Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még egy kérdés: Lvl51+ artifact gear-hez nem kell unlock? Nézem a tárgyakat, és nem írja, hogy kellene.

Mert akkor nincs értelme megvenni.
Sziasztok, érdeklõdnék van akit fel enged most? nekem azt irja nincs aktív szerver 😞
Miért csinál minden indításnál vagy 20 perces ellenõrzést?
Sokat változott, annak ellenére is elõnyére, hogy endgame content-tel nem igazán kényeztettek el minket a gyártók. Minden class komoly buffon esett át, az elmúlt idõszakban, mara nagyon jó dps, guardian meg szinte legyõzhetetlen pvp-ben egy az egyben, s emellett jó tank és jó dps pve-ben is. Próbáld ki, aztán meglátod 😊
PVP-re még mindig a deceptiont ajánlom, legnagyobb burst damage-gel még mindig az az ág rendelkezik, pve-re hazsnálgatom mostanában az assa-t, de mivel csak pvp-ztem vele eddig, így még szokni kell, de jónak tûnik a madness 😊 4150-es dps-t toltak már vele, persze max gear-ben.
Üdv.
Lenne pár kérdésem, amit szeretnék feltenni nektek.
Körül-belül egy éve játszottam utoljára az SWTOR-al, azóta nem nagyon foglalkoztam vele. Volt egy 53-as szintû Sith Marauderem és egy 24-es szintû Jedi Guardianom. Tetszett a játék, a Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy, Star Wars The Phantom Menace játékokat juttatta eszembe. Az egész játék, úgy lett összerakva - véleményem szerint - hogy hihetetlen jól néz ki, az UI-tól kezdve karakterekig... egyszóval minden.

Tavaly nyár óta mennyit változott a játék?
Milyen fontosabb/nagyobb kaliberû fejlesztések voltak (röviden és tömören)
A játékos adatbázis, mennyien játszanak?

Egyelõre ennyi.

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

toocha
Köszönöm, megoldódott a probléma.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

toocha
Ezt hogy is?

toocha
Ezeket hol nézted?

Assasin Madness ágat tényleg buffolták? Mert én nem érzem nagyon erõsebbnek, mint a deception ágat, sõt, a deception nekem még mindig jobban fexik PVE-ben. Vagy csak meg kellene szokni a Madness -t?
Nem lehet hogy a videókártya driverénél is felkerült valami kivétellistára a játék?
Esetleg lehet hogy nem rendszergazdaként futtatod
vagy az overlay kikapcsolás is segíthet
hirtelen ezt a kettõt találtam fórumokon.

The Old Republic Hungary ----- swtor.hu

Próbáld originnel indítani.

toocha
Nemmegy.

toocha
Na megpróbálom újrarakni....Pffffff<#falbav><#boxer>

toocha
De elõtte játszottam, és csak a grafikával ne voltam megelégedve...tuti én csesztem el valamit ezzel a kompatibilitással, de nem tudom mit kéne csinálnom...visszaállítottam win8-ra de nem gyógyult meg<#nemtudom>

Ha jól tudom ilyen akkor fordul elõ ha nem elég jó a géped.Legalábbis akinél tudok ilyenrõl annál ez volt a gond.

toocha
Helló! Az lenne a kérdésem, hogy indításkor a játék nem indul el csak a képernyõ "villan" egyet, és visszalép az asztalra. A játék elõször elindult, csak a grafikával nem voltam megelégedve, ezért kipróbáltam,mhogy win7 kompatibilitással jobb lesz-e, na ekkor kezdte az említett problémát. Visszaállítottam win8 komp.-ra, de nem javult meg. Remélem érthetõ a problémám. Tud valaki valamit tanácsolni?

Nekem is Eset van,de sosem volt vele bajom.

MerlinW
MS Essentials + Windows Firewall. 0 erõforrásigény + ingyen van. 5 éve nem használok mást és sosem volt vírusom. Mondjuk elõtte sem sûrûn. Paranoiások még Malwarebytes Anti-Malware-t is használhatnak.

[merlinw.org]

Törölt felhasználó
Próbáld ki a 360 security-t. Ingyenes és nagyon jó. Eddig 3 gépre raktam fel és fasza.
Fpocok
Leszedtem a tûzfal/antivírus programot és most jó.
Érdekes, mert sok online játékkal nyomtam és csak ennél szart be. Na mindegy, visszarakom az eset-et.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Kössz.
Sajnos egyik sem oldotta meg. Elõzõ telepítés után csak a tûzfal/antivírus programom változott, szóval biztos az lesz a ludas. Hiába raktam kivételekbe, úgy is leszarta. Nincs más ötletem, mint letelepíteni és visszarakni az elõzõt. Na majd írok, hogy sikerült-e.

A problémára a játék fórumában az alábbiak valamelyikét ajánlják:
- a vírusirtóban és/vagy tûzfalban az swtor.exe és a launcher.exe hozzáadása, mint megbízható fájlok (nekem egy másik online játékot sandboxban próbált elindítani a víruskergetõm, s emiatt a játék hibára futott mindig, amíg nem orvosoltam ezt),
- a játék indítása rendszergazdaként,
- esetleg repair, ha még nem volt.

