60330
  • súter
    Hali
    Mivel jelenleg hosszabb időre parkolópályára tettem a wowot gondoltam ránézek a játékra. Tomb of Freedon Nadd köztársaságra tervezek karit, kérdésem az, hogy van-e valami barátságos magyar klán, gyűjtőklán ahol újoncként is el lehet lenni?
  • sata75
    na még egy kérdés, kezdőként melyik szakmákat érdemes felvennem?
  • MerlinW
    Ahogy neked szimpatikus. Én is healer-ként fejlődtem trooper-el, nincs azzal semmi gond. A companionokat heal-eled, ők pedig melóznak:)
  • sata75
    na kezdtem egy troopert, szóval akkor ne healerként fejlődjek majd hanem a gunnery ágat toljam. értem én:)
  • eXequtoR
    Commandoval healerként fejlődni? Max, ha non-stop instázol v pvpzel. Amúgy gunneryn fossá aoe-zol mindent.

Minden classal nehéz, ha nem geareled a karaktered és a csicskást. Annyi commendation esik, hogy bőven jut companionra is.

Ebbe a játékba a kiesett item csak egy skin ( modolhatóak ofc.. ) tőled függ, hogy modolod be.
  • sata75
    a smuggler jónak tűnik, azt hallottam elég jó healer. trooperrel is max a healelnék tankolni biztosan nem fogok, elég volt a wowban...:)
  • Bandras DaSilva #50882
    Szerintem nagy gondot nem okoz a fejlődés, szintezés egyik kaszttal sem.

Anno nekem a republic oldalon a trooper jött be a legjobban, healerre gyúrtam és semmi gondom nem volt sem a questekkel, sem a flashpintokkal. Simán lehet vele szólózni mindent. Annyi csak, hogy vmelyik companiont legalább érdemes öltöztetni és akkor távolról tudsz a mobokba te is bele-belelőni és még a companiont is gyógyíthatod ha arra van szükség. Healerként lesz mindig flashpoint is elég hamar. Egy kicsit szokni kell de aztán nem lehet vele gond.

Dpsnek meg tanknak jó a knight is. Ha tank ágra mész, akkor ott talán kicsit kisebb lesz (biztos) a dps és vmi dps companion kell vagy healer.

Smuggler is viccesnek tűnt, de azt nem vittem végig. ott is lehetsz dps vagy healer.

Birodalmi oldalon az agentet ajánlanám, mert jó a sztori és klassz rucikba is lehet öltöztetni az embert. A sith warrior story is elég jó.

Szóval sok múlik azon, hogy milyen szerepet szeretnél. A tankot nem ajánlanám az elején mert eléggé jól kell ismerni hozzá mindent és sokan nem angyon tolerálják ha a tank bakizik egyet-egyet vagy nem vágja a flashpointok minden trükkjét. De szólóban jó az is...csak sok értelme nincs:).

Röviden én a troopert ajánlanám, jó a sztori, lehet vele haladni gyorsan.
  • sata75
    ja igen és akad casual guild köztársasági oldalon, ahol el lehet bohóckodni, vagy csak durván raidelő közösség van?:)
  • sata75
    üdv,
    kb másfél év után megint elővenném a játékot és játszanék kicsit.
    az érdekelne, hogy most melyik az a karakter amivel legkönnyebb a játék?
    emlékszem rá, hogy talán knightal játszottam és 30 felett igen nehezen akartak halni a mobok. nyílván azóta sokat változott a dolog, de pusztán élvezni szeretném nem "szenvedni".
    szóval mivel kezdjek és melyik ágra fejlődjek?
    ty
  • Nephin
    Mainenance + eventek
  • Plata
    Ok köszi.Akkor elég jól választottam,mert szinte mindegyik stimmel.
  • eXequtoR
    Merc: arsenal / Commando: Gunnery. Inq: 25ig madness, utána lightning / Sage: 25ig balance, utána Tele. Sniper: marksman v lethality amelyik jobban bejön. Sentinel: combat(single burst) v focus ( aoe ). Hivatalon fórumon minden classra találsz buildeket.
  • Plata
    Vedd meg a játékot szerintem,még egy hónap előfizetést is kapsz és 500 cc-t.
    Viszont nekem is kéne egy kis tanács tapasztaltabb játékosoktól.
    Pontosabban az érdekelne szerintetek melyik karinak melyik talent ág a legjobb fejlődésre.
    Lenne egy Merc Bounty Hunterem,Sorci Sith Inq,Sniper Imp Agent,Sentinel Jedi Knight,Commando Trooper,Sage Jedi Consu.
    Lehet kicsit későn kérdem meg mert már 20-30 szinten vannak,de megkérdezem mert érdekelne melyik ág nekik a legjobb.Mivel nem játszom klánban így nem nagyon van kitől meg kérdezni játékban.Magyar cset úgysem ér semmit.
  • Nephin
    Szerintem nincs külön EU kliens.
  • eXequtoR
    launcher optionsnál nincs EU / US állítgatás.. szal lehet hogy bezavar. Kapd le az EUsat.
  • tomcsa4
    Leszedem a klienst, elindítom (launcher.exe), majd bejelentkezem és... semmi. Áll. Aztán 2 óra múlva dobott egy 206-os üzit. Nézegettem mit jelenthet ez, de nem találtam semmi infót erről.

Ugye a kliens nem olyan érzékeny, mint a LoTRO-nál, hogy EU-s szerverre EU-s kliens kell?
  • sztar007
    A launcher csinálja ezt vagy mikor már rámész a Playre? Mert ha a launcher akkor nincs tippem.
  • tomcsa4
    Srácok, feltettem a klienst, bejelentkeztem, de semmit nem csinál. Csak áll, swappelget és kész. Admin alól indítottam. Mi lehet a baj?

A klins a hivatalos oldalról van (swtor.com).
  • eXequtoR
    :)

• gergod
    csak disz
  • sztar007
    A petek jók valamire vagy csak dísznek vannak?
  • Nephin
    Persze.
  • tomcsa4
    Sziasztok. A The Red Eclipse szerveren még mindig van élet? Anno játszottam egy hónapot (ont egy éve) és újra leporolnám (free acc).
    Sokan vannak, lehet élvezni? Köszi!
  • SuLtAN17
    Szevasztok!
    Ha most előfizetek 2 hónapra gamecard-al, akkor kapok valami kieget vagy meg kell őket vennem?
  • eXequtoR
    Hála a foscsi enginnek, low-on kevesebb az fps mint high-on. :) Mindez egy brutális GTS 250el!
  • gyurmy
    Milyen configod van pontosan mert lehet a videókártya a lényeg és mondjuk az Nvidiát nem szereti ha leirnád megköszönném.Nekem minden low-on van az AA ki van kapcsolva a shadow is ennél többet nem tehetek.
  • V43 1105
  • Nephin
    Az engem egyáltalán nem érdekel.

PS: ennél, nem ettől :P
  • V43 1105
    :-D Hivatalos fórumon ettől csak szebbek vannak ..
  • Nephin
    Lehet úgy is, hogy eltűrje a nyomdafesték, köszi.
  • V43 1105
    Az új patch óta baszik elindulni ez a trágya.. nem hiszem el..
  • picket
    Ugyanilyen konfiggal nekem 100 fps, wz 80. Csak nekem árnyékon (medium) meg aa-n (off) kívül minden fullon van. Videokártya???
  • eXequtoR
    Low lvl WZn nincs expertise, így brutál bontás megy! Mondjuk 55ön se áll másból, csak jön az ölhetetlen hybrid vang / pyro v smasher v sniper és vége. Űr pvpbe nincs ilyen baromság. Próbáljátok ki azt.
  • Plata
    Nem,én szoktam ritkán wz-re menni,kicsit vacak de nincs nagyobb gond.
  • Plata
    Szerintem kamuzott.
  • gergod
    Szep nev.... Van nehany TRE-n is ... "Hányásvagy" meg ilyenek.
  • Pacho
    Hát ha lenne egy kétszer ilyen jó konfigod, akkor közepes grafikával a játék elején open world pvp-ben elértél volna legalább 20 fps-t.

Amúgy kapcsold ki az árnyékokat stb. és akkor lehet akár 30 fps-ed is:)
  • gyurmy
    szóval ez a warzone mindenkinek ilyen ocsmányul játszhatatlan?:D Tegnap full élettel rohangálok 2 ember rámtámad egy sith meg egy sniper ,1 másodperc és halott vagyok.akad és élvezhettelen ha action van.
  • eXequtoR
    Esetleg innen.

• eXequtoR
    Eddig nem volt baja ezzel a feltöltő oldallal..