Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuzlee
Többnyire semmivel 😄 L2 meg van, SWTOR-ba meg benéztem...de hát de 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

csuzlee
én hiszek neked, nekem 2 accounttal sem sikerült, IE, firefox és chromeból próbáltam. Amúgy az elsõ leírásod nagyon szép és jó, csak amikor én chromeból rányomtam az account nevemre (a jobb felsõ sarokban) regelés után, majd kiválasztottam a Basic Informationt, rögtön kidobott, és újra be kellett volna lépnem. Hidd el nem írnám le ha nem így lenne...szerintem a második módszer biztosabb...ha csak azt vesszük figyelembe, hogy egy-két újonnan regisztráló játékos a második módszerrel regel, és még csak véletlenül sem szívja meg, én úgy érzem már megérte leírni...de te biztosan nagyon okos vagy, így semmilyen körülmények között nem szeretnék veled vitába szállni 😄

semo1
<#wave>Mivel játszol mostanába?

picket
Kiegészítés a 2. ponthoz, mert most néztem, hogy állítólag nem lehet display name-el belépni a honlapon... hát de! (egyes módszer alapján regisztráltam, nincs megadva e-mail cím - mert nem igazoltam vissza - és simán be tudok lépni)

&#3237;_&#3237;

picket
Nem hittem el, hogy az ea-nek nem kell csuzlee pénze. Nem csalódtam <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Ju nó hárd mód is hárd ! 😊

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

csodalom a turelmed 😄

anti hero

picket
1. Regisztrálsz bárhol az swtor.com-on
2. Belépsz (vagy regisztráció után egybõl be vagy jelentkezve)
3. Jobb felsõ sarokban felhasználónévre böksz, elõjön egy menü, ott a "My Account"-ot választod.
4. Basic Information
5. Kitöltöd az e-mail mezõt, megkapod a levelet, megerõsíted
6. ...
7. Profit

&#3237;_&#3237;

csuzlee
F2P regisztráció összefoglaló:

Szóval kétféle regisztrációs oldal létezik az www.swtor.com oldalon, és sajnos van különbség!

1.: Az egyik, amit például az oldal jobb felsõ sarkában található "SIGN UP" gomb megnyomásával érünk el, nem tartalmaz e-mail címre vonatkozó mezõt, csak telefonszámra. Ebben az esetben accountunk létrejön, a játékba be is tudunk lépni azonnal a megadott Display névvel, azonban a weboldalra már nem, vagyis nem tudunk elõfizetni a játékra!!! Próbáltam IE, Firefox, Chrome böngészõkbõl, több accounttal!

2.: A másik form, amit például az oldal jobb felsõ sarkában található "LOG IN" gomb megnyomása után az alul található "Dont have an account? Play Now!" linkre kattintva erünk el, és itt már nem telefonszámot kell megadni, hanem e-mail címet. Meg is kapjuk rögtön az élesítéshez szükséges e-mailt, majd folytathatjuk a regisztrálást security questionok, payment method (nem kötelezõ) megadásával. Ebben az esetben mind a Display Name-el, mind a megadott E-mail címmel be tudunk lépni mind a játékba, mind a weboldalra. IE, Firefox, Chromal is megy!

Szóval, aki szeretné kipróbálni a játékot, annak mindenféle képen a második módszert ajánlom, mert így késõbb tuti elõ is tudja fizetni azt az accountot!!!

Bocs, ha kicsit hosszú voltam, és senkit nem érdekel 😄

ui.: kíváncsi leszek 2013.04.02. után fog-e ez változni, mivel attól a dátumtól, csak Display Name-el lehet belépni a weboldalon is!

Én már a F2P-t is Display névvel játszottam, most meg már 3 hónapja elõfizetõ vagyok, de még egyszer sem volt gondom a belépéssel.
Hát, nem tudom, nekem ment simán, minden gond nélkül.
csuzlee
LOL, kezdek rájönni a turpisságra 😄 Ha valaki a SIGN UP gombra kattint a weboldal jobb felsõ sarkában, akkor egy olyan regelõ form jön fel, ahol telszámot kell megadni, nem e-mail címet 😄 (én ezt töltöttem ki, kvázi nincs e-mail cím rendelve az accounthoz...) Viszont ha a LOG IN gombra kattintasz, aztán ott alul a "Play now" feliratra, akkor egy olyan reg. form jön fel ahol e-mail cím kell!!! 😄 Nah most mit csináljak? 😄 Amúgy sem IE, sem Firefox, sem Chromal, nem tudok Display névvel belépni a weboldalra (lehet tényleg csak 04.02 után?)

