60929
-
gunji #60929 Most voltam azon az encounteren, ahol 25 állatkát kell begyűjteni - voltak vagy tízen, mindegyiket elvitték, meglett a 25 -> vége az encounternek, semmi jutalom. Utána Frostcaller, tíz percig állt 7/8 spike-on, nem csinált semmit. :(
Szerk: aztán elindult még egyszer, pár perc alatt kinyírtak az npc-állatkák. 340+augmentes gearrel wtf? Áh, hagyom.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2026.03.06. 18:49:45 -
Plata #60928 Persze, a házhoz csak repu kell és pénz.
Nekem sincs az kész,egyedül nem tudom megcsinálni. -
gunji #60927 Én még csak a második szint elején vagyok a repuban, de már megjött a H4 Orbital Core. Tovább lehet menni e nélkül? -
gunji #60926 Áh, semmi baj, én bocs, mostanában próbálok többet pihenni.
A hétvégén eljutott Dantuinon addig, hogy 'complete a level transition encounter'. Megnéztem, s tényleg meg kell várni, amíg valamelyik bioizé egyes vagy kettes szintű lesz és 100% és akkor kell egy speckó encountert végrehajtani? Ez komoly? Várni, míg nulláról felmegy 100%-ra? Durva :( Reménytelen :( -
Plata #60925 Bocsi,későn vettem észre hogy írtál,de épp Hammerstation FP-n voltam. -
gunji #60924 Szerintem május elején jön majd egy 180 napos bundle, ezért nem mertem megvenni ezt. Kíváncsi leszek :D -
Na, megvettem ezt a 40 dollaros bundlet (60 nap sub + 2400 zen + mount), abbol (meg a tartalekbol) megvettem ezt a ruhat, meg a reforged havoc armort, plusz a force usereknek ezt az executorakarmi lightning tuningot, mert baromi jol nez ki a lightsabereken (lofegyvereken marad az incinerator, mert langszoro is kell midnenre).
Iden tobb sz.rt nem veszek a boltbol. :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2026.03.02. 20:04:56 -
Plata #60922 Erről beszélek,most is spawnolt.
-
Plata #60921 Egyébként nem is kell be menni a szar zónákba,ha olyan időt fogsz ki amikor még a fő vacak nem aktív akkor szinte állandóan spawnol egy encounter ott ahova lehet gyors utazni,én múltkor zsinórban négyszer fogtam ki,megcsináltam és már újra jött. :D
Huszonöt idióta jószágot kell befogni hálóval.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.03.01. 20:22:34 -
gunji #60920 Köszi az ötletet! -
Plata #60919 Ha eljutottál az első repura akkor vehetsz olyan szutyok buffot ami után nem szívja a hp-d,csak egyszerre egy zónához tudsz venni védelmet.
Azt hiszem ott láttam a konzolt ahol a házat lehet megvenni,csak egyszer használtam,így nem emlékszem pontosan. -
gunji #60918 Gratula. :D
Én még az elején vagyok. Ma gondoltam egyet, s elugrottam megint, de rettenetes csalódás. Amennyire anno örültem neki és dicsértem előre, annyira vagyok csalódott. Főleg, mert állandóan szívja le a HP-t és legtöbb helyen csak gyalog lépésben lehet közlekedni - lassú és idegesítő. Sikerült elszenvedni magam Outsider szintre a repuban, dehát... kivagyok teljesen :( -
Plata #60917 Ma csak meg lett.
Heroic 4 küldi nem,de úgy látszik nem is kell. -
gunji #60916 Túl gyorsan szalad az idő. ;) -
Plata #60915 Háát,akkor baromi jó a memóriám,arra emlékszem hogy egy ideje meg van már,azt tudom hogy azonnal megvettem,de hogy mikor is volt,az neces.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.02.27. 16:20:33 -
gunji #60914 Egy hónapja jött: https://www.swtor.com/info/news/article/20260127
Az eheti stream recapja: https://www.swtor.com/info/news/%5Bnews-category%5D/20260225 -
Plata #60913 Nem olyan rég került be,talán múlthéten?
Bár ha majd újra feltudok menni megnézem,mert azt hiszem van log arról mikor költöttem lóvét. -
Na felmentem, ez lesz az, megneztem a streamben is, ugyanaz.
En azt hittem ujdonsag, azert mutattak/ajanlottak egy picit a streamben. Sot, direkt ki is hangsulyoztak, hogy a csizma resze (ami picit hasonlo mint a Shan fele armor szette csizmaja) nagyon sokan "highlightoltak" (ezek szerint merik ezt is, hogy mit neznek sokat). Na mindegy, a masnit nem lattam, de nem is tetszik. -
Plata #60911 Na fel tudtam lógni,a kép kedvéért adtam a karimra egy nadrágot is. :D
Egyébként anélkül hordja. :P
De teljesen natúrba meg így néz ki.
Vagy nem erre gondoltál?
