60318
  • Gudott
    Elvileg ismert bug a 2.8b-nél
    itt a link a fórumhoz, benne a megoldással (link)
  • xem
    2 hónapon keresztül tökéletesen ment minden se virusirtó se tűzfal nem ugatott bele neki, most párszor ujra tettem mindent külön külön de semmi változás. free to play ben, van korlátozás? 30 napos? ami 60ig tart esetleg nem az lenne az oka?
    nekem volt ilyen. Újraindítottam a gépet, meg a játékot és ment minden szépen :)
  • gunji
    A vírusirtó nem blokkolja az swtor.exe vagy launcher.exe fájlokat?
  • xem
    Hali valaki már találkozott ilyennel? A probléma hogy bejelentkezés után választható a publik szerver és a swtor akármelyikre kattintok a betöltés után nem talál szervert. Valaki tudna segíteni? ujra telepítettem, tűzfal kilőve. és ugy is telepítettem de ugyan úgy semmi. 18ig ment tökéletesen a frissités 2.8 pacth b után viszont sehol nem talál semilyen szervert amire lehetne csatlakozni. Valaki tudna ebben segíteni?
  • Big Boss Hu
    Minden artifact ruhához és az augumentekhez is kell unlock/sub
  • Plata
    Ezt nem teljesen értem,de az artifact ruhákhoz ha F2P vagy kell unlock már 1-es szinten.
  • silverchain
    Még egy kérdés: Lvl51+ artifact gear-hez nem kell unlock? Nézem a tárgyakat, és nem írja, hogy kellene.

Mert akkor nincs értelme megvenni.
  • xem
    Sziasztok, érdeklődnék van akit fel enged most? nekem azt irja nincs aktív szerver :(
  • TomStorm
    Miért csinál minden indításnál vagy 20 perces ellenőrzést?
  • El Protector
    Sokat változott, annak ellenére is előnyére, hogy endgame content-tel nem igazán kényeztettek el minket a gyártók. Minden class komoly buffon esett át, az elmúlt időszakban, mara nagyon jó dps, guardian meg szinte legyőzhetetlen pvp-ben egy az egyben, s emellett jó tank és jó dps pve-ben is. Próbáld ki, aztán meglátod :)
  • El Protector
    PVP-re még mindig a deceptiont ajánlom, legnagyobb burst damage-gel még mindig az az ág rendelkezik, pve-re hazsnálgatom mostanában az assa-t, de mivel csak pvp-ztem vele eddig, így még szokni kell, de jónak tűnik a madness :) 4150-es dps-t toltak már vele, persze max gear-ben.
  • FNightWalker
    Üdv.
    Lenne pár kérdésem, amit szeretnék feltenni nektek.
    Körül-belül egy éve játszottam utoljára az SWTOR-al, azóta nem nagyon foglalkoztam vele. Volt egy 53-as szintű Sith Marauderem és egy 24-es szintű Jedi Guardianom. Tetszett a játék, a Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy, Star Wars The Phantom Menace játékokat juttatta eszembe. Az egész játék, úgy lett összerakva - véleményem szerint - hogy hihetetlen jól néz ki, az UI-tól kezdve karakterekig... egyszóval minden.

Tavaly nyár óta mennyit változott a játék?
    Milyen fontosabb/nagyobb kaliberű fejlesztések voltak (röviden és tömören)
    A játékos adatbázis, mennyien játszanak?

