Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ಥ_ಥ
El sem tudod képzelni, hogy ezért mennyire hálás is vagyok neked 😊 Még akkor is, ha a korábban felsorolt "gondok" nagy része vagy városi legenda, amelyet mari néni mesélt piroska néninek és így tovább, vagy oltári nagy marhaság, vagy azóta már javított bug (esetleg szándékos ideiglenes megoldás, lásd EU szerver).
Szegény SWTOR-t is temették, sõt temetik a mai napig is, pedig köszöni szépen, jobban elvan mint azt bárki gondolná.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ezzel szemben TOR esetén lényegében azért ment a sírás mert nem wow 😊 Azóta be is raktak mindent amit hiányoltak, így végre csend van. Itt aminek alapja van máig, az a fos grafikai motor aminek 8 ember egy helyen már tömeg.
(Egyébként ha a TOR-nál egyetértesz azzal, hogy a doomhullám hamis, akkor miért hiszed el az ESO-nál csont és fõleg saját próba nélkül azt, amit összehordanak? 😊 )
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
SW-rõl az a véleményem mint Plata-nak, teljesen érdektelen számomra. Egy totál rétegjáték. TESO-ról meg a start óta sztorin kívül jót nem olvastam sehol. TES fanok jól elvannak vele biztos, de engem így ebben a formában nem gyõzött meg.
Full akció rendszer... Kössz nem, azt nem nekem találták ki. Engem pl. nem szórakoztat, hanem idegesít. SWTOR-t mér start óta temetik és köszöni szépen jól van, szerintem TESO-t is túléli valahogy 😊
Az igazi gond szerintem az amit picket is leírt rengetegen befejezték már ami van tartalom többször kijátszották. Ez a játék ebben volt nagyon jó, nem a teso rajongókat fogja meg elsõsorban, hanem azt aki kifejezetten ilyen karakteres, történetre vágyik.Az elõfizetõk jelentõs részét ez adta. Ma meg már elvárás ha befejezte valaki, legyen új anyag. Ezt a zenimax rendszere vagy a secret worldé biztosítja. Most az swbe vagyok és most látom év végéig el leszek és nemrég adtak ki adventure addon, legalább 7 nagyobb kieg jött ki hozzá eddig és mindig jönni fog. Itt ennek nyoma sincs. Lehet rossz következtetést vonok le abból amit látok, de akkor még rosszabb a helyzet, mert akkor van elég elõfizetõ és van pénz és akkor ezt részletezni se kell mit jelent.
Tomb of Freedon Nadd
Most keztem a játékot, szerintetek mit érdemes venni: CC 2400 -as csomagot, vagy az alapjátékot 30 napos sub-bal? Mert egy webshopban a második olcsóbb.
Tavaly egyébként a Conan a második helyen végzet a játékosok között több tízezres szavazáson a GW2 mögött az f2p kategóriában, ez egy 6 éves játéktól nem rossz. Jó lenne ha az swtor nem abba a kategóriába kerülne. Ha ez a játék f2p lesz az EA egy büdös vasat nem fog a fejlesztésére fordítani!
(és elérhetõ a gtn-rõl is nem csak a cm-rõl)
Tomb of Freedon Nadd
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Kíváncsi leszek majd a saját házra,és arra hogy vajon mennyibe fog kerülni.Preferedként úgy látom szeptember közepétõl kapom meg.Kíváncsi vagyok mennyibe kerül majd egy ház,és egyáltalán prefered vagy F2P meg tudja-e majd venni,hisz nekik brutálisan limitálva van a pénz.Prefered karival szinte semmit sem tudok megvenni GTN-rõl ami tetszene.Mert hiába gyûjtöm én a pénzt,úgyis csak 350k pézem lehet.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Idén így már nem hiszem, hogy jönne még egy kiegészítõ.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
De figyelni kell, hogy milyen statot ad a kristály. A poweres szokott a legkelendõbb lenni (a jedik miatt 😊), white, ill. white-black hawkeye-t nézegettem korábban, késõ nyáron még 5 millió körül mozgott darabja, ha volt egyáltalán. Azóta letettem róla (legalábbis egyelõre). 😄
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe