60330
-
#51088 Nagyon sokara van :( -
eXequtoR #51087 Még 2 hónap hard mode.
April 8th: Game Update 2.7
Two new Flashpoints on Tython and Korriban where the Empire and Republic confront each other directly, initiating a new storyline that will span updates across the entire year until its galaxy-shaking finale
Nightmare Mode Dread Fortress Operation and a new tier of gear
New Huttball Warzone on Quesh
New Galactic Starfighter Battle Zone
-
Nephin #51086 2.6 kedden. -
eXequtoR #51085 Csak nektek csak most:
http://tinyurl.com/ox9dqs8
2 hónapos GC 11 juró. Kb. fixen van ez az akció. Hajrá! -
stenga33 #51084 Kérdés:
Shopnál azt írja mikor meg akarom venni a Rothc-t hogy elöfizetöknek ingyen jár, szval ha mondjuk csak 1 honapra fizetek elö akkor utánna is megmarad vagy meg kell venni? ez 60napos gc-vel is érvényes? -
Plata #51083 Hát majd lehet utánanézek ennek a pp-nek,ha van valahol valami magyar leírás.Mert kéne a hutt cartel. -
#51082 PP-hez sem, tudtommal :) Na mindegy, csak ötleteltem, a kérdésemre megkaptam a választ már korábban. -
Plata #51081 Lehet de a kártyához nem kellett bankszámla. -
#51080 Ott a paypal, még azzal is olcsóbb mint a timecard. -
Plata #51079 Nem Pref nem kapta meg,vettem pár darab 2400 cc-s kártyát most a télen de nem kaptam meg,ha lehetne kapni előfizetést úgy mint régen akkor még előfizető is lennék,de utánvéttel már csak CC-t lehet. -
#51078 Azt tudom, hogy subhoz jár ajándékként, én is úgy "bótoltam", csak azt hittem, hogy idővel megkapta a pref status is. -
#51077 Előfizetők megkapják, tehát nem éri meg megvenni, mert egy hónap előfizetés olcsóbb. -
#51076 RotHC kieg még mindig pénzbe kerül? -
Plata #51075 End game csak akkor lesz ha előfizetsz a játékra,vagy megveszed a Hutt kieget. -
Plata #51074 Vannak magyar guildok,régen itt is volt egy link felül ami megmutatta melyik szerveren milyen guildok vannak.Mondjuk nekem csak imp karim van guildban. -
hannibal01 #51073 Játszottam sok mmoval előtte,de mint ez is, elég sok mindenben más.
Köszönöm a válaszod merlin, és mindenkinek.
Mostmár nemlesz gond a haladással :)
Egyébként milyen endgame van a játékban?
És mennyire sűrűk a magyar játékosok?.Jólenne találni egy magyar guildet -
eXequtoR #51072 Merlin. Ebben a játékban ahhoz is adnak tippet hogyan vegyél levegőt. Lvl 1-től a szádba köpnek, hogy nyálad legyen. MINDENHEZ quest kötődik. MINDENT bemutatnak. Ezért mondjuk, hogy csak haladjál a questekkel és mindent megértesz. Konkrétan lvl 10en egyből megkapod az első kezdő fp questet és elmagyarázza melyik gombot nyomjad. -
Plata #51071 Ok igazad van,de arra gondoltam biztos játszott más MMO-val.Én is sok más MMo-t megjártam már SW TOR előtt,jó pár év WoW Gw és még egyéb játékkal játszottam.Viszont iszonyat rossz SW TOR-ban dps karival fps-re várni,tegnap este hét körül gunslingerrel jelentkeztem FP-re fél kilenc után hívott be,ahol a tank egyből le lépett kb 20 perc várakozás után lett tankunk és végig vittük Red reapert.Gondoltam át lépek Sniperre és vele is megyek egy FP-t,11 óra körül untam meg a várakozást és inkább bejöttem tank fejvadásszal és azonnal behívott.Én szeretek fejvadásszal trooperrel sith harcossal vagy jedivel tankolni,bár a legjobb szerintem a fejvadász.Fejvadász karival el kéne kezdenem csinálni a küldetéseket mert most kezdtem de már 20-as szintü sok fp miatt,de a fejvadász küldetésekkel teljesen el van maradva. -
#51070 Egy újonccal beszéljetek már értelmesen és ne úgy mintha tök természetes lenne a fogalmak jelentése. A szerepek még csak-csak annak aki játszott már szerepjátékkal, de pl. a Flashpoint (FP) fogalom konkrétan egyedül csak ebben a játékban van.
