Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Nem. 3 szint van.
- elõfizetõ: ez mindent kap, mindent visz, ami elérhetõ havi 3500 Ft-ért.
- preferred: ha bármikor is fizettél valamiért pénzért(!), akkor pref leszel, amely picivel rosszabb csak, mint az elõfizetõ, de lényegesen kedvezõbb, mint a free. Akár pár száz forintos, a legolcsóbb unlock megvásárlása után is ide kerülsz.
- free: komolyabb megkötésekkel, de a teljes tartalom megnézhetõ, 8 kiváló sztori végigjátszható, és szinte mindenbe bele lehet kóstolni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Törölt felhasználó
Ez a prefered acc meg ilyen nagy dolog lenne? De ez csak addig prefered, amíg van elõfizud, nem?
Törölt felhasználó
Akkor vegyek ki egy hónap szabit, hogy legyen is értelme? 😄
Am mennyi? Sajnos itt melóhelyen nem hagyja megnyitni az ilyen játékos oldalakat.....
Egy fizetõs kiegészítõje van, de ha befizetsz egy hónapot megkapod ingyen + preferred leszel.

Törölt felhasználó
Ejj, hogy nincs szerkesztés...
Azt akartam még kérdezni, ami felvetõdött bennem, hogy van-e DLC ehhez a játékhoz? És ha az alapjátékot végigviszem akkor DLC-t vehetek-e ettõl függetlenül hozzá? Mármint attól függetlenül, hogy nem fizettem elõ másra.
Törölt felhasználó
Hát ez fantasztikusan hangzik! 😊
Eddig azért nem akartam neki esni, mert nem tudtam volna érdemben kihasználni a hónapos elõfizetéseket. De így hogy ami kell megvehetõ és egyébként csak heti idõbeni korlátozás van, zseniális! 😊
f2p = free to play

A teljes alapjáték sztoriját végigjátszhatod ingyen. Lassabban fogsz fejlõdni, de számomra nem volt zavaró.

A különbözõ egyéb mókák száma le van korlátozva heti X darabra, de ezekhez lehet venni (játékbeli pénzért is akár) cuccokat, amikkel többre lehet szert tenni.

Én ~240 órát raktam bele f2p-ként. Megérte 😊
A preferred státuszú játékos olyan, aki már valamennyi pénzt költött a játékra. f2p vs pref vs sub

Törölt felhasználó
Sziasztok, olvasgatom most itt a forumon, hogy van valami ingyenes játékmód vagy mi? Azt tudom, hogy pár éve a játék ingyért letölthetõ a Bioware honlapjáról és kapsz hozzá valami próba idõt is. Azt hittem, hogy ezzel ki is fúj az ingyen játék. De most olvasom, hogy "aki nem fizet" az heti 5-ször nyomhat PVP-t? Akkor most tulajdonképpen totál ingyenes az egész, csak korlátozva van hogy heti hányszor játszhatsz? Vagy hogy is van ez pontosan, valaki leírhatná, ugyanis ez nekem azért is lenne jó, mert hétköznap örülök, ha van idõm meg erõm 1-2 órát játszani hétvégén meg szintén van mit csinálnom, de legalább akkor van 2-4 órám pihenni. Szóval lehet hogy ez a korlátozott hozzáférés nekem elég is lenne.
Egyébként ha a PvP Player Vs. Player, akkor az f2p micsoda? Meg ez a prefered account?
Válaszokat elõre is köszi!
Jól tudod, de szerencsére bugos és vasárnapra és hétfõre is resetel, így gyakorlatilag 10x mehetsz egy héten. (ezt a bugot bennhagyhatnák)

Üdv mindenkinek.

