60323
-
Plata #51642 Hát majd szerintem próbáld ki a fejvadászt is,az nagyon jó. -
TomStorm #51641 A Jugger már kész.Az tiszta ügy volt:)
Esélyes a Sorcerer másodiknak,köszi a tippet! -
El Protector #51640 Juggert és sorcerert ajánlanám én, nekem ez a kettő jött be nagyon. Előbbinek a vengeance ága most az egyik, ha nem a legjobb 1 vs.1 build, utóbbi meg igen komoly buffot kap majd a 2.8-cal. Persze mindegyik classnak megvan a maga előnye/hátránya, de a nyolc közül nekem ez a kettő jött be a legjobban. No meg persze a mercenary pve és az assa pvp :D -
TomStorm #51639 Ok.Marad a Story Timeline.
Ma este el is kezdem nézni:) -
Plata #51638 Én Twilek troopert akartam,meg miraluka sith-et. -
#51637 Jaja. De mindkettő időrend, csak az egyik készítés a másik sztori :)
BTW az old republik széria messze a filmek előtt játszódik kb 2000 évvel.
Ferd: Ja így már értem. Szal nem ilyen fan fétis, hogy valaki sith twilek warlordot akar, csak van ilyen acsi amit ha meg akarsz csinálni, akkor kell a ráfizetés. -
TomStorm #51636 "Making Timeline" azt jelenti,hogy idősorrendben mikor készültek a filmek? -
#51635 Van olyan oldal-faj-class kombinacio, amelyeket fel kell oldani, meg elofizeteskent is, mert vagy legacyhoz, vagy CC-hez, vagy valami egyeb achievement teljesitesehez van kotve a hasznalatuk. -
#51634 Most azon gondolkodom, hogy te előfizetsz a játékra, belépsz és ahogy most pref-ként szürkén látok pár fajt, ugyanúgy előfizusként belépsz kiválasztod a twilek-et és nem tudsz választani csak 2 kaszt közül? Vagy ha sith vagy ,am se lehetne twileket választani és ha fizetsz ,akkor lehetővé válik ez az opció?
Ha előfizetek akkor sithként választhatom a Purebloods-ot? -
#51633 Kicsit kiegészíteném tekintve, hogy gyerekkorát említette TomStorm,
Story Timeline:
Baljós árnyak
A klónok támadása
A sith-ek bosszúja
Egy új remény
A birodalom visszavág
A jedi visszatér
Making Timeline:
Egy új remény
A birodalom visszavág
A jedi visszatér
Baljós árnyak
A klónok támadása
A sith-ek bosszúja
Tehát gyerekkorodban az új reményt, a Birodalom visszavág-ot és a Jedi visszatért láthattad. -
TomStorm #51632 ..Empire -
TomStorm #51631 Nagyobb Magyar Guild melyik szerveren található? -
TomStorm #51630 Köszi! -
HyperManiac #51629 Baljós árnyak
A klónok támadása
A sith-ek bosszúja
Egy új remény
A birodalom visszavág
A jedi visszatér -
TomStorm #51628 Nem játék téma de ha kérhetném valaki leírná az összes Star Wars film részt az elsötől az utolsóig,sorrendben?Valahogy nem áll össze a fejemben a kép és arra se emlékszem gyerekkoromban melyik epizódokat láttam pontosan.
