60844
  • Plata
    Azt tudom hogy a játékban nem volt konkrét.
    De őszintén ha dízni csinálja és női főszereplővel akkor sok jót nem lehet tőle várni,a szarkolitus is hű de gáz volt,őszintén szólva a maszóka sorozat sem jött be.
  • PiszkosFred
    konkretan a jatekostol fuggot az elso reszben.
  • pajer_csaba
    Már a KOTOR I-II-ben se volt egyértelműen eldöntve Revan neme, volt is belőle balhé annak idején, mikor kijött a Shadow of Revan, hogy fixálták a karaktert férfiként (bár több ponton is érződött eredetileg is, hogy férfinak szánták). Szerintem itt pont, hogy kisit hűek szeretnének maradni a Disney előtti örökséghez, meglátjuk, hogy sikerül.
  • Plata
    Jön a női Revan?
    Miért kell ennek a tetves rohadt dízninek mindent elkúrni?

"BREAKING NEWS: Disney has announced that they are moving away from streaming shows and moving forward with more movies. The first after The Mandalorian and Grogu in 2026 will be what fans have asked for for years. A movie set in The Old Republic. Since the games allowed both female and male Revans, they have cast a fan favorite from the MCU, BRIE LARSON, as the lead role to add to the diversity of the project."
  • Plata
    Nekem 337-es a karakterem gear szintje,múlthéten véletlen elmentem vele veteran OPS-ra és nem conquest geart kaptam.
    Azt elfelejtettem hogy akarimnak conquest gearje van.
    Most kezdtemel upgradelni,de nagyon sok tech mi a szösz kell.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.09.07. 06:19:33
  • pajer_csaba
    Tisztelettel jelentem: ráb*sztam. Elmentem Story OPS-ra 340-es conquest gearben, és - dobpergés - 340-es conquest geareket dobtak a bossok. Vagyis kezdhetem elölről a farmolást, csak ezúttal OPS gear kezdőszettről. Csodás.
  • Plata
    Fred ennek örülni fogsz,jön peccs és a tokenek többé nem a kariknál lesznek.
    Sztím tegnap kiírta,csak elfelejtettem.
    Game Update 7.5.1b coming September 10
    We will be bringing down the servers on September 10 at 7:00am CT / 12:00pm UTC to deploy Game Update 7.5.1b.
    Time: 7am CT / 12pm UTC
    Estimated downtime: 4 hours

As a reminder, the following changes are coming in 7.5.1b:
    DvL tokens going from per character to Legacy based
    More gear progression changes

A variety of bug fixes will also be in this patch, so be sure to check out the patch notes when they are released on Monday, September 9th.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.09.06. 12:04:42
  • Plata
    Kár.Jó lett volna.
  • PiszkosFred
    Azt sehol, sajnos, csak biztam benne elozetesen, hogy visszajon a DvL tema miatt, de nem jott.
  • Plata
    A kariválasztón azt írja 366 a max kari az összes szerveren.

Az eventes tokenekért mit érdemes ki venni?
    Mondjuk nincs sok és szétszórva egy csomó karinál.
    De említettél valami bónusz xp-s szettet,azt hol lehet beszerezni?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.09.05. 12:17:13
  • Plata
    Akkor jó,nekem 30/40.

Ma felmentem kicsit instázni jedi lovaggal,ha már beteg vagyok valami jó is legyen. :D
    Jött egy céhes levél,állítólag egy másik céh tagjai zaklatják privát üzikben a tagokat,arra kér a céh vezető hogy ne válaszoljunk a provokálásukra.

