Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Oldal 1 / 1221Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ó hogy a rusnya magdi rúgja meg,arra nem is gondoltam,azt hittem hogy az is MMo.😊

Tippre No Man's Sky :]

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

PiszkosFred írta (#61010):
Ahogy gunji kollega is irta, en is ugy tudom, hogy lesz meg ilyen retro/ismetlo szezon. Ezzel nincs is gond egyebkent, legtobb mmoban ujra eloveszik a regi kontentet (ESO-ban is megvasarolhato minden korabbi eves kampany cucc, a wowban is havonta jonnek a regi cuccok a Trader akarmibe, a NMS is nyom redux szezonokat ev vegen, STO-ban ott van Mudd apank cuccai kva dragan, stb.), csak mindegyik ugy oldja meg, hogy van a retro cuccok mellett ugyanannyi uj is. Na itt nem talaltam, vagy ha volt is egy-ket mount, az engem teljesen hidegen hagy. 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2026. 06. 14. 14:59

NMS?
Az mi a mámzi néni?
Elsőre be nem ugrik semmi.
WoW-ban már nem jártam féléve tán.Megmondom őszintén ez a kieg meg az előző is rohadt lapos és uncsi,plusz nem szeretem a sok meleg baromságot benne.
WoW nem ilyen volt régen.
Ha lesz új Classic + vagy mi a bánat szerver lehet azon játszom.
Sw ToR-ban a mostani jutalmak gagyik voltak,kivéve a CC.
STO-ban Mudd store kibaszott nagy lenyúlás.
Na jó a boxos és promós hajók zenért jó ötlet,csak a csomagok szarok,mindig van benne 1-2 érdekes hajó és 1-2 b+ hajó.😎
De eventes cuccok zenért,az pofátlanság.
Igaz én vettem már,mert valamiért eltűnt egy item a reward tabról nekem,hogy miért nem tudom,eddig megvolt új karival már nincs így megvettem muddnál mert kell.
De például az Imperial settet adni zenért rohadt nagy pofátlan szemétség,meg úgy kb minden eventes szettet.
Az imperial rift szett kva jó és ezért zent kérni mikor már egyszer ingyen volt pofátlanság.
Ui:Most jut eszembe Mudd store-ban már két eventes cuccot vettem meg,az egyiket nem rég mert csináltam karit és a reward store-ból eltűnt,a másikat meg azért mert szintén megvolt de az is eltűnt.
Na persze van még olyan ami szónélkül eltűnt a reward store-ból,de mivel T5 hajó teszek rá.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 06. 14. 17:12

PiszkosFred

Plata írta (#61008):
Remélem csak viccelsz,egy újabb retro szezonnak zéró értelme van,csak hülyeségeket adott most is.

Ahogy gunji kollega is irta, en is ugy tudom, hogy lesz meg ilyen retro/ismetlo szezon. Ezzel nincs is gond egyebkent, legtobb mmoban ujra eloveszik a regi kontentet (ESO-ban is megvasarolhato minden korabbi eves kampany cucc, a wowban is havonta jonnek a regi cuccok a Trader akarmibe, a NMS is nyom redux szezonokat ev vegen, STO-ban ott van Mudd apank cuccai kva dragan, stb.), csak mindegyik ugy oldja meg, hogy van a retro cuccok mellett ugyanannyi uj is. Na itt nem talaltam, vagy ha volt is egy-ket mount, az engem teljesen hidegen hagy. 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2026. 06. 14. 14:59

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Pedig azt ígérik: a 2. és 4. évadot újra Fen Zeil-lel és Amity-vel. Azoknak jó, akiknek az nem sikerült vagy még nem voltak akkor. Azt mondja az ai, hogy nyár végén jöhet.
A 15-ös tokenekből és zöld lógó növényeket vettem legutóbb, valamelyik kecóban majd felakasztom.

PiszkosFred írta (#61007):
Na, kicsit megkesve, de tegnap en is elertem a veget, a 800/800-t.

Lekattintgattam a jutalmakat, es leszamitva a premium valutat, kvazi minden duplazas volt. Hja, meg a nyomorult tokent megint festekre meg "butorra" kellett kolteni, mert tovabbra sem engedi a jatek, hogy 15 tokennel a zsebben legalabb azt kivalthassam, amivel egy "lapra" tettek.

Most egy ideig pihi, ha a kovetkezo szezon is ilyen retro szezon lesz, akkor most mar elotte atnezem, hogy megeri e vegigmenni rajta, mert a mostanit tutira kihagyom, ha raszantam volt azt a felorat a jutalmak elozetes csekkolasara.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2026. 06. 14. 10:55

Remélem csak viccelsz,egy újabb retro szezonnak zéró értelme van,csak hülyeségeket adott most is.

PiszkosFred
Na, kicsit megkesve, de tegnap en is elertem a veget, a 800/800-t.

