Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk én anno armormechet toltam, az meg lehet egy kicsit másabb, de az elv valszeg ugyanaz. Azokból amúgy a lilákat is el lehetett passzolni relatíve jó áron. A kisebb szintûeket is.
Az lenne a kérdésem, hogy a synthweaving-nek mennyire van létjogosultsága a end game gearing-ben?
Nekem ugy tunik, hogy nem sok, mivel mindenki daily/wz/egyéb commendationokbõl alakítja ki az end gearjet, de nem tudom jol gondolom-e?
Vélemény?
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Szerda óta minden egyes nap meg kell csinálnom egy account upgrade-t, különben nem enged be a játékba...
F2P játékos vagyok, de már nem email címmel regeltem, hanem display névvel.. vagy valami egészen más dolog áll mögötte?
Aki tudja, hogyan lehet megszabadulni ettõl az upgradelõs hülyeségrõl, az írja meg legyen szíves.
Köszi!
Mások szerint meg azt a projektet végképp törölték. ez viszont valóban pletykaszint 😊 Off lezárva.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ennek ellenere egyre szkeptikusabb vagyok a Titannal kapcsolatban, mert bar lof*szt sem tudunk rola egyelore, de fogalmam sincs milyen uj dolgot tudnanak mutatni egy mmo-ban, amely akkora merfoldko lenne az mmo-iparban, mint volt a WoW 2005 kornyeken. Szerintem a wow fele sikersztori egyszeri alkalom, megismetelhetetlen, mint a jamaikai bobcsapat sztorija Calgaryban, vagy hogy beuljek ujra a Baljos Arnyak mozieloadasra 😊
Minden mmo mutat valami ujdonsagot, valami meglepo megvalositast a jatek egy, maximum ketto(!) elemeben, de osszessegeben ugyanazt kapjuk evek ota.
Ahhoz, hogy a többségében casual tömegeket megmozgassa egy ilyen újszerû játék ahhoz nagy húzónévnek kell lennie, hogy már a neve vagy a cég neve miatt kipróbálják olyanok akiket amúgy nem is érdekelne. Most próbálkoznak ezzel pl. TES vonalon, abban bízva hogy a név sokakat bevonz egy próbára, illetve ilyen lesz a Titan is, amit valószínûleg milliók próbálnak ki csak azért mert Blizzard.
Az SWTOR mögött is ott van egy Bioware, ezért lehet sikeres ez a játék az EA minden hülyesége ellenére is.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Amennyire látom nem titkoltan Halo szerû mmo lesz, direkt ki se írom hogy rpg. 😊 Az a helyzet újítások terén az igazi újítást az swtor hozta, nagyjából egész biztos hogy azért mert jóval az EA elõtt elkezdték fejleszteni. Ennyi. Ezen a téren pedig unikumnak számító harcrendszer, amit az swtor is használ, úgy néz ki, sajnos, nagyon sokáig, a conané lesz. Õk azok a kik a d&d-tõl eltérõ úton csináltak egyet ami ha nem is dnd de megadja azt az élményt, fejlesztést, amirõl beszéltél harcrendszer kapcsán. Õszintén? Nekünk, innen csak hátrafelé vezet majd az út egy darabig. A következõ mmo amit ki fogok próbálni a DDO lesz még úgy se játszottam vele.
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
Szintén játszok másik játékkal is, ott se állok jobban (még így se). Ebben a 2 játékban még hosszú idõre találok elfoglaltságot ráadásul mindkettõt fejlesztik is így egyre több lesz. Sokan ott rontják el, hogy csak végigrohannak egy játékon mintha valami verseny lenne, ahelyett hogy élveznék.
