Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy fontos kérdés lemaradt: Ugye nem Pay to Win ?
ha megveszem a kiegészítõt jár hozzá 30 nap?
MerlinW
Játékbeli kreditet. Ha kell 3-nál több. De ismétlem semmi szükség többre. Azt a hármat amid van sem töltöd meg lvl50-ig.

Egyébként ha veszel egyszer 1300Ft-ért Cartel Coint a weboldalon attól is prefered leszel véglegesen = 5 bar, 350k kreditlimit, korábban kapod a speeder rangot, + 1 crew skill, stb, stb.

Ha pedig beleölsz 10-20-30 órát és azután sem ér meg neked a játék 1300Ft-ot, akkor valóban töröld a fenébe.

[merlinw.org]

V43 1105
Mekiben ha nagy krumplit kérsz az is + pénz ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

roland4
Tetszik a játék nagyon, de így... + Action bar-ért kérnek pénzt??<#szomoru2>
MerlinW
Tégy, ahogy jónak látod. Mondjuk nem értem miért kezdtél egyáltalán bele, ha nem a sztori érdekel. A sztorihoz minden adott F2P-ként.

[merlinw.org]

roland4
<#ticking>Értem köszi, törlöm is le <#nevetes1>
MerlinW
Mert F2P vagy. Vehetsz GTN-en unlock-ot jó drágán. Preferedként 5 jár, elõfizetõként mind.
Lvl 50-ig elég a 3 quckbar, utána pedig semmi értelme prefered alatt játszani. F2P-ként normális endgame sincs már.

Meg kell venni a kiegészítõt és máris prefered leszel, fejlõdhetsz 55-ig és megnyílik a normális endgame anyag.

[merlinw.org]

roland4
+ action bart miért nem tudok nyitni? (F2P) Inferface optionsba nem hozz be semmit ezzel kapcsolatban :/
MerlinW

[merlinw.org]

Fent látod a linkeken a magyar klánokat és azt, hogy hol vannak.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Játszottam vele két percet és úgy döntöttem elõfizetek! 😊 Holnap már utalom is nekik a pénzt. A játék már most megfogott. 😊 A videók alapján is tetszett és most élõben még jobb. 😊
A Magyar PVP szerverre mentem, de gondolkodom azon hogy lehet váltanom kellene. Melyik szerveren van a legtöbb Magyar és kikhez lehet csatlakozni?
MarkBlade
Nem tudom. De tök más helyen voltak a karik mint ahogy hagytam és a kicsiknél nem változott..
PiszkosFred
Hat, Hoth-ra ne menj amig meg nem oldod, mert megfazik 😊

Egyebkent meg erdemes lenne felhivni oket (legalabb az eu supportot), ha ticket mar nem tudsz irni. Magatol nem fogod visszakapni a cuccaidat.

Felve kerdezem, de nem lehet, hogy a server osszevonasok soran volt valami gixer, es ott tunt el a cucc, nem feltortek?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

érdemes gyorsan egy pw resetet tolni, aztán mást nem nagyon tudsz. Írhatsz a supportnak, hogy mi történt és vagy meg tudják nézni vagy nem.

Azért azt még érdemes megnézni.
MarkBlade
Tuti hogy valaki belenyult csak most nem tudom mit csináljak..
MarkBlade
Egyik pucér teljesen,még a companion is. A másiknak csak a fénykardja hiányzik. Összes pénz eltünt róluk. A kis karikhoz nem nyúltak. Nem vágom..
MerlinW
Security key-t felesleges aktiválni ha nem vagy elõfizetõ. A tûzfalon pedig engedd ki a játékot, hátha az a gond. Mennie kell minden további nélkül.

[merlinw.org]

MerlinW
- A játék jó, a játék casual, 100%-ig szinkronizált, sztori orientált (8 teljesen különbözõ történet), a max szint 55 jelenleg.
- Farmolás nemigen van a játékban, csak közös "raid"-ekkel lehet normális ütemben fejlõdni endgame-ben.
- Állítólag 2 millió felett játszanak a játékkal, ami vagy igaz, vagy nem, a lényeg, hogy mindenhol találsz sok embert.

[merlinw.org]

Hát sokan a sztori részét szeretik. Kapsz 4 sztorit az imp meg a rep oldalon is. Mindenkinek másik jön be, meg van akinek egyik sem. Sztem nem rosszak, de nem is kiemelkedõen jók.

A történet és a fejlõdés eléggé lineáris, de van rengeteg quest meg mellékküldi, heroic, stb stb. Elsõre érdekesek, másodikra már kevésbé, aztán utána már inkább kihagynád az egészet.

Van egy ilyen arcade jellegû ûrhajós rész is, van aki szereti, van aki nem.

Per pillanat 55 a max szint, de ahhoz már kell a kieg is. Nagy farmolás nem kell...bár egy idõ után a flashpointok meg a opok is kicsit uncsivá válhatnak. Ha akarod, tolhatod a halom dailyt. Szokásos recept, tokenekt kapsz, ezeket beválthatod páncélra, fegyverre-erre-arra. Több tier van.

Casualkodni van lehetõség ...fõleg amíg a sztori tart. Max szinten már érdemes befektetni az unlockokba...ha raidelni is akarsz. KB ennyi.
Teljesen üres az inventoryd? se pénz se posztó? Esetleg bankban itt-ott nézted, hogy nem csak leraktad a ruhákat, stb és csak elfelejtetted?
MarkBlade
Hogy a francba tudnak úgy megtörni accot hogy nem küld levelet a postába?
PiszkosFred
Hat, azt majd 3-4 ev mulva tudjuk megmondani, hogy 80on milyen az elet 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mesélnétek nekem egy kicsit a játékról? leginkább arról, hogy 80-on mennyire farmköteles a játék? illetve casualkodni van lehetõség?
Hát akkor tölétsd ki azokat is. ha jól emlékszem van egy pár lépés amit meg kell csinálni, elvileg mutatja is, hogy miket kell kötelezõen megadni.

nem hiszem, hogy olyan nagyon bonyolult lenne mert mindenki másnak sikerült. Próbáld meg még egyszer úgy, hogy végignézed az összes lépést.
Már több mint félórája várok és még mindig nem történt semmi... hihetetlen 😞
Amúgy ebben a játékban sokat kell farmolni?
MerlinW
Várj. El fog kezdeni frissíteni egy idõ után.

[merlinw.org]

Nem értem. Hozzáadtam az E-mail címememet, mindent beírtam... egyedül az elõfizetési tervet meg a security részt nem töltöttem még ki. Mégsem tudom elindítani a játékt, mert amikor a launchernél megadom az adatokat... rákattintok hogy login: nem történik semmi. Segítsetek légy szíves.

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Sikerült megoldanom. Böngészõvel volt probléma.

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Ezt nem értem, mindegyik E-mail címemre ezt íjra:
An error has occurred.
Your email address could not be validated.

Please check the URL and try again.
Mi ez?

Én szívesen segítenék, de fogalmam sincs.
Nekem meg az E-mail megerõsítéssel van problémám.

MarkBlade
Erre senki semmi?
És mennyire idõigényes a játék? munka mellett is játszható?

A kezdeti balfaszkodás után a Bio most értelmes Nightmare contentet adott ki, a probléma annyi, hogy hard mode után ugyan oda kell visszamászni. Tény, hogy ég és föld a kül. 2 mode között, de egyeseknek ez zavaró lehet.

Nem halott a játék. Nincs 7 millió játékos mint WoWba, de a serverek rendesen telítettek.

Amennyiben nem érdekel raidelés akkor is eltudod foglalni magad pár hónapig a story questekkel, eventekkel, achizással stb.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Ja, több op mert toborrot kifelejtettem, ha van gree evnet akkor ott is van még egy extra...meg biztos kimaradt még pár dolog.
Szerintem az elején f2p-ként is simán elvagy. A gear amúgy is sokszor cserélõdik, szal 50ig/55ig nem gáz. Utána már az hm, fpkhez meg az operationökhöz sztem kell unlock vagy jobb befizetni. Nem egy nagy összeg. sztem olyan 3-4k per hónap.

Játék nem halott, bár sok játékost vesztett, de azért mindenhol van ember bõven.

End game: hát vannak dailyk, aztán 50-55 között van 3 op, 55 után még 2, van egy rakat flashpoint, hamarosan majd jön még 2 op, szal azokkal el lehet lenni. Egy idõ után azért unalmassá válhat.
Köszönöm! Most van egy problémám... regisztráltam meg minden, megadtam az adatokat. Meg kellene erõsítenem az E-mailemet de nem tudom, mert hibát ír rá: An error has occurred.
Your email address could not be validated.
Please check the URL and try again.
Be sem tudok loginolni a launchernél hogy elkezdje a letöltést... csak áll, csak áll...

Ha f2p vagy akkor asszem lvl20on vagy 25ön lehet, elõfizetõknek korábban. Benne lesz a megtanulható skillek között.
picket

&#3237;_&#3237;

Ha befizetek két hónapot, erre az idõre feloldódik az összes korlát, ugye?

illetve... azt szeretném még megtudni, mennyire agresszív az F2P rendszer? Tehát... nincs olyan hogy vérpistike megveszi a legjobb/legerõsebb geart, ugye?

Üdv.
Ha elszeretném kezdeni a játékot, úgy hogy lehetõleg ne legyek nagyon lekorlátozva, körül-belül mennyit kellene a játékra költenem?
Illetve igaz-e az hogy a játék - "Halott Játék?"... Mennyire kidolgozott az ENDGAME?

Sziasztok! Hogy tudom megtanulni a speeder vezetését?
MarkBlade
bocsánat prefered vagyok.. de így is kevés a tickethez..:S
MarkBlade
sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. Rég nem játszottam kb 2-3 hónapja. és most belépek és azt látom hogy a karaktereim le vannak csupaszítva. 2db 50es volt. alap pvp settel ami a váltás után adtak már. Nincs egy fillér sem náluk. Gondoltam naivan felveszek egy tickettet de f2p nem tud ha jól tudom. Nem tudom hogy tudtak lerámolni mert a email címemre nem jött értesítõ.. valami ötlet?
MerlinW
Értem, köszi.

[merlinw.org]

A 2 millió csak példa volt, nem tudom escrowban mennyi lehet, nekem eddig 2,9 millió volt a max ha jól emlékszem.

Tomb of Freedon Nadd

Ha nem elõfizetéses vagy, hanem fp2 akkor ugye le van korlátozva a nálad tartható kreditmennyiség. Preferrednél ez pl. 350k. Amit ezentúl gyûjtesz az egy escrow "számlára/keretbe" kerül. Így lehet nálad pl. 350k, valamint escrowban 2 millió. Ez utóbbihoz nem lehet hozzáférni. Ha a 350k-ból költesz mondjuk 300k-t egy Cartel Pack-ra, akkor lesz nálad 50k, +2 millió az escrowban. A 2 millióhoz csak úgy férhetsz hozzá ha elõfizetsz, vagy ha veszel egy packot, aminek segítségével lehívhatsz belõle. A lehívott összeg egybõl megjelenik nálad (tehát lesz pl. 350k+600k=950k költhetõ pénzed). De ehhez nem lehet hozzátenni, és a limit továbbra is 350k marad. Akkor jó ha nagyobb értékû itemet akarsz venni mint 350k.

Tomb of Freedon Nadd

Mi a prob a daily zónával? Mass pvp, gyorsan kész és instából lehet basicet (h2) vagy kék repus tokent (hm) ütni. Inkább instázok egész nap mint még1x SX szintû daily kört kelljen futni...

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

MerlinW
Elõfizus vagyok, de érdekelne, hogy mûködik ez a credit escrow? Veszek egy 600k-sat és utána mindig elérhetõ 600k+250k/350k? Vagy ez csak egy egyszeri kivételrõl szól?

[merlinw.org]