60330
  • Plata
    Ha már HK-51-ről beszéltek kérdeznék valamit,ha 50-es karival felveszem a küldetést és megcsinálom kapok egy HK-51 társat vagy még ki kell fizetnem érte 1 millát?Ami lehetetlen mert csak prefered vagyok.Igazából nekem Treek jobban tetszik,de szemét lehúzásnak tartom hogy minden karinak külön meg kéne venni.
  • MerlinW
    5 karakterrel hoztam el onnan azt az alkatrészt, soha nem láttam ott rajtam kívül senkit:)
  • Plata
    Én nem kaptam PvP flag-et,megcsináltam két küldetést Alderanon a csatornában és elegem is lett az egész hülyeségből.Tele van gunslingerem aoe skillekkel mégsem volt gond,ott harcolt mellettem két sith de nem tudtak bántani.
  • Gepo
    Emlékezetem szerint eddig ebben a témában egy gáz dolgot csináltak a fejlesztők: a HK darabjainak a gyűjtésénél az egyik alkatrészt PVP területen lévő vendornál lehetett kivenni. Na ezt tényleg nem gondolták át eléggé, de én máshol nem vettem észre pve-pvp problémát.
  • Gepo
    PVE szerveren vagyok és a legutóbbi gree eventen szanaszét aoéztam a hc4 pylonjait (pve területen), ahol ott rohangáltak a pvp flages impek, és mégsem kaptam meg a flaget. Sőt én még sosem lettem pvp flages (pedig indulás óta aktívan játszom), csak ha én nyomtam be vagy valaki a groupomon belül flages volt és belémhealelt.
    De biztos nálam van a hiba, vagy bénán játszom vagy valami....
  • PiszkosFred
    "Nekem nem érv, hogy vigyázzak az aoe-val, mert azért indítottam PVE szerveren karaktert, hogy ne kelljen vigyázni."

- Doktor ur, ha itt megnyomom, akkor nagyon faj.
    - Hat akkor ne nyomogassa!
  • Kryon
    Pedig igaza van. Aki a world pvp izgalmaira vágyik menjen pvp szerverre, aki pve szerveren játszik azt hadd ne gankeljék már, pvp-n is idegesítő, pve-n meg egyenesen gyalázat, nem véletlen játszik valaki ott ahol.
  • eXequtoR
    Kívánom, hogy az életbe is ilyen brutális problémáid legyenek...
  • oz
    A legutóbbi gree eventnél "visszahozták" azt a fícsört, hogy az saját aoe beflaggel.
    World PVP-ről meg nem beszéljünk PVE szerver, PVE terület esetében. Nekem nem érv, hogy vigyázzak az aoe-val, mert azért indítottam PVE szerveren karaktert, hogy ne kelljen vigyázni. Ez egyszerűen egy hibás tervezés következménye.
    Nehogymár érv legyen, hogy kevesebb gankelést kapok PVE szerveren, merthogy a ennek az esélyének pontosan nullának kellene lennie, ha én nem akarom. Az, hogy PVE szerveren van PVP terület, az elfogadható, ÉN eldöntöm, be akarom-e tenni oda a lábamat, és ha ezt megteszem, vállalom a következményeit. Ugyanez, ha EXPLICIT bekapcsolom a PVP flaget.
  • gergod
    Companion aoe-t alapbol ki kell kapcsolni, mert kiuti a CCzett mobokat. A te aoe-d pedig mar nem tud beflaggelni egy ideje. Eleg nehez veletlenul "bekapcsolni" a pvp flaget mostanaban.
  • eXequtoR
    Ofc kihasználják pve serveren a mókát a pvpre vágyók. Vigyázni kell aoe-val. Teljesen kivenni a world pvp lehetőségét még pve serveren is? Nem lenne sok értelme. Még így is kevesebb gankelést kaptok mint Pvpn, ahol az 55ösök ölik a 20asokat tatooinon, mert az vicces.
  • El Protector
    azannyát, köszi :)
    Nem csoda, hogy nem fertőztem meg senkit, már az első event óta van egy raklap ellenszerem, amit azonnal benyomtam a keddi reset után :D
  • oz
    Nem felvehető napi, automatikusan kapod, ha megfertőzöl embereket.
  • El Protector
    fertőzés csak achievmentet ad, én még nem tudtam felvenni olyan napit, hogy meg kell fertőzni x eNbert :))
  • gunji
    Nem mondod, hogy az a daily, hogy X embert fertőzz meg? omg lol Mindig is tudtam, hogy a BW-nél elég perverz ...izé... ötletek vannak (pl. Dark Design, vagy némelyik datacron), ahol túlzásba vitték a Super Mario-ságot.
    Akkor már értem, miért rohangált pár fertőzött kedden délután a flotta GTN pultjai között. A saját kezdőbolygók helyett inkább az ellenfrakció játékosainak fertőzését javaslom, az poénosabbnak tűnik (pl Nar Shadaa kocsmája). Bár továbbra sem tetszik, de ez az én bajom

