Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jahh, ma délelõtt egész játszható volt, a bugok ellenére is, gondolom azért, mert kevesen voltak onlájn. Remélem tényleg javítanak már, mert délután/este raid és pvp is teljesen esélytelen :/
Red Eclipse totál bugos és lagos,az este próbáltam ûr pvp-zni.Tizenegy alkalommal próbáltam,abból 1 jött össze mint rendes meccs a másik 10 olyan volt hogy behívott,egybõl be is rakott csata közepébe,de nemvolt pont számláló,és ha meghaltál nem robbant fel a hajód csak körbe körbe röpködött tovább.És sosem lett vége a meccsnek csak ha kiléptél.Elegem lett és feladtam.
most úgy néz ki, hogy talán holnap jön egy peccs, ha lesz idejük tesztelni addig...
Nem tudom hogy állt e a szerver vagy sem,de Red Eclipse-n lag van.Megcsináltam heti meg napi fejvadász küldit.És biza lag van.
Akkor meló közben megnézem én is majd 😊)
Ebben a pillanatban engedett be engem.
MWO: Hunkyee SWTOR : Onedin
Ma már be sem enged, dolgoznak rajta állítólag, de nem biztos, hogy lesz ma javítás :/
teljes halál, kaszinózni lehet, aztán ennyi
Red eclipse per pillanat jatszhatatlan.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Ok,kösz.Akkor 3 közül kell válasszak<#eljen>#eljen>
Lehet látni,miért nincs ezen a vackon szerkesztés.
Fleeten sokszor látni magyart,küldizés közben elvétve.Néha nagyon durva neveket látni.
Azért akad még a Hungarikum is <#email>#email>
Törölt felhasználó
Én még nem találkoztam magyarral a játékban, miért fontos az?
Guild is csak 2 van ahogy látom aktív.A Fekete Sereg és a Hungarian Wing.Mind a 2 Red Eclipse-en van.
Akkor sok választásom nincs szerver ügyileg ezek szerint😄
Akkor sok választásom nincs szerver ügyileg ezek szerint😄
Red Eclipse-n sokan vannak, Tomb kihalóban van.
Hát nem tudom,nem szoktam mellék küldizni,megcsinálom story küldit és megyek köv mapra.
Törölt felhasználó
Nem tudom, hogy a Jedi Sentinel milyen kasztnak számít érdekes-e, jó-e. De kb 1 hónapja nem is nyomtam vele semmit. Egyszerûen belefáradtam a sok mellék küldibe. Lehet szarom le a mellék küldiket és nyomom a fõszálat, mert kb felesleges idõtöltésnek tûnik, hogy minden küldi arról szól, hogy szaladgálok egy órán keresztül és hentelem az ellent. Esetleg némelyik végén lekenek valami fõboszt ami dob valamit. Esetek 90%-ban valami vackot. Ami még jónak tûnt az a csoportos küldi. Nem jut most eszembe hogy hívják, de ott pld ott egész jó dolgokat dobáltak a erõsebb ellenfelek és volt belõlük 2-3. Mondjuk az a küldetés is volt vagy 2 óra, de ott legalább úgy éreztem hogy történik valami és kraftolok is valamit. Meglátásom jó vagy mit javasoltok? Mármint a mellék küldetésekkel kapcsolatban.
Hát majd szerintem próbáld ki a fejvadászt is,az nagyon jó.
A Jugger már kész.Az tiszta ügy volt😊
Esélyes a Sorcerer másodiknak,köszi a tippet!
Esélyes a Sorcerer másodiknak,köszi a tippet!
Juggert és sorcerert ajánlanám én, nekem ez a kettõ jött be nagyon. Elõbbinek a vengeance ága most az egyik, ha nem a legjobb 1 vs.1 build, utóbbi meg igen komoly buffot kap majd a 2.8-cal. Persze mindegyik classnak megvan a maga elõnye/hátránya, de a nyolc közül nekem ez a kettõ jött be a legjobban. No meg persze a mercenary pve és az assa pvp 😄
Ok.Marad a Story Timeline.
Ma este el is kezdem nézni😊
Ma este el is kezdem nézni😊
Én Twilek troopert akartam,meg miraluka sith-et.<#buck>#buck>
Törölt felhasználó
Jaja. De mindkettõ idõrend, csak az egyik készítés a másik sztori 😊
BTW az old republik széria messze a filmek elõtt játszódik kb 2000 évvel.
Ferd: Ja így már értem. Szal nem ilyen fan fétis, hogy valaki sith twilek warlordot akar, csak van ilyen acsi amit ha meg akarsz csinálni, akkor kell a ráfizetés.
BTW az old republik széria messze a filmek elõtt játszódik kb 2000 évvel.
Ferd: Ja így már értem. Szal nem ilyen fan fétis, hogy valaki sith twilek warlordot akar, csak van ilyen acsi amit ha meg akarsz csinálni, akkor kell a ráfizetés.
"Making Timeline" azt jelenti,hogy idõsorrendben mikor készültek a filmek?
Van olyan oldal-faj-class kombinacio, amelyeket fel kell oldani, meg elofizeteskent is, mert vagy legacyhoz, vagy CC-hez, vagy valami egyeb achievement teljesitesehez van kotve a hasznalatuk.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Törölt felhasználó
Most azon gondolkodom, hogy te elõfizetsz a játékra, belépsz és ahogy most pref-ként szürkén látok pár fajt, ugyanúgy elõfizusként belépsz kiválasztod a twilek-et és nem tudsz választani csak 2 kaszt közül? Vagy ha sith vagy ,am se lehetne twileket választani és ha fizetsz ,akkor lehetõvé válik ez az opció?
