Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Néztem ezt a Digital Upgrade-et is 990Ft-ért... megveszem ezt is 😊 Tetszik az a mount.
Meg néztem a Security Key-t... bár azt írja hogy az Originrõl tudom megrendelni, de az Originen nincsen ilyen termék.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
lvl1 -> 50-ig 1300Ft-ért CC-t venni a preferedhez
lvl50 -> egy hónap elõfizu 4000Ft + kieg 2500Ft
lvl50 -> lvl55 farmolni a kreditet és unlockolni az Artifact auth-ot, Section X-et, Crew skill-eket, (és amire szükséged van) bevásárolni operation weekly pass-ból, stb.
Ez így összesen kb 8000Ft
Lényeg, hogy aki játszik valamivel több száz órát és utána nem hajlandó kiadni érte egy játék árát (8-10k), az játsszon mással.
Én speciel úgy csinálom, hogy 2-3 hónap prefered, 2-3 hónap elõfizetés.
[merlinw.org]
Nem osztom Plata hangulatkelto velemenyet, hiszen a F2P statusszal is nagyon jol lehet szorakozni. Az mar mas kerdes, hogy a folyamatosan megfelelesi kenyszer alatt allo mmo jatekosoknak, akiknek a legtobb, a legszebb, a legnagyobb, stb. celjai vannak - lasd elotted szolot -, azok szamara az F2P es meg a preffered is "lofaszgagyifossemmirekellohulladek". De aki csak szorakozni akar, par hetig, honapig kikapcsolodni nyolc interaktiv es remek tortenettel, es nem celja instant megszerezni a legjobb cuccokat, stb, annak kivalo lehetoseg az F2P.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Egyébként ha veszel egyszer 1300Ft-ért Cartel Coint a weboldalon attól is prefered leszel véglegesen = 5 bar, 350k kreditlimit, korábban kapod a speeder rangot, + 1 crew skill, stb, stb.
Ha pedig beleölsz 10-20-30 órát és azután sem ér meg neked a játék 1300Ft-ot, akkor valóban töröld a fenébe.
[merlinw.org]
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
[merlinw.org]
Lvl 50-ig elég a 3 quckbar, utána pedig semmi értelme prefered alatt játszani. F2P-ként normális endgame sincs már.
Meg kell venni a kiegészítõt és máris prefered leszel, fejlõdhetsz 55-ig és megnyílik a normális endgame anyag.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
A Magyar PVP szerverre mentem, de gondolkodom azon hogy lehet váltanom kellene. Melyik szerveren van a legtöbb Magyar és kikhez lehet csatlakozni?
Egyebkent meg erdemes lenne felhivni oket (legalabb az eu supportot), ha ticket mar nem tudsz irni. Magatol nem fogod visszakapni a cuccaidat.
Felve kerdezem, de nem lehet, hogy a server osszevonasok soran volt valami gixer, es ott tunt el a cucc, nem feltortek?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Azért azt még érdemes megnézni.
[merlinw.org]
- Farmolás nemigen van a játékban, csak közös "raid"-ekkel lehet normális ütemben fejlõdni endgame-ben.
- Állítólag 2 millió felett játszanak a játékkal, ami vagy igaz, vagy nem, a lényeg, hogy mindenhol találsz sok embert.
[merlinw.org]
A történet és a fejlõdés eléggé lineáris, de van rengeteg quest meg mellékküldi, heroic, stb stb. Elsõre érdekesek, másodikra már kevésbé, aztán utána már inkább kihagynád az egészet.
Van egy ilyen arcade jellegû ûrhajós rész is, van aki szereti, van aki nem.
Per pillanat 55 a max szint, de ahhoz már kell a kieg is. Nagy farmolás nem kell...bár egy idõ után a flashpointok meg a opok is kicsit uncsivá válhatnak. Ha akarod, tolhatod a halom dailyt. Szokásos recept, tokenekt kapsz, ezeket beválthatod páncélra, fegyverre-erre-arra. Több tier van.
Casualkodni van lehetõség ...fõleg amíg a sztori tart. Max szinten már érdemes befektetni az unlockokba...ha raidelni is akarsz. KB ennyi.