Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
PiszkosFred írta (#61010):
Ahogy gunji kollega is irta, en is ugy tudom, hogy lesz meg ilyen retro/ismetlo szezon. Ezzel nincs is gond egyebkent, legtobb mmoban ujra eloveszik a regi kontentet (ESO-ban is megvasarolhato minden korabbi eves kampany cucc, a wowban is havonta jonnek a regi cuccok a Trader akarmibe, a NMS is nyom redux szezonokat ev vegen, STO-ban ott van Mudd apank cuccai kva dragan, stb.), csak mindegyik ugy oldja meg, hogy van a retro cuccok mellett ugyanannyi uj is. Na itt nem talaltam, vagy ha volt is egy-ket mount, az engem teljesen hidegen hagy. 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2026. 06. 14. 14:59
NMS?
Az mi a mámzi néni?
Elsőre be nem ugrik semmi.
WoW-ban már nem jártam féléve tán.Megmondom őszintén ez a kieg meg az előző is rohadt lapos és uncsi,plusz nem szeretem a sok meleg baromságot benne.
WoW nem ilyen volt régen.
Ha lesz új Classic + vagy mi a bánat szerver lehet azon játszom.
Sw ToR-ban a mostani jutalmak gagyik voltak,kivéve a CC.
STO-ban Mudd store kibaszott nagy lenyúlás.
Na jó a boxos és promós hajók zenért jó ötlet,csak a csomagok szarok,mindig van benne 1-2 érdekes hajó és 1-2 b+ hajó.😎
De eventes cuccok zenért,az pofátlanság.
Igaz én vettem már,mert valamiért eltűnt egy item a reward tabról nekem,hogy miért nem tudom,eddig megvolt új karival már nincs így megvettem muddnál mert kell.
De például az Imperial settet adni zenért rohadt nagy pofátlan szemétség,meg úgy kb minden eventes szettet.
Az imperial rift szett kva jó és ezért zent kérni mikor már egyszer ingyen volt pofátlanság.
Ui:Most jut eszembe Mudd store-ban már két eventes cuccot vettem meg,az egyiket nem rég mert csináltam karit és a reward store-ból eltűnt,a másikat meg azért mert szintén megvolt de az is eltűnt.
Na persze van még olyan ami szónélkül eltűnt a reward store-ból,de mivel T5 hajó teszek rá.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 06. 14. 17:12
Plata írta (#61008):
Remélem csak viccelsz,egy újabb retro szezonnak zéró értelme van,csak hülyeségeket adott most is.
Ahogy gunji kollega is irta, en is ugy tudom, hogy lesz meg ilyen retro/ismetlo szezon. Ezzel nincs is gond egyebkent, legtobb mmoban ujra eloveszik a regi kontentet (ESO-ban is megvasarolhato minden korabbi eves kampany cucc, a wowban is havonta jonnek a regi cuccok a Trader akarmibe, a NMS is nyom redux szezonokat ev vegen, STO-ban ott van Mudd apank cuccai kva dragan, stb.), csak mindegyik ugy oldja meg, hogy van a retro cuccok mellett ugyanannyi uj is. Na itt nem talaltam, vagy ha volt is egy-ket mount, az engem teljesen hidegen hagy. 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2026. 06. 14. 14:59
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A 15-ös tokenekből és zöld lógó növényeket vettem legutóbb, valamelyik kecóban majd felakasztom.
PiszkosFred írta (#61007):
Na, kicsit megkesve, de tegnap en is elertem a veget, a 800/800-t.
Lekattintgattam a jutalmakat, es leszamitva a premium valutat, kvazi minden duplazas volt. Hja, meg a nyomorult tokent megint festekre meg "butorra" kellett kolteni, mert tovabbra sem engedi a jatek, hogy 15 tokennel a zsebben legalabb azt kivalthassam, amivel egy "lapra" tettek.
Most egy ideig pihi, ha a kovetkezo szezon is ilyen retro szezon lesz, akkor most mar elotte atnezem, hogy megeri e vegigmenni rajta, mert a mostanit tutira kihagyom, ha raszantam volt azt a felorat a jutalmak elozetes csekkolasara.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2026. 06. 14. 10:55
Remélem csak viccelsz,egy újabb retro szezonnak zéró értelme van,csak hülyeségeket adott most is.
Lekattintgattam a jutalmakat, es leszamitva a premium valutat, kvazi minden duplazas volt. Hja, meg a nyomorult tokent megint festekre meg "butorra" kellett kolteni, mert tovabbra sem engedi a jatek, hogy 15 tokennel a zsebben legalabb azt kivalthassam, amivel egy "lapra" tettek.
Most egy ideig pihi, ha a kovetkezo szezon is ilyen retro szezon lesz, akkor most mar elotte atnezem, hogy megeri e vegigmenni rajta, mert a mostanit tutira kihagyom, ha raszantam volt azt a felorat a jutalmak elozetes csekkolasara.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2026. 06. 14. 10:55
Plata írta (#61005):
Heti boss nekem sincs meg.
Kevés időm van a játékra.
Még a 100 heti missziót hajtom, ahhoz kell - és kész lesz ez a GS.
Kevés időm van a játékra.
Egyébként cseszettül elszoktam az agent karitól,már nem is tudom mikor toltam vele.
pajer_csaba írta (#61001):
Azt csak a DK-n csinálja?
Igen, a known issuesban is csak DK-ra említik.
gunji írta (#60999):
DK-n szép az új zöld térkép 😄 Magyar guild is hirdeti magát, fura ékezetes karaktereket látni a chaten 😄
Azt csak a DK-n csinálja?
Voltam ölni DK worldbosst, a csapatban volt egy Rotakapa nevű játékos, a klánja nevét már elfelejtettem, de angolul volt.
Plata írta (#60997):
Mert már nem kell az Orbital Core boss-át legyőzni a Wreckage on Dantooine befejezéséhez, automatikusan lezárja anélkül a küldetést.
Egyik karim meg egy plusz beszélgetést/küldetést is kapott a Wreckage on Dantooine közben, hogy keressen meg valakit (ami eddig nem volt).

