Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem te.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

vajon a köv pachnél már esetleg élvezhetõ lehet? vagy az majd nagyon sokára jön?
Felesleges.Úgyse fog találni
Én vagy hyper?
Ejnye, már megint kezded?

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

a 2.8b pachig 1 deka gondom nem volt, most meg szivok mint 1 torkosborz 😞
Ezzel a fossal a megjelenés óta csak a baj van. Szerintem keress egy másik mmo-t.
Hogy verjem bele. letöröl. ujra telepít egészet. csináltam a linkben megadott módon ugy sem jött össze. meg keresem a bitridert és a cash akármit a swtor és a public szerver mappába, és töröl. gép reset. launcser elindít, kiválasztom a publicszervert és repairt, a másikat swtort nem engedi repairozni. helyreállít , elindít és ugyan ott vagyok 1 deka szervert nem lát se north america, se europa. tûzfal kikapcsolva virus irtó kikapcsolva. Mit cseszek el? Lehet kcsit tömören fogalmaztam 😞
Törölt felhasználó
😄
KiruHoshino
Bocsi nem ide. :S

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

KiruHoshino

Jelentkezettek rá minél többen. Pénteken sorsolás.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Köszi most neki állok, minden féle variációt ki probálok hátha mûködõ képesre sikerül varázsolni 😊
Elvileg ismert bug a 2.8b-nél
itt a link a fórumhoz, benne a megoldással (link)

The Old Republic Hungary ----- swtor.hu

2 hónapon keresztül tökéletesen ment minden se virusirtó se tûzfal nem ugatott bele neki, most párszor ujra tettem mindent külön külön de semmi változás. free to play ben, van korlátozás? 30 napos? ami 60ig tart esetleg nem az lenne az oka?
Törölt felhasználó
nekem volt ilyen. Újraindítottam a gépet, meg a játékot és ment minden szépen 😊
A vírusirtó nem blokkolja az swtor.exe vagy launcher.exe fájlokat?

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Hali valaki már találkozott ilyennel? A probléma hogy bejelentkezés után választható a publik szerver és a swtor akármelyikre kattintok a betöltés után nem talál szervert. Valaki tudna segíteni? ujra telepítettem, tûzfal kilõve. és ugy is telepítettem de ugyan úgy semmi. 18ig ment tökéletesen a frissités 2.8 pacth b után viszont sehol nem talál semilyen szervert amire lehetne csatlakozni. Valaki tudna ebben segíteni?
Minden artifact ruhához és az augumentekhez is kell unlock/sub
Ezt nem teljesen értem,de az artifact ruhákhoz ha F2P vagy kell unlock már 1-es szinten.

Még egy kérdés: Lvl51+ artifact gear-hez nem kell unlock? Nézem a tárgyakat, és nem írja, hogy kellene.

Mert akkor nincs értelme megvenni.
Sziasztok, érdeklõdnék van akit fel enged most? nekem azt irja nincs aktív szerver 😞
Miért csinál minden indításnál vagy 20 perces ellenõrzést?
Sokat változott, annak ellenére is elõnyére, hogy endgame content-tel nem igazán kényeztettek el minket a gyártók. Minden class komoly buffon esett át, az elmúlt idõszakban, mara nagyon jó dps, guardian meg szinte legyõzhetetlen pvp-ben egy az egyben, s emellett jó tank és jó dps pve-ben is. Próbáld ki, aztán meglátod 😊
PVP-re még mindig a deceptiont ajánlom, legnagyobb burst damage-gel még mindig az az ág rendelkezik, pve-re hazsnálgatom mostanában az assa-t, de mivel csak pvp-ztem vele eddig, így még szokni kell, de jónak tûnik a madness 😊 4150-es dps-t toltak már vele, persze max gear-ben.
Üdv.
Lenne pár kérdésem, amit szeretnék feltenni nektek.
Körül-belül egy éve játszottam utoljára az SWTOR-al, azóta nem nagyon foglalkoztam vele. Volt egy 53-as szintû Sith Marauderem és egy 24-es szintû Jedi Guardianom. Tetszett a játék, a Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy, Star Wars The Phantom Menace játékokat juttatta eszembe. Az egész játék, úgy lett összerakva - véleményem szerint - hogy hihetetlen jól néz ki, az UI-tól kezdve karakterekig... egyszóval minden.

Tavaly nyár óta mennyit változott a játék?
Milyen fontosabb/nagyobb kaliberû fejlesztések voltak (röviden és tömören)
A játékos adatbázis, mennyien játszanak?

Egyelõre ennyi.

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

toocha
Köszönöm, megoldódott a probléma.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

toocha
Ezt hogy is?

toocha
Ezeket hol nézted?

Assasin Madness ágat tényleg buffolták? Mert én nem érzem nagyon erõsebbnek, mint a deception ágat, sõt, a deception nekem még mindig jobban fexik PVE-ben. Vagy csak meg kellene szokni a Madness -t?
Nem lehet hogy a videókártya driverénél is felkerült valami kivétellistára a játék?
Esetleg lehet hogy nem rendszergazdaként futtatod
vagy az overlay kikapcsolás is segíthet
hirtelen ezt a kettõt találtam fórumokon.