Ha elõfizetek akkor sithként választhatom a Purebloods-ot?
Ha elõfizetek akkor sithként választhatom a Purebloods-ot?
Törölt felhasználó
Kicsit kiegészíteném tekintve, hogy gyerekkorát említette TomStorm,
Story Timeline:
Baljós árnyak
A klónok támadása
A sith-ek bosszúja
Egy új remény
A birodalom visszavág
A jedi visszatér
Making Timeline:
Egy új remény
A birodalom visszavág
A jedi visszatér
Baljós árnyak
A klónok támadása
A sith-ek bosszúja
Tehát gyerekkorodban az új reményt, a Birodalom visszavág-ot és a Jedi visszatért láthattad.
Story Timeline:
Baljós árnyak
A klónok támadása
A sith-ek bosszúja
Egy új remény
A birodalom visszavág
A jedi visszatér
Making Timeline:
Egy új remény
A birodalom visszavág
A jedi visszatér
Baljós árnyak
A klónok támadása
A sith-ek bosszúja
Tehát gyerekkorodban az új reményt, a Birodalom visszavág-ot és a Jedi visszatért láthattad.
..Empire
Nagyobb Magyar Guild melyik szerveren található?
Köszi!
Baljós árnyak
A klónok támadása
A sith-ek bosszúja
Egy új remény
A birodalom visszavág
A jedi visszatér
A klónok támadása
A sith-ek bosszúja
Egy új remény
A birodalom visszavág
A jedi visszatér
Nem játék téma de ha kérhetném valaki leírná az összes Star Wars film részt az elsötõl az utolsóig,sorrendben?Valahogy nem áll össze a fejemben a kép és arra se emlékszem gyerekkoromban melyik epizódokat láttam pontosan.
Elõre is köszönöm!😊
Elõre is köszönöm!😊
Lehet Twilek trooperje vagy twilek sith warrija.Az ilyesmit csak cc-vel lehet csinálni.
Törölt felhasználó
miért mi lehetek CC ért ami még az elõfizusnak sincs??? 😮
De,mikor elõfizetõs voltam kezdtem is pár olyan karit ami prefnek nincs.Bár ha cc-ért unlockolod valamelyik species-t akkor olyan is lehetsz ami még elõfizetõs sem.
Törölt felhasználó
Ha elõfizetsz egy hónapra, akkor nem tudsz ezekkel indítani egy -egy karaktert, aztán ha lejár az elõfizu, akkor folytatod preferedként?
Megoldható, fel tudsz szállni más hajójára, többször is próbáltam, mûködõ dolog. A lényeg, hogy groupban legyetek.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
600 cc-be kerül egy species unlockolása.Ha pedig Legacy-ban akarod unlockolni azt hiszem 1.5 millió credit.De az nem biztos,cc-ért szoktam.Viszont prefként max 350 ezer pézed lehet.
Az a legjobb megoldás, elkészíted a karaktereket, amilyen fajból akarod, utána az már megmarad. Esetleg ha késõbb nem akarsz sokat költeni rá, akkor kifarmolod és megveszed az unlockokat, úgy már preferreden is élvezhetõ.
<#szomoru1>#szomoru1>
Hát ez van akkor,Human Sith Warrior leszek.Lore ide vagy oda sajnos régen úgy látom elköltöttem vagy 2000 cartelt de hogy mire azt nem tudom.Csak úgy visszanéztem tavaly mennyi ment el cartel coin.
Imperial agent se lesz Chiss akkor.Lehet veszek egy GC-t holnap..
Hát ez van akkor,Human Sith Warrior leszek.Lore ide vagy oda sajnos régen úgy látom elköltöttem vagy 2000 cartelt de hogy mire azt nem tudom.Csak úgy visszanéztem tavaly mennyi ment el cartel coin.
Imperial agent se lesz Chiss akkor.Lehet veszek egy GC-t holnap..
Csak az lesz elérhetõ, amit már unlockoltál.
Wait!Azt írja 10-es szintõl elérhetõ lesz account-on az összes faj ha meglesz a Legacy Birodalmiaknál is!
Prefered és F2P közt nem sok a különbség.Szinte semmi.Én unlockoltam a Sith-et twilek-et meg miraliant,vagy miraluka?
Sith zárolva van Preferred-nek is,csodás-.-
Max kezdenék Human-t de eddig csak azzal voltam Köztársaságon
Max kezdenék Human-t de eddig csak azzal voltam Köztársaságon
Én már mindegyiket kipróbáltam,a Sith harcos nem jött be.Fejvadász mindkét ága nagyon jó,az ügynök mint sniper tök jó móka,híler operative sem rossz.És a sith inquisitor is jó,fõleg a sorci.Pvp-re nem nagyon járok,csak a küldetésekre és FP-re.
Tudnátok ajánlani 2 class-t Birodalomból?
Szeretnék egy közelharcost és egy más stílust.Eddig gondoltam Juggernaut-ra és egy Operativ-ra.Sajnos nem ismerem Birodalmi osztályokat max annyi,hogy harcoltam ellenük még régebben és most átállnék hozzájuk esetleg de még nem 100%)
Szeretnék egy közelharcost és egy más stílust.Eddig gondoltam Juggernaut-ra és egy Operativ-ra.Sajnos nem ismerem Birodalmi osztályokat max annyi,hogy harcoltam ellenük még régebben és most átállnék hozzájuk esetleg de még nem 100%)
igen
Törölt felhasználó
Hmm. Érdekes. Akkor Te tele vagy e-mail címekkel ezek szerint?
Átadtam egy játék account-al együtt.Muszáj odaadni anélkül semmit nem ér