Amúgy a játékot telepítés után elvileg lehet az egyik géprõl a másikra átmásolni, vagy a windows újratelepítése után visszamásolni. Csak XP-ken próbáltam, de ott mûködik.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Törölt felhasználó
Igazából a regisztráció is egy nevetséges dolog, mert elmenti az e-mail címed meg a jelszódat és kész. Se több se kevesebb. De ha paypallal fizetsz, kér elvileg e-mailt és akkor megint meglesz neki az e-mailed. Én a Grid 2-õt regelés nélkül vettem, tegnap meg regeléssel az SWTOr-t. Ha belépek mindkettõt látom az accountba.
Törölt felhasználó
Ha voltál már elõfizus vagy az accodnak volt beregelt kulcsa, akkor felejtõs. Ha nem ,akkor beregeled a kulcsot és elvileg él minden, 30 nap, origines digit tartalom, 500cc.
24.5 GB pontosan az összes update-el
foxpal
halo
megvan a game cd-n de csak az elejen jatszottam vele es most haverommal feltennenk de most mennyit foglal patchel egyutt, mennyi ido alatt jonne ha az alapgamet felraknank - fontos pls most

srácok ahhoz hogy megvegyem ezt az 5 eurós SWTOR kulcsot meg 30 napot ahhoz kell regisztálni ezen a g2a.com oldalon? Vagy csak katt a paypalra és fizetés?
Szabi
kár, nekem csak egy kulcs kéne originhez, a creditek meg játékkártya nem érdekel 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Fpocok
Segítsetek már.

Újrarakás elõtt ment a játék, meg minden... újraraktam a winfost és a szervereknél ma nem láttam semmit. Gondoltam biztos az a baj, hogy újrahúzás után nem volt rendesen feltelepítve, szóval pár óra alatt újraletöltöttem, de most sem lát semmit. Szerver statusnál azt írja, hogy mennek a szerverek, nosza, akkor biztos a tûzfalam. Kilõttem, megnéztem úgy, de még mindig semmi.

MI A F*SZ? <#wilting>

Törölt felhasználó
Ez egyben van kb 1800-ért ezért csak egyszeri vásárlás + 500 CC. Utána már csak timecardot vagy cc-t vehetsz, mert ezt a verziót nem fogod tudni aktiválni csak f2p vagy prefered reghez. Mint ami nekem is volt
Szabi
az origin kulcs és a 30napos izé egybe van vagy külön ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Törölt felhasználó
Livechat-en megkérdeztem a supportot. Azt mondták, hogy ez csak egyszer aktiválható egy felhasználóhoz. Szóval legközelebb nem fogom tudni aktiválni. Nálam azért mûködhetett, mert nem voltam még sose rendes elõfizetõ és nem volt cd-kulcsom se. 😊 Szóval nem szabad bezsákolni kulcsokat késõbbre 😊
Törölt felhasználó
Hopp most vettem csak észre. Figyelem rulz...
"You can reedem this code only once per account"
Most ez azt jelenti, hogy azt a kódot amit megvettem, csak egyszer aktiválhatom vagy hogy ezeket a tipusú kódokat egyszer aktiválhatom az accomhoz és ha veszek még egy kódot, akkor azt nem fogja megenni a rendszer?!
Törölt felhasználó
Van most elõfizetésed? Próbáltad az aktiválást?
Törölt felhasználó
Egyébként azon gondolkodom, hogy veszek még pár kódot, amíg ilyen olcsó, mert késõbb úgyis csak drágább lesz 😊 Aztán úgy is jön hozzá az 500CC. Meg hátha nem csak preferedként akarok majd nyomulni vele 😊
Törölt felhasználó
Ma láttam nagy örömömre, hogy bár az elõfizut a SWTOR.com-on kellett aktiválni, mégis beregelte az originem-be a digitális SWTOR-t. Szal minden megvan! 😊 Tegnap indítottam gyorsan 8 karaktert 😊
Ja és a meglévõ 500 CC-mhez hozzácsapta a 500CC-t is. Szóval ja mindent megkaptam arra az accomra, amivel beaktiváltam 😊
Törölt felhasználó
Jaja, ahogy írtam, úgy volt. De dobozos ide oda, originen nem engedte beaktiválni
Bocs rossz topik<#idiota>
Mekkorát mentett az Angol😄
Na várj megvetted a játékot és vele a 30 nap elõfizut és engedte aktiválni?Akkor én is megveszem még egyszer dobozosan.

V43 1105
Red Eclipse =) Ha van kedved szólj és gamelhetünk .. ez szól bárkinek..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Törölt felhasználó
Hát Én is megvettem a 30 napos elõfizetés miatt. Ha lehetne kérni tippeket, akkor melyik szerverekre készítsek a következõ 30 napban karaktereket és melyikeket? Mik nem lesznek preferedben elérhetõk?
Egyébként be tudtam aktiválni a jelenlegi accomba, mert Originen nem engedte aktiválni a kódot. Továbbirányított az SWTOR honlapra, beléptetett és külön bekérte a kódot. Szóval megmaradt a karim, van elõfizum meg minden, de nincs origines digit verzióm 😊
Egész jó dps-t lehet tolni madnessen vegre 😊
V43 1105
Én megvenném...

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Törölt felhasználó
Kár, akkor nem veszem meg így. Vagy nem tudom. Van egy 15-ös szintû karim. Van így értelme megvenni szerintetek?
írj egy ticketet pár nap és megkapod
Nekem azt mondja meg valaki, hogy miért nem kaptam meg a 60 naphoz járó Cartel Coinom... Eddig mindig egybõl kézhez kaptam most semmi.... 😞( Volt már valaki hasonló helyzetben? Elküldik valamikor vagy írjak panasz levelet? 😄
Ezt sehogy nem fogod tudni, mivel már meg van a játék.... ez csak abban az esetben mûködik, ha új accountot csinálsz és akkor él a 30 nap.
Törölt felhasználó
G2A-n akciós, akinek még nincs kulcsa vagy 30 napos elõfizuja Link
Ezt egyébként hogy tudom a létezõ accountomhoz csatolni?