The Old Republic Hungary ----- swtor.hu

Próbáld originnel indítani.

toocha
Nemmegy.

toocha
Na megpróbálom újrarakni....Pffffff<#falbav><#boxer>

toocha
De elõtte játszottam, és csak a grafikával ne voltam megelégedve...tuti én csesztem el valamit ezzel a kompatibilitással, de nem tudom mit kéne csinálnom...visszaállítottam win8-ra de nem gyógyult meg<#nemtudom>

Ha jól tudom ilyen akkor fordul elõ ha nem elég jó a géped.Legalábbis akinél tudok ilyenrõl annál ez volt a gond.

toocha
Helló! Az lenne a kérdésem, hogy indításkor a játék nem indul el csak a képernyõ "villan" egyet, és visszalép az asztalra. A játék elõször elindult, csak a grafikával nem voltam megelégedve, ezért kipróbáltam,mhogy win7 kompatibilitással jobb lesz-e, na ekkor kezdte az említett problémát. Visszaállítottam win8 komp.-ra, de nem javult meg. Remélem érthetõ a problémám. Tud valaki valamit tanácsolni?

Nekem is Eset van,de sosem volt vele bajom.

MerlinW
MS Essentials + Windows Firewall. 0 erõforrásigény + ingyen van. 5 éve nem használok mást és sosem volt vírusom. Mondjuk elõtte sem sûrûn. Paranoiások még Malwarebytes Anti-Malware-t is használhatnak.

[merlinw.org]

Törölt felhasználó
Próbáld ki a 360 security-t. Ingyenes és nagyon jó. Eddig 3 gépre raktam fel és fasza.
Fpocok
Leszedtem a tûzfal/antivírus programot és most jó.
Érdekes, mert sok online játékkal nyomtam és csak ennél szart be. Na mindegy, visszarakom az eset-et.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Kössz.
Sajnos egyik sem oldotta meg. Elõzõ telepítés után csak a tûzfal/antivírus programom változott, szóval biztos az lesz a ludas. Hiába raktam kivételekbe, úgy is leszarta. Nincs más ötletem, mint letelepíteni és visszarakni az elõzõt. Na majd írok, hogy sikerült-e.

A problémára a játék fórumában az alábbiak valamelyikét ajánlják:
- a vírusirtóban és/vagy tûzfalban az swtor.exe és a launcher.exe hozzáadása, mint megbízható fájlok (nekem egy másik online játékot sandboxban próbált elindítani a víruskergetõm, s emiatt a játék hibára futott mindig, amíg nem orvosoltam ezt),
- a játék indítása rendszergazdaként,
- esetleg repair, ha még nem volt.

Amúgy a játékot telepítés után elvileg lehet az egyik géprõl a másikra átmásolni, vagy a windows újratelepítése után visszamásolni. Csak XP-ken próbáltam, de ott mûködik.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Törölt felhasználó
Igazából a regisztráció is egy nevetséges dolog, mert elmenti az e-mail címed meg a jelszódat és kész. Se több se kevesebb. De ha paypallal fizetsz, kér elvileg e-mailt és akkor megint meglesz neki az e-mailed. Én a Grid 2-õt regelés nélkül vettem, tegnap meg regeléssel az SWTOr-t. Ha belépek mindkettõt látom az accountba.
Törölt felhasználó
Ha voltál már elõfizus vagy az accodnak volt beregelt kulcsa, akkor felejtõs. Ha nem ,akkor beregeled a kulcsot és elvileg él minden, 30 nap, origines digit tartalom, 500cc.
24.5 GB pontosan az összes update-el
foxpal
halo
megvan a game cd-n de csak az elejen jatszottam vele es most haverommal feltennenk de most mennyit foglal patchel egyutt, mennyi ido alatt jonne ha az alapgamet felraknank - fontos pls most

srácok ahhoz hogy megvegyem ezt az 5 eurós SWTOR kulcsot meg 30 napot ahhoz kell regisztálni ezen a g2a.com oldalon? Vagy csak katt a paypalra és fizetés?
Szabi
kár, nekem csak egy kulcs kéne originhez, a creditek meg játékkártya nem érdekel 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Fpocok
Segítsetek már.

Újrarakás elõtt ment a játék, meg minden... újraraktam a winfost és a szervereknél ma nem láttam semmit. Gondoltam biztos az a baj, hogy újrahúzás után nem volt rendesen feltelepítve, szóval pár óra alatt újraletöltöttem, de most sem lát semmit. Szerver statusnál azt írja, hogy mennek a szerverek, nosza, akkor biztos a tûzfalam. Kilõttem, megnéztem úgy, de még mindig semmi.

MI A F*SZ? <#wilting>

Törölt felhasználó
Ez egyben van kb 1800-ért ezért csak egyszeri vásárlás + 500 CC. Utána már csak timecardot vagy cc-t vehetsz, mert ezt a verziót nem fogod tudni aktiválni csak f2p vagy prefered reghez. Mint ami nekem is volt