Érdekességnek jó, de szokni kell. Egy rossz harcrendszer pedig képes tönkretenni a játékélményt, ezért nagyon el kell találni az igényeket. Olyan igényeket amiket a fejlesztõk csak találgatni tudnak, aztán vagy bejön a tömegeknek az elképzelés és forradalmat csinálnak vagy rétegjáték lesz belõle. Szerintem a közeljövõben kijön még 3-4 mmo "dinamikus harcrendszerrel", mire majd a többiek kárán tanulva, vagy egyszerû véletlenbõl sikerül valakinek úgy eltalálni, hogy jó is legyen.
Nagy csodát mmo-k terén Titan-ig nem várok amúgy, de majd meglátjuk.
A hiperkockáknak semmi sem elég, az igaz, de aki nem ennyire szélsõséges vagy csak határán mozog, azt tovább játékban tarthatja, ha szélesebb választék alapján választhat harcmodort, esetleg egyénit alakíthat ki.
Fantasy-ben is mûködik a targetelés, még heallel is. Én csak a Bloodline Champions-szel játszottam, ami ilyen rendszerû, de érdekes volt. Az tény, hogy sokkal jobban kell rá figyelni, és nem nagyon lehet 30 képessége a karakterednek, mert nem tudnád irányítani. Ettõl még nem unalmas.
A tartalom meg sosem lesz elég statikus játékokban. Nincs annyi négere egy cégnek sem, hogy annyi tartalmat tudjon lapátolni a játékába, amit a heti 8 napban napi 25 órát játszó pistikék ne fogyasszák el a fejlesztési idõ töredéke alatt. Érdemes a topikban visszapörgetni, hányan mondták, hogy szabadságot vettek ki (tették volna karácsony nélkül is), és végigtolták ünnepek alatt, és hányan vannak még itt. Na õket szolgáld ki tartalommal!
ಥ_ಥ
anti hero
Amíg az irányítás gombnyomogatásra van korlátozva, addig nem sok értelme van az aktív harcrendszernek, mert csak 2 kezed van és véges figyelmed és reflexeid. Ezért ha valahol bonyolítanak máshol egyszerûsíteni kell. Majd ha megjelenik mmo-kban a hangvezérlés, szemmozgás követése és egyéb (már több más helyen alkalmazott) megoldások, akkor lesz ebbõl valóban élvezhetõ dolog, addig csak egy értelmetlen "divat".
Ez olyan, mint anno a Jade Empire vagy a frissebb Witcher 1.
Viszont stat és perk akkor is kell vagy nincs értelme a fejlõdésnek.
A célkeresztes megoldás meg szvsz fps-ben használható. Egy rpg-nél, ahol channeled skill van, akkor folyamatosan a targeten kell tartanod a célkeresztet, hogy hatása legyen. Ez így túl nehézkes.
Ettõl függetlenül érdekes lehet. Majd kipróbálom az általad leírt játékokban.
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Nálam a swtor-nak pont aktív harcrendszere van. Vagy rosszul látom?
Köszi!
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Másik játéknál is ugyanez van.Én voltam a hülye,hogy megvettem.
Azért köszi!
Ja ezt viszont lehet megveszem megint mert megéri.Most GW-t nem veszem meg újra az nem számít DE egy SW azért nem mind1😊
ಥ_ಥ
[merlinw.org]
Mostanában erõteljesen gondolkodok azon, hogy belekezdek a játékba. De a F2P nem érdekel. Elõfizetni meg nem akarok.... olyan sûrûn. Ha megveszem simán a játékot, akkor milyen státuszt kapok? Egyáltalán érdemes megvenni?
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Egy hibalehetõség van még, ami az extra karakterrõl jutott eszembe: ha a böngészõd és a játék más billentyûzetkiosztásban van (szerintem ez a windows feature a világ legidegesítõbb "segítsége"), akkor ugye a "_" nem ugyanott van, és ezáltal elgépelheted. Mást nem tudok kitalálni, remélem nem annyira balfékek, hogy rosszul escape-elnek (a "_" extra karakter sql-ben, de csak nem tárolják le a nyers jelszót...)
ಥ_ಥ