60863
-
Plata #60863 Ma megvettem a napi kedvezményes cuccot,nar shadda decor,raktam be párat a guildnak is,értelmesebbet,homár táncost azt nem. XD -
Plata #60862 Most szerintem dupla xp vagy mi a fene lehet. -
gunji #60861 Annyit kihagytam, hogy mire befejeztük a flashpointot, a srác 16-os szintű lett :) -
Plata #60860 WoW-ban van egy 11-es szintű warririom akinek be van fagyasztva az xp.
Azzal járok random instázni és tök jó,mert a 11-es karit beteszi 80-asok közé akkor nem a kiskari lesz felbuffolva hanem a szörnyek le szintezve. :D
Két 11-es kari van egy csapatban akkor tök vicces lesz,csak futunk és kész. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.12.29. 16:31:42 -
gunji #60859 Napokban voltam Rishin a season-höz, s bejött egy 56-os és egy 22-es DPS-hez egy 10-es healernek. Semmi baj nem volt belőle, de azért nem nagyon szeretem a 'kiskarikat' olyankor, ha tétre megy, mert hiába skálázza fel a 'kiskari' erejét a játék, attól még kevesebb skille marad, s esetleg kevésbé tud segíteni. Jöjjön nyugodtan, de két-három nagyobb karakter azért jó, ha jön. Szerencsére senki nem használta a czerkás buffot ;) -
Plata #60858 Toltam kiskarival két random FP-t,elsőre athiss szereztem egy szintet,másodjára zombi feszt. XD
Három szint jött kaon-on,egyből 76 lett. -
Plata #60857 Ma kaptam egy 23 millás bumburnyákot.
Kicsit sem volt könnyű. -
Plata #60856 Próbáltam tolni két karakterrel is,de nagyon unalmas. -
gunji #60855 Tudom, olyan is van, de ahol leestem, ott nem volt kötél és kampó.
(Egyébként talán az egyetlen jópofa dolog szerintem az új kiegben, hogy vannak ezek az új mozdulatsorok, mint pl. létramászás, kötélen leereszkedés. Kicsit Tomb Raideresek lettünk :D) -
Plata #60854 A lyuk szerintem nem bug,van ott egy kötél is vagy mi a túró amivel le mehetsz.
Egyébként nem nagyon jött be.
Pedig kellene tolni. -
gunji #60853 Igen, az az egyik hely - utána is kellett olvasnom, hogy most akkor mi van. Lényeg, hogy nem szabad megállni. A másik a savas tó meg vulkáni helyek, a harmadik meg, volt hogy beleestem egy lyukba - valószínűleg bugos a felszín.
Meg vannak az állatok: pl. iceclaw, akiknél mire legyőzöd a másodikat, az első már respawnol is. A tizedik után meguntam, de csak úgy tudtam szabadulni, hogy valaki segített. Van másik állatka valami 20 milla körüli HP-vel, s úgy jönnek vagy tíz+ percig, mintha valami op lenne. -
Plata #60852 Egyes helyeken a természet is kicsinál.
Vagyis megpróbál,50-es társsal csak lestem hogy futás közben úgy fogy a Hp-m mint állat és alig birom vissza tölteni,na ná mert valami szivató környezeti hatás. -
gunji #60851 Nekem nagy csalódás: kis híján többször haltam, mint ugyanezen karakterrel az egész sztori alatt KOTET/KOTFE-ig, meg 340-es gearrel a harc nagyon kimerítő, hiába vagyunk sokan. Nem tudom, hogy ftp karival normál gearrel mire lehet menni. :(
Megvárom, míg lesz videó róla. Addig is találtam két befejezetlen dantuini térképet, bocs ha voltak már:
- https://www.youtube.com/watch?v=zkrQPuGnfJA
- https://www.youtube.com/watch?v=pNlp7TpLLPM
Utoljára szerkesztette: gunji, 2025.12.26. 23:24:16 -
Plata #60850 Igen,elég uncsi küldik vannak. -
gunji #60849 Próbálta valaki a dantuini új területet? -
gunji #60848 Acc wide igen, csak el kell jutni odáig a történetben. -
Plata #60847 Egy karival megvettem az biztos,de hogy acc wide-e a cuccos nem tudom. -
gunji #60846 A HK-55 plusz fejezet (Shroud of Memory) van féláron (1900 CC) ma a Cartel Marketen, ha valakit érdekel. -
gunji #60845 Láttam Nar Shaddaa-n egy játékost római-légiós-jellegű ruhában, kár, h nem fotóztam le. Tippre magyar lehetett: neve valamilyen Cicatrix és cathar volt :D -
Plata #60844 Szent lepra,még majd egy év mire jön a 8.0. :( -
gunji #60843 Nar Shadaa-n a szerverre panaszkodtak, hogy gyakran crashel. Én is lefagytam egy percre mikor próbáltam quick travelezni NS-i strongholdba. Aztán másodjára sem történt semmi, majd próbáltam kilépni, mire áttett a strongholdba :D
Új feature :D -
Plata #60842 Megy a játék hibák nélkül egyenlőre,legalább is a fura menü bug eltűnt,de nem tudom lehívni a társamat az action bar-on levő summon your companion gombbal,csak úgy ha bemegyek a társak menübe és ott kiválasztom.
Mentem heroicra coruscanton és ahogy bementem a heroicba eltűnt a társam,hiába hívtam semmi,majd a companion & contacts menüből hívtam le.
Flottán megint eltűnt és hiába.