Security key -t csak élõfizetõk tudnak az accounthoz adni?
Android -os verziót akartam használni, de Serial number és Activation code rész üres. Igy nincs mit beírni az accounthoz.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Tomb of Freedon Nadd

Ahha.Értem köszi!
Végülis átnevezhetem nem gond a szerver meg maradt a Main karakternek csak elnéztem.
Na egy kis elrendezés itt(itemek,credit stb) és folytatom a játékot
PiszkosFred
Nem törték fel, nyugi. Összevonták anno a szervereket, és emiatt a név duplázás lett pár esetben, amelyet orvosolni kellett. Mérlegeltek pár dolgot (létrehozás, státusz, last login, anyánkínja), és ez alapján jött a döntés, hogy kinek kell rename és kinek marad.

Üdv.
Miért kell átnevezzem a karaktereimet?Egyáltalán miért vették el a nevüket és miért nem Tomb szerveren vagyok ahol abbahagytam?
Igaz már jó régen nem játszottam de akkor is Prefered az account amit valami oknál fogva jól szétszedtek😞
Más nem használta az acc.-ot mert szintek,gold stb ugyanaz
Ha fizetõssel tudsz menni és nem szedték ki a bugot, akkor velük bármennyit tudsz menni.... annyi, hogy kevesebb wz commendation-t kapsz a végén.
BEAST
Ha jól tudom hetente 5x mehetsz a különféle pvp módokba f2p/preferred accounttal, de item shopból vehetsz "heti bérletet" ami tudom mennyire éri meg.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Tehát az, hogy mennyit mehetek nincsen korlátozva?

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

gear szempontjából gondoltam elsõképp, persze megoldható minden

Kevesebbet lehet PVP-zni?

pvp-ben hátrányban leszel a fizetõs játékosokhoz képest

Sziasztok!Szeretnék belevágni a játékba, újfent(régen triallal játszottam lvl 15-ig).A kérdésem az lenne, hogy egy teljesen f2p játékosra milyen mértékû korlátozások várnak?A játéknak fõleg a PVP része érdekel, az valamennyire szabadabb lett, mint amikor elrajtolt a F2P rendszer, vagy ugyan olyan keveset mehetnek a nem fizetõk, mint régen?

Így jobban hangzik, majd meglátjuk a patch után két nappal mekkora lesz a cry az arénákban. <#nyes>

Tomb of Freedon Nadd

gergod
Nem, csak 8 masodpercenkent tud proccolni.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

A CoF-nál megmarad, hogy 6 másodpercenként proccolhat? Mert ha nem az NAGYON durva lenne...

Tomb of Freedon Nadd

gergod
Jah, meg most, mar kulon lockout lesz HM-re es NiM-re is...

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

gergod
Vegre commando kap egy kis buffot es qol javitast <#eljen>

Tech Override now has a base cooldown of 60 seconds.
Full Auto will now deal 4 ticks of damage instead of 3, with the first tick of damage occurring at ability activation. The total damage of the ability is unchanged, so each new tick of damage will do slightly less than before.

Combat Medic
Combat Shields is now a Tier 2 Skill.
Efficient Conversions is now a Tier 3 Skill.

Gunnery
Overclock now reduces the cooldown of Tech Override by 7.5/15.
Steadied Aim now prevents 50%/100% of pushbacks towards Full Auto, Charged Bolts and Grav Rounds.
Curtain of Fire now has a 33%/67%/100% chance to occur when using Grav Round or Charged Bolts.
Special Munitions will now reduce the cost of High Impact Bolt by 3/6/9 Heat/Ammo while in Armor Piercing Cell.

Alapesetben csak 400-as skillig lehet tanulni, a 400 felettiekhez meg kell venni egy 'advanced crew skill' nevû bõvítést a trainertõl, akitõl a recepteket is lehet, 10 ezerért adják. Ezután már meg tudod venni a 400-as skill feletti recepteket. Ha több crew skilled van, mindegyikhez meg kell venni külön-külön a saját trainerétõl.
Az egészhez persze szükséges a RotHC megléte.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Witcher
Az 50+os biochem recepteket hol lehet beszerezni? A Makeben a biohem trainernél is csak 50 ig van.

Sebaj! Leszek én az helyetted is ! bráháhá

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

gergod
Egy ora, az szep 😊
Republikoskent nem akarok Dread Master lenni...