A lvl25 alatti immunitással egyetértek, remélhetőleg a következő alkalommal már implementálva is lesz.
  • oz
    Szerintem az eventben nem résztvevő szintek esetében (lv25 alatt) immunisnak kellene lenni a fertőzésre, mégha az event csak 1 hétig is tart.

Másrészt a PVE szerveren ténylegesen meg kellen oldani, hogy csak akkor kerüljek PVP státuszba, ha én azt akarom. Rettentően idegesítő, hogy miközben ölöm a mobokat, a kompánion aoe-ja be tud flegelni. Azokat a játékosokat, akik PVE szerveren PVP cuccban, PVP flaggel követnek arra várva, hogy egy rosszul sikerült aoe berántson, és így leölhessenek hamar, alapvetően szívlapáttal verném pofán.

• gergod
    en pedig remelem, hogy 1 percet sem vesztegetnek azzal a fejlesztok, hogy lvl 7-8 ingyenelonek a kedvet lessek, amikor ez az event amugy is csak 2 hetig tart (megha neha ismetlodni is fog)

viszont adtal egy jo otletet, a fertozos napira... tython/ord mantellre kell menni :D
  • Plata
    Tizes szinten lehet advanced classt választani.
  • El Protector
    lehet venni relicet is a rakghoul vírus ellen. kiskarinak duplán jó endu es presence növelő, a repu vendor adja a barlangban
  • gunji
    Az előbb leírtam már, de akkor még egyszer.

"vegyél raggul ellenszérumot. Legalább 2k credit és 5 órára védett vagy..."
    Vadi új f2p játékos lvl 7-8-on most érkezik a flottára advanced classt választani. Nem volt még Tarison, nem tudja mijaza rakghoul, a flottán az npc speaker sem működik, így nem tudja miről van szó. Megkérdezni nem tudja, mert f2p lévén chat limitje lehet, vagy nem meri, mert rögtön len00bozzák vagy beszólnak a grammarn*cik. A 2000 credit neki még sok is lehet, nemhibába nem tudják sokan az új skillt sem kifizetni néha. S nem egy lvl55-ös subból kell kiindulni (bár velem is megesett, hogy lvl35-en nem tudtam megvenni az új skilleket a trainertől).
    S mit ér a szérum, ha csak halálig tart. Nincs mindenkinek húsz-harminc millája.

"Pve serveren csak úgy támadhatnak be, ha bekapcsolod a pvp flaget. "
    Ez csak részben igaz. A pvp flag nemcsak úgy lehet on, ha saját magam bekapcsolom, hanem pl.
    - pvp területre megyek (pl Tatooine: Outlaws Den, stb);
    - flag-es társsal vagyok groupban, itt harc közben automatikusan bekapcsol nekem is a flag, s a group feloszlatásakor is úgy marad;
    - flag-es embert revive-olok vagy dobom meg hógolyóval;
    - harc esetén ütés/lövés/mozdulat közben az autotarget átugrik egy élő flagged ellenfélre.