Mikor anno én is kérdeztem tőletek ezt-azt, ugyanígy válaszoltatok. Miután megkértelek titeket, hogy magyarul beszéljetek, annyit mondtatok, majd megértem ha sokat játszom. Ezután kerestem egy normális fórumot ahol szépen elmagyaráztak mindent. Ennyi. SG, mert így szeretjük.
Hannibal: Flashpoint-ok (más mmo-ban dungeon) 4 személyes co-op terület. Kis történetvezetés, öldöklés, boss-ok és értékesebb cuccokkal. Operation (más mmo-ban Raid), 8 személyes co-op terület logikusan több, erősebb ellenféllel, még értékesebb cuccokkal.
A szerepek: tank aki magára tereli az ellenfelek figyelmét (aggro), DPS (nincs ilyen role, nem tudom melyik idióta találta ki ezt anno, a hivatalod név DD azaz damage dealer) aki pusztít és a healer aki első sorban a tankot gyógyítja, másodsorban a DD-t (vagy DPS-t), ha azok bénák.
Ha kezdő MMO-s vagy, akkor bátran kezdj egy DPS-t, sokkal könnyebb vele fejlődni. A tank meló nem könnyű (főleg amilyen elcseszett közössége van a játéknak) a healer szerep pedig szerintem piszok unalmas ebben a játékban. Első karakternek én egy Sith Marauder-t ajánlanék (neki van dupla kardja egyébként), ami a Sith Warrior-ból nevelhető ki.
Ha majd otthonosan mozogsz a játékban, nekieshetsz egy Assassin tank-nak. -
hannibal01 #51069 rendben világos :) köszönöm.
Még annyi kérdésem lenne hogy akkor ugye bár DPS-t ne válasszak mert sokat kell FP-re várni. Pontosan miis azaz FP? Köszi. -
eXequtoR #51068 sorc: healer vagy caster dps, assassin: melee dps vagy tank. Sorc villámokkal operál, assa pedig tolvaj módjára oson a foson és suttyomban megöl ! Ennél részletesebben nem lehet leírni. :) -
hannibal01 #51067 ez dps mit takar? melyik kasztot éri meg jobban melyik használ több úgymond mágiát a sorci healer,vagy dps? vagy az assassin? a tank gondolom főleg a dupla kardra specializálódik -
Kryon #51066 Full voice acting + scifi (SW) világ, ennyiben más mint a legtöbb (99% fantasy) mmo.
Nincs legerősebb karakter, mindennel lehet érvényesülni, azt indítasz ami tetszik. Ha megtetszik a játék az első 10-15 szinten, akkor érdemes valamit venned, hogy átkerülj preferredre úgy már játszhatóbb és a sok korlátozás kevésbé veszi el a kedved. Ha megér neked annyit, akkor pedig előfizetéssel jársz legjobban. -
Plata #51065 Tizes szintig vagy Sith inkvizitor,akkor kell választani hogy a Assasin ág avagy Sorci ág.Mindkét ágon 3-3 féle talent ág van.
Inkvizitor.