Title-ök:
Gate Crasher: You earned this title by completing the Dread Fortress operation in Nightmare Mode in under one hour.
Dread Master: You earned this title by completing the Dread Palace operation in Nightmare Mode in under one hour.

PiszkosFred
/stuck

Hali, kérnék segítséget- Ereszkedtem le egy hegy oldalról, sziklákra ugrálva - majd az egyik sziklán volt egy kis mélyedés amit nem vettem észre idõben és beszorult a karakterem. Úgy mintha zuhanna folyamatosan- így nem tudok sem a gömbbel teleportálni, sem az ûrhajóra feljutni. VALAKI bármilyen ötletet- kirobbantás - vagy akármi. Kérlek segítsetek

Elõre is köszi
Így legalább a keyboard-turner playerek is kaphatnak újabb mountot.

Tomb of Freedon Nadd

gergod
Birtam volna, ha 2 hettel 2.7 elot felraknak egy rancor mountot CM-be ... a nerd rage kifolyt volna az official forumrol <#idiota>

Huhuu szerencsére nem csak a pvp majmok kapnak Rancor mountot!

Inside of Nightmare Dread Palace, our Operations players will have a chance to get a very rare mount, a Cyborg Rancor. This will also be a unique appearance of the Rancor which is exclusive to our Ops players.

Nyáron jön az új bolygó. Valszeg ismét szint emelés etc.

Jah, tényleg, igazad van, csak nov-dec idején lesz idõszerû. Bocsi 😄

PiszkosFred
Ha lesz is, majd év végén.

És lehet tudni, lesz valami ünnepi feature, esetleg értelmes ajándék a készítõktõl? 😛

Ozzyehh
el se hiszem, hogy 3 éves lesz a játék, azért ez elég nagy szó ahhoz képest, hogy 1 évet se jósoltak neki 😄 és még mennyi minden jön...

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

picket
Marad.

&#3237;_&#3237;

picket
2 "elég", de 4 "ajánlott".

&#3237;_&#3237;

Witcher
Azt olvasom hogy ha elõfizetek egy hónapra megkapom a hutt cartelt! De csak addig amíg elõ vagyok fizetve, vagy megmarad utána is?

orichalcos
2GB van abból, máshol mintha olyat olvastam volna hogy az elég, ezek szerint nem.

My streams: https://beam.pro/oriic

picket
Sok mindentõl, de elsõ körben ram.

&#3237;_&#3237;

orichalcos
Hm, na egy full reinstall megoldotta a gondomat, most már minden ok. Kivéve hogy szaggat a játék. Ez mitõl lehet? Ok egy full low notin tolom egy intel gma hd 4500-as integrált szutyokkal, de elvileg megy a játék rendesen. Vagyis van hogy 100 méter rohanok rendesen megakadás nélkül, utána meg többször megakad játék, majd simán megy megint egy pár másodpercig. Ez mitõl lehet?

A játék fórumán írták (pl. itt), hogy ha inaktív a repair gomb, akkor a játék telepítési könyvtárából próbáld törölni a Bitraider nevû könyvtárat.
Nekem ilyen nincs, ha jól nézem, ez egy webes kliens, amit mostanában tettek be a játék kliensébe. Igaz, az én telepítésem még 2012 nyári, ezért hiányozhat (még 2012-ben szedtem le a gyors melóhelyi kapcsolaton át a játékot, de így is 8 órán át töltötte, azóta van egy 20G-s zippem 😄)

Másik ötlet szintén fórumból a telepítési könyvtárban a FixLauncher.exe nevû fájl indítása (link itt), ami feltesz egy új launchert. Azt írják, érdemes pár percet várni. Utána remélhetõleg már elérhetõ lesz a repair gomb.

orichalcos
Mások is mondták már, inaktív a gomb. Még egy valamit megpróbálok, aztán full újra install, ha ez után sem megy, nem szenvedek vele többet.

Repairt próbáltál a launcherben?