Milyen kicseszett ismerős sztori.
    Annó STO-ban nem féltem a banntól és olyan választ adtam az ilyen provokálásra hogy a sexxfejeknek szerintem tuti felrobbant a fejük,igaz kaptam is egy levelet a flotta vezetőtől hogy nem kellett volna ennyire durván válaszolni. :D

De szerintem Sw ToR-ban nem olyan elnézőek,úgy hogy max ignorálni fogom a gyökeret,vagy lengyelül válaszolok neki. XD
    Az WoW-ban is be szokott jönni.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.09.05. 12:04:51
  • PiszkosFred
    Nalam 36/36. Az elso naptol kezdve jatszok vele, az osszevonas utan atkerultem a Malgusra es akkor volt slot novekedes is, hogy mindenkinek megmaradjon a karaktere. Akkor jott be az, hogy subkent 24 helyed van. Plusz vettem azota parat menet kozben (legutobb nyar elejen 2 darabot), igy jon ki a 36.

A CM "extra slot" cucc tooltipje szerint 100 darab / server a maximum.
  • Plata
    Nektek szerverenként mennyi karakter slot van?
    Azért érdekelne a dolog,mert még a nagy szerver összevonások előtt a karakter slotokat egy glitchel megnöveltem a maximum fölé.
    De azt hiszem hogy oda lettek a plusz kari slotok azóta.
    Nem tudom megpróbáljam-e újra a kari slot glitchet,vagy ne szórakozzam vele,igazából már nem is emlékszem teljesen hogyna csináltam régen,mert nagyon rég volt.
  • Plata
    Nekem valamiért mindig ugyanazt írja.
    The code has already been used.
    Pedig egyiket sem tudtam beváltani.
    De már megszoktam hogy az accomnak vannak hülyeségei,egy időben előfizetni sem engedett a játékra.
    Az egész account infó bugos nálam,a játékot 2012-ben vettem dobozosan,ma is meg van a doboza,akkor még gamecardot is lehetett venni,account infó szerint az accomat 2012-ben és 2013-ban kreaáltam. :D
    Utoljára 2015-ben aktiváltam promós kódot,soha nem vásároltam CC-t.Ami baromi nagy hülyeség,amikor először bugolt be az accom és nem tudtam előfizetni a játékra preferedként toltam egy ideig,de vettem egy csomó CC-t,mert azt engedett venni.Na és CC-ből minden vackot unlockoltam az accomra.Ezenkívül az acc infóban annak sincs nyoma hogy volna előfizetésem,pedig van.Sőt mintha sosem lett volna,pedig volt amikor több évig aktív volt.
  • gunji
    Itt vannak kódok: https://old.reddit.com/r/swtor/comments/1djovuz/2024_free_stuff_codes/
    A https://www.swtor.com/redeem-code oldalon lehet beírni őket, de előtte be kell jelentkezni az swtor.com oldalra
  • Plata
    Jó volna ha jönne valami automata berendezési opció a házakba,van egy rakás házam ami nincs berendezve,valszeg nem is lesz,tudom hogy istentelenül idegesítő és unalmas.
    Coruscant és a dromund kaas ház is tök fárasztó volt,pedig az kicsi,az alderani baromi nagy hegyi kócerájt meg piszkosul fárasztó volt.
    Bírtam talán max másfél óráig normálisan,aztán begőzöltem és szórtam a berendezési tárgyakat ész nélkül össze vissza. :D
    Yavin 4 meg rishi sincs be rendezve,Tatuin valamennyire,az előző eventes ház sem.
    Jó lenne ha kitalálnának rá valamit,lenne egy gomb a kecónál amivel automatán be lehetne rendezni a rendelkezésre álló bútorokból.
    Néha rettentően zavar hogy nincsenek berendezve,de ha neki állok akkor egy hétre tuti elegem lesz a játékból. :D
    Tényleg valami vonat házam is van.
    De azt sem bánnám ha kitalálnának egy lakberendező companiont. :D
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.09.04. 23:42:50
  • Plata
    Az előbb rájöttem hogy a padawanom tök dilis. :D
    Azt mondta hogy szereti Balmorra-t és felkerült a hivatalos nyugtató vakációs listájára.Vagy mi a fene.
    Tiszta dilis,ez a bolygó ronda és mérgező,egyáltalán nem nyugis és nem tudom hol lehetne itt nyaralni.
    Még ha Alderaan-on akarna nyaralni megérteném.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.09.04. 22:41:45
  • PiszkosFred
    Plusz erdemes aktivalni a regi cantina es egyeb redeemelheto kodokat, hatha aktivok meg most is. Tuti van a neten valami osszessitett lista.
  • Plata
    Az accodhoz használj mobilos SW Tor authenticator appot.
    Havonta kapsz érte 100 CC-t.
  • gunji
    Akkor üdv a játékban \o/ :D
    Klánokban sajna nem vagyok ismerős, régóta szólóban játszok már (a fő-sztori vonalat). :( De hirdetni mindig szoktak, a kezdőbolygókon még magyar klánt hirdetők is elő szoktak fordulni. Vagy az első bolygó után a flottán.
  • asphar1337
    köszönöm szépen, el is kezdem. Van esetleg valami aktiv klan is ? Ahol kezdőket is befogadnak.
  • Plata
    Délután mikor felmentem épp csapatot kerestek egyszerre 3 küldire. XD
    25 birodalmi őr kinyiffantásra,a season bossra és ruhnuk bossra.
    A 25 birodalmi őr megölésével kész lett két heti küldi,ölj meg 25 birodalmi vagy köztársasági őrt,ölj meg 25 ellenséget társ nélkül. :D
    Season boss és ruhnuki boss is lement,a ruhnuki gyökérrel plusz egy season küldi,vagyis már három,váltottam birodalmi karira egyből kapott invet dromund kaas season bossra és ha már ott voltam levadásztam dromund kaas bounty hunter célpontot,újabb két küldetés kész.
    Vissza logoltam sorcicára és elindítottam neki a craft küldiket ezerrel,craft küldikkel kész lett még két season küldi és végeztem is.
    De most jön a poén,most este felmentem játszani a kis jedi lovagommal,insta közben kiírta a játék hogy galactic season objective completed.
    Karim feje felett meg is jelent a season küldi kész jel.Bár a season fülnél látszik hogy 8 heti küldi lett kész,de szerencsére a nyolcadikért járó pontot nem kaptam meg,asszem frászt is kaptam volna.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.09.03. 21:45:49
  • gunji
    Az szép! Én ilyenkor csak a napira megyek rá általában giftekkel, mert hétközben hulla vagyok a melótól. A bossokat meg elengedtem, hétvégére már a kutya nem keresi. Csak azt nem értem, miért kapcsolja ki az szezonos küldetéseket minden relognál. :S
  • Plata
    A heti season küldik le tudva.
    Ez most nagyon könnyű volt,csak várni kellett 1 órát a craftolásra.

• Plata
    Ma este tolom a jedi knight sztorit,sztori szerint el kell jutnom a hajó hídra hogy szétrúgjak pár süket birodalmi segget,csak hogy a folyosó ajtaját be kellene robbantani,csak hogy az ajtó fel van robbantva. :D

Kíváncsiságból be mentem és le sem tojtak a birodalmiak,így hát felrobbantottam az ajtót.
    Egyből nagyon morcosak lettek.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.09.02. 22:02:57
  • PiszkosFred
    Lich king mountja szarnyas joszag, a baro ur mountja es a kara istallos mount az ami ilyen csontos gebe, csak ez most kapott szep aurat is. Nem olyan rossz az.

Az swtor mount egyebkent egy vicc, vegre behoztak a dropot ugy 13 ev utan, erre pont egy ilyen reskin szart tettek bele mint elso drop... (jo, mondjuk uj jatekosok ingyen mount nem olyan rossz biznisz, csak hat a veteranoknak ez sokat nem er)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.09.02. 21:47:51
  • Plata
    Rózsaszín verda?
    Neeeeem. :D
    De a másikat megnézem.
    Ajajajajaj,az a csontgebe rondaaa. :D
    Ilyenem már van csak más színben,asszem lics kingtű meg attól a lökött fószertű stratholme-ban. :D
    Bááár a másik lehet nem a licsi királytól van hanem Lk timewalkingból.
    Mellesleg twitch-en van fizetős is,ha előfizetsz két muksóra akkor kapsz egy ződ bagolyt.
    Az én kedvenc bagylom ez.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.09.02. 21:27:07
  • gunji
    Oh, van magyar is :D
  • PiszkosFred
    Twitchen van pofas ghastly charger wowhoz, huzd be! SWtOR-hoz is van drop, ott egy atszinezett lila lucky swoopert (vagy mi az a kaszinos mount) lehet bezsakolni.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.09.02. 21:16:19
  • gunji
    Bantha?
    Szerk: jah nem, látom, csak most töltötte le a képeket
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2024.09.02. 21:17:08
  • Plata
    Közben kicsit játszottam a fejvadász karimmal,rájöttem neki vannak a leglökötteb verdái.
    Valami orbitális izé.

Plusz szarvas mamut. :D

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.09.02. 21:12:07
  • gunji
    Szia!
    Igen, a 'Darth Malgus' szerver lehet a legelőnyösebb: itt a legtöbb magyar, az alapnyelve az angol és európaiak játszanak nagyrészt (tehát a mi játékidőnkben vannak/lehetnek a legtöbben).
    Ingyenesen játszva 60-as szintig lehet eljutni (történetben a 2. kieg-ig). Sok korlátozás van (pl pénzbeli limit, lila színű cuccot nem lehet viselni, limitált számú csoportos operationra lehet menni, stb). Leírás itt: link
    Ha egyszer előfizetsz akár egy hónapra is, akkor a teljes addig megjelent történetet megkapod.
    Hogy milyen accountot érdemes: önállót vagy steameset, ezt nem tudom megítélni. A játékmenetben elvileg nem lesz különbség.
  • asphar1337
    Sziasztok. Most szeretnem elkezdeni a játekot. Lenne egy pár kérdésem, olvassgattam hogy van sok free to play content, de nem gond subscription sem részemről idővel. A kérdésem az lenne hogy melyik szerveren érdemes elkezdeni, és hogy milyen accountot hozzak létre ? Sima regisztráció vagy steam ? Előre köszi a válaszokat.
  • Plata
    Ha lusta vagy mint én és szereted a harcot néha elkerülni,kezdj olyan karit akinek van stealth,én épp alderaanon szekálom a bogaras fickókat.
    Láthatatlanul tarkón csaptam,hogy ne legyen olyan morci kap egy hógolyót meg karácsonyfa díszítést. :D

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.09.02. 19:31:53
  • Plata
    Hát ha magyarokat akarsz látni akkor gyere a darth malgus szerverre.
    F2P játékosként nagyon szívni fogsz.még futni sem tudsz.
    Előfizetőként ha van egy kis lóvéd azonnal mehetsz pacin,vagy kecskén,tigrisen,robogón,hegyi kecskén és a túró tudja hogy mi a szent szaron még.Az egyik karimnak valami mamut szarvas hibridje is van. XD
    F2P játékosnak az invetorija kicsi,kevesebb pénzt kap a cuccokért,többet fizet cuccokért,nagyon kevés pénze lehet,a craftolás olyan szopás hogy juj,már preferedként azt mondtam hogy a kúva életbe. :D
    F2P játékos az alap sztorihoz jut hozzá,ami kicseszettül baromi kúva jó.
    F2P karinak nem lehet akármilyen karaktere,csak pár alap faj és az is megkötéssel.
    Az én jedi lovagom egy sith :D

Ezenkívül F2P nem viselhet minden féle cuccot,nem kap meg minden jutalmat a küldetésekért,a seasonból csak a vacak jutalmat kapja meg.

F2P karakterrel kevesebb a hely ahova a skilleket kirakhatod.Nem tudsz kereskedni a GTN-en sem.De amúgy is fölösleges kereskedni mert kevés pénzed lehet csak.
    De majd ha még eszembe jut valami írok.
    Így hirtelen ennyi jutott eszembe,bocsi a sok szövegért de megfáztam és beteg vagyok plusz sok kávét ittam,ilyenkor veszélyesen sokat írok. XD

UI:Nekem dobozos játékom van,ami aztán origines lött,majd steam-es,szerintem a steames nagyon jó.De ez nálam van.Már megszereztem 179 steam achit.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.09.02. 19:21:34
  • asphar1337
    Sziasztok, most szeretném elkezdeni a játekot. Olvasgadtam hogy sok a content free to play playerként is az elején, de aztán nem gond részemről a subscription sem. A kérdesem az lenne hogy milyen szerveren kezdjem el, illetve hozzak letre külön accountot vagy érdenesebb steamen keresztül ? Előre köszi.
  • pajer_csaba
    Faxa. Legutóbb már összeszedegettem a lila rakata geart, scak igen saláta item ratingel (akkor még hetikből esett mindig egyel nagyobb darab, tehát story ops adott zöld story cuccot/boss, de a hetije dobott egy kéket és így tovább...), gondoltam, most akkor elölről kezdem az egészet, először felhúzom 340-re a cuccost, aztán átrakom ops-gearre az egészet néhány story ops-al, majd ugyan ezt kékbe (vet karagga/EV) és végül lilába (Nefra farm DF-en). Így kicsit megcsítelve az állandó feljavítás szükségességét...
  • Plata
    Ha már szóba került a Black flag,mond annak is olyan orbitálisan szar az irányítása mint a régebbi AC játéknak?
    Gondoltam már hogy végig tolom,de bevallom egyik AC-t sem tudtam végijátszani.Azt az elkúrt irányítást nem tudtam megszokni,utolsó AC amivel próbálkoztam nem is tudom melyik volt,azt hiszem konstantinápolyban játszódott,de megvan a black flag is,meg még pár újabb,csak sosem próbáltam ki. :D
    Ubi appot legalább egy éve nem nyitottam meg.
  • PiszkosFred
    Egyelore bugba nem futottam bele, de azert kell majd patch, az tuti, olvastam erdekes dolgokat :) A 3060-as birja medium-high hibrid beallitasokat (rtx nyilvan off), az animaciok jok, a berthesdahoz szokott lelkem picit sajnalja, hogy nem lehet mindent lootolni, amit meglatok, de hat ez van. A motor ugyanaz, mint a Div1-2, vagyis baromi szep a latvany. Nagyon jol osszeraktak a kornyezetet, a belso terek (kocsmak, "varosok", stb.) tenyleg az eddigi egyik legjobb, amit SW jatekban lattam.

Ami fura meg most, hogy rengeteg gyorsbillentyu van, elszoktam mar tole es meg nem rogzult minden, igy neha nem tudom melyik gombot is nyomjam, ha ezt akarom, vagy azt akarom. A kis joszag iranyitasa egesz jo, red deadbol lenyultak a slow motion alatti kijelolt celpontokra lovest, tetszik. Az ilyen arkad jellegu falakon ugralok meg kapaszkodok dolgok egyelore nem tobbek, mint az AC vagy Tomb Raider barmelyik reszeben, remelem kesobb sem lesz tulzasba veve.

Kay karaktere is tetszik, nem tudom mit hisztiztek a nepek, hogy csunya meg mittomen, szerintem egeszen szeretheto es szimpatikus, abszolute illik a sztoriba, hogy nem egy eyecandy a foszereplo.

En a gold editiont vettem (gmg-n volt voucherem es igy majd 25%-ot sporoltam, kvazi annyiba fajt ott a gold, mint ubi storeban a standard), igy a season pass-szal majd jonnek a cuccok, tobbet nem kell foglalkoznom ezzel. Megvan az osszes AC, de valahogy hosszu tavon sosem tudott lekotni egyik resz sem (Black Flaget leszamitva, az top mai napig), de ebben latok potencialt. Es faj a szivem, hogy mar megint SW jatekot kapunk, ST-t meg senki sem csinal (a Resurgence ehhez kepest egybites amator pixelhalmaz, pedig az sem rossz annyira)

A skinek meg annyira nem erdekelnek itt sem, hogy azokert fizessek.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.08.30. 23:14:07
  • gunji
    lol [taps]