Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Sajnos a játékba elég kezdõ szinten nyomom. Ezt a trade-elést valaki leírhatná részletesebben. Vagy ha úgy van most felteszek kérdéseket és az alapján vagy képben leszek vagy jönnek újabb kérdések.
Szóval Én eddig mindig csak a flottára jutottam fel, mind Sith mind Köztársaság oldalon. Ott és lent a bolygón is tudtam volna CC-ért vásárolni , de szerintem az nem a GTN-volt. Azt nem tudom hol és hogyan tudom elérni. Valami helyszínt tudtok írni merre található? Eddig a cuccokat, mind bagóért adtam el a játékbel NPC kereskedõknek. Voltam egy-két cooperatív küldetésen, ahol néhol dobott egy egy nehezebb karakter normális cuccokat. Az ilyeneket érdemes csak feltenni GTN-re? Vagy minden érdemesebb ott eladni?
Kraftolás itt hogy mûködik? Duelre hívod ki a gyengébb játékost és lenyomod? Vagy mi?
MarkBlade
Tuti így van.. szerintem az összes mmo ban mûködik ez. Mondjuk ez nem is rossz..
Lehet hogy van benne logika...
Így lehet f2p és prefeket maradásra bírni és létszám is marad.
Mondjuk tavaly valami 70m USD szettek össze carter marketbõl, szóval ez meg kicsi ellentmond neki.

The Old Republic Hungary ----- swtor.hu

Nekem az az érzésem - persze ez szubjektív - hogy a TOFN-en valóban elszálltak ugyan az árak, de mintha irányított trade folyna. Ezalatt azt értem, hogy idõrõl idõre feltûnnek új eladók a GTN-en, akiknek a nevei mind ugyanazon sémára épülnek pl. Ctra'iaia, Ertv'eiei, Uvlt'oiai akik "normális" árakon bizonyos dolgokkal elöntik a GTN-t. PL. berak 60 twilek unlockot darabját 300k-ért. Pár nappal késõbb 60 server character slotot darabját 299k-ért.
Nem nehéz kiszámolni, hogy ez neki 60*600=36.000 CC-be kerülne, amit 5 évnyi elõfizetéssel kapna meg alapban vagy 6 giga CC pakkot kellene vennie 240 dollárért. Tehát összességében 18 millió kreditet kaszálhat 240 dollárért, ami már csak azért is logikátlan, mert amúgy a goldsellerek 6 dollárért adnak 1 millió creditet. (bukna rajta 130 dollárt)

Szerintem az adminok figyelik a gtn-t, és ha nagyon pang, vagy ha jön valami peccs, akkor feltöltenek pár dolgot, hogy pörögjön kicsit a szerver. Nem annyira, hogy megborítsa a dolgot, hanem hogy ne szálljon el az egész.

Tomb of Freedon Nadd

Pedig a Tomb of F. N. -re szoktak panaszkodni, hogy kicsit elszálltak az árak a GTN-en, de gondolom kis szerencse is kell hozzá.
Szerintem aki hosszútávra tervez ezzel a játékkal az jöjjön valamelyik US serverrre, gyûjtõklánok akadnak dögivel, elég sokan is vannak fent, szóval nincs gond.

Az elõfizetés lejárta után egy évvel léptem be a játékba preferredként, és MINDENT a GTN-rõl unlockoltam, cc-t sohase vettem, és ezt nyugis casual játékkal is el lehet érni.

Tomb of Freedon Nadd

100e credit nem sok. itt (US West PvE) a GTN is pörög reliceckbõl és companion giftekbõl sok credit bejön nekem + slicing. Van aki minden nehézség nélkül tud unlockolni mindent account szinten f2p ként is. És sokan a kapott cc-ért vesznek valami unlockot és bagóért felteszik a GTN-re. Win-win, aki megveszi megkapja az unlockot, az eladó meg creditet kap és nem kell farmolni.

Törölt felhasználó
100e XD 10-es szintû karaktereim vannak és kb pár ezer pénznél nincs többem 😊 Sajnos elõfizu ide vagy oda, melózok, meg államvizsgára készülök (németül!) 😊
Vagy megcsinálsz egy kör daily-t, és veszel a GTN-en egy passt 300k-ért, és a CC költést meghagyod az amcsiknak😊

Tomb of Freedon Nadd

szerkesztés gombot a népnek 😊

GTN-en creditért vásárolsz. US West PvE serveren sokszor 100e creditért van fent egy egy slot.... (de sok más is igen olcsón sokszor)

xem:

milyen oprendszert használsz?
Én már csak prefered vagyok, nálam xp sp3 2gb rammal egész jól fut lowban.

Törölt felhasználó
GTN-en is max CC-ért, nem? Igazából mind1, mert alig van valami birodalmi váltóm rá 😊

Tûzfalad, vírusirtód ugyanaz? Nem blokklja véletlenül az SW-t? Nekem pld elkapta 1-szer, kivételek közé kellett tennem.
A Legacy paneleon ( "Y" gomb) van egy achievemnt fül, ott meg tudod nézni és azt is írja miért jár cc.
De plusz karakter slotot GTN-n és tudsz venni.

Lehet láma a kérdésem, én nem vagyok elõfizetõ lehet azért bacakszik a 2.8b patch hogy nem lát szervereket? ujra tettem a winyfost, linket amit ide irtatok használva ezt- azt törölve se jött vissza a szerver lista.
Én nem tudok,de kaptam már jó párszor 20 cc-t acsiért.