"minden mmoba a pvp serveren"
    Elvből nem megyek pvp szerverre, sem másik MMO-ba. Nem azért játszok itt vagy az STO-val, mert szeretem az MMO-kat, hanem azért, mert tetszik e két világ. A közösség másodlagos, sajnos.

Viszont teljes mértékben egyetértek azzal, amit a postok editálásának hiányára mondtál. A többi úgy érzem nagyrészt nem releváns. És végül peace.
  • eXequtoR
    Imádom, hogy nem lehet editelni a postot. Az kimaradt, hogy ha meghalsz, van egy szupertitkos módszer a fertőzésre: bezabálsz egy új ellen szérumot. !!!négynégy Amennyiben ezek sem segítenek, nagyon sok remek játék van kint amikkel eltudsz szórakozni, de figyelmeztetlek, minden mmoba a pvp serveren faszra fognak húzni és a pve serveren is ez lesz, amennyiben agyhalott vagy és ész nélkül klikkelgetsz mindenhova ( pvp flag on ).

Mielőtt válaszolnál el kell mondjam: az én apukám erősebb ! nyenyenye
  • eXequtoR
    1. vegyél raggul ellenszérumot. Legalább 2k credit és 5 órára védett vagy...

2. Pve serveren csak úgy támadhatnak be, ha bekapcsolod a pvp flaget.

3. Hard mode is hard.
  • llanfyllin
    Sziasztok! Van köztetek valaki, aki a Coruscanton jár esetleg a játékban? Szükségem lenne egy nagy felbontású screenshotra (minél nagyobbra, akár 6300*3500 körülire, de fontos, hogy min. 300 dpi-s legyen. Jedi tanácstermet készítünk a házunkban, ezért az egyik falra egy Coruscant posztert szeretnék, mégpedig a felhőkarcolókról, tehát valami hasonlót, mint ez:
    CORUSCANT1
    Sajnos a gépünk szervízben van, még egy jó ideig ott lesz, ezért nem tudom megcsinálni én. Nagyon szépen köszönöm előre is!
  • gunji
    Progenitoron játszok, az nem pvp-srv, mégis öldökölnek orrba-szájba.
  • Plata
    PVE szerveren akkor nincs öldöklés?Red eclipsen játszom,ott van 11 karim,párral tegnap fel is vettem a küldit de nemvolt időm belekezdeni.
  • HyperMonkey
    Nem kell pvp szerverre menni.
  • gunji
    Például az, hogy a flottán megfertőztek mindenkit szinttől függetlenül a rakghoul vírussal, s olyanoknak is szopnia kell emiatt, akiknek esze ágában sincs az event közelébe sem menni. Vannak új f2p játékosok is, akik most érkezvén először a kezdőbolygójukról a flottára rögtön megfertőződnek, s mivel semmit nem tudni erről (nem jártak még Tarison), inkább abbahagyják a játékot, mert a félpercenkénti freeze-zel nem tudnak mit csinálni. Ha csak Tarison vagy neadjisten Alderaanon fertőzne, még megérteném, dehogy mindenhol... Az meg a BW szemétségének a teteje, hogy a vakcina hatása a halállal elmúlik, a fertőzésé nem

