60330
  • sata75
    én úgy emlékszem mindig is EA volt.
  • Pari
    Mikor került a game az EA birtokába?
    Bár vagy fél éve nem játszottam vele, de remélem nem jut a Warhammer sorsára az EA miatt...
  • HyperMonkey
    Teljesen vicc ez a játék, szerintem leszarják már a bugokat (mint látható). Én prefer voltam mert anno előfizető voltam, nem F2P. De ha jót akarsz keress másik MMO-t mert ez kész szánalom főleg az EA miatt.

Lassan az intróért is fizetni kell. NC.
  • gunji
    Már az Esseles is bugzik? Engem legjobban a Guarded Research (GSI heroic a Makeben) idegesít*, amikor a középső teremben az egyik droid a falból lő és nem tudom kinyírni. (Ha kivonulok az első szobába és megvárom, míg Docot megöli, akkor előbújik.)
    Sajnos a quickbar nekem is kevés lett egy idő után :(

(*=azon kívül, hogy néhány bolygót már nem bír el az engine :S)
  • Plata
    Köszi,ki próbálom,két karival is járok oda és irtó rossz.
  • picket
    Alt-tab-olj mielőtt oda érne a beszélgetés, hogy ugrotok, akkor nem fog kidobni. De azt én sem értem, hogy ezt miért nem lehet megfixálni.
  • Plata
    Én tudom,de Jethro szerint xp korlátozás azonnal van,ő 6 óra alatt 5-ös szintre tudott felhúzni egy karaktert,de közben annyi pénze sem jött neki össze hogy 1 skillt megvegyen a trainernél,és felszerelése sincs.Na és csak 1 quickbart tud használni.Mellesleg tele a hócipőm esseles-el,a végén mindig kidob a játék.
  • HyperMonkey
    Az XP korlátozás lvl20-tól jön a nem előfizetőknek. Borzalmasan sok a korlátozás, sajnos az EA ilyen.
  • Plata
    Na én egy nap alatt három karit húztam fel 10-11 szintre,Sith Juggernaut 11,Jedi shadow 11 és Vanguard 10.Pref vagyok nem F2P,de nem volt gondom sem a fejlődéssel sem a pénzel.Ami meglepő volt hogy rengeteg az új játékos,sosem volt ilyen sok kis szintű karakter.Tython Korriban és Ord Mantell-en is rengeteg játékossal találkoztam.És néhol várakoznom is kellett mert volt hogy 1 robotra 4-5 játékos ugrott.
    De nem bántam,jobban tetszik ez mint a kevés lézengő játékos.
  • Plata
    Boldog új évet nektek is.

• Nephin
    Boldog új évet!
  • sata75
    twilek lehet mindkét oldalon. gondolom ez f2p re is igaz
  • Plata
    Sziasztok,lenne pár kérdésem hátha tud valamelyikőtök segíteni.Rendeltem 4800 cc-t postán,eddig 8 karim van prefered vagyok,még 2 kari helyet unlockolok holnap,no meg valszeg a Twi’lek és a Miraluka fajt.Ha unlockoltam akkor tudok kezdeni mondjuk twilek fejvadászt?Még tervezek kezdeni egy sith warrit is mert az még sosem volt.Vagy a Twi’lek csak köztársasági lehet?
  • Bhalage
    az egyik cripling throwt tol, a masik meg 3.7k dpsel ..
    D:

ja, egy parselinket lehet kerni 3.7ről amugy?
  • eXequtoR
    Hmm. Én tartom ugyan úgy a 3.3k-3.7k dpst. Szóval, ha valamit nerfeltek is, volt buff mellette.
  • gunji
    Igen, a legOP-abb, de nem is így értettem. :) Csak arra utaltam, hogy az utóbbi hetekben úgy tapasztaltam/figyeltem meg, hogy a karakterem twin saber throw, crippling throw és dispatch képességei kevesebb dmg-t adnak az egyik decemberi patch óta, mint előtte. Egyrészt ha rámész a kurzorral, akkor alacsonyabb dmg-intervallumot ír is ki, mint korábban, másrészt meg érezhetően kisebbeket is tudok ütni, valamint 6-8 ütésenként egy hatalmas nullát twin saber throw-val, ami korábban egyszer sem fordult elő. Pedig közben már lecseréltem a 66-os hiltjeimet 72-esekre, s több strength datacront beszereztem. De mondom, ez csak személyes érzés ;)
  • eXequtoR
    "Most amúgy is visszább nyesték a drágalátos BW-sek a jedilovag-karddobálás dmg-it :S, így még rosszabb. Teljesen kiegyensúlyozatlan lett a játék. :("

Ez most így mi. A JK / Warrior mindig is az egyik legOPbb volt és az is marad. A hiba az ön készülékébe lesz.
  • davyd92
    Na sikerült megoldanom az volt a probléma, hogy a telepítés helyéül szolgáló mappa nevében voltak ékezetes betűk...
  • davyd92
    Próbáltam a tűzfallal bohóckodni de nem segített, a gépem biztos hogy elviszi az nem lehet gond.
  • Plata
    Vagy tűzfal vagy kevés a gépe hogy elinduljon,utóbbiról csak hallottam.
  • gunji
    #50809, #50810

Köszönöm mindkettőtöknek. Kicsit több klánra számítottam, többségükkel találkoztam már. Több magyart láttam más klánokban (ICE, Twelve Parsecs, NJO, stb.), akkor gondolom azok külföldi klánok.