Lekattintgattam a jutalmakat, es leszamitva a premium valutat, kvazi minden duplazas volt. Hja, meg a nyomorult tokent megint festekre meg "butorra" kellett kolteni, mert tovabbra sem engedi a jatek, hogy 15 tokennel a zsebben legalabb azt kivalthassam, amivel egy "lapra" tettek.

Most egy ideig pihi, ha a kovetkezo szezon is ilyen retro szezon lesz, akkor most mar elotte atnezem, hogy megeri e vegigmenni rajta, mert a mostanit tutira kihagyom, ha raszantam volt azt a felorat a jutalmak elozetes csekkolasara.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2026. 06. 14. 10:55

Plata írta (#61005):
Heti boss nekem sincs meg.
Kevés időm van a játékra.

Még a 100 heti missziót hajtom, ahhoz kell - és kész lesz ez a GS.

Heti boss nekem sincs meg.
Kevés időm van a játékra.

Ma 4x késtem le azt l. Aloeeket, meg egyszer voltam távol tőle, mikor meghalt. Jó kis boss 😞

Én is találkoztam magyarral,de csak a szövegükből jött le hogy magyarok.
Egyébként cseszettül elszoktam az agent karitól,már nem is tudom mikor toltam vele.

pajer_csaba írta (#61001):
Azt csak a DK-n csinálja?

Igen, a known issuesban is csak DK-ra említik.

gunji írta (#60999):
DK-n szép az új zöld térkép 😄 Magyar guild is hirdeti magát, fura ékezetes karaktereket látni a chaten 😄

Azt csak a DK-n csinálja?

Voltam ölni DK worldbosst, a csapatban volt egy Rotakapa nevű játékos, a klánja nevét már elfelejtettem, de angolul volt.
Hogy nehogy elfelejtődjön: lila gyíkot lehet nyerni, ha valaki négy órát nézi a Twitchen, hogy valaki más játszik. 😊

DK-n szép az új zöld térkép 😄 Magyar guild is hirdeti magát, fura ékezetes karaktereket látni a chaten 😄

Plata írta (#60997):
Mert már nem kell az Orbital Core boss-át legyőzni a Wreckage on Dantooine befejezéséhez, automatikusan lezárja anélkül a küldetést.
Egyik karim meg egy plusz beszélgetést/küldetést is kapott a Wreckage on Dantooine közben, hogy keressen meg valakit (ami eddig nem volt).

Az este ahogy beléptem a játékba ezt kaptam.

Gondoltam egyet és elugrottam Hothra bepróbálkozni Nymessánál. Persze nem köztársaságival kellett volna, de egy próbát megért, mert elvileg kellett lennie ott egy csoportnak is. Az első killnél megjött a rózsaszín füst (poison dot?), skillek letiltva, csak irány a 2,5 km-re levő droid. Helyett... a Drift Hills-i taxiállomásra kb. a Highmont Ridge-ből. Hát hogy lehet így?

Plata írta (#60993):
Még az előző peccs sztorijáűt sem toltam le,mert meguntam a nagy rohangálást abban a rohadt hosszú küldetésben.

Az nem is tudom már, melyik volt. Eléggé szét volt ez a történet szabdalva 😞

A patch notes szerint végre értelmes QoL-jellegű javítások jöttek: pl. Dantuinon gyorsabban lehet haladni a bolygón és nem kell a WB-t leölni ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni.
De azt hiszem, majd csak egy hónap múlva, addig Risa.

Még az előző peccs sztorijáűt sem toltam le,mert meguntam a nagy rohangálást abban a rohadt hosszú küldetésben.

Igen,steam most tölti.
Haza jöttem bekapcsoltam gépet erre frissít Sw ToR.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 06. 02. 18:17

Ha jól nézem, élesítették a 7.9-et: a jelenleg futó történet befejezésével.
Akkor lehet megint watchizni a Twitchet egy új ajándékért.

PiszkosFred
Vegre akcios az unstable dualsaber, mar csak ez hianyzott a watchlistrol 😊

Egy manus hiányzik achihoz.

Meglettek a hiányzó dvl bossok?

gunji írta (#60986):
Olyan season heti van, hogy 'defeat any 4 dark and/or light wb'.... Húha 😄

Én találtam kapásból három csapatot is mikor felmentem,akik boss vadászatra kerestek embert,volt tatuin coruscant meg talán alderaan csoport,coruscanti bandát választottam és gyorsan lazán megvolt a négy fafej.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 05. 20. 08:54

Olyan season heti van, hogy 'defeat any 4 dark and/or light wb'.... Húha 😄

Azért az nem szép dolog, hogy a karakterkreálásnál a csúszkák ide-oda tologatását inaktivitásnak veszi és automatikus kidob a szerver, miközben van egér és billentyűzet input is. RIP kari 😞

Az a jó ebben a játékban, hogy (közel) 14 év után is tud újat mutatni (nekem). Mint például, hogy operative-hoz és sage-hez kerestem kisebb rotationt, s meglepő skillek között találtam magam, mint pl. a 'force in balace' -> deals internal damage and redistributes life from affected targets to heal you. Kis vámpír 😄

gunji írta (#60982):
Én még odébb vagyok, de remélem pünkösdig sikerül legalább a százas szintet elérni (addig tart a collection sale).
Lehetne nagyobb az inventory, komoly gondom, hogy mindig betelik encounterezés közben. Birodalmi oldalon is kéne egy guild, hogy ki lehessen használni a 100k-kat, vagy fejleszteni a rajtam maradtat. Áh, nehéz dolgok ezek 😄

Egen én is hiányolom imp guildet,néha kell imp karival is játszani season miatt.
Egyébként a max 80-as táska baromira kicsi.