Shiwo
nekem úgy rémlik, hogy eddig is belehetett lépni a website-ra a display name-mel..

pont ezen is szívtam annó, mikor állandóan kiírta, hogy nem verify az emílem... mert a játékba a névvel léptem be, weboldalra e-míl címmel.. és mikor a display névvel próbáltam a website-ot, akkor jöttem rá, hogy mekkora láma vagyok, ugyanis más e-mail cím tartozott a display name-hez... az e-mail, amivel elõtte beléptem, az még a bétatesztes címem volt, (de azt valamiért nem engedte 15. szintes triallal, ezért annó új accot kellett létrehoznom) így hiába kértem újra és újra verify levelet, bacott jó lenni... utána persze a megfelelõ accról kértem, egybõl megjött és megszûnt a gondom...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

pxxl
nekem a confirm email-t nem küldték el, beírtam egy másik címet, arra azonnal megjött. <#nemtudom> (és mind a kettõ gmail)

All hail the double x!

csuzlee
Nálam valami más lesz a baj, mert password recovery e-mailt sem kapok...De ha szeretnék regelni újra azzal az e-maillel, akkor már beszól, hogy ilyen már van..LOL...Ezt annyira szeretem. Az ember szeretne valamiért fizetni, de nem tud 😄 Ez lehet valami új üzleti modell 😄

a.carkey
Már most is be lehet. Szerintem ezért is a bug.

A medve nem játék.

Pont az a jó, ha magasabb szintû vagy mint az adott bolygó küldijei, mert így simázod a mobokat és nem szenvedsz a 2 szinttel magasabb fosokkal. Addig érdemes így menni amíg zöld questeket csinálsz.

gergod
az akkor jo, ha nem csak egy karaktered van... marha unalmas lenne, hogyha minden karakterrel ugyanazokat a bolygo kuldiket kellene csinalni. Ha van ket karaktered, akkor az egyikkel mondjuk minden paros bolygo osszes questet csinalod meg, a masikkal pedig a paratlanokat...

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

gergod
de most nem azert, de nekem az email azt irta, hogy Aprilis 2.-atol lehet a display name-el belepni.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Hecker007
Sõt preferednél is állandóan ott van a sárga szar hogy fizess elõ...
Nekem volt egy hónap subom, tetszett jó volt szép volt, de a bolygókat nem tudtam rendesen bejárni már már a következõ bolygóhoz is 3-4 szinttel nagyobb voltam, ha azon amin voltam mindent megcsináltam....

pxxl
f2p-eseket nagyon megfogták. szinte mindehol csak az a sárga logót látni, hogy legyél sub, ha akarod... 😄 nyilván nem véletlenül, próbáld ki, aztán fizess, ha rendesen akarsz játszani...

All hail the double x!

Shiwo
épp akartam javasolni, hogy másik böngészõbõl próbáld...

amúgy ticketet csak a fizetõsök küldhetnek.. de az is lehet, hogy egyenesen csak az elõfizetõk... az f2p-sekkel nem foglalkoznak (igen, "kedves" tõlük, van aki egyet ért velük ebben, van aki nem...)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

a.carkey
Na.

Sikerült belépni.

Explorerrel engedi beírni az e-mail címet, chromenál már csak a display nevet hagyta. Atombaromság, de mûködik ...

A medve nem játék.

a.carkey
Na ugyanezzel küzdök én is. Ma jött egy mail, hogy az email helyett majd csak display névvel lehet majd belépni.

A játékba be tudok, ide
swtor pedig nem. Reseteltem a passwordöm, de ugyanez a helyzet.

Supportnak pedig nem lehet ticketet küldeni? Csak hívni? Vagy csak én nem találom ...

Minden esetre ilyet még nem láttam. Elõször azt hittem a fórum különálló, de nem, egyben az egész, ua. az azonosítója.

Mi lehet a gond?

