Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
De biztos nálam van a hiba, vagy bénán játszom vagy valami....
- Doktor ur, ha itt megnyomom, akkor nagyon faj.
- Hat akkor ne nyomogassa!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
World PVP-rõl meg nem beszéljünk PVE szerver, PVE terület esetében. Nekem nem érv, hogy vigyázzak az aoe-val, mert azért indítottam PVE szerveren karaktert, hogy ne kelljen vigyázni. Ez egyszerûen egy hibás tervezés következménye.
Nehogymár érv legyen, hogy kevesebb gankelést kapok PVE szerveren, merthogy a ennek az esélyének pontosan nullának kellene lennie, ha én nem akarom. Az, hogy PVE szerveren van PVP terület, az elfogadható, ÉN eldöntöm, be akarom-e tenni oda a lábamat, és ha ezt megteszem, vállalom a következményeit. Ugyanez, ha EXPLICIT bekapcsolom a PVP flaget.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Nem csoda, hogy nem fertõztem meg senkit, már az elsõ event óta van egy raklap ellenszerem, amit azonnal benyomtam a keddi reset után 😄
Akkor már értem, miért rohangált pár fertõzött kedden délután a flotta GTN pultjai között. A saját kezdõbolygók helyett inkább az ellenfrakció játékosainak fertõzését javaslom, az poénosabbnak tûnik (pl Nar Shadaa kocsmája). Bár továbbra sem tetszik, de ez az én bajom <#lama>#lama>
A lvl25 alatti immunitással egyetértek, remélhetõleg a következõ alkalommal már implementálva is lesz. <#vigyor2>#vigyor2>
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Másrészt a PVE szerveren ténylegesen meg kellen oldani, hogy csak akkor kerüljek PVP státuszba, ha én azt akarom. Rettentõen idegesítõ, hogy miközben ölöm a mobokat, a kompánion aoe-ja be tud flegelni. Azokat a játékosokat, akik PVE szerveren PVP cuccban, PVP flaggel követnek arra várva, hogy egy rosszul sikerült aoe berántson, és így leölhessenek hamar, alapvetõen szívlapáttal verném pofán.
viszont adtal egy jo otletet, a fertozos napira... tython/ord mantellre kell menni 😄
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
"vegyél raggul ellenszérumot. Legalább 2k credit és 5 órára védett vagy..."
Vadi új f2p játékos lvl 7-8-on most érkezik a flottára advanced classt választani. Nem volt még Tarison, nem tudja mijaza rakghoul, a flottán az npc speaker sem mûködik, így nem tudja mirõl van szó. Megkérdezni nem tudja, mert f2p lévén chat limitje lehet, vagy nem meri, mert rögtön len00bozzák vagy beszólnak a grammarn*cik. A 2000 credit neki még sok is lehet, nemhibába nem tudják sokan az új skillt sem kifizetni néha. S nem egy lvl55-ös subból kell kiindulni (bár velem is megesett, hogy lvl35-en nem tudtam megvenni az új skilleket a trainertõl).
S mit ér a szérum, ha csak halálig tart. Nincs mindenkinek húsz-harminc millája.
"Pve serveren csak úgy támadhatnak be, ha bekapcsolod a pvp flaget. "
Ez csak részben igaz. A pvp flag nemcsak úgy lehet on, ha saját magam bekapcsolom, hanem pl.
- pvp területre megyek (pl Tatooine: Outlaws Den, stb);
- flag-es társsal vagyok groupban, itt harc közben automatikusan bekapcsol nekem is a flag, s a group feloszlatásakor is úgy marad;
- flag-es embert revive-olok vagy dobom meg hógolyóval;
- harc esetén ütés/lövés/mozdulat közben az autotarget átugrik egy élõ flagged ellenfélre.
"minden mmoba a pvp serveren"
Elvbõl nem megyek pvp szerverre, sem másik MMO-ba. Nem azért játszok itt vagy az STO-val, mert szeretem az MMO-kat, hanem azért, mert tetszik e két világ. A közösség másodlagos, sajnos.
Viszont teljes mértékben egyetértek azzal, amit a postok editálásának hiányára mondtál. A többi úgy érzem nagyrészt nem releváns. És végül peace.
Mielõtt válaszolnál el kell mondjam: az én apukám erõsebb ! nyenyenye
2. Pve serveren csak úgy támadhatnak be, ha bekapcsolod a pvp flaget.
3. Hard mode is hard.
CORUSCANT1
Sajnos a gépünk szervízben van, még egy jó ideig ott lesz, ezért nem tudom megcsinálni én. Nagyon szépen köszönöm elõre is!
"Tegnap 53 player killt is sikerült összehozni egy kör daily alatt. 😊 Ami piros volt ütöttük !"
Csendben szeretném megjegyezni úgy általánosan, nem pont Neked, hogy sok játékos nem pvp-zni jár(na) oda, hanem a küldetéseket megcsinálni. Nem értem, mi öröm van abban, ha valaki hosszan szenved egy küldetéssel, kinyírja valaki, s elveszve az utóbbi fél-egy óra munkája megunja a játékot (gree eventen személyes tapasztalat alapján).
Jó szórakozást, srácok!
Igazából 350+600k-val, (escrowban van kb 10 millióm) már mindent meg lehet venni.....persze sith throne-t nem, de az meg nem kell.
Tomb of Freedon Nadd
Tegnap is 42-es szinten fél-egy perc alatt elintézte a commando karakteremet a nar shadaa-i sniper a bounty eventen. :S
41-es karival Belsavison jársz már? <#conf>#conf> Nekem ez inkább Balmorra-Hoth közöttre esett.
De vele simán végig tudsz menni Athisson egyedül is. 😊
18-as scoundrel-el voltam ott legutóbb,két másik scoundrel és egy jedi shadow társaságában.Állati rövid FP volt,gyakorlatilag végig mentünk a pályán bossokat levertük és kész.Többi rosszfiút kiütöttük és otthagytuk,mikor leugrottunk kezdõhelyen a barlangba elnyomtam egy egyórás minor xp növelõt.Végsõ boss után 9 perc telt el csak az 1 órából.41-es Gunslingerrel mostanában sosem tudok eljutni fp-re,sose hív be,belsavist meg nem szeretem.
Tök jól el lehet lenni preferedként intenzív játékosként is, de kell hozzá egy guild, vagy egy elõfizetõ pajtás aki rendszeresen online, amikor te is (hiszen 300K-t 2 óra alatt össze lehet szedni). PvP, Operation pass-okat is lehet venni kreditért és CC-ért.
[merlinw.org]
Tomb of Freedon Nadd
Egyedül a kredit korlátozásokat nem lehet megkerülni, szerintem az a legzavaróbb benne. Akkor érdemes elõfizetni (vagy azokra az idõszakokra), ha sokat játszol, mert akkor már nagyon érzõdnek a pve-pvp korlátozások.
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyiben több a játék, ha elõfizetek? Jelenleg prefered státuszban vagyok, lila cuccokat tudok magamra pakolni és lvl 35 körül vagyok. Egyenlõre nem igazán érzem, hogy ha elõfizetnék mivel lenne több a játék? Azt, hogy több xp-t kapok, vagy több creditet annyira nem meggyõzõ...Flashpointokkal elvagyok a heti 3 lootal, illetve mivel bugos ez ugye lehet több is...
Szóval így max szint és az operationok elõtt érdemes?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs