Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert akkor nincs értelme megvenni.
Lenne pár kérdésem, amit szeretnék feltenni nektek.
Körül-belül egy éve játszottam utoljára az SWTOR-al, azóta nem nagyon foglalkoztam vele. Volt egy 53-as szintû Sith Marauderem és egy 24-es szintû Jedi Guardianom. Tetszett a játék, a Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy, Star Wars The Phantom Menace játékokat juttatta eszembe. Az egész játék, úgy lett összerakva - véleményem szerint - hogy hihetetlen jól néz ki, az UI-tól kezdve karakterekig... egyszóval minden.
Tavaly nyár óta mennyit változott a játék?
Milyen fontosabb/nagyobb kaliberû fejlesztések voltak (röviden és tömören)
A játékos adatbázis, mennyien játszanak?
Egyelõre ennyi.
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Esetleg lehet hogy nem rendszergazdaként futtatod
vagy az overlay kikapcsolás is segíthet
hirtelen ezt a kettõt találtam fórumokon.
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
[merlinw.org]
Érdekes, mert sok online játékkal nyomtam és csak ennél szart be. Na mindegy, visszarakom az eset-et.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Sajnos egyik sem oldotta meg. Elõzõ telepítés után csak a tûzfal/antivírus programom változott, szóval biztos az lesz a ludas. Hiába raktam kivételekbe, úgy is leszarta. Nincs más ötletem, mint letelepíteni és visszarakni az elõzõt. Na majd írok, hogy sikerült-e.
- a vírusirtóban és/vagy tûzfalban az swtor.exe és a launcher.exe hozzáadása, mint megbízható fájlok (nekem egy másik online játékot sandboxban próbált elindítani a víruskergetõm, s emiatt a játék hibára futott mindig, amíg nem orvosoltam ezt),
- a játék indítása rendszergazdaként,
- esetleg repair, ha még nem volt.
Amúgy a játékot telepítés után elvileg lehet az egyik géprõl a másikra átmásolni, vagy a windows újratelepítése után visszamásolni. Csak XP-ken próbáltam, de ott mûködik.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
megvan a game cd-n de csak az elejen jatszottam vele es most haverommal feltennenk de most mennyit foglal patchel egyutt, mennyi ido alatt jonne ha az alapgamet felraknank - fontos pls most
"Nulla tenaci invia est via"
Újrarakás elõtt ment a játék, meg minden... újraraktam a winfost és a szervereknél ma nem láttam semmit. Gondoltam biztos az a baj, hogy újrahúzás után nem volt rendesen feltelepítve, szóval pár óra alatt újraletöltöttem, de most sem lát semmit. Szerver statusnál azt írja, hogy mennek a szerverek, nosza, akkor biztos a tûzfalam. Kilõttem, megnéztem úgy, de még mindig semmi.
MI A F*SZ? <#wilting>#wilting>
"You can reedem this code only once per account"
Most ez azt jelenti, hogy azt a kódot amit megvettem, csak egyszer aktiválhatom vagy hogy ezeket a tipusú kódokat egyszer aktiválhatom az accomhoz és ha veszek még egy kódot, akkor azt nem fogja megenni a rendszer?!
Ja és a meglévõ 500 CC-mhez hozzácsapta a 500CC-t is. Szóval ja mindent megkaptam arra az accomra, amivel beaktiváltam 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Egyébként be tudtam aktiválni a jelenlegi accomba, mert Originen nem engedte aktiválni a kódot. Továbbirányított az SWTOR honlapra, beléptetett és külön bekérte a kódot. Szóval megmaradt a karim, van elõfizum meg minden, de nincs origines digit verzióm 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ezt egyébként hogy tudom a létezõ accountomhoz csatolni?