Az is lehet.
De ez nekem már megvan egy ideje,pontosan nem tudom mióta.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.02.27. 10:46:42 -
Azt nem tudom, a streamben mutattak, azota nem leptem be megnezni. -
Plata #60909 Arra gondolsz amelyiken van egy masni hátul? -
Meg van storeban 2200 kupakert franko kis "szexi jedi/sith" ruha female karaktereknek. -
gunji #60907 Mert vettem fel két karaktert, s szerettem volna, hogy őket is számolja be (de nem fogja, majd csak keddtől). Este veszek fel célpontot, meg figyelek rá, hogy meglegyen az 500k
Valamelyik nap volt deves videó: tippre március 10-én kezdődik az új season, meg jön a tavaszi földműves/peca/sütis event. Egy órányi twitch-nézésért most lehet kapni új festményt. -
Plata #60906 Nem tettél még be inváziós célpontot. :D
Meg akartam nézni hogy álunk erre látom hogy nincs még célpont.
Még számolgassak is. XD -
Plata #60905 Szerver vicceskedett.
Cartel market nem töltött be egyáltalán.
Csináltam csempész küldetést,de valami elromlott mert a sztoriban nem voltam egyedül.
Egy másik csempész játékos is oda került,az ajtók nem is nyíltak ki.
Minden ajtó zárva lett,se ki se be. Mázli hogy transzportal eltudtam húzni.
-
Plata #60904
-
Plata #60903 Szent lepra,régi season jutalmak felmelegítve? -
gunji #60902 Szpojleres adatbányászat, főleg a következő Galactic Seasonről: https://old.reddit.com/r/swtor/comments/1rbrk01/781_datamining_unreleased_content_discussion/ -
gunji #60901 Én a Vizsla-lányra teszem a voksom 50-es szinten, még healerként is elég jól lő, dps-ként is jó, tankként nem igazán néztem. Az utóbbi két GS-sorozatban vele mentem fp-kre, meg szólózni upgrisingra (250 kill miatt), meg párszor WB-kre önállóan, s nem okozott csalódást.
Alturt nem próbáltam még, nincs kihúzva 50-re. -
Plata #60900 Érdekes lista. -
gunji #60899 Kedden véget ér a jelenlegi Galactic Season. Még két nap van befejezni és felvenni a jutalmakat. ;) -
gunji #60898 Megnéztem, igen aktív lehetett, de a flottán volt a hajó. Átmozgattam a Dantuinhoz és visszakapcsoltam az Orbital Supportot.
(A híd az aktív, a konzol meg ott van az orrában.) -
Plata #60897 Az most is aktív szerintem.
Nekem szokta írni hogy orbitális baromság aktív. :D -
gunji #60896 Aha: https://todayintor.com/2025/11/20/swtor-dantooine-dynamic-encounters-guide/#master-4-orbital-core-guide
Itt azt írja, hogy a klánhajóval lehet buffolni (az űrgolyhós 'ludicrous' jutott az eszembe xD)
Azt mondja az AI, hogy a hajón a hídon* kell keresni egy 'Flagship Command Terminal' ott lehet egy bolygóhoz (esetünkben a Dantuinhoz) mozgatni a hajót és akkor aktiválni az Orbital Supportot, s ez fog adni valamilyen buffot, attól függően, milyen perk aktív.
*A hajóhidat még unlockolni kell, sajna :( -
Plata #60895 Úgyrémlik instant valami négy millát sebzett belém.
Lehet hogy kell hozzá valami spéci buff?
Viszont ha csapat kell akkor felejtős. -
gunji #60894 Azt írják rá, hogy négyes group: 1T, 2DPS, 1H formában ajánlott, nem companionnal, mert elég nehéz.
De bugos volt, nem tudom, javították-e már. -
Plata #60893 Srácok Dantuinin Master 4 küldit hogyan lehet megcsinálni?
Rohadt robot intant kinyír,mert sebez több millát.
Vagy nem DPS-el kellene ellene menni?
Vagy hagyjam a francba? -
gunji #60892 Szóval elég egyetlen karakterrel modot fejleszteni a két idióta ródiainál, tanknál és dps-nél is ugyanazokat az itemeket kapjuk, legfeljebb automatikus szűrve vannak az adott kasztra. És nincs Lethal B mod, sem studier ench. Köszke. Értelmes meeting volt. RIP OP-1 :( -
Plata #60891 Szerintetek lesz majd valamikor olyan mount amivel lehet vinni csapat társakat?
Mondjuk FP-n jól jönne néha.
Mert azt megoldották hogy legyen olyan verda amin a társam meg a macskám utazhat,akkor talán a csapattársat sem lehetne nehéz megoldani.
WoW-ban van olyan mountom. -
Plata #60890 Sajna a héten nem biztos hogy tudok ennyit szödni.
Kivéve ha megint van olyan laza conquest feladat ami könnyű és sokat ad.