60268
-
gunji #59508 Annyira randa, hogy már szép xD
Azt írják itten, hogy ma kezdődik a Nar Shaddaa Nightlife Event is : link -
Plata #59507 Jah arra emlékszem hogy valami rondaság volt hetekig. XD -
gunji #59506 Lehet lovagolni rajta. Meg ő volt, akit/amelyet napokig meg lehetett venni féláron, mert bugos lett a randomizer és ezen röhögött a fél játékostársadalom, ezért valóságos kultusza lett. -
Plata #59505 Ez mire jó?
Azonkívül hogy randa. -
gunji #59504 Visszatért Savanna Vorantikus! Áldassék \o/ ... :D -
pajer_csaba #59503 Nu, újra raktam az appot, meg újra connectáltam az accounthoz, most épp minden jó. -
pajer_csaba #59502 A GooglePlay-ből az SWTOR SK appot. -
Orbancapitan #59501 úgy is lesz külön season pass cc-ért mostanában más mmo-kban így kopasztják a népet fun címszó alatt xd -
#59500 A sajat onallo appjukat raktad vissza, vagy authy/google/stb. fele "univerzalis" appot rendelted hozza?
szerk: kozben egy alternativ, kvazi sosem hasznalt acchoz probakent hozzacsaptam egy guglis authenticatort es egybol megadta a 100-at, vagyis erdemes lenne ujrakezdened a folyamatot, hatha csak bugos.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.06.28. 15:22:02 -
Plata #59497 We will be taking all servers offline to deploy Game Update 7.3.
Details:
DATE: June 28, 2023
TIME: 8am - 10am CT / 1pm - 3pm UTC
VERSION: 7.3b
Patch notes will be available soon.
Thank you for your patience as we maintain Star Wars™: The Old Republic™ -
pajer_csaba #59498 Jut eszembe. Egy hete új telóra raktam az SWTOR security key appot, szabályosan tőröltem az előzőt az swtor accban, majd hozzáadtam emezt. Működik is fszául, csak épp minden napi első bejelentkezéshez one time passwordöt küld emailben, meg ki lettem bszva a security key vendortól is. Gondolom, a secu key után járó cc-ről is lemondhatok. Valaki tud erre vmi megoldást? -
pajer_csaba #59497 Aszongya' continue to enjoy the playing... Hát meglátjuk, hiszem, amikor majd enjoyolom. Ugyanis a pénz beszél, kutya ugat... -
Plata #59496 Ma megint frissítés nap van,ilyen az én formám,végre van pár órám erre Sw ToR is meg STO is frissítés miatt leáll. -
gunji #59495 Némi bla-bla az SWTOR lepasszolásáról: The Future is Bright for Star Wars™: The Old Republic™ -
Plata #59494 Az előbb megvettem resort swimwear szettet GTN-en.
De egész olcsón volt fent.Már rég vadásztam a szettre,de sosem lehetett kapni az egész szettet GTN-en,egyes darabjai meg iszonyú drágák voltak,na és az öszes rész fent sem volt.
Ma gondoltam megveszem CC-ért elvégre úgysincs mire gyűjteni.
De még előtte elnéztem GTN-re és meglepődve láttam hogy rengeteg van fent és elég olcsón.
Le is csaptam egyre.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.24. 20:24:07 -
Plata #59493 Ez is kicsit lol.
-
Plata #59492 Ilyet láttatok már?
-
zolesz76 #59491 Szerintem konkrétan ez az avodzse vaker van leeffektezve mélyebbre a selkathoknak. :D -
gunji #59490 Meg az advozse-k is, valami ilyesmit: video
Ilyenkor már nem is tudok a feliratra figyelni :D -
zolesz76 #59489 Játékmenetben elég vegyes felvágottnak tűnik, ez vagy nagyon be szokott jönni, vagy nagyon nem.
...
Tegnap a Manaan daily terület bevezető story küldijeit csinálva tűnt csak fel, hogy a selkathok időnként elég viccesen beszélnek magyarul. :D
Utoljára szerkesztette: zolesz76, 2023.06.14. 12:45:10 -
gunji #59488 Akkor lehet, hogy ezért bugos még. -
Plata #59487 Kedvenc sith sorcimmal csináltam.
Aki persze köztársasági.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.13. 21:50:59 -
gunji #59486 Régi karakterrel is próbáltad, vagy csak újjal? Biztos bugos még a hely. -
Plata #59485 Az addig ok,de mi ez a marhaság hogy megint nem állnak velem szóba köztársasági NPC-k?
Ilyen akkor volt utoljára mikor a 7.0 kijött. XD
Le toltam a sztporit,azt hiszem,nincs olyna jó mint Ruhnuk,ahogy elnézem voss-ka-n repuzni sem lehet,akkor mi a túrónak van az új hely?
Vendornál sem kell repu a cuccokhoz.
Posta is megváltozott,szerintem előnyére,így első blikkre.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.13. 20:09:15 -
Orbancapitan #59484 társat küldd el vele eladni -
Plata #59483 Voss-Ka-n egy rakás NPC-vel nem tudok beszélni,köztársasági részen a vendornál nem tudom eladni a szemetet a táskámból mert a játék szerint Target is not friendly,vagy mi a túró. -
Plata #59482 Én csak abban reménykedem hogy nem olyan lesz amiben állandóan falon kell mászkálni meg ugrálni.
Az ilyesmiket nem nagyon szeretem.
Plusz félek tőle hogy mivel konzolos uborkás ezért irtó rosszul elcseszik a Pc-s verziót.Vagyis piszok nagy gépigénye lesz és még azzal sem fog jól menni.
-
gunji #59481 Szerintem is jó (a Square Enix-es Tomb Raiderre emlékeztet), jöhet nyugodtan, de nekem azért hiányozni fog a multi hangulata (meg a craft és a kereskedelem). Az állatka viszont kéne minél előbb :D
Biztos hogy közelg a Mando-s MMO? Elvileg még mindig vesz fel fejlesztőket a Zenimax. S mintha az Eclipse is megakadt volna a KOTOR remake mellett. Mégiscsak maradni kéne az SWTOR-nak, szvsz. -
Orbancapitan #59480 szerintem ez a elkaszált splinter cell játék lett volna csak sw-t csináltak belőle végül -
#59479 Hat, engem megvett kilora :) Lesz ebben minden, mint a bucsuban. Nem banom, hogy az mmo bejelentes elmaradt tegnap, ennek jobban orulok, vegre vege a jogi szarsagnak es az vannak normalis(nak latszo) akcio kalandjatekok SW vilagaban. -
Plata #59478 Hát engem ez a videó nem nyűgözött le.
Az átvezetők látványosak az biztos. -
gunji #59477 De.
Az lehet esetleg, hogy ez a szöveg jött később, amikor már lehetséges volt.
Szerk: közben megjött a pár perc játék az off Outlaws-ból (videó)
(Imádom ezt a rengeteg sütis üzit itt, most már a Brave sem elég bátor a tiltáshoz :(
Utoljára szerkesztette: gunji, 2023.06.12. 21:22:15 -
Plata #59476 Nem úgy volt hogy az Sw ToR alap sztoriban nem lehet csaj karival be csajozni?
A fejvadász karim már ezeréve 80-as de a sztorit sosem toltam le vele,csak FP-ztem vele.
Gondoltam már vele is le tolom a sztorit.
Mako-val mászkálok mindenhova és Quesh-nél dumáltam vele a hajón mire meg kérdezte hogy mit gondolok Torian-ról meg hogy a karimnak bejön-e,mire előjött egy olyan opció is aminek a vége az lett hogy a karimnak ő tetszik inkább nem Torian. :O -
zolesz76 #59475 Na, hátha vastyúk is talál szeget... :D -
Plata #59474 Ja hogy ubisoft?
Hááát akkor nem hiszem hogy nagy durranás lenne.
Nem is figyeltem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.12. 10:27:46 -
zolesz76 #59473 Ez a tréler önmagában elég semmitmondó, szerintem nem is valós idejű animáció, nagyjából ilyeneket szoktunk kapni a kiegekhez is. Azt olvastam róla, hogy open-world játék lesz PC/XBOX/PS5 platformokra, kérdés, hogy a szokásos generic "ubisoftia" (mert akkor felejtós), vagy pedig valami jobb fajta. Mivelhogy a Massive fejleszti (Division 1-2), talán lehet reménykedni az utóbbiban. -
Plata #59472 Trailer alapján el sem indulna a gépemen szerintem,de lehet hogy kiderül hogy valami mobilos játék lesz a trailer meg átverés. -
zolesz76 #59471 A ma esti rendezvényükön állítólag mutatnak valami gameplay-t is. -
Plata #59470 A trailer túlságosan film szerű,nehezen hiszem hogy a játék is ennyire szép lenne és ilyen lenne. -
gunji #59469 2:04-nél az nem az admirális az off Discoveryből? :D
Csak kaland, de legalább Ubisoft, s nem Epic.