"Tegnap 53 player killt is sikerült összehozni egy kör daily alatt. :) Ami piros volt ütöttük !"
    Csendben szeretném megjegyezni úgy általánosan, nem pont Neked, hogy sok játékos nem pvp-zni jár(na) oda, hanem a küldetéseket megcsinálni. Nem értem, mi öröm van abban, ha valaki hosszan szenved egy küldetéssel, kinyírja valaki, s elveszve az utóbbi fél-egy óra munkája megunja a játékot (gree eventen személyes tapasztalat alapján).
  • eXequtoR
    Mégis mi a probléma az eventel? Nagyon faszányosan néznek ki a barlangok és a küldik is gyorsan megcsinálhatóak. Tegnap 53 player killt is sikerült összehozni egy kör daily alatt. :) Ami piros volt ütöttük !
  • gunji
    A BW pohara nálam megint betelt kissé a mai rakghoulos fertőzős poénnal. Szerintem nem vicces. A napokban úgy is lejár az előfizum, nem hosszabbítom nem, nem játszok tovább. Egy ideig biztosan nem. Pedig rohadtul örültem az eventnek, de így ez eléggé nagy kicseszés.

Jó szórakozást, srácok!
  • Plata
    Négyen voltunk és végig futottuk a pályát stealthben,mindent ami nem volt boss stunoltunk,bossokat meg leöltük és kész,állati fun volt.
  • Pacho
    Én amikor kijött bevásároltam a 600k-s verzióból, akkor negyvenezerért volt benn a gtn-en darabja:)

Igazából 350+600k-val, (escrowban van kb 10 millióm) már mindent meg lehet venni.....persze sith throne-t nem, de az meg nem kell.
  • gunji
    Jaja, de négyen voltatok, abból három smuggler, aminek néha brutális sebzése van (igaz, 18-on nem biztos, már nem emlékszem rá).
    Tegnap is 42-es szinten fél-egy perc alatt elintézte a commando karakteremet a nar shadaa-i sniper a bounty eventen. :S
  • Plata
    vagy 21?Na most nem tudom melyik karival voltam,mert van pár szerencsevadász.
  • Plata
    De 18-as scoundrellel volt extra rövid.
  • gunji
    Persze, 55-ös karival hamar megvan Bár én nem viszem túlzásba a rohanást :)

41-es karival Belsavison jársz már? Nekem ez inkább Balmorra-Hoth közöttre esett.
    De vele simán végig tudsz menni Athisson egyedül is. :)

• Plata
    Voltatok már irtózatosan rövid Athiss FP-n?
    18-as scoundrel-el voltam ott legutóbb,két másik scoundrel és egy jedi shadow társaságában.Állati rövid FP volt,gyakorlatilag végig mentünk a pályán bossokat levertük és kész.Többi rosszfiút kiütöttük és otthagytuk,mikor leugrottunk kezdőhelyen a barlangba elnyomtam egy egyórás minor xp növelőt.Végső boss után 9 perc telt el csak az 1 órából.41-es Gunslingerrel mostanában sosem tudok eljutni fp-re,sose hív be,belsavist meg nem szeretem.
  • Kryon
    Odaadod az árát ismerősnek részletekben, megveszi, átadja. Így lehet megoldani. Az egyik legértelmetlenebb korlátozás a 350-es.
  • Kryon
    Van, csak épp teljesen értelmetlen a jelen formájában.
  • Plata
    Hát én venni akartam + kari slotot,de 350 felett volt,múltkor vettem CC-ből +3 kari slotot,de még szeretnék.Mivel nem tudtam pénzért venni így mérgemben elköltöttem a pénzem hülyeségekre.
  • MerlinW
    Küld neked egy előfizető egy 300k értékű COD-os levelet, te megveszed, ő pedig visszaküldi a pénzt levélben. Nekem is így van több mint 100 levelem. Ha kell pénz, akkor kiveszed a levélből. Ha drága cuccot akarsz venni, akkor levelekből odaadod az előfizetőnek a pénzt, hogy vegye meg neked. Egyébként az unlock-okon és a baromságokon kívül minden 350K alatt megy a piacon. Augmentek, alapanyagok, kartel ládák, minden.

Tök jól el lehet lenni preferedként intenzív játékosként is, de kell hozzá egy guild, vagy egy előfizető pajtás aki rendszeresen online, amikor te is (hiszen 300K-t 2 óra alatt össze lehet szedni). PvP, Operation pass-okat is lehet venni kreditért és CC-ért.