Én még odébb vagyok, de remélem pünkösdig sikerül legalább a százas szintet elérni (addig tart a collection sale).
Lehetne nagyobb az inventory, komoly gondom, hogy mindig betelik encounterezés közben. Birodalmi oldalon is kéne egy guild, hogy ki lehessen használni a 100k-kat, vagy fejleszteni a rajtam maradtat. Áh, nehéz dolgok ezek 😄

Na máár csak 38 heti küldi és három heti balfék.

Shrine of silence master mode FP-n be volt kapcsolva a czerka vacak,addig nyomogattam míg azt a buffot nem kaptam hogy harc közben czerka drone-ok spawnolnak.
A végső bosst 4%-ra öltük amikor Wipe-oltunk,de a drone-ok miatt a boss nem tűnt el hanem ott maradt és harcolt a drone-okkal,mi újra éledtünk és levertük. 🤣
Uccsó season dobozból ez jött.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 05. 07. 22:53

gunji írta (#60978):
Most alakultak csak tavaly és még javában toboroznak munkaerőt. Viszont nem véletlen a név, hogy SWFOTOR 😄 Várós...

A cikk szerint csupa ős Bioware veterán készíti.

Most alakultak csak tavaly és még javában toboroznak munkaerőt. Viszont nem véletlen a név, hogy SWFOTOR 😄 Várós...

https://todayintor.com/2026/05/02/swtor-may-the-4th-event-guide/
Május 22-ig:
- dupla xp
- collection unlock sale
- további leárazások
- mindenkinek ajándék minipet, az előfizusoknak mount is, csak be kell lépni a játékba 05.22-ig.

Remélhetőleg addigra meglesz a 100-as szint is a GS-ben.

Láttátok a twiteren az SW képet?
Mostmár az Sw ToR karakterek is kánonnak számítanak. 😮

Szóval lesz szintlépés.
Érdekes lesz.

Volt este dev-livestream. Összefoglaló a redditen: https://old.reddit.com/r/swtor/comments/1t05nd0/swtor_79_legacy_reborn_livestream_recap/

Csak egyet emelek ki: egy órás twitch nézésért lila keretes dantunini deko-festményt kapunk 😊

Reménykedtem hogy egy klassz nekem való fénykard jön season ládából,erre kaptam egy ilyen izét.
Még csak nem is fénykard.

Nekem múlt héten esett így: 2x czerka meg 2x Ziost és kb megvolt a 150 kill és a 200k xp is.
Most nem tudom, hogy lesz, lehet nem fogok ragaszkodni a heti 7-hez. Most épp Hothon vagyok, ez a Chanta elég szívatós, megint engem ölt instant mindig. Lehet, nem volt tank.

Na ma mázlim volt.
Egyből négy küldi össze jött,dvl ruhnuk bazi nagy gyík,craft és kill.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 04. 28. 20:01

Hát azt hittem a héten csak öt küldetés lesz meg.
Mert nagyon vacak küldik voltak,nem akartam elmenni ilum-ra küldizni meg csinálni encountereket,de végül csak elmentem.

Nagyon régen voltam ilum-on és mindig utáltam,de már nem is olyan vészes mint amilyen emlékeimben volt vagy 10 éve.

Nekem az első héten nem sikerült a dvl.
De például a mostani jutalom megint olyan ami már megvan.
Itt járok most.

Már egyszer megszereztem és unlockolva is van minden karakterre.

PiszkosFred

Plata írta:
Na a heti küldik kész vannak.

Pici lemaradásban vagyok, de lassan félidőhöz érek én is. Vicc, hogy most, csak ma lett meg az első olyan hetem, amikor 7/7-tel várom a keddi resetet 😊

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2026. 04. 20. 19:03

Én is voltam ott,birodalmi karival,de nem haltam meg mikor éledtem.
Szellemeskedtem egy ideig utána lettem sebezhető.

Kellene. Az eheti alderaani dvl-bossnak van egy ilyen lila/rózsaszín damage-skillje, ami instant viszi a hp-t, egy lépést nem lehet tenni, míg benne állok a lila körben. Többször próbáltam a drónos respawnt, de rögtön ölt is a boss (a medidroid messze volt - kb 1km-re). Szóval vagy bugos volt, vagy erre külön figyelni kell.

De van 12 másodpercig mikor éledsz nem?
Bár lehet hogy ha élesztenek akkor nics,de ha drone éleszt fel,vagy mi a ragya akkor van.

Oldal 1 / 1221Következő →