60330
-
#51168 2 "elég", de 4 "ajánlott".
-
#51167 Azt olvasom hogy ha előfizetek egy hónapra megkapom a hutt cartelt! De csak addig amíg elő vagyok fizetve, vagy megmarad utána is? -
#51166 2GB van abból, máshol mintha olyat olvastam volna hogy az elég, ezek szerint nem. -
#51165 Sok mindentől, de első körben ram. -
#51164 Hm, na egy full reinstall megoldotta a gondomat, most már minden ok. Kivéve hogy szaggat a játék. Ez mitől lehet? Ok egy full low notin tolom egy intel gma hd 4500-as integrált szutyokkal, de elvileg megy a játék rendesen. Vagyis van hogy 100 méter rohanok rendesen megakadás nélkül, utána meg többször megakad játék, majd simán megy megint egy pár másodpercig. Ez mitől lehet? -
gunji #51163 A játék fórumán írták (pl. itt), hogy ha inaktív a repair gomb, akkor a játék telepítési könyvtárából próbáld törölni a Bitraider nevű könyvtárat.
Nekem ilyen nincs, ha jól nézem, ez egy webes kliens, amit mostanában tettek be a játék kliensébe. Igaz, az én telepítésem még 2012 nyári, ezért hiányozhat (még 2012-ben szedtem le a gyors melóhelyi kapcsolaton át a játékot, de így is 8 órán át töltötte, azóta van egy 20G-s zippem :D)
Másik ötlet szintén fórumból a telepítési könyvtárban a FixLauncher.exe nevű fájl indítása (link itt), ami feltesz egy új launchert. Azt írják, érdemes pár percet várni. Utána remélhetőleg már elérhető lesz a repair gomb. -
#51162 Mások is mondták már, inaktív a gomb. Még egy valamit megpróbálok, aztán full újra install, ha ez után sem megy, nem szenvedek vele többet. -
gunji #51161 Repairt próbáltál a launcherben? -
#51160 Olyan nincs, csak a meseben. BW nem hagyja -
El Protector #51159 és a hibrid specekkel mi lesz? ^^ -
#51158 Indítom német nyelven, minden ok rendbejöttek menük. Vissza angolra, indítom játékot,ugyanúgy fennáll gond...Tanácstalan vagyok. -
Plata #51157 Triple spec?Az nekem kevés,legyen 10,STO-ban is 10 féle buildot lehet feltölteni a hajódhoz.
Tényleg nem lenne rossz a dual spec,de így is megfelel.És dual spechez dupla gear is kellene. -
#51156 Akkor mar legyen triple spec es ha mar ott tartunk, legyen kulon armor slot mindharomhoz, jegyezze meg az ui a skill elhelyezeseket, es ACt is szeretnek valtani. -
Kryon #51155 Akkor játsszon azzal aki nem tud élni nélküle :)
Hárombetűsben kellett, de swtor-ban még nem hiányzott egyszer sem. -
eXequtoR #51154 Kyron az a baj a legutolsó kínai grindelős játékba is van dual talent. :) -
#51153 Indítsd el német nyelven, majd lépj ki, és váltsd vissza megint angolra, és úgy próbáld meg. -
#51152 Nem, angolon volt, most is azon van. -
#51151 Próbáltad átállítani a launcherben a nyelvet? -
#51150 Mire gondolsz? Nem turkáltam játékban, csak leszedtem a launchert és onnan telepítettem. -
#51149 Nyelvi gondok lesznek. -
#51148 Nincs tul sok szukseg ra -
#51147 Tudnátok segíteni pls? Nincs sok kedvem újra leszedni teljes játékot, így is jó pár óráig szedte. -
Kryon #51146 Tényleg gáz, hogy egy játékba belerakták és nem másolta le mindenki... -
#51145 LoL azért ez elég gáz egy ilyen szintű játéknál! Mindenesetre köszi a választ! -
#51144 nincs dual spec... marad a klikkelgetes -
