Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
az origin kulcs és a 30napos izé egybe van vagy külön ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Törölt felhasználó
Livechat-en megkérdeztem a supportot. Azt mondták, hogy ez csak egyszer aktiválható egy felhasználóhoz. Szóval legközelebb nem fogom tudni aktiválni. Nálam azért mûködhetett, mert nem voltam még sose rendes elõfizetõ és nem volt cd-kulcsom se. 😊 Szóval nem szabad bezsákolni kulcsokat késõbbre 😊
Törölt felhasználó
Hopp most vettem csak észre. Figyelem rulz...
"You can reedem this code only once per account"
Most ez azt jelenti, hogy azt a kódot amit megvettem, csak egyszer aktiválhatom vagy hogy ezeket a tipusú kódokat egyszer aktiválhatom az accomhoz és ha veszek még egy kódot, akkor azt nem fogja megenni a rendszer?!
Törölt felhasználó
Van most elõfizetésed? Próbáltad az aktiválást?
Törölt felhasználó
Egyébként azon gondolkodom, hogy veszek még pár kódot, amíg ilyen olcsó, mert késõbb úgyis csak drágább lesz 😊 Aztán úgy is jön hozzá az 500CC. Meg hátha nem csak preferedként akarok majd nyomulni vele 😊
Törölt felhasználó
Ma láttam nagy örömömre, hogy bár az elõfizut a SWTOR.com-on kellett aktiválni, mégis beregelte az originem-be a digitális SWTOR-t. Szal minden megvan! 😊 Tegnap indítottam gyorsan 8 karaktert 😊
Ja és a meglévõ 500 CC-mhez hozzácsapta a 500CC-t is. Szóval ja mindent megkaptam arra az accomra, amivel beaktiváltam 😊
Törölt felhasználó
Jaja, ahogy írtam, úgy volt. De dobozos ide oda, originen nem engedte beaktiválni
Bocs rossz topik<#idiota>
Mekkorát mentett az Angol😄
Na várj megvetted a játékot és vele a 30 nap elõfizut és engedte aktiválni?Akkor én is megveszem még egyszer dobozosan.

V43 1105
Red Eclipse =) Ha van kedved szólj és gamelhetünk .. ez szól bárkinek..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Törölt felhasználó
Hát Én is megvettem a 30 napos elõfizetés miatt. Ha lehetne kérni tippeket, akkor melyik szerverekre készítsek a következõ 30 napban karaktereket és melyikeket? Mik nem lesznek preferedben elérhetõk?
Egyébként be tudtam aktiválni a jelenlegi accomba, mert Originen nem engedte aktiválni a kódot. Továbbirányított az SWTOR honlapra, beléptetett és külön bekérte a kódot. Szóval megmaradt a karim, van elõfizum meg minden, de nincs origines digit verzióm 😊
Egész jó dps-t lehet tolni madnessen vegre 😊
V43 1105
Én megvenném...

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Törölt felhasználó
Kár, akkor nem veszem meg így. Vagy nem tudom. Van egy 15-ös szintû karim. Van így értelme megvenni szerintetek?
írj egy ticketet pár nap és megkapod
Nekem azt mondja meg valaki, hogy miért nem kaptam meg a 60 naphoz járó Cartel Coinom... Eddig mindig egybõl kézhez kaptam most semmi.... 😞( Volt már valaki hasonló helyzetben? Elküldik valamikor vagy írjak panasz levelet? 😄
Ezt sehogy nem fogod tudni, mivel már meg van a játék.... ez csak abban az esetben mûködik, ha új accountot csinálsz és akkor él a 30 nap.
Törölt felhasználó
G2A-n akciós, akinek még nincs kulcsa vagy 30 napos elõfizuja Link
Ezt egyébként hogy tudom a létezõ accountomhoz csatolni?
jahh, ma délelõtt egész játszható volt, a bugok ellenére is, gondolom azért, mert kevesen voltak onlájn. Remélem tényleg javítanak már, mert délután/este raid és pvp is teljesen esélytelen :/
Red Eclipse totál bugos és lagos,az este próbáltam ûr pvp-zni.Tizenegy alkalommal próbáltam,abból 1 jött össze mint rendes meccs a másik 10 olyan volt hogy behívott,egybõl be is rakott csata közepébe,de nemvolt pont számláló,és ha meghaltál nem robbant fel a hajód csak körbe körbe röpködött tovább.És sosem lett vége a meccsnek csak ha kiléptél.Elegem lett és feladtam.

most úgy néz ki, hogy talán holnap jön egy peccs, ha lesz idejük tesztelni addig...
Nem tudom hogy állt e a szerver vagy sem,de Red Eclipse-n lag van.Megcsináltam heti meg napi fejvadász küldit.És biza lag van.

Akkor meló közben megnézem én is majd 😊)
Ebben a pillanatban engedett be engem.

MWO: Hunkyee SWTOR : Onedin

Ma már be sem enged, dolgoznak rajta állítólag, de nem biztos, hogy lesz ma javítás :/
teljes halál, kaszinózni lehet, aztán ennyi
gergod
Red eclipse per pillanat jatszhatatlan.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Ok,kösz.Akkor 3 közül kell válasszak<#eljen>
Lehet látni,miért nincs ezen a vackon szerkesztés.

Fleeten sokszor látni magyart,küldizés közben elvétve.Néha nagyon durva neveket látni.

Azért akad még a Hungarikum is <#email>
Törölt felhasználó
Én még nem találkoztam magyarral a játékban, miért fontos az?
Guild is csak 2 van ahogy látom aktív.A Fekete Sereg és a Hungarian Wing.Mind a 2 Red Eclipse-en van.
Akkor sok választásom nincs szerver ügyileg ezek szerint😄
Red Eclipse-n sokan vannak, Tomb kihalóban van.

Hát nem tudom,nem szoktam mellék küldizni,megcsinálom story küldit és megyek köv mapra.

Törölt felhasználó
Nem tudom, hogy a Jedi Sentinel milyen kasztnak számít érdekes-e, jó-e. De kb 1 hónapja nem is nyomtam vele semmit. Egyszerûen belefáradtam a sok mellék küldibe. Lehet szarom le a mellék küldiket és nyomom a fõszálat, mert kb felesleges idõtöltésnek tûnik, hogy minden küldi arról szól, hogy szaladgálok egy órán keresztül és hentelem az ellent. Esetleg némelyik végén lekenek valami fõboszt ami dob valamit. Esetek 90%-ban valami vackot. Ami még jónak tûnt az a csoportos küldi. Nem jut most eszembe hogy hívják, de ott pld ott egész jó dolgokat dobáltak a erõsebb ellenfelek és volt belõlük 2-3. Mondjuk az a küldetés is volt vagy 2 óra, de ott legalább úgy éreztem hogy történik valami és kraftolok is valamit. Meglátásom jó vagy mit javasoltok? Mármint a mellék küldetésekkel kapcsolatban.
Hát majd szerintem próbáld ki a fejvadászt is,az nagyon jó.

A Jugger már kész.Az tiszta ügy volt😊
Esélyes a Sorcerer másodiknak,köszi a tippet!
Juggert és sorcerert ajánlanám én, nekem ez a kettõ jött be nagyon. Elõbbinek a vengeance ága most az egyik, ha nem a legjobb 1 vs.1 build, utóbbi meg igen komoly buffot kap majd a 2.8-cal. Persze mindegyik classnak megvan a maga elõnye/hátránya, de a nyolc közül nekem ez a kettõ jött be a legjobban. No meg persze a mercenary pve és az assa pvp 😄
Ok.Marad a Story Timeline.
Ma este el is kezdem nézni😊
Én Twilek troopert akartam,meg miraluka sith-et.<#buck>

Törölt felhasználó
Jaja. De mindkettõ idõrend, csak az egyik készítés a másik sztori 😊
BTW az old republik széria messze a filmek elõtt játszódik kb 2000 évvel.

Ferd: Ja így már értem. Szal nem ilyen fan fétis, hogy valaki sith twilek warlordot akar, csak van ilyen acsi amit ha meg akarsz csinálni, akkor kell a ráfizetés.
"Making Timeline" azt jelenti,hogy idõsorrendben mikor készültek a filmek?
PiszkosFred
Van olyan oldal-faj-class kombinacio, amelyeket fel kell oldani, meg elofizeteskent is, mert vagy legacyhoz, vagy CC-hez, vagy valami egyeb achievement teljesitesehez van kotve a hasznalatuk.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Törölt felhasználó
Most azon gondolkodom, hogy te elõfizetsz a játékra, belépsz és ahogy most pref-ként szürkén látok pár fajt, ugyanúgy elõfizusként belépsz kiválasztod a twilek-et és nem tudsz választani csak 2 kaszt közül? Vagy ha sith vagy ,am se lehetne twileket választani és ha fizetsz ,akkor lehetõvé válik ez az opció?
Ha elõfizetek akkor sithként választhatom a Purebloods-ot?
Törölt felhasználó
Kicsit kiegészíteném tekintve, hogy gyerekkorát említette TomStorm,
Story Timeline:
Baljós árnyak
A klónok támadása
A sith-ek bosszúja
Egy új remény
A birodalom visszavág
A jedi visszatér

Making Timeline:
Egy új remény
A birodalom visszavág
A jedi visszatér
Baljós árnyak
A klónok támadása
A sith-ek bosszúja

Tehát gyerekkorodban az új reményt, a Birodalom visszavág-ot és a Jedi visszatért láthattad.
..Empire
Nagyobb Magyar Guild melyik szerveren található?
Köszi!