Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergod
Ennek a collections-nek egy ertelme van... eleg egyszer megvenni a feher vagy feher/fekete kristalyt es az osszes karid hasznalhatja (akkar mindket kezben egyszerre)

marha bioware-k 600 CC-t kernek az account feloldasra, de legacy gearben ingyen at lehet oket tolni. Mar megint nem gondoltak vegig a dolgokat.

masik hulyeseg, meg az augmentation kit gyartas. Mk-6 komponenst szinte csak armormech/synthweaving-el volt ertelme csinalni a tobbivel sokkal dragabb volt az alapanyag. 2.0-val ez valtozott, vegre a tobbinel lett olcsobb az alapanyag. Erre mit csinalnak a marhak? Nem am, hogy egyenlove tennek, megint az armor/synth gyarthatja tok olcson.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Nincs fent a gépemen, így nem tudom megnézni, de kíváncsi lennék AH-ban mennyi egy fekete dye.

picket
Trade marketen is lehet venni, meg peccsnótszban olyat olvastam, hogy crafrolni is lehet (Artifice).

ಥ_ಥ

Elõfizetõknek is csak CC-ért lehet dye-okat venni? Mennyibe kerül 1db?

roblee
Valamit nagyon rosszul csinálsz (csináltok).
Ha az elsõ karid, tanuld meg megfelelõen alkalmazni a képességeidet és a rotációjukat.
Pickettel értek egyet (tank, cc, heal), használd Khemet - Shadow Killer (Tank Stance), így téged a legtöbb esetben figyelmen kívül hagynak, lvl14-tõl kapod a bubit és compot és magadat is jobban tudod védeni. Heal ágon lassabban gyapod le a mobokat, de könnyebben túléled a nehéz helyzeteket, dps-ként gyorsabb a haladás. Ha kell mindig keress segítõt magad mellé, fognak segíteni, nem lesz gond és ne ess neki több szinttel feletted lévõ mobnak, pláne elite-nek. Használj xpboostot, figyelj a rested xp-re és nyomd minden nap a space-kat, pvp-t, fp-t, hogy gyorsabban fejlõdj.
Nekem se az agentemmel se a sorcimmal nem volt gond a szintezéssel.
Keress guildet és segíteni fognak.
Én is ki szoktam segíteni a low lvl-es társaimat, ha szólnak.
A minap fp után mentem Kaasra, hogy egy 15-ös társamnak segítsek.
Rem tudtam segíteni.

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

Ha a Red Elipsen vagytok, keressetek meg..Bandras néven futok egy operative healerrel. Tudok segíteni ebben-abban ha kell vmi.

Vagyok esténként általában, bár holnaptól pont nem leszek hétfõig, de vagy ma vagy hétfõtõl bármikor segítek ha kérdés van.
Hasonlókat tudok írni az Agentel kapcsolatban. Szinén healer ággal mentem végig. Sima küldik vicc kategória,+2 sima,+4 mindíg van csapat healerrel. 1 hónapja kezdtem most lettem 54 nagyon kényelmes laza játékkal. Lehet hogy a dps kasztokhoz kicsit taktikázni kell,most kezdtem egy jedi consulart (shadow lesz) ,az eleje nagyon könnyû. Érdemes használni az xp növelõ bonuszt,hogy kicsit erõsebb legyen a karakter a npc-k ellen. Ha tank karakterrel toljátok,csinálni kell pár flashpointot ( mindíg gyorsan behív),és erõsebb szinten folytatni a fõküldiket. Persze stealthes karakterek elõnyben😊
picket
Ebbõl a leírásból annyi jött le, hogy nem a Hoth-on van a küldetés, azon kívül bármi lehet <#idiota>
El sem tudom képzelni, hogy mi a problémátok. Sorcererrel ha nem olyat csináltam, amit baromira nem kéne (heroic küldetések egyedül, 3-4 szinttel magasabb küldetések), akkor semmi bajom nem volt. Végig healre talentelve, és nagyrészt egyedül játszva egy kasztküldetésen izzadtam meg, minden más a félálomban félrészegen is megoldható kategóriába tartozik (persze egy évtizednyi mmorpg tapasztalattal). Esetleg ha Tomb of Freedon Nadd-on vagytok, akkor szívesen megnézem, hogy mit kalimpáltok, és segítek megoldani a rejtéjt, de ha az alap fogalmakat ismeritek (tankolás, cc, healelés), akkor nem lehetne problémátok.

&#3237;_&#3237;

Sajnos én se tudok ma játszani.Lejött a patch, azóta ha ráklikkelek a Play-re néhány másodpercig látom a kis fogaskerekeket a töltésnél, aztán eltûnik a login ablak és semmi.Azért klassz így subscriber-nek lenni...<#falbav>
Szerintem ma már nem lesz Sw Tor.Nekem is nehéz volt tatuin saboteur gunslingerrel,néhol nagyon nehéz,Vuki companiont használok,de néha hihetetlen gyorsan elfogy az életem.Igaz nincs sok jó cucca,voltam fp-ken de folyton olyan esett ami nem neki való.Jedi consularral és a doki companionnal meg könnyû haladni.

TheGrinder
Az egyik az volt, amikor az ellenség jetpack-el érkezik, a másik meg amikor egy halottól kellett felvenni a küldetést és a mocsárban egy komputer elindítása után ránk támadtak páran.

Kezdõ játékosról van szó és lvl 1x karakterrõl, szerintem gyenge, hiányos gearben.

pxxl
gondolom dromund kaas-on belebotlottatok az egyik legnagyobb elitbe ami ott létezik 😄 ami mindjárt az épületbõl kijövet ott sétál fel-alá. azt hanyagolni kell. meg a másik herioc-os küldit is, ahol a katonákat kell ölni. azok is kemények.

All hail the double x!

ha heroic 2+-t nem tudtok ketten megcsinálni az nem a játék hibája
a legtöbbet egyedül (compival) is meglehet

Az elsõ fp-t megcsináltuk ketten egy másik marauderral lvl 11-en....(+2 companion, akik szintén nem hílerek)...olyan durva dps-t tol a marauder, hogy nem kellett több player.

Tomb of Freedon Nadd

TheGrinder
Haverral 2-en próbáltuk, Én sorcerer, Õ marauder volt, nem bírtunk vele 2-en sem (+2 companion), ekkor vált nevetségessé a játék számomra. 😊

Sorcererrel nehéz fejlõdni? Facerollol aoeval mindent..

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

darth devil
Nem egyedül kell nekimenni a heroic questeknek.

War, war never changes.

Arra tippelek, hogy túl sokan próbáltak/próbálnak egyszerre belépni és nem bírja a rendszer.

Nem vagy egyedül, szintén ezzel szívok, meg még sokan.
Majd egyszer jó lesz...

Neked is javasolnám az elõzõt. Kicsit nehezebb a fejlõdés mint a legtöbb mmoban, ezért inkább olyannal kezdj ami jobban bírja. Sorcererhez már nem árt egy kis rutin, mert különben nehéz vele az élet (mint általában casterekkel minden mmo-ban).

Ha elfogadsz egy jó tanácsot, szerintem BH-t vagy sith juggernautot indíts. Mert az marauderrel és az inkvizítorral pont beleválasztottál 2 olyan kasztba, melyekkel szerintem az átlagnál nehezebb túlélni.
Ha túl nehéznek érzed a fejlõdést, akkor ezért valami tankosabbat ajánlanék kezdésnek, pl amiket említettem.

TheGrinder
Én Sorserer-t csináltam, de 13 szint után már szinte lehetetlen volt vele megcsinálni a küldetéseket. Volt, amikor 10k hp-s ellenfelet kellett megölni, nekem 1k körül volt a hp-m és alig damegeltem. Volt amikor rám jött 4db 3.5k-s ellenfél. Hagytam is a fa**ba az egész játékot. Lehetetlen egyedül megcsinálni, meg az az idegesítõ, hogy 3fõs csoportokban vannak és mindig behúzza az ember õket és egyszerûen nem tud elmenni A-ból B-be. Nálam nagy csalódás a játék. Amit ki lehetne hozni a Star Wars univerzumból, azt a Bioware mind el**szta. Az egész világ mû, nem él. Dromund Kaas-ban sem értettem miért kell földúton menni ilyen modern környezetben, csak néhány m^2-es járdák vannak elhajigálva 10m-enként. Kicsik a pályák, adott bolygókon nehogy már 1-2km^2-es pályák legyenek. Sokkal nagyobb bejárható világot lehetett volna alkotni, de már mindegy.

Hmm akkor megnyugodtam, hogy nem nálam van a probléma... 😊 Egy újabb kérdésem lenne srácok. Indítottam egy Sith Inquisitor karit kíváncsiságból meg mert érezni akartam a különbséget a marauderhez képest, hogy én vagyok ennyire béna vagy tényleg ilyen nehéz itt-ott a game. A kérdésem az lenne, hogy melyik irányba tovább. Assasin vagy Sorcerer? Egyikkel sincs tapasztalatom, viszont érdekelne egy pro-kontra dolog kinek mi a tapasztalata élhetõ e a dolog vagy nem. Sok MMOban idõnként teljesen játszhatatlanná nerfelnek 1-1 fajt vagy szakmát és nem tudom itt van-e ilyen vagy hogy állnak a viszonyok. 😊
Patchnap van, majd megszokjátok. 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Nagyon sokan nem tudnak nyugi😊 Van akinek a töltõképernyõ áll be 7-25 percre, van aki már el sem jut odáig, a play gomb után semmi sem történik, a program nem kezd el futni.

"Vizsgálják" a problémát. <#confused>

Tomb of Freedon Nadd

Én nem tudok játszani,megvolt a patch elindítom és tölt tölt tölt tölt.És csak tölt azóta is.

Ebbõl emergency maintenance lesz nemsokára😊

Tomb of Freedon Nadd

TheGrinder
Ettõl még nem lesz játszható a játék. 😊

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Hát én pont avval nyomulok,és tök szopás néha az élet,igaz elég ratyi a felszerelése.Jedi consular meg telekinetics ágon marha könnyû.

Saboteur fa aoe miatt.

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

Amint megkapod Malavai Quinnt companionnak Balmorrán könnyebb lesz jóval. Beállítod neki hogy gyógyítson téged ezerrel, meg gearezd folyamatosan questekbõl.

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

Még valami lenne,Gunslingernek szerintetek melyik ág a legjobb fejlõdésre?

De én nem írtam be semmit,azon gondolkoztam hogy kéne kijönni falból mikor megdöglöttem.

V43 1105
/stuck parancs is ugyan erre jó, ha beakadsz valahová.. az is Kill target, ne aggódj nincs gáz. :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nekem is lenne ismét kérdésem,slicing küldibõl kaptam olyat hogy artifact gift fragment.Valami olyat ír hogy a flottánál keressek curatort és összerakja.Merre találom ezt az embert?
Másik tatuinon mocival Ancorheadben mentem a városon át,beleakadtam házfalba mire elkezdett a karim remegni,leszáltam mociról ugyan úgy nem tudtam mozdulni,majd megdöglöttem és kiírta hogy 0 sebzéssel megölt egy Kill target.

pxxl
nekem van egy 19-es marauder, és én spec azért hagytam abba, mert már ilyen szinten is zongorázni kell vele nagyon, egy assa/sorc könnyebb ilyen szempontból. de visszatérek majd hozzá, mert tényleg jó dps. na meg 2 karddal rohangál, ami jól néz ki xD

All hail the double x!

Hát ez az elsõ karim, úgyhogy még csak próbálom kitapasztalni a dolgokat de nem olyan könnyû bár ettõl nem riadok vissza csak itt-ott frusztráló. 😊 Jaja, companion velem van ahogy kapom a pontokat próbálom +damage-ra költeni sztem a cuccom is ok egész jó dolok vannak nálam, szóval fogalmam nincs... 😄 Indítok majd egy másik karit és meglátom, hogy user error -e a dolog vagy csak nagyon nem fekszik a kaszt... 😄
ja, a strong mobok néha tudnak kellemetlenek lenni. Companion veled van? Azért olyan nagy problémát nem kéne, hogy okozzanak...mondjuk marauderem nem volt soha, de annak aprítani kéne.

Pontokat költöd rendesen? Cuccod nagyjából szintnek megfelelõ?
Jahh, a kerdes ilyen lvl 17 körül mennyi az atlag hp egy marauder karinak? Nekem most olyan 2800 körül van és lvl 16 npcknek meg itt ott 10k fölött...
üdv skacok lenne egy kérdésem... nem vagyok kezdö, lattam mar MMOt, de itt valahogy nagyon hurkanak érzem magam lol 😊 lvl 17 marauder vagyok de nemkönnyü az élet... Eleg nehez eletben maradnom kurvara bedaralnak itt-ott az NPC. 😊 És nem heroicrol beszélek, hanem ilyen alap csoportok akik tartalmaznak esetleg egy kisebb bosst vagy ilyesmi... 3-4x probalkozok altalaban aztan tovabballok de kicsit idegesitõ... 😄
Rendben,köszönöm a tanácsot.

MerlinW
Kedden jön a patch, gondolom kedden jön a Cartel frissítés is, ahogy általában. Kiveheted nyugodtan, egy aktiválandó tárgyat kapsz, amit akkor használsz fel, amikor akarsz.

[merlinw.org]

MerlinW
Még a gomb sem kell, csak rákattintasz a portréjára és elõjön. Ha pedig meghal nem kell feléleszteni, jobb klikk a portrén és dismiss, majd ballal rákatt és elõhív.

[merlinw.org]

Úristen... Megvan. LOL! Van rá gomb az UI-n lol. 😊
Sziasztok, egy kérdésem lenne hozzátok. Nemrég kezdtem játszani úgyhogy még javában a betanulási görbe alján járok. Az elõbb elég fura módon elvesztettem a companionomat. Meghalt egy nagy rakodódroid alatt amit megöltünk. Nem tudtam újraéleszteni, mert a játék azt mondta nem nem látom a célt. Az ikon megjelent, de nem lehetett reviveolni. Fast travelt nyomtam a legközelebbi lehetséges pontra gondolván hátha megjelenik megint ahogy szokott, de kiírta, hogy companion dismissed. A kérdésem az lenne, hogy vissza lehet-e szerezni valahogy mert így az elején elég esélytelen egyedül a dolog. Köszi.
Nem tudjátok meddig tart ez a leárazás cartel marketban?Megvettem artifact authorizationt az egész accountra,de még nem veszem ki mert van 28 nap elõfizetésem.

Kösz a tippet, megtörtént és bevált.Nem gondoltam, hogy lesznek már nála 410-es schematic-ok.
Amúgy egy kis tanulság a többieknek, hátha más se figyel oda, mint én.Jól bevásároltam a trainer-nél lila cuccok schematic-jából, hogy majd milyen jól fog jönni a GTn-en a pénz, le is gyártottam egyet(még szerencse, hogy csak egyet!), aztán nagyot néztem, hogy a cucc BoP, magyarul csak én vagy a companionom hordhatja, nem adható el.Szóval, kedves többiek, érdemes jobban figyelni!<#rinya>
MerlinW
Menj el a crew trainer-hez és vásárolj be😊 Aztán 430 körül megint, végül 450-nél.

[merlinw.org]