60168
-
Gudott #53069 Elég tisztességes patchnote.
Kérdés követni fogja-e tömeges banhammer? -
Gudott #53068 Maintenance, hírek és Update 3.1 PTS infók -
Gudott #53067 Ja és csak most jut eszembe:
Artifact unlock csak lvl50-ig kell.
Ha megvan a hutt cartel vagy SoR és a max szinted 55 vagy 60 akkor a lvl 51+ lila itemeket tudod az unlock nélkül is hordani. -
Gudott #53066 Nem teljesen úgy van ahogy mondod
- igaz, pénzbe kerülnek, de szerintem megéri vesződni velük
3 féle van 50k , 150k és 600k
és ha van elég kredit az escrowban többet is felhasználhatsz
legyen itt egy példa, pl Treek elsőre kerül 1m creditbe de egyszerre preferedként csak 350k credit lehet nálad, viszont az escrowodban van credit dögivel, agy nincs más dolgod mint beszerezni egy 50k és 350k escrow-ot
így a max nálad lévő 350k credit mellé jön még 50k és 600k credit, amik így együtt kiadják az 1m creditet és treek kilockolható.
Tudom hogy "melós" és ezek csak egy egy alkalomra emelik meg a creditet, de ez az egy járható út van ha nem akarsz több pénz költeni a játékban. -
Plata #53065 Csak az NW elég gáz játék,és sehol sincs az Sw ToR-hoz képest.NW-ben soha nem költenék el egy árva forintot sem,de Sw ToR-ban már pár tizest elköltöttem.És nem bántam meg. -
Tibbbor #53064 Köszi, azt ismerem, az én limitem is 500 K jelenleg, de ez csak egyszeri limit emelés, ráadásul ez is pénzbe kerül. Imádom a SW univerzumot, de pl. a NW-ben, amivel szintén játszom, F2P-ként bármilyen lilát hordhatok, bármennyi "pénzem" lehet és még sorolhatnám. De hát ez van... -
Gudott #53063 A pénzkorlát escrow-ok használatával kikerülhető -
Tibbbor #53062 Bocs, én voltam láma, a kettő között csak később lehet választani, amikor a BUY-ra klikkeltem...Amúgy nekem mivel csak 2 karim van és nem is akarok már többet, az accountos nem érte volna meg 2700-ért, úgyhogy maradt az 1 karis 1200-ért. Azért "bravó" ez a pénzkorlát is az AH szempontjából, mert ebból a limitált összegből a nem subscriberek semmi jót nem tudnak venni, a subscriberek meg alig tudnak valamit eladni a nem fizetőknek.
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2015.01.08. 20:32:12 -
Tibbbor #53061 Tudom, hogy 2 fajta artifact unlock van és nekem az accountos kellene, de nem lehet választani.Ott van a két fajta ikon: az egy karakterre vonatkozó és az accountos, alatta az 1200 coin-os ár, de hiába próbálok az accountos ikonra klikkelni, nem történik semmi és az ár sem változik.Pár hónapja tett fel egy srác Cartel Marketes unlock-problémáról videót, neki az inventory és a crew skill unlock nem működött. Amíg ez a helyzet, nem dobok ki ennyi coin-t. Esetleg alkalomadtán kipróbálná valaki, hogy neki enged-e valahogy választani? Köszi! -
Pacho #53060 Két fajta artifact authorization van, az 1200-ba kerülő csak EGY karakterre unlockol. Van egy drágább verziója is, az adja az account szintűt. Azt vedd meg, amelyiknél zárójelbe oda van írva, hogy account. -
Plata #53059 Nem tudom,szerintem a fontosabb dolgok többe kerülnek. -
Tibbbor #53058 Köszi, akkor megveszem(1200 CC). Mit érdemes még a maradék 500-ért venni, ami nem csak mutogatni való hülyeség, hanem haszna is van? -
Plata #53057 Ha jól emlékszem vagy account vagy szerverre vonatkozik.
Minden karid és a companion is viselhet lilát.Nekem is ilyenem van mert pref vagyok,és red eclipsen mind a 16 karimnál unlockolta.Bár nem lilát viselek hanem modolt adapted armorokat,legtöbbször companion is azt kap.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.08. 16:45:17 -
Tibbbor #53056 Sziasztok, segítségre lenne szükségem.
Nagyon hosszú szünet után játszom újra, preffered vagyok. Az a problémám, hogyha megveszem a Cartel marketban az Artifact Equipment Authorization-t, akkor mindkét karakterem, valamint a companionok is hordhatnak majd lila cuccokat vagy ez csak arra a karakterre vonatkozik, amelyik éppen megveszi a jogosultságot?
Ez azért nagyon fontos számomra, mert a Cartel Market-ban ott van ugyan a két ikon az Authorization alatt, az egyik az aktuális karakterre vonatkozik vásárláskor, a másik az egész account-ra, de nem lehet közülük választani(mint máshol) és az ár is konstans. Főleg az érdekel, a companionok viselhetnek-e majd a vásárlás után lilákat?
