? Mert ha a launcher akkor nincs tippem. -
tomcsa4 #50871 Srácok, feltettem a klienst, bejelentkeztem, de semmit nem csinál. Csak áll, swappelget és kész. Admin alól indítottam. Mi lehet a baj?
A klins a hivatalos oldalról van (swtor.com). -
eXequtoR #50870 :)
-
#50869 csak disz -
sztar007 #50868 A petek jók valamire vagy csak dísznek vannak? -
Nephin #50867 Persze. -
tomcsa4 #50866 Sziasztok. A The Red Eclipse szerveren még mindig van élet? Anno játszottam egy hónapot (ont egy éve) és újra leporolnám (free acc).
Sokan vannak, lehet élvezni? Köszi! -
SuLtAN17 #50865 Szevasztok!
Ha most előfizetek 2 hónapra gamecard-al, akkor kapok valami kieget vagy meg kell őket vennem? -
eXequtoR #50864 Hála a foscsi enginnek, low-on kevesebb az fps mint high-on. :) Mindez egy brutális GTS 250el! -
gyurmy #50863 Milyen configod van pontosan mert lehet a videókártya a lényeg és mondjuk az Nvidiát nem szereti ha leirnád megköszönném.Nekem minden low-on van az AA ki van kapcsolva a shadow is ennél többet nem tehetek. -
#50862 -
Nephin #50861 Az engem egyáltalán nem érdekel.
PS: ennél, nem ettől :P -
#50860 :-D Hivatalos fórumon ettől csak szebbek vannak .. -
Nephin #50859 Lehet úgy is, hogy eltűrje a nyomdafesték, köszi. -
#50858 Az új patch óta baszik elindulni ez a trágya.. nem hiszem el.. -
#50857 Ugyanilyen konfiggal nekem 100 fps, wz 80. Csak nekem árnyékon (medium) meg aa-n (off) kívül minden fullon van. Videokártya??? -
eXequtoR #50856 Low lvl WZn nincs expertise, így brutál bontás megy! Mondjuk 55ön se áll másból, csak jön az ölhetetlen hybrid vang / pyro v smasher v sniper és vége. Űr pvpbe nincs ilyen baromság. Próbáljátok ki azt. -
Plata #50855 Nem,én szoktam ritkán wz-re menni,kicsit vacak de nincs nagyobb gond. -
Plata #50854 Szerintem kamuzott. -
#50853 Szep nev.... Van nehany TRE-n is ... "Hányásvagy" meg ilyenek. -
Pacho #50852 Hát ha lenne egy kétszer ilyen jó konfigod, akkor közepes grafikával a játék elején open world pvp-ben elértél volna legalább 20 fps-t.
Amúgy kapcsold ki az árnyékokat stb. és akkor lehet akár 30 fps-ed is:) -
gyurmy #50851 szóval ez a warzone mindenkinek ilyen ocsmányul játszhatatlan?:D Tegnap full élettel rohangálok 2 ember rámtámad egy sith meg egy sniper ,1 másodperc és halott vagyok.akad és élvezhettelen ha action van. -
eXequtoR #50850 Esetleg innen.
-
eXequtoR #50849 Eddig nem volt baja ezzel a feltöltő oldallal..