Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Jelentkezés és további információk:
http://dfulelite.enjin.com/recruitment
Katt ide,itt vannak a crew skillek,minden gyártó skillhez 2 másik kell,itt mutatja is melyikhez melyik.
2400 cc kártyát szoktam venni,4990ft+szállítási költség.Nincs bankkártyám így utánvéttel veszem.
cc-t lehet szerezni valamilyen módon vagy csak ha fizetek érte? amúgy köszi a válaszokat
f2p-nek összesen 1, nem companiononként
én casual gémer fejjel a Slicing -ot ajánlanám f2p-nek, azzal pénzt (creditet) lehet szerezni, craftolni 1 crewskill-el nem igazán lehetséges effektíven
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
tudom bena kérdések.:D elore is koszonom a segitseget
Tomb of Freedon Nadd
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Amúgy az új Huttball király. <#eljen>#eljen>
Tomb of Freedon Nadd
Alapsztori ugyanaz, van pár eltérés a végkifejletet tekintve (pl fejvadész class story vége, de azt mondják az agent story a legjobban "befolyásolható" e téren, de ilyen karaterem még nincs)
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Viszont arra rájöttem hogy betegen nem nagyon bírom az ûr pvp-t.Pár meredekebb forduló és kikészülök,így vicces lesz megcsinálni a heti pvp küldit.
Meg tudnák csinálni értelmesen, ha akarnák, szerintem igény is lenne rá. Megmaradnának az elõfizetés elõnyei, de sokkal kötetlenebb lenne mint a havidíjas rendszer. Bevétel se csökkenne. A f2p/b2p hátrányai is kiesnének, mint a korlátozások és a vizuális környezetszennyezés, amit a shop eredményez mindenhol.
Bár a jelenlegi helyzetben az is jó megoldás lenne ha lenne egy acc fagyasztás lehetõség ebbõl lenne pl egy 30 napos feltöltés alatt 3 lehetõséged amivel ha fagyasztod az accot nem fogy a játékidõ. Ezzel már kilehetne menteni ha húzós heted van a melóban vagy épp nyaralni mész vagy akármi.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Pacho: Meg lehetne valósítani veszteség nélkül is ha akarnák. Legyen drágább a havidíj ha azt mondanák, hogy nem teszem azt 3K a 30 nap hanem 10K de csak akkor fogy ha játszol egybõl szimpatikusabb az a 10K ha csak napi 3-4 órát tudsz játszani.
A legjobb megoldás talán mindkét rendszer megtartása és még ehhez hozzácsapják a mikrotranzakciót és tökéletesen le van fedve minden. Aki HC gamer az vesz hagyományos feltöltõt aki casual az vesz drágábban játékidõre ketyegõs feltöltést aki 15 euróért akar szép armor skint az is boldog lehet. :D
Ez kb csak egy szép álom marad mert szerintem senki nem fogja bevállalni a közeljövõben tuti :(
És mint mondtam most ezt TOR-tól elvonatkoztatva általánosságban a havidíjas MMO-k esetében lehetne alkalmazni ha akarnák. De egyszerûbb a sima havidíj ami egy casual játékosnak "lehúzás".
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Ráadásul tényleg story tartalmakat kellene nyomjanak mert akik a guilda elõfizetek ezt várták. Elhiszem a pvpsek meg sok más esetleg ingyeneseknek ez mindegy, de nem õk adták a stabil elõfizetõk zömét hanem a pickethez hasonlók. Ha meg nem lesz stabil az elõfizetõi réteg az EA a legalacsonyabbhoz fogja kalkulálni a befektetéseket. Tényleg nem véletlen mondom, ezek egy darab kardos kieget is 5e-ért adnak.
Azoknak jó ez a rendszer akiknek nagyjából mindegy ennek a játéknak a jövõje, nem azoknak akik boldogan fizetnének érte ha látnák érdekli az EA-t amit szeretnének. Ezért gondolkodik nagyon jól az adventure rendszerrel a Beth mert ha csak feleolyan jól belövi a nehézséget mint a funcom tudja és ne adj isten késõbb már több nehézségi szint is lenne belépésnél a zónába akkor bõven garantálja magának azt az elõfizetõi létszámot ami mellett leszarhatja azokat akik f2p-ért sírnak. Ezt az swtornál a nagyobb induló létszám miatt sokkal jobban meg lehetett volna csinálni. De erre már 1% esély se maradt.
Tomb of Freedon Nadd
Az elejétõl kezdve én csak annyit mondtam, hogy ésszerûbb lenne ha a megvásárolt 30-nap játékidõ csak akkor ketyegne amikor online vagy és játszol ha kilogolsz akkor nem fogy a játékidõ. Ergo ugyanúgy 30 60 xx napra vennéd a feltöltést esetleg drágábban mint most csak épp valós játékidõben fogynának a napok.
Ez más dolog, hogy technikai hibák miatt nem mûködik valami akkor jogosan reklamálsz de azért mert kikapsz zsinórban wz-n 9x az nem a játék hibája hacsak nem valami technikai probléma miatt van ez.
Az más dolog, hogy Kínában pl percalapú játékidõt veszel de én nem errõl beszéltem.
Sírás 1
Sírás 2
Sírás 3
Képzeld el, ha perc alapú számlázás lenne, mekkora mennyiségû sírást kellene a supportnak olvasgatnia. Simán nyílnának az olyan topikok, mint pl. "A Sanyinak poppol flashpoint de nekem nem".
Tomb of Freedon Nadd
Ezek amiket írtál példának azért vágod, hogy hatalmas baromságok? :) Havidíjas rendszernél sem rinyálsz (legalábbis az értelmes játékosok)a supportnak, hogy kérem vissza a pénzt mert nem nyerem wz-t vagy nem esett drop vagy akármi ...
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
A percdíjat a statisztikák alapján be tudnák úgy állítani, hogy bejöjjön annyi bevétel mint havidíj mellett.
Olyan világot kell kialakítani, ami jobban magával ragadja a játékosokat, és olyan tartalmat, amire érdemes áldozni a játékidõbõl. Szerintem "élõbb" játékok születhetnének ilyen rendszerben.
Akkor lényegében ugyanúgy sávosan, mint a régi betárcsázós "ingyenes" internet, a freestart és társaik, amikor az ember éjfél és reggel 7 között netezett - ha tudott -, mert akkor csak fél forint volt percenként, míg napközben 6 Ft/perc és kora estétõl éjfélig is ketyegett a 3 Ft/perc :)
"befizettem tegnap 3 órát, és ebbõl 30 percig a töltõképernyõt bámultam, pedig az 512 megányi memória amit minimum követelményként írtatok simán megvan, kérem vissza a pénzem."
"elõfizettem 3 óra 12 perc játékra és mentem 10 warzone-t, ebbõl kilencet elvesztettem, ez így kibaszás kérem vissza a pénzem"
Amúgy gondolom stabilan tervezhetõ havi bevételekkel szeretnének kalkulálni - mert így lehet a legkönnyebben eldönteni, hogy fejlesszenek-e vagy sem, nem pedig ad hoc átutalásokat szeretnének látni (aminek gondolom a költsége is magasabb)
Tomb of Freedon Nadd
Keleten is legjobb tudásom szerint csak Kína miatt van az idõ alapú számlázás, mert nem engednek mást.
ಥ_ಥ
Egyébként meg 4e forint egy hónapra ha csak hétvégenként játszom akkor se sok. Hiszen akkor ha csak 6 napot veszek akkor is 700 ft körülre jön ki egy nap ezért lassan egy üveg bort sem kapsz. Nem az összeg rossz, ki kell számolni ha amúgy se tudsz játszani nem fizetsz elõ arra a hónapra.
Csak akkor van elvárás is. Aki tudja teljesíteni az elvárásokat az bevállalhatja. Minden forma tud jól mûködni. De olyan játéknál ahol a közösség plusz tartalmakat szeretne az f2p semmilyen szinten nem jó. Fõleg nem ahogy az EA csinálja. Mert errõl márt látszik egyszerûen amíg van kit lehúzni addig van premium rész és utána meg teljesen f2p csinál. Addig se nagyon öl bele pénzt és látod? ez sokkal nagyobb disznóság mint ami fullosan elõfizetõs. Minden attól függ honnan nézed.