Törölt felhasználó
Valahol van Acsi lista?
Achievmentekért is jár Cc.

Törölt felhasználó
Az jó, eszek majd egy kis CC-t aztán veszek akkor 2 slottot, mert most van 1100cc-m 😊
Jah nem,szerverenként 6 karid lehet és 600 cc egy slot.<#gonosz1>

Törölt felhasználó
De 6600-at írtál 1-re 😊 Az 1200 valóban nem vészes 😊 2 karakterért, de a 6600 kurva sok lenne egy karakterért 😊
Szerverenként 6 kari,1200 cc nem sok a két karakterért.

Törölt felhasználó
Thát ha meg akarom tartani a + két karakteremet a Red eclipsen, az 12200 CC?? 😮 Hát akkor inkább vesszenek! 😄
Am szerverenként lehet 6 slot vagy összesen lehet 6 karakterem? Mert akkor indítok 2õt más szerveren és szeva 😊
Szerverenként 6,600 cc egy karakterslot.Ha jól emlékszem.

Törölt felhasználó
Ja hogy ki kell kódolnom akkor még 2 helyet a karaktereknek? Mennyi egy hely kódolás? Illetve Ez szerverenként vagy összesen 6?
Szarabb mint régen,most már 55-ös szintig lehet fejlõdni,de F2P a kiegbõl nem lát semmit.

Ha lejár az elõfizud és prefered leszel,akkor csak 6 karaktered lehet.Választanod kell kit tartasz meg és ki marad inaktív.Én is ráfáztam erre,mikor nem lehetett többé elõfizut venni utánvéttel.De utána vettem pár 2400 cc-s kártyát.És most már 14 karim lehet.

Olyan mint volt.

Overburner
Még mindig nagyon gáz a játék F2P modellje vagy már változott valami?

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Ezzel én is így voltam csak Rep.oldalon.Na ott van minden.Viszont Empire sajnos semmi nem volt még indítva
Törölt felhasználó
Én most mikor megvettem az 1 hónap elõfizut, minden extra karaktert indítottam biztos amit tuti 😊
Ja és ami még ugye nem tetszett,hogy nem tudok Sith-et indítani.Így meg végképp nem az igazi
Törölt felhasználó
Azért Én se vagyok mindig Geci, csak amikor muszáj vagy elfér 😊
Hát nagy fun az biztos😊
De így nincs értelme ahogy én csináltam.Csak Light side-ra mentem viszont arra ott a Rep.karakterem..
Lehet majd még azért rámegyek egy full Dark side-ra,mert néha jó!!:-)
Törölt felhasználó
Én szeretek Gecizni 😄
Ok köszi!
Hagyd benn, aztán majd úgyis kiraknak, ha zavarja õket.

Mégse megy annyira a sötét oldal mint gondoltam.Tényleg nem rossz de nekem a Jedik fiatal korom óta többet jelentenek😊
De nem is ez a lényeg hanem ti úgy szoktátok,hogy ilyen esetben bennthagyjátok a Birodalmi klánban a karaktert csak szóltok nekik,hogy nem igen lesztek már vele online vagy kilépni teljesen?
a fixlauncherre nem emlékszem hogy lett volna, de a brwc-swtor olynara emlékszem hogy lett volna a fájlok között
köszi, még megvárom mig ujra telepíti az elejétõl az egészet
illetve nézd át ezt a topicot, hátha valamelyik megoldás mûködni fog nálad
(link)

brwc_swtor-t töröld majd után próbáld meg a repairt-t (mivel nekem nincs bitraider könyvtár, lehet emiatt müködik 😊
vagy esetleg a fixlauncher.exe-t elindítani, hátha

feldobja a launchert ott a kis ikonon ha rá klikkelek kérdezi hogy angol francia német, angolon hagyom, enabla publick test szerver NO-n van hagyva
olyat sehol nem láttam pts pipa azt meg kérdezi hogy hova telepítse, expert meg costum rá megyek a costumre ott csak a helyet engedi változtatni melyik meghajtóra tegyem. mást nem enged.
letöltöttem a hivatalos honlapról az install-t azt elindítottam gondolom õ leszedi magának a onnan ami kell hozzá. nem piszkáltam semmit. amit kér arra okérok és next. a többit töltögeti. mire letölti magának azt az 50 gigát fél nap
A telepítésnél ne rakd fel a PTS-t, szedd ki a pipát.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

porbáltam már össze vissza. azon agyalok hogy ujra telepítem a winyfost. a publictestkönyvtárat is töröltem meg az swtor könyvtárat is a bitridert is külön külön. launcher-> instalálja magát,-> kiválasztom a swtort-> repair-t oda nem enged csak a puplicknál -> reapir lemegy resetelem a gépet-> launchert indítom -> kiválasztom az swtort feldobja hogy üres szerver lista. kilép -> launcher indít -> puplic szerver -> indít ott fel dob egy south americai pve szevert de az offline. az európai szintén üres. ezeket végig játszottam külön külön párosítva is hogy induljon de semmi. most már csak azon tudok gondolkodni hogy a winfos ujra telepítés lesz. valamit ezek szerint csak nem jól csináltam.
Felraktad egyáltalán a rendes klienst, vagy csak a PTS-t?

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Ugye nem a public test-et választod és aztán indítod a játékot?
azt azt hogy? csak a honlapról leszedett letöltést tudom telepíteni
Tedd fel PTS nélkül szerintem.