Előre is köszi! -
Gudott #53055 És emiatt kellett csúsztatni a Shadow of Revant majdnem egy évvel, bravó (link)
Aki nem érti elsőre mi a gond:
- A BW állította, hogy a Shadow Realm készítése semmiben nem befolyásolja a The Old Republic fejlesztését, minden úgy megy ahogy eltervezték
- Ennek ellenére folyamatos csúszásokat produkáltak, kezdve a Galactic Strongholddal
- Bejelentik a kiegészítőt (SoR), majd egy két fejlesztő elsimeri, hogy igen komoly erőforrás megosztás volt a Shadow Realm és a TOR között
- Erre ha hinni lehet a fenti cikknek, újrakezdik a komplett Shadow Realm fejlesztését (részletek a cikkben)
-
gunji #53054 Köszönöm. Magam is ezt terveztem, csak más itemekkel. Remélem nem 600-ra állnak vissza
A játék egyébként megint belassult sajna, de legalább megint tanultam valami új dolgot a számítástudomány területéről: volt 76 dobozom, vettem két holofát egyenként 20 doboz áron, s így maradt 13 dobozom. Aztán lehet, h az új évben a vendorok már áfát is számolnak fel -
#53053 farmolgat a franc :)))))))
-
Gudott #53052 Az csak a 3.0 életbelépésekor volt érvényben, hogy átváltáskor ne vesszen semmi se kárba. Ha úgy túllépted az 1000-et akkor el kell költeni, mert amíg nem csökken ezer alá a szám, nem kapsz újat ( nem tudom, hogy a rendszer figyelmeztet-e rá, több guildben t9bb társ is panaszkodott, hogy későn vette észre és kárba veszett pár comm)
Normál esetben 1000 a limit, Bw gondolkodik, hogy megemelje-e 2000-re, de még semmi konkrétum nincs. Elvileg lehet transzferolni a commoak t karakterek között, black hole vagy oricon lockboxok segítségével ( beteszed a legacy bankba, másik karakter kiveszi és visszaváltja)
Athletic Bilbo : az oké, de típusonként 50 lehet ( legacynként) valamit farmolni is kell...
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.01.04. 19:23:09 -
gunji #53051 S arról lehet tudni valamit, hogy a basic commendation 2000-es emelt korlátja meddig lesz érvényben? Próbáltam keresgélni, de sajna nem találtam rá infót :( -
#53050 én egyedül simán összegyűjtöttem mind a 4 fát kb 20 perc alatt. -
Gudott #53049 Szerintem abból nem eshet ha az npc dob meg téged. -
gunji #53048 Köszi :) Olvastam róla, de mondjuk nem is szoktam ilyesmikben szerencsés lenni. Valakitől kaptam pár holofát, ezúton is köszönöm neki , úgyhogy az elég.
Ha a Life Day Leveler npc megdob engem, abból eshet valami (bármi, akár doboz is)?
-
Gudott #53047 egyedül próbálkozva nem is fog esni, felül kell írni más játékosnak a te hógolyó-buffodat, minimum két embernek kell csinálni a "farmolást" ja és csak overheated droidtól jöhet a holofa, sima gift droidtól csak parcel, de mindél több sima droidot dobsz meg hógolyóval annál nagyobb az esély hogy oberheated gift droidként bukkan fel .
Egyébként csapatban elég jól esik, nekem van lassan 300 parcelem és 160 holofám
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.01.03. 16:29:39 -
gunji #53046 A droidoknál csak az a négyféle holofa esik? Mert akkor nem strapálom magam :(
Kétszer bepróbálkoztam Coruscanton, de még doboz se nagyon esett náluk, nemhogy ilyen plusz holofa. Dehát valahogy csak kijön az a 30%
A Life Day Bundléban levő cuccok közül pár érdekelne, dehát GTN-en nem lehet kapni semmit, Csak egy bundle pack volt 5 millióért, meg egy wampa pet kettőért Vicces
-
Gudott #53045 Újévi kitekintő , KotOR androidra -
gunji #53044 Csatlakoznék én is a jókívánságokhoz: boldog, Star Wars MMO-ban tartalmasan eltöltött időben gazdag új évet kívánok!
Köszönöm a tanácsokat, s a segítséget.
Igen, ez a karakter egy jedi sentinel (jedi knight -> sentinel -> watchman) volt v3 előtt, most is az lett. Azért írtam csak watchmant, mert azt gondoltam, hogy ez eléggé meghatároz mindent a karakterrel kapcsolatban :).
Az elmúlt nyolc-tíz hónapban nem nagyon játszottam, előtte komolyabban, bár nem voltam akkor se egy hard core játékos (ezzel a jedimmel is csak 47 napnál járok). A leírásokhoz a tippeket köszönöm, tudok ezek létezéséről, aktívabb koromban mindkettőt nézegettem. Emlékeim szerint akkoriban a class guide-okat még nem tette ki Dulfy az oldalára, de elnézést, ha tévednék. Így inkább a csak a fórumokat olvasgattam, meg igen, a noxxicc-ról próbáltam ellesni dolgokat (tudom, hogy sok a hiba ott, de legalább van). Az SWTOR fóruma nekem hol túl száraz, hol túl hosszú volt, sokszor azt se lehetett tudni, hogy melyik verzióra vonatkozik az adott információ. S sok dolgot ott sem találtam meg (pl. companion gearhez segítség).
A hiányzó skillekhez: a v3 élesítése után nálam négy skill/ability került le a quick barról, az említett kettőn (riposte, crippling throw) kívül a dispatch és a cyclone slash is hiányzott. Hiába tanultam újra mindent, amit lehetett, ez a kettő nem szerepelt az abilities panelen, így nálam ezek is hiányoztak. Most már vannak, vissza is tettem őket, nem is értem a dolgot :( De a lényeg: így értettem a hiányzó 3-4 skillt. A ripostot valóban ritkán használtam, de a crippling throw-t és a dispatch-et gyakran (mindig :), így elég érzékenyen érintett a hiányuk. Szerencsére a dispatch előkerült :)
Nincs még új kiegem, egy ideig biztos nem is lesz (nem azért, mert nem tetszene), így új skillek nekem nincsenek, azaz egyelőre nekem még negatív a mérleg a v3 indulása után. ;)
De azért köszönöm még egyszer :) -
Gepo #53043 Klasszokhoz leírásokat találni fogsz a dulfy.net weboldalon, folyamatosan jönnek ki a leírások 3.0-ra frