Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Pld a KOTOR-ban volt egy robot, aki a társaid közé tartozott, de egyébként gonosz volt. Na annak fasza beszólásai voltak :)
Vagy ME-ben közelebbi viszont tudtál kialakítani szinte bárkivel. Volt sírás, röhögés, cinkelgetés, szeretet, aggódás és ez mind tök jól át is jött. Emiatt sokkal jobban bele tudtam élni magam a helyzetbe. Beleéltem miatta magamat a történetbe teljes egészében :) Így már értitek mit akarok mondani? :)
Azt szeretném kérdezni,hogy a SweetFx mûködik Swtor-al?
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Pont ez a szörnyû, nem gond te így értékeled mert nincs rálátásod ezek szerint amit írsz, hanem az hogy egy játéknál aminek ennyi fentesztikus eredet története van, ennyi zseniálisan jól megírt karaktere mitn az swtornak mmo szinten a lehetõ legrosszabb lehetõségek egyike az hogy az EA kezében van.
Ki kellene álljanak elmondani, gyerekek ha komolyabb tartalmakat akartok az nem fog menni f2p-vel, szavazásra bocsátani, amiben felvázolják egy b2p rendszerben ezeket a tartalmakat tudjuk biztosítani egy p2p esetén ezt és ha marad az f2p azt már ismeritek. döntsetek! Komolyan annyira dilettánsok, hogy az már fáj.
Amúgy nem kellene nagyon nagy dolgokat alkotni, mert a játékosok jelentõs része tisztában van a rendszer adta lehetõségekkel (pl. a Hero Engine-el, ami 20 playert bír kezelni). Egészen egyszerû apróságokkal fenn lehetne tartani az érdeklõdést a pvp iránt. Pl. egy-két item a Cartel Marketra, frissíteni a pvp-vendorok kínálatát, negyedévente egy pvp event (két hétre), új title-ok, egyedi festékek, pvp-reputation, félévente egy új map stb.
Nem kell újraírni a kedvükért a játékot, csak egy-két frissítés idõközönként, ami leköti az embereket.
Tomb of Freedon Nadd
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Tomb of Freedon Nadd
Lehet hadoválni mindenrõl, van conan, mass effect, tes lore és még sok más is. Mindez semmi tekintve a star wars dimenzióját.
Egy dolog volt számomra mikor beláttam tévedésem az elején, ez nem egy gagyi wow clone. És realizáltam minimum meg fog felezõdni a létszám. Ez okés. De amit azóta látok az egymondatba összesûríthetõ. Nem gondoltam valaha fogok idiótább társaságot találni, mint a funcom. Sikerült. 4 ember két órát beszélt arról karácsony este milyen játékot szerettek volna és mit kaptak. Picket gyakorlatilag egy lehetne közülük. Fel kell mérni milyen közössége van, kik játszanak a játékkal és mit akarnak. Nem igaz még most sem hogy egy ekkora címmel nem lehetne 10 szervert is megtölteni, még így is hogy hardcore rpg lett. Anno vitatkoztam Odhrn azon szerintem már csak tes szerû játékokra van igény tömegesen, erre egy mondatott írt vissza a facebookon 1,5millió mass effect rajongó van és csak 1.2 tes. Tehát eszerint van még igény az ilyen játékokra? Igen. Csak mire az EA/ bioware páros ezt realizálja az swtornál addigra régen késõ lesz.
Housing fontosságát hagyjuk, igazad van, nem fontos fejlesztés, nem új bolygó, nem új sztori. De van akinek kell, de persze van, akinek nem. Nyilván, ha senkinek sem kellene, nem lenne. Én jobban örültem volna, ha a saját kis hajónkat lehetett volna egyedire szabni, de hát ez van.
Fakezûségben is igazad van, nyilván minden megtanulható bárki számára, és semmi ügyesség nem szükséges, se kreativitás. Csak idõ és segg kérdése, hogy sikeresen és aranyér nélkül végigüld a raideket és a youtube videókat, mire megtanulod... de a fene tudja, én inkább kivágom az ilyen munkaerõt (irl és ingame is - mert ugyebár a játék munka, ahogy ezt a számba adtad), mint macskát szarni, mint sem 3 hónapig kivárjam, hogy megtanulja.
De, mint mondtam, én látom rosszul a dolgokat - bár ez legyen az én gondom :) Nem akartam veled vitázni, legfõképp' nem trollkodni veled (akkor már habár úrba kötök bele, mert megint olyan topikokban eszi a fene, ahol nem kellene - de megígértem, hogy békén hagyom, és megtisztelem a hülye fejit azzal, hogy nem reagálok rá), egyszerûen csak nem érte(tte)m ezt az ellenkezést a title/achi mellé kapott (volna) hajóval kapcsolatban :) EoS.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára: kapjon amit akar, a kirakatban mutogatásra mondtam, hogy hülye ötlet, és az egész housingra, hogy nem ezzel kéne foglalkozniuk, mert szerintem ettõl nem lesz jobb a játék. Ami egy hétre foglal le, azért felesleges hónapokat fejlesztéssel tölteniük, a housingról meg messzirõl látom, hogy egy fél órás élményt ad, de majd megcáfoltok amikor hónapok múlva is az lesz a téma itt, hogy melyik sarokban mutatna jobban a kanapé.
A fakezût meg hagyjuk már, a legtöbb dolgot egy kardigánba bújtatott csimpánz meg tudná csinálni miután megnézte youtube-on a walktrough-t. Csak idõ és kitartás kérdése.
ಥ_ಥ
Éppen zajlik az AMA a reddit ESO részlegén, írok a fejlesztõknek, hogy kurvagyorsan vegyék ki az Emperor lehetõségét az ESO-ból, mert lázadás lesz a vége... :) (fõleg látva azt az skill fát, amit kap a koronázott karakter - nonszensz)
Valamint más a kiindulási alapunk is, miért ilyen az f2p és miért ilyenek a plusz tartalmak. Konkrétan, hiányolom a pete hynes szintû embereket akik kiállnak és elmondják mit, miért úgy csinálnak ahogy csinálnak, és szarnak tartom a supportot is.
ಥ_ಥ
A példád viszont vicces, mert gondolom nem állsz ki egy forgalmas helyre a városban és kiabálod a fizus papírodat, vagy a bankszámlakivonatodat lebegtetve, hogy mennyit kaptál, márpedig pont ezt javasolta valaki (guild hajók közszemlére tétele, hogy csoroghasson a plebsz nyála), és erre mondtam, hogy rossz cél lenne. Ráadásul megint ketten is tudat alatt megalkottátok a következõ képleltet: játék = munka.
A jutalmazásról meg annyit, hogy a belefektetett idõt jutalmazza, nem a teljesítményt, így akinek a szabadideje korlátozott, esetleg mással is szeretne intenzívebben foglalkozni, az lemarad ezekrõl a jutalmakról, ezért én nem erõltetném õket, de persze mások az érdekek.
ಥ_ಥ
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Mindenkinek lesz hajója, mindenki úgy alakítja, ahogy akarja. De miért fáj az neked, vagy miért fáj az bárkinek, hogy azoknak a guildenek másabb lesz a hajója, akik mondjuk hc nm pk qq mi os stb tartalmat is kivégezték. Ettõl a többi guild nem kap kevesebbet, vagy nem lesz kevesebb. Max motiválhatja õket, ha nekik is kell olyan hajó. Aki meg irigykedik emiatt, az kapjon gyomorfekélyt, a kutyát nem érdekli, a saját hülyesége. (vagy jelentkezzen a guildhez).
De még egyszer, ezek szerint velem van a hiba, ha én nem látom probléma a teljesítmény díjazását. Majd év végén visszaadom legközelebb a prémiumomat :)
ಥ_ಥ
Kaptunk 1 új bolygót 1 sztorival, és az jó is volt, bár harmadik karakterrel én már untam úgy is, hogy nem egyedül játszottam, mert az eddigi 8 sztori helyett 1. Ûrharc lekötött egy hétre, fp-vel remélem nem az új képzõdményre gondolsz, amivel nem tudom mi a céljuk, ops-ot gyakorlatilag nem érem el az én idõmmel. Nem vagyok lenyûgözve tõlük mint themepark mmo fejlesztõktõl.
ಥ_ಥ
Egyébként a LOTRO-ban pl úgy van, hogy a házad elé is kitehetsz dolgokat, az erõs progress guildek háza elõtti placc tele van hatalmas ellenfelek leölése után kapott trófeákkal. De magába a guild házba csak az mehet be, akinek engedélyezve van.
Nézd meg, kijöttek a Rancor mounttal. A (hivatalos) fórum egy része azért sír, hogy tegyék abszolút egyedivé, senki másnak ne legyen Rancor mountja, a másik fele meg azért, mert mé' nem jár alapból Rancor mount mindenkinek, aki egyszer belogolt.
Más. Az én álmom egy 2-3 bolygóból álló kiegészítõ, minden bolygón megfelelõ (nem 5 perces) bolygó questekkel, mellék küldetésekkel. Új chapter 4 minden osztálynak, izgalmas történettel. A companionoknak új küldetések. 1-2 új fp, T2 hard móddal, meg 2 raid a végére, persze az is valami jó felvezetõ sztorival (ja igen, alapvetõen PVE orientált vagyok).
Guild hajokrol szinte semmit nem tudni, ezert irtam, hogy en hogy szeretnem, hogy milyen legyen. (Persze valszeg ugyis masmilyen lesz)
Viszont baromira nem erdekel, hogy a content hany szazaleknak erheto el. Kezdes ota fizetem a havidijat, szamomra barmelyik content elerheto, legyen az a legnehezebb PVE, vagy egy uj FP a kezdobolygon 15-os szinten. De azert nehogymar olyanoknak fejlesszek a jatekot akik 2 honapja f2p- ben kezdtek... Nekik igy is van eleg dolog amit csinalhatnak.
Masreszt ha valaki elofizeto es esszel csinalja, nem kell egy darab CC-t sem vennie, minden elerheto a gtn-bol. En orulok neki, hogy raknak be kiraly uj dolgokat marketbe. Ha tobb penzem lenne mint eszem, akkor lehet vennek dolgokat penzert, de eddig mindent meg tudtam venni sima creditert. A jatekban sok a penz, csak esszel kell kereskedni es akkor a haszon nalad lesz.
Van már olyan játék is (EQN Landmark), de itt szerintem nehéz lenne megoldani akár hasonlót is. (és valószínûleg olyan nagy igény se lenne rá)
A hajók úgy differenciálhatóak lehetnének ahogy írtad, de abból indultam ki, hogy egy fajta hajó lesz frakciónként. Ha mégis több lenne, az se biztos hogy jobb lenne azért amit picket írt.
A fejlesztési iránnyal igazad lehet/van. Bár manapság ez a housing rendszer mászthev lett, gondolom gyorsan akartak õk is valamit. (Vicc az, hogy az ESO pedig pont azt hagyja ki az elején, pedig ha valahol, akkor a TES-ben van hagyománya ennek.) Egyébként kaptunk új bolygót sztorival, ûrharcot, új FP és OP-t, egy housing kiegészítõtõl nem dõl össze a világ :) Majd jön valami elõremutató fejlesztés is. Remélhetõleg. A SW VII miatt muszáj lesz.
-Az eredeti probléma az, hogy olyan contentrõl vitáztok, ami a játékoson 1-5%-nak elérhetõ. Hc ops-ból essen kütyü, hajó, vegyék meg sok creditért, cartel cointért... ez mind jól hangzik, csak egyrészt egy csomó embernek lehetetlen elérni, másrészt egyetlen dologra épít: az irigység. Szerintem egy játéknak a pozitív élményekkel kéne motiválnia, nem a negatívokkal.
-Az új probléma, hogy ha veszek EA-tõl egy autót, folyamatosan fizetek érte, és amikor elviszem a szervizbe és rákérdezek mit csináltak vele, mit újítottak rajta, mit javítottak ki, akkor a következõ a válasz: hát nagyon jó lett, mert raktunk bele egy wunderbaumot, ami cc-ért akár citrom illatú is lehet. lol wut? Ez a játék azért jó, mert nyolc kaszt küldetéseit izgulhatjuk és beszélgethetjük végig. Követhetjük a karakterek fejlõdését, epikus történeteket kapunk a szamárlétra legaljáról kezdõ karakterünkkel, akik végül a galaxist mentik meg a vélt vagy valós ellenségtõl... és hova fejlesztik tovább? Lakás instance Nar Shaddán. Ez csak nekem bûzlik?
ಥ_ಥ
Ellenben a guild hajokat ha mas nem is, a guildtarsak latni fogjak, es szerintem ez javitani fogja az osszetartast/osszetartozast.