60330
-
#51128 Szeretem a jó játékokat :) -
gunji #51127 Ne hargudjatok, srácok, de ez nekem teljesen kínai volt. :(
Le tudná valaki írni röviden magyarul, hogy mi az a smash build (legalábbis melyik ágra vonatkozik)? Köszönöm. -
sayiid #51126 Te fredd te minden fórum topicban ott vagy:D (hogy bírod) -
#51125 Bármikor gyárthatsz/vehetsz piros kristályt, és akkor neked is lehet piros pengéjű fénykardod a későbbiekben, ha kicseréled a most kapott fénykardodban a kristályt. -
sayiid #51124 Tényleg. Találtam egy piros szinű lézerkardot a szörnynél aki a lézerkard készitő cuccot őrizte. Dark1-kell hozzá. Akkor ezzel se megyek semmire :))
Egyébként story-n kívűl még milyen lehetőségek vannak kis szinten? Nem mintha az nem lenne jó mert nagyon jók a szinkronhangok ez WoW -után elég felüdítő (le is mondtam az előfizumat :D) -
Pacho #51123 A smash-build nerfnek már nagyon itt volt az ideje, hátha ezentúl megtanulnak majd játszani a sentinel/marauder másik két talent treejével is az emberek.
Az operatív/scoundrel nerf elsőre nevetséges mind a healer mind a dps ágon (az EE és a KD nerfje miatt úgyis pve-ben lesz nehezebb dolga, PVP-ben teljesen más a helyzet.)
A sage/sorc heal buff nem fogja őket igazán jobbá tenni pvp-ben, a force problémáikra pedig nem ad megoldást.)
De tök jó, hogy a gimped gunslingerek kapnak még egy kis surviveot, mert az aou knockback, a single knockback, az aoe mezz, a stun, a 20 sec cc immunity nem elég. -
#51122 Szinte csak az aktuális sztorit befolyásolja, esetleg sejteni lehet, hogy companion szeretni fogja a válaszodat, vagy nem.
Amit a sztorin kívül:
-vannak cuccok light vagy dark szint követelménnyel (pl. dark 1 a követelmény, tehát csak akkor tudod használni, ha 1000-el több dark pontot gyűjtöttél, mint lightot), de ezek jelentősége csökken.
-kapsz achievmentet dark 5-ön és light 5-ön (kapsz egy címet, meg egy-egy companionnal kapcsolatos képességet - feláldozást vagy gyógyítást)
-dark side corruption a karakteren, de ezt ki is lehet kapcsolni, ha nem tetszik a maszk nélküli Darth Vader fej. -
sayiid #51121 Most kezdtem ezt a játékot. Grafika szép, mindenhol szinkronhangok szólnak. Jól ellet találva egyedül a mozgás animációk hiányosak kicsit.
Eddig bejön. De mi is eza light side ,dark side dolog? mert láttam jedi oldalon is lehetsz dark side-os döntésekkel. Miben befolyásol ez? -
#51120 2.7 class balance lista swtor.com-on -
#51119 Sziasztok. A T3-M4 szerveren van magyar klán sith oldalon? -
Plata #51118 Nekem is megy originről,bár a letöltést nem ajánlom onnan,dvd-ről hamarabb megvan.Nekem iszonyat lassan jött le originről.Szerencsére megvan dobozosan. -
Kreeder #51117 Nekem később lett Originem mint a SWTOR, de nálam megy mind2ről ugyan úgy. -
#51116 Origin store-ban található Star Wars The Old Republic MMO játék használja a klienst? vagy egy kódot adnak, amit a hivatalos honlapon kell be reggelni? és akkor non-Origin?
Vagy hogy van ez? -
letya256 #51115 Kösz az infót. -
gunji #51114 Hétfői leállás? Ez új :)
Az írják, hogy kettőig állnak a szerverek (magyar idő szerint). De a twitterjükre mindig ki szokták írni, ha befejezik. -
letya256 #51113 Sziasztok.
Ma hány órától lehet belépni a játékba?
-
eXequtoR #51112 Fullos ops loot table.
http://dulfy.net/2013/04/08/swtor-patch-2-0-operation-loot-tables/ -
El Protector #51111 dulfy.net -
Plata #51110 Nem tudtok valami olyan honlapot ahol az űr pvp-ben használt hajókról és fegyverekről lehetne olvasni?Wikin nem találtam semmi infót. -
Pacho #51109 Hát az én naptáramban 14 hónapja 2012 decembere volt, akkor jött ki az Ancient Hypargates wz. Előtte 2012 májusban jött ki a Denova wz. 2013-ban semmi. Az új wz két hónap múlva jön majd ezért a 16 hónap.
Az aréna nem wz, hanem aréna.
Az űrharc nem wz hanem űrharc.