Nekem ember inkvizitor leányzóm van,már bánom hogy nem Sith pureblood karit kezdtem.Mikor inkvizítort kezdtem még előfizető voltam,és bármilyen faj elérhető volt. -
Plata #51064 Sith inkvizítor nekem is van,még hozzá sorcerer villámlós ágon,én szeretem is,csak FP-re annyit kell várni mint a fene.Sith Inkvizitor Sorci lehet healer vagy dps,Sith Inkvizitor Assasin lehet tank vagy dps. -
kicsitopi #51063 Szia! A Yahoo-s emailcím bevált.. -
hannibal01 #51062 Sith inkvizítort néztem ki, akkor ő rossz választás? -
Plata #51061 Kezdj híler vagy tank karit,dps-ként órákig várhatsz FP-re,előfizetéssel ajánlott kezdeni,mert F2P piszkosul rossz. -
hannibal01 #51060 sziasztok. elszeretnék kezdeni SW-zni. szerintetek megéri? mutat mást mint a többi mmo? Milyen kari lenne a legideálisabb? és van e valami tanács egy kezdőnek?.
Köszönöm előre is.
Üdv -
#51059 Anno én gmail-ről én yahoo-ra átraktam, és jött azonnal, majd vissza. A következő ilyennél pár hónap múlva megint. Más megoldást nem találtam én sem. -
gunji #51058 Hát a support akkor se ér semmit, ha előfizus vagy :/
A játék fórumán lehetett olvasni, hogy ilyen esetben esetben segített pár embernek, ha megváltoztatta az email-címét, akkor megkapta a validáló mailt. Utána meg volt olyan, aki vissza is állította a korábbira. -
Kryon #51057 Cifra bugokat tud produkálni a játék (volt már részem párban). Vagy vársz míg magától helyrejön, vagy kezdesz újat. Supporttal nem sokra mész, ha f2p vagy preferred vagy. -
kicsitopi #51056 Szia. Egy accountom van, több karakterrel. A többivel tudok játszani, mert még nem érték el a 20-ast. Aztán bármit próbálok, kampó. Lehet, újat kellene készíteni és újrakezdeni az egészet? -
El Protector #51055 ha shadow (republic), vagy assassin (empire) karid van, akkor kb 10-es szinttől, ha nem ezek vannak, akkor nem lesz ilyened :) -
gyeprefos007 #51054
Srácok új vagyok a játékban. Azt a kérdésem lenne hogy hogyan és hányas szinttől lehet olyan Fénykardom mint Dart Maul-nak?
ilyenre gondoltam: -
#51053 lehet hülyének tűnik a kérdés, de nem lehet, hogy több accountod van és mással lépsz be a játékba, mint a website-ra ? annó én ezen szívtam egy sort.. volt egy bétás accom, ami valamiért vacakolt, így készítettem egy újat, mikor F2P lett.. és mikor szüttyögött a validáció miatt, akkor nem az account névvel léptem be a website-ra, mint ahogy a játékba, hanem az e-mail címmel, csak épp a bétás e-mail volt az, és eltartott egy darabig, míg leesett a dolog, hogy rossz accountot próbálok validálni... persze az is segítette a kavarodást, hogy a bétás és az újabb account nevem majdnem ugyan az volt.. -
kicsitopi #51052 Sziasztok!. Még mindig nem működik az email validáció. Nem tudok játszani.20-as szint és vége a dalnak... -
#51051 Ha megcsinálod a küldetést akkor nem kell fizetned semmit. -
gunji #51050 Én ősszel próbáltam az adott darabot megszerezni, de mindig sikerült összeakadni egy-egy csoport véresszájú sithtel. Cserébe még korábban - amikor az ottani gsi küldetést csinálgattam, nem jött senki.
Ez így nevezhető fifty-fiftynek, nem? :D
-
Gepo #51049 Most már persze, hogy nincs ott senki. Próbáltad volna megcsinálni azon a napon, amikor kijött a patch a HK-val. Olyan tömegmészárlás ment ott, mint állat. Na ott kicsit én is ideges lettem :).
Plata: ha végigcsinálod a HK-es questet, akkor nem hinném, hogy fizetni kell. Nem csak egy karakterre szól a quest. Csak akkor kell fizetni, ha nem akarod összegyűjtögetni az alkatrészeket.