A medve nem játék.

csuzlee
Nah ez az, hogy már akkor sem kaptam e-mailt...de játékba be tudok vele lépni. A serial pedig jó ajánlat, csak sajnos pont ez a gondom, hogy nem tudom, hogy aktiválhatnám az accountomhoz 😄

Kreeder44
fény szabja <#circling>

pxxl
várandós 😄 'sakkormivan 😄

All hail the double x!

maximum sugár pallós !

picket
fisu-pönge

&#3237;_&#3237;

pxxl
<#eplus2><#eplus2>

All hail the double x!

"lézerkard"

Jajj...
pxxl
Vágom lehet még boltolunk meglátom 😄 f2p-ben nagyon visszavették at xp-t meg csak 1 szakma blabla 😄 meg aztán kéne a piros Vette a mara mellé 😛
Ja dobtam a commandot. Sw lézerkard nélkül n az igazi 😛

All hail the double x!

V43 1105
3k-ért mondtam adok kulcsot hozzá 30 napos gamecard teee szajha 😞

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

pxxl
pont ezt akartam kérdezni én is 😛 😄

All hail the double x!

Ez mi akar lenni? <#fejvakaras>

REAL MADRID

gergod
meg ugy tunik, hogy end game craftolasban egyedul a barrel/hilt-nek lesz ertelme, abbol is csak a 72 vagy talan (ha sokkal kevesebb mat kell hozza) a 69-esnek... armoring/mod/enhancement-et utanad dobjak commendationbol.

gergod
ez az arkanian trooper cuccos nagyon ronda... az assault cannon ugy nez ki mint a balna f*sz, a sityak meg mint egy doktorbacsi "idiota" donaldkacsa...

Igen.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

V43 1105
Urak!

Ha bankkártyával elõfizetek 1 hónapra 3.990,-ér.. utána közvetlen le lehet mondanom a subbot ?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

roblee
Köszi!
Egyelõre ha dps maradok a snipernél.
BH/daily comokat levásárolom.
A planetary comból meg az altomat gearelem.

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

Amúgy a vang/pt jelenleg is a legerõsebb dps, viszont 0 supportja van.

Az új relicbõl kb. csak a useolható powereset éri majd meg kivenni, a többi -power + endu. BH/dailybõl classik lesz , kb. fölös tartani. Makebes tokenek lesznek használhatók legkorábban. A régiek csak 50es szutykokat fognak adni.

roblee
Nem vagyok pts-n, nem is tervezem, de ez vang/pt hybrid ennyire ütõs lenne. Szerintem kap majd nerfelik, mert ez így kicsit túlzás.
Ha már 2.0:
Érdemes levásárolni a BH és daily comokat?
Pl nekem még nincs meg a második DG relic. Kivegyem vagy hagyjam és inkább váltsam majd át classicra és abból vegyek jobbat?
A planetary comokat is át lehet majd váltani vagy jobb levásárolni?

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

Akkor igen érdekes klántársaid lehetnek, mivel az a 2 class ami 2700-3k dpst csinál jelen állapotában. Az új vang/pt hybrid talent kegyetlen durvára sikeredett.

MrStokes
Azert azt latni kell, hogy ezek meg nem feltetlen a vegleges szamok.

Egyebkent klantarsak a marara es a PT-re nyilatkoztak azt PTS-en valo tesztelest kovetoen, hogy nem tunt nekik annyira tul jonak a dps-uk. (A linkelt adatokat meg nem neztem.)

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

szegény assa, kb szarra sem lesz jó :/
Ezek elég elnagyolt szánok, szal van ahol -400-500 és van ahol +pár 100 dpsel kell számolni. Azért az tetszik, hogy a balance shadowt oda is írták. 😊

gergod
akkor a commandok megsem szivna akkorat mint amit forumokon sirnak... ez jo hir 😊

V43 1105
Megerõsítetted még korábban az e-mailt, illetõleg beállítottad a titkos kérdéseket? Ez az egyik kérdés, a másik pedig az, hogyha érdekel, 3000 forintért van eladó SWTOR-hoz való serial numberem, 30 napos gamecarddal és 625 cartel coinnal!

Egy kis dps test ptsen: 2.0 dps test
Asszem ideje nekiállni kiszedni a datafosokat Turhával.