Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
-Õ sajnos nem, de Disorder tud szerkesztõi "rangot" adni
-az oldalba sajnos nem lehet mélyen beletúrni egyelõre, csak cikkeket írni (ez is több mint a semmi) így a többi tartalomra marad ez ill a ph-s fórum (mert még azt is nézik néhányan)
ja a lentebb linkelt alfa állapotú összefoglalóra jöhetne valami vélemény, hogy merre tovább vele
folyt köv. most megyek Constantine-t nézni 😊
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Arra gondoltam, hogy a TS szervert használhatnánk arra, hogy
segítséget nyújtsunk a kezdõjátékosoknak. Könnyebb elmagyarázni nekik szóban a játékrendszerét ill. mûködését.
Már csak sg-s házigazdának kéne egy önként jelentkezõ, aki szeretné csinálni és lehetõleg van benne némi tapasztalata is. (persze csak, ha Nephin már nem szeretné tovább vinni)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
(SWTOR.HU, FB oldal, GUTOTT által készített leírás linkje, stb)
A játék elõzményeit meséli el Gnost-Dural a Jedi mester és egyben a Jedi Archívum õrzõje
Ha esetleg tudtál errõl... akkor nem szóltam 😄
addig is kérnék egy véleményezést, hogy mivel lehetne még bõvíteni az összefoglalót (én linkekre gondoltam pl datacroin videók, skill calculator, ilyesmik + a craftingot megcsinálni ill az elgépeléseket kijavítani)
link
javaslatok jöhetnek ide vagy kelek.swtor kukac gmail pont com -ra
Aktualizalt FAQ kezdoknek, esetleg egy-egy ismerteto rancfelvarrasa az oke, de azert lassuk be azt is, hogy nehez irni valamirol, amelyben alig tortenik - hivatalosan - valami.
Ha meg akarom venni hutt cartelt sms-el mindig ezt adja ki:
An error has occurred while trying to process your request. Please, try again later.
Amúgy egy jó tanács. Ha csak egyszer 30-60 napra akar valaki elõfizetni és utána preferreden tervezi a játékot, akkor éredemes az elõfizetés idejét az unlockok kifarmolására fordítania, mert preferredként a korlátozások miatt (fõleg a max 350k kredit) problémásabb.
A G2A.com on most 5 euro a napos elõfizetés és jár mellé 500 Catlei Coin (link) Érdemes még egy autenhticatort is feltenni, ha gyakran változik az ip cimed és akkor nem kell az "one time pass" -szal szenvedi.
Regények. A Kimondottan a játékhoz tartozó regények/novellák/képregények listája (link)
Ha kicsit tágabban értelmezzük akkor itt pedig az Old Republic era-ban játszodó történetek/játékok listája (link)
Tomb of Freedon Nadd
http://www.swtor.com/buy
A 60 napos GC kulcs mar 6000-6500-ert beszerezheto, bar hivatalos forrasbol/boltbol meg mindig kb. 8000 Ft.
1. The Old Republic: Végzetes szövetség
2. The Old Republic: Árulás
3. The Old Republic: Revan
4. Darth Bane: A pusztítás útja
5. Darth Bane: A kettõ szabálya
6. Darth Bane: A gonosz dinasztia
Ez a 6 könyv mind az Old Republic-al kapcsolatos?