Fejvadásszal elmentem corelliára mountról leszállva nincs társ és megint nem jött elő.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.12.18. 20:29:39 -
Plata #60841 Közben le is vonta a számlámról a köv előfizetést steam. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.12.18. 16:15:54 -
gunji #60840 Hát, megértem. Én is hétközben általában csak belépek pár percre, hogy a reward meglegyen.
Nekem is megvan az ilyen keresztem. -
Plata #60839 Én még be sem léptem,pedig az elfizetésem is megy,nem is mondtam le.
De a karácsonyi szarságok miatt alig van itthon időm,munkában meg nem lehet Sw ToR-ozni,úgyis kivág ha afkolok.
Ma megpróbálok felmenni,holnap megint rohadt nyúzós napom lesz,csoda ha endeavorra jut időm STO-ba. -
gunji #60838 A 4-napos belépegetős bónusz ajándék a héten Galactic Season Token lesz, az amiből csak 15 lehet. Érdemes figyelni, nehogy túlcsorduljon. -
gunji #60837 Ha valakinek nincs még meg és szeretne egy lila acklay hátast ajándékba: 4 órát kell Twitchen SWTOR-t nézni. -
gunji #60836 Az apró betűkre lecserélt Mission Tracker hibát sikerült megoldani a ma délutáni patchben:
'Players can now increase the scale of the Mission Tracker UI to 2.0 (up from 1.25)'
ROTFL. Normálisak??? -
Plata #60835 Nem azt nem,de lehet hogy a tegnapi végre rendbe hozta.
ma majd kipróbálom. -
gunji #60834 A repairt a SWTOR stand-alone launcherében is próbáltad? -
Plata #60833 Na ma megint frissít.
Hátha.
Hű ez szivat,kitudja hány csigabájtos netem van és tölti 154kb-al.
XD
Gog-ról 140giga játék hamarabb települ minthogy steam letöltsön 361,5mb frissítést.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.12.16. 21:21:33 -
Plata #60832 Még nem voltam fent,múlthéten a peccs valamit elszart a játékkal,már nyomtam egy repairt steamen,de lehet újra kellene rakni,mert random újra elszaródik minden menü és csak újra indítással lesz jó a játék,de aztán ha használok liftet flottán vagy akárhol újra elbarmolódhat.
Még kijelentkezni sem tudok simán,csak ha steamen lelövöm a játékot.
Minden menü helyén valami loc baromság lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.12.16. 20:51:26 -
gunji #60831 Hogy a szöszbe' vittek be 24 millió cxp-t a déli reset óta leállással a Guild Invasionba?
Szerk: oh és lehet menni vukit ölelgetni :D
Utoljára szerkesztette: gunji, 2025.12.16. 20:38:20 -
gunji #60830 Hasonló okokból, amiért a STO is: az EA-nál is szerethetnek portalanítani... -
Plata #60829 Basszus,ma olvastam hogy az Sw ToR a franchise történelem legsikeresebb játéka és 2019-ig egy milliárd dollárt termelt.
Az már hat éve vót,akkor mi a retekért van a játék ennyire letojva? -
Plata #60828 Legkorábban 2030-ra várható a játék. :D
-
pajer_csaba #60827 Ouch... XD
Azért köszi, hogy szóltál. Én csak futólag néztem meg a trailert, és az agyam összekötötte a címszavakat.^_^'
A többit viszont amit az SWTOR-ról mondtam, tartom. -
Plata #60826 Én játszani sem tudok,a frissítés óta a játék szivat.
-
Ez egy teljesen uj singleplayer rpg, semmi koze a swtorhoz, csak annyiban, hogy a TOR korszakban jatszodik. Nyilvan lesz utalas ide meg a kotor1-2re, esetleg kreativan megoldott kozos pontok, de a ranttal varj meg amikor megjon a tenyleges swtor kieg trailer. :) -
pajer_csaba #60824 Kitalálom, még epicebb, még nagyobb léptékben superhero lesz a karakterünk... és nem érti majd senki se, hogy miért döglődik továbbra is ez a játék. Nem tudom, megfigyelte-e valaki, hogy az alapsztoriban az a történet, amit egy-egy kaszt bejár, tulajdonképpen egy-egy mellékküldetés a galaxisban zajló fő események között (noha hatással van azokra) - és ez tette hihetetlenül élvezhetővé, ez adta meg azt az érzést, hogy a játékos "része" az univerzumnak, egy fontos fogaskerék egy nálánál nagyobb gépezetben - nem a központja mindennek, de jelentős szereplő, ez realisztikus élményt adott. Ez a Shadow of Raven-től változott meg és a player került a Nagy Galaktikus Story főszerepébe, és túl sok befolyást, túl nagy jelentőséget kapott, miközben az addig egymástól független class-storyk egymásba olvadtak. Így viszont 0-ra csökkent a karakterfejlődés lehetősége, kiveszett az "egy hang a tömegből" érzése és ezzel a realisztikusság is. És persze, lehet örömködni, hogy hú, most milyen ultraszuperhiperfantasztikus csavaros történetet kapunk - csak épp nem számít. Ugyan az a menj oda, öld meg, gyűjtsd össze, add oda, end cinematic lesz. Most is itt van az új story update: csináld meg 4-szer ugyan azt. Wáó. De azért a teljesen irreleváns és indokolatlan lmbtq-nak benne kellett lennie, és ha a "csúnya leszbikust" a definíció részének tekintjük, akkor a woke-nak is helyet adtak.