Egyelőre ennyi.
  • toocha
    Köszönöm, megoldódott a probléma.
  • toocha
    Ezt hogy is?
  • toocha
    Ezeket hol nézted?
  • silverchain
    Assasin Madness ágat tényleg buffolták? Mert én nem érzem nagyon erősebbnek, mint a deception ágat, sőt, a deception nekem még mindig jobban fexik PVE-ben. Vagy csak meg kellene szokni a Madness -t?
  • Gudott
    Nem lehet hogy a videókártya driverénél is felkerült valami kivétellistára a játék?
    Esetleg lehet hogy nem rendszergazdaként futtatod
    vagy az overlay kikapcsolás is segíthet
    hirtelen ezt a kettőt találtam fórumokon.
  • Plata
    Próbáld originnel indítani.
  • toocha
    Nemmegy.
  • toocha
    Na megpróbálom újrarakni....Pffffff
  • toocha
    De előtte játszottam, és csak a grafikával ne voltam megelégedve...tuti én csesztem el valamit ezzel a kompatibilitással, de nem tudom mit kéne csinálnom...visszaállítottam win8-ra de nem gyógyult meg
  • Plata
    Ha jól tudom ilyen akkor fordul elő ha nem elég jó a géped.Legalábbis akinél tudok ilyenről annál ez volt a gond.
  • toocha
    Helló! Az lenne a kérdésem, hogy indításkor a játék nem indul el csak a képernyő "villan" egyet, és visszalép az asztalra. A játék először elindult, csak a grafikával nem voltam megelégedve, ezért kipróbáltam,mhogy win7 kompatibilitással jobb lesz-e, na ekkor kezdte az említett problémát. Visszaállítottam win8 komp.-ra, de nem javult meg. Remélem érthető a problémám. Tud valaki valamit tanácsolni?
  • Plata
    Nekem is Eset van,de sosem volt vele bajom.
  • MerlinW
    MS Essentials + Windows Firewall. 0 erőforrásigény + ingyen van. 5 éve nem használok mást és sosem volt vírusom. Mondjuk előtte sem sűrűn. Paranoiások még Malwarebytes Anti-Malware-t is használhatnak.
    Próbáld ki a 360 security-t. Ingyenes és nagyon jó. Eddig 3 gépre raktam fel és fasza.
  • Fpocok
    Leszedtem a tűzfal/antivírus programot és most jó.
    Érdekes, mert sok online játékkal nyomtam és csak ennél szart be. Na mindegy, visszarakom az eset-et.
  • Fpocok
    Kössz.
    Sajnos egyik sem oldotta meg. Előző telepítés után csak a tűzfal/antivírus programom változott, szóval biztos az lesz a ludas. Hiába raktam kivételekbe, úgy is leszarta. Nincs más ötletem, mint letelepíteni és visszarakni az előzőt. Na majd írok, hogy sikerült-e.
  • gunji
    A problémára a játék fórumában az alábbiak valamelyikét ajánlják:
    - a vírusirtóban és/vagy tűzfalban az swtor.exe és a launcher.exe hozzáadása, mint megbízható fájlok (nekem egy másik online játékot sandboxban próbált elindítani a víruskergetőm, s emiatt a játék hibára futott mindig, amíg nem orvosoltam ezt),
    - a játék indítása rendszergazdaként,
    - esetleg repair, ha még nem volt.

Amúgy a játékot telepítés után elvileg lehet az egyik gépről a másikra átmásolni, vagy a windows újratelepítése után visszamásolni. Csak XP-ken próbáltam, de ott működik.
    Igazából a regisztráció is egy nevetséges dolog, mert elmenti az e-mail címed meg a jelszódat és kész. Se több se kevesebb. De ha paypallal fizetsz, kér elvileg e-mailt és akkor megint meglesz neki az e-mailed. Én a Grid 2-őt regelés nélkül vettem, tegnap meg regeléssel az SWTOr-t. Ha belépek mindkettőt látom az accountba.
    Ha voltál már előfizus vagy az accodnak volt beregelt kulcsa, akkor felejtős. Ha nem ,akkor beregeled a kulcsot és elvileg él minden, 30 nap, origines digit tartalom, 500cc.
  • TomStorm
    24.5 GB pontosan az összes update-el
  • foxpal
    halo
    megvan a game cd-n de csak az elejen jatszottam vele es most haverommal feltennenk de most mennyit foglal patchel egyutt, mennyi ido alatt jonne ha az alapgamet felraknank - fontos pls most
  • McLarenpowa
    srácok ahhoz hogy megvegyem ezt az 5 eurós SWTOR kulcsot meg 30 napot ahhoz kell regisztálni ezen a g2a.com oldalon? Vagy csak katt a paypalra és fizetés?
  • Szabi #51682
    kár, nekem csak egy kulcs kéne originhez, a creditek meg játékkártya nem érdekel :D
  • Fpocok
    Segítsetek már.

Újrarakás előtt ment a játék, meg minden... újraraktam a winfost és a szervereknél ma nem láttam semmit. Gondoltam biztos az a baj, hogy újrahúzás után nem volt rendesen feltelepítve, szóval pár óra alatt újraletöltöttem, de most sem lát semmit. Szerver statusnál azt írja, hogy mennek a szerverek, nosza, akkor biztos a tűzfalam. Kilőttem, megnéztem úgy, de még mindig semmi.

MI A F*SZ?
    Ez egyben van kb 1800-ért ezért csak egyszeri vásárlás + 500 CC. Utána már csak timecardot vagy cc-t vehetsz, mert ezt a verziót nem fogod tudni aktiválni csak f2p vagy prefered reghez. Mint ami nekem is volt
  • Szabi #51679
    az origin kulcs és a 30napos izé egybe van vagy külön ? :D
    Livechat-en megkérdeztem a supportot. Azt mondták, hogy ez csak egyszer aktiválható egy felhasználóhoz. Szóval legközelebb nem fogom tudni aktiválni. Nálam azért működhetett, mert nem voltam még sose rendes előfizető és nem volt cd-kulcsom se. :) Szóval nem szabad bezsákolni kulcsokat későbbre :)