Wz nem jött 14 hónapja (és még két hónap míg jön) -
Plata #51108 Nekem valaki magyarázza már el hogy ha zűrharcban 50-15 vagy 50-13-ra nyerünk miért nem kapok semmi jutalmat?0 xp 0 credit és 0 hajó és fleet vacak.Engem egy csöppet zavart,kaptam egy rahedli öcsit is sebzésért,hílelésért és hogy túléltem. -
Kreeder #51107 Ne állíts valótlant 16 hónapja 3 wz-volt azóta jött +2 wz +3 aréna wz, +2 űrharc wz XD ezek mik ha nem újak 16 hónap alatt??!!! -
#51106 oké, köszi -
gunji #51105 Magam is hasonló cipőben járok (bár most épp szüneteltetem a játékot), így decemberben én is feltettem egy hasonló kérdést, annyi különbséggel, hogy a Teamspeaket nem szeretem. Ha nem nagy baj, akkor belinkelném a választ: klikk ide, utólag még egyszer köszönöm :)))
Hozzáteszem, hogy én magam a következőket ismerem, vagy hallottam róluk: köztársasági oldalon a Fényhozók, Knights Of The Old Hungary, birodalmi oldalon a Carpathian Merceneries. De egészen biztos vagyok benne, hogy rengeteg más, kisebb klán is van.
A legegyszerűbb, ha a flottán rákérdezel a global chaten akár magyarul is (általában nem szólnak be érte), vagy a magyar chaten (/cjoin hungarian paranccsal lehet csatlakozni a magyar chathez). A feltételekre érdemes rákérdezni, általában vannak közös programok (=opok), amire szokták hívni a tagokat, s általában a TS ezeken kötelező (bár többször mentem tagokkal WB-kre, vagy FP-ket, ahol nem kellett). -
#51104 amúgy a Progenitor-on vannak olyan magyar guild-ok (bármelyik oldalon), aki k bevesznek alkalmi játékost és nincs különösebb elvárás a tagokkal szemben, csak olyan "fun-guild", vagy ilyesmi ? -
#51103 kicsit off, de jopofa (kulonosen annak aki szereti az ameikai focit is):
NFL a SW univerzumban
Kedvcsinálónak:
Denver
Kansas
-
El Protector #51102 igen, ő is él, meg virul :)))) -
#51101 legjóbb társaság voltraval van még? -
El Protector #51100 RIP :/
-
El Protector #51099 minden okés, élünk és virulunk :) -
#51098 régen nem játszottam egy kérdés van it valaki a hungarikumklánból és mi lett vele? -
eXequtoR #51097 Valamit akkor nagyon elcsesznek a tankjaitok, mert mióta alakítottak az agró skilleken és van reflectje a jugger/guardiannak, sokkal jobban megfogja a bosst mint shadow v vang. Viszont aoera hulladék az tény. :) -
Pacho #51096 Én már akkor váltanék preferredről előfizusra, ha megcsinálnák azt, hogy kiválaszthassam melyik warzonera/arenára akarok menni. (Ha már a flashpointoknál működhet....)
Amúgy ez az új Kuat Drive fp nagyon vicces, tegnap a 19-es karimat simán berakta 2 lvl 54-es mellé, aztán a mobok kb 50% arányban minden dmg-et resisteltek..... -
Paxton #51095 Teljesen helyes az észrevételed. Nálunk van egy mondás: "A Juggernaut azért küzd hogy aggrót tartson, az Assassin pedig azért hogy életben maradjon. :)" A Shadow/Assassin valóban elég törékeny a többi tankhoz képest, de tagadhatatlanul jobban tartja az aggrót. Sokkal több odafigyelést igényel, mint pl. egy Powertech/Vanguard tank, de ha megszerzed a szükséges rutint, a Shadow is jó tank lehet. -
eXequtoR #51094 Pedig a shadow most buffolva lett. Jugg/guardiannak több és jobb cd-i vannak, ennyi. -
#51093 SZiasztok,
Tankolással kapcsolatban lenne kérdésem.
Van egy jugg és egy shadow tankom.
Azt vettem észre, hogy a jugg jobban bírja az ütést, viszont sokkal nehezebb tartanom az aggrot, míg shadownál pont fordítva.
Ennyire törékeny a shadow vagy a statjaimmal kéne vmit kezdenem? Csak mert ezzel a karival jobban szeretek tankolni.
Köszi -
#51092 Egy pve játékhoz képest ez szép teljesítmény
(és nem új, mert huttball, csak más a "setting") -
Pacho #51091 16 hónap után új warzone jön? Király! -
eXequtoR #51090 Uhum ismét tévedtem.
April 8th: Game Update 2.7
Nightmare Mode Dread Fortress Operation and a new tier of gear
June 10th: Game Update 2.8
Nightmare Mode Dread Palace Operation
2 hónap 5 bossra. -
eXequtoR #51089 Egen.. és csak a Fortress lesz először.. rohadtul remélem, hogy max 2 hét és nyitják a palacet is.