"Ha nincs az embernek erre ideje - gyak. van élete:) - , akkor az MMO a legrosszabb hobbi amit választhat:)"
    Értem én, értem. :) De hát mondom: normál élet, más tevékenységek, más karakterek. Igaz, számomra nem hobbi ez, csak sima kikapcsolódás, szórakozás (lenne, elvileg).
    Nemrégen voltam egy ilyen klán tagja, de el is jöttem hamar, mert nem igazán segítettek, mikor szükség lett volna rá. Gondoltam, csak rossz helyen próbálkoztam, de ezek szerint sok választás nincs. Maradok szólóban.
    (Nem véletlenül játszok a egyedül az STO-ban is, ahogy olvastam, ott még kevésbé 'tetszetős' szabályok vannak.)
    De abbahagyni emiatt nem fogom :P, legfeljebb a sok idegesítő sith miatt, akik folyamatosan megölik az embert, ha a napi/heti küldetéseket próbálja csinálni (pl. pvp-s gree event), vagy ellopják a cuccot (pl. Oricon).
    Most amúgy is visszább nyesték a drágalátos BW-sek a jedilovag-karddobálás dmg-it :S, így még rosszabb. Teljesen kiegyensúlyozatlan lett a játék. :(

"Egyébként a gyűjtőklánok sem olyan rosszak, elég ha összehaverkodsz 3-4 emberrel és gyakorlatilag meg van oldva a probléma."
    Nekik is megvan a saját klánjuk, az idegennel nem fognak lógni folyamatosan. ;)

De azért még egyszer köszönöm. S további jó pihenést. :)
  • Nephin
    Tűzfal?
  • davyd92
    Sziasztok!
    Regisztráltam a swtor.com-on szerintem sikeresen, meadtam egy e-mail címet is amelyre kaptam egy levelet és sikerült aktiválnom az acc-ot. A probléma ott kezdődik, hogy a kliens enged bejelentkezni, beírok mindent jól és tölt a végtelenségig nem ír ki semmit, hogy bármi is rossz lenne, csak tölt...ötletem sincs mi lehet a baj. Valaki esetleg tudna megoldást a problémára?
  • MerlinW
    Gondolom Kellemes Karácsonyt szerettél volna kívánni. Mert Magyar vagy:)
  • Kewanaar
    Merry Christmas
  • Nephin
    Boldog karácsonyt!
  • V43 1105
    Este valaki Red Eclpisen segíteni picit? 20-as Imperial Agent vagyok, már a Bonus series második felénél járók, viszont Heroic 2/4-hez sehol nem találtam értelmes társaságot. XP nem izgat, inkább az itemek amiket szeretnék megszerezni. Köszönöm, ha valaki szán rám egy kis időt

Most pedig irány sült kolbászt nyomnyomolni :D
  • Bhalage
    http://hungarikum-swtor.enjin.com/
  • Camouflage
    Hello. Red Eclipse serveren keresek noob-friendly casual guildet. 2-3 napja kezdtem a jatekot Imperial oldalon, sorcerert kezdtem. A karakterem neve "Lezuuzius". Elore is kosszonom.
  • eXequtoR
    hmmm. Akkor /cjoin alliance és ott, ha felmászik 1 ember rámarhatsz!
  • sata75
    esküszöm az életedre, hogy nem találtam senkit:)
    beírtam a who-ba, hogy alliance of hungary, kidobott egy csomó arcot, ráírtam az egyikre és kiderült, hogy ő a chech alliance vagy melyik guild tagja és tök véletlen tudott magyarul:))
    szóval benéztem, de tényleg nem láttam senkit online:(
  • eXequtoR
    Pedig mindig 10+ tag online náluk. A hiba az ön készülékébe lesz! :)
  • kicsitopi
    sziasztok. Elértem a 20-as szintet, most már nem enged játszani. Valami verifikációs emailt akar küldeni, de hiába adom meg a regisztrált címemet, semmi sem érkezik csak a szokásos normál értesítések. Hetek óta próbálok belépni, mindig azzal fogad a játék, hogy adjam meg a címet. Aztán nem történik semmi. mi lehet a gond?
  • sata75
    nem találok online embert tőlük:(
  • eXequtoR
    Alliance of Hungary a hivatalos gyűjtő guild a Tofn serveren, rep sideon.
  • HyperMonkey
    Jogos. Ezt teszi az elmúlt 7 év :)

• Plata
    Ha ingyenes accountod van akkor csak egy szakmád lehet,így a slicing ajánlott,minden komolyabb szakmához három crew skill kell,egy amivel elő állítasz valamit és kettő másik amivel kitermeled a hozzávalót.Slicingel pénzes ládákat és egyéb vackot lehet szerezni.Ha csak a küldetés közben található vackokat szeded fel azzal is tudsz pénzt keresni.
  • Plata
    Tanaris a World of Warcraft nevű játékban van,egy aranyos kis sivatagos terület,nagy tengerparttal.Amire te gondolsz az Taris.
  • HyperMonkey
    Trooperként viszonylag hamar megkapod a healer companiont. Elara Dorne a neve ha jól tudom, és a Tanarison csatlakozik. Elég őt napra készen tartani és darálsz ezerrel. Ő meg jól fossá healel.
  • sata75
    egy ilyen engem is érdekelne.