Plata írta (#60993):
Még az előző peccs sztorijáűt sem toltam le,mert meguntam a nagy rohangálást abban a rohadt hosszú küldetésben.
Az nem is tudom már, melyik volt. Eléggé szét volt ez a történet szabdalva 😞
De azt hiszem, majd csak egy hónap múlva, addig Risa.
Haza jöttem bekapcsoltam gépet erre frissít Sw ToR.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 06. 02. 18:17
Akkor lehet megint watchizni a Twitchet egy új ajándékért.
gunji írta (#60986):
Olyan season heti van, hogy 'defeat any 4 dark and/or light wb'.... Húha 😄
Én találtam kapásból három csapatot is mikor felmentem,akik boss vadászatra kerestek embert,volt tatuin coruscant meg talán alderaan csoport,coruscanti bandát választottam és gyorsan lazán megvolt a négy fafej.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 05. 20. 08:54
gunji írta (#60982):
Én még odébb vagyok, de remélem pünkösdig sikerül legalább a százas szintet elérni (addig tart a collection sale).
Lehetne nagyobb az inventory, komoly gondom, hogy mindig betelik encounterezés közben. Birodalmi oldalon is kéne egy guild, hogy ki lehessen használni a 100k-kat, vagy fejleszteni a rajtam maradtat. Áh, nehéz dolgok ezek 😄
Egen én is hiányolom imp guildet,néha kell imp karival is játszani season miatt.
Egyébként a max 80-as táska baromira kicsi.
Lehetne nagyobb az inventory, komoly gondom, hogy mindig betelik encounterezés közben. Birodalmi oldalon is kéne egy guild, hogy ki lehessen használni a 100k-kat, vagy fejleszteni a rajtam maradtat. Áh, nehéz dolgok ezek 😄

A végső bosst 4%-ra öltük amikor Wipe-oltunk,de a drone-ok miatt a boss nem tűnt el hanem ott maradt és harcolt a drone-okkal,mi újra éledtünk és levertük. 🤣
Uccsó season dobozból ez jött.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 05. 07. 22:53
gunji írta (#60978):
Most alakultak csak tavaly és még javában toboroznak munkaerőt. Viszont nem véletlen a név, hogy SWFOTOR 😄 Várós...
A cikk szerint csupa ős Bioware veterán készíti.
Május 22-ig:
- dupla xp
- collection unlock sale
- további leárazások
- mindenkinek ajándék minipet, az előfizusoknak mount is, csak be kell lépni a játékba 05.22-ig.
Remélhetőleg addigra meglesz a 100-as szint is a GS-ben.
Mostmár az Sw ToR karakterek is kánonnak számítanak. 😮
Érdekes lesz.
Csak egyet emelek ki: egy órás twitch nézésért lila keretes dantunini deko-festményt kapunk 😊
Még csak nem is fénykard.

Most nem tudom, hogy lesz, lehet nem fogok ragaszkodni a heti 7-hez. Most épp Hothon vagyok, ez a Chanta elég szívatós, megint engem ölt instant mindig. Lehet, nem volt tank.
Egyből négy küldi össze jött,dvl ruhnuk bazi nagy gyík,craft és kill.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 04. 28. 20:01
Mert nagyon vacak küldik voltak,nem akartam elmenni ilum-ra küldizni meg csinálni encountereket,de végül csak elmentem.

Nagyon régen voltam ilum-on és mindig utáltam,de már nem is olyan vészes mint amilyen emlékeimben volt vagy 10 éve.
De például a mostani jutalom megint olyan ami már megvan.
Itt járok most.

Már egyszer megszereztem és unlockolva is van minden karakterre.

Plata írta:
Na a heti küldik kész vannak.
Pici lemaradásban vagyok, de lassan félidőhöz érek én is. Vicc, hogy most, csak ma lett meg az első olyan hetem, amikor 7/7-tel várom a keddi resetet 😊

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2026. 04. 20. 19:03
Szellemeskedtem egy ideig utána lettem sebezhető.
Bár lehet hogy ha élesztenek akkor nics,de ha drone éleszt fel,vagy mi a ragya akkor van.