#51143 Létezik valami plusz roll féleség a játékban? Mert én nem igazán találtam. Rohadt idegesítő hogy mindig át kell pakolgatni a skillfát ha át akarok állni dps-ről heal-re. -
Betonfal83 #51142 Üdv! Eladó CE acc. -
eXequtoR #51141 Kopaszoknak: http://dulfy.net/category/swtor/
Itt rengeteg infót találtok instákról(fp), raidekről(ops), classokról stb. -
#51140 próbálkozz a rácsatlakozással.. nekem ma is először nem elérhetőt dobott ki, később mégis ráment -
#51139 Köszi mindenkinek. Nem F2P-ként játszunk és 10-esek vagyunk már. -
Plata #51138 Ha nem éred el a 10-es szintet nem csatlakozhatsz F2P játékosként,de lehet rá csatlakozni,én is most kezdtem nem rég új karit és tudtam csatlakozni. -
gunji #51137 Hát... én legutóbb még ősszel (szeptember/október táján) jártam ott, akkor még működött, igaz forgalom az már akkor sem volt nagy. De segítséget még lehetett kérni. Az swtor fórumán még írnak arról, hogy bugos a chat-belépés :(
A Progenitoron a köztársasági oldalon két magyar klánt ismerek: Fényhozók, Knights Of The Old Hungary (meg több nem magyart), egy hasonló kérdésemre még javasolták: Carpathian Mercenaries, Covert Forces, Dreadful Elite klánokat (az első biztosan birodalmi). -
#51136 nekem is volt, hogy nem engedett Hungarian-ra join-olni... de ha engedett is, eddig még soha senki nem reagált semmit :(
próbálkoztam Hungary chanelt is, semmi hatása, figyeltem mindkettőt, de az elmúlt egy hétben még senkit nem láttam oda írni :(
annyira tolakodó meg nem akarok lenni, hogy a flottán kiabáljak órákig, hogy "hungarian casual gamer search a guild without expection"
nah mind1, ha guildot nem is találunk, tán Yesname-mel tudok majd ott beszélgetni :D
engem könnyű megtalálni, Shiwo vagy valamilyen erősen hasonló variációja (Shiiwoo, Shivvo, stb) a karijaim neve... -
#51135 Köszi. :)
Nekem kiírja, hogy Unable to join Hungarian. -
gunji #51134 Van magyar csatorna, így tudsz belépni oda: /cjoin hungarian
Ettől függetlenül a flottán nyugodtan rákérdezhetsz a klánkeresésre magyarul a generalon is. Az igaz, hogy mindig vannak olyanok, akiknek nem tetszik, ha az ember angoltól eltérő nyelven szólal meg ott, de egy-egy beszóláson kívül más nem szokott történni: a többség anyanyelve nem angol, így elég sokszor lehet látni lengyel, orosz, dán, stb mondatokat.
(Én ilyenkor mindig arra szoktam rávilágítani, hogy a nelvaan nők magyarul beszéltek, így a magyar is starwars-nyelv :P) -
#51133 Progenitoron Köztársasági Guild van, ahova be lehet lépni két valóban... isméltem valóban causal játékosnak, akik idősebbek való élettel, inkább PvE orientáltak és most kezdték a játékot? Igazából egy magyar chat csatorna is mág jó lenne. :) -
#51132 Magyar-fóbiások a wow topikban gyűlnek. -
sayiid #51131 Már kiszül is a sith oldalon a két lukács: Bicskei Lukács és Lukács László a tankcspapda frontembere:
-
Pacho #51130 http://www.noxxic.com/swtor/pve/sith-warrior/juggernaut/rage/talent-build
A marauderé hasonló ott nem az enrage adja a stackot, hanem a berserk. Több változata is van a lényeget a decimate-dominate-shockwave procja adja. -
sayiid #51129 Melyik szerveren van a legtöbb magyar? (egyáltalán jó az nekem ?)
t3-m4-re kezdtem karaktert jedi oldalon