Előre is köszönöm!:) -
Plata #51627 Lehet Twilek trooperje vagy twilek sith warrija.Az ilyesmit csak cc-vel lehet csinálni. -
#51626 miért mi lehetek CC ért ami még az előfizusnak sincs??? :O -
Plata #51625 De,mikor előfizetős voltam kezdtem is pár olyan karit ami prefnek nincs.Bár ha cc-ért unlockolod valamelyik species-t akkor olyan is lehetsz ami még előfizetős sem. -
#51624 Ha előfizetsz egy hónapra, akkor nem tudsz ezekkel indítani egy -egy karaktert, aztán ha lejár az előfizu, akkor folytatod preferedként? -
gunji #51623 Megoldható, fel tudsz szállni más hajójára, többször is próbáltam, működő dolog. A lényeg, hogy groupban legyetek. -
Plata #51622 600 cc-be kerül egy species unlockolása.Ha pedig Legacy-ban akarod unlockolni azt hiszem 1.5 millió credit.De az nem biztos,cc-ért szoktam.Viszont prefként max 350 ezer pézed lehet. -
Kryon #51621 Az a legjobb megoldás, elkészíted a karaktereket, amilyen fajból akarod, utána az már megmarad. Esetleg ha később nem akarsz sokat költeni rá, akkor kifarmolod és megveszed az unlockokat, úgy már preferreden is élvezhető. -
TomStorm #51620
Hát ez van akkor,Human Sith Warrior leszek.Lore ide vagy oda sajnos régen úgy látom elköltöttem vagy 2000 cartelt de hogy mire azt nem tudom.Csak úgy visszanéztem tavaly mennyi ment el cartel coin.
Imperial agent se lesz Chiss akkor.Lehet veszek egy GC-t holnap.. -
Kryon #51619 Csak az lesz elérhető, amit már unlockoltál. -
TomStorm #51618 Wait!Azt írja 10-es szintől elérhető lesz account-on az összes faj ha meglesz a Legacy Birodalmiaknál is! -
Plata #51617 Prefered és F2P közt nem sok a különbség.Szinte semmi.Én unlockoltam a Sith-et twilek-et meg miraliant,vagy miraluka? -
TomStorm #51616 Sith zárolva van Preferred-nek is,csodás-.-
Max kezdenék Human-t de eddig csak azzal voltam Köztársaságon -
Plata #51615 Én már mindegyiket kipróbáltam,a Sith harcos nem jött be.Fejvadász mindkét ága nagyon jó,az ügynök mint sniper tök jó móka,híler operative sem rossz.És a sith inquisitor is jó,főleg a sorci.Pvp-re nem nagyon járok,csak a küldetésekre és FP-re. -
TomStorm #51614 Tudnátok ajánlani 2 class-t Birodalomból?
Szeretnék egy közelharcost és egy más stílust.Eddig gondoltam Juggernaut-ra és egy Operativ-ra.Sajnos nem ismerem Birodalmi osztályokat max annyi,hogy harcoltam ellenük még régebben és most átállnék hozzájuk esetleg de még nem 100%) -
TomStorm #51613 igen -
#51612 Hmm. Érdekes. Akkor Te tele vagy e-mail címekkel ezek szerint? -
TomStorm #51611 Átadtam egy játék account-al együtt.Muszáj odaadni anélkül semmit nem ér -
TomStorm #51610 Sose használtam Magyart.
Most már jó ideje Mail.com használom.Az jó amúgy szerinted?Mutatja ha jön mail a böngészőben:) -
#51609 Ezt meséld már el hogy hogy lehet e-mail címet elajándékozni. Elköltöztél vagy nem is értem.... -
#51608 Remelhetoleg yahoo/gmail/stb cimet adtal meg ahova instant jon a one-time-pass, nem magyart, ahol lejar a limit mire megjon :) -
TomStorm #51607 Közben felkerestem akihez került az email cím és volt olyan rendes elküldte a one-time passwort request kódot.Így most Swtor oldalon megváltoztattam az email címet.
Már megvoltam ilyedve,hogy F2P kell folytassam a játékot:D -
#51606 Valoszinuleg lejart a password recovery vagy change password idolimitje. Lehet most kellene megprobalni az emailcseret az EA oldalan. -
TomStorm #51605 A játékba beengedi viszont a Preferred acc.-om.Nem kér semmit csak felh.név+jelszó:) -
Plata #51604 Hát én megvettem a dobozost,kódot beírtam originen és összekapcsolta egyből. -
#51603 Jaaa nem csak a sima fapados van meg :) Mármint az a darab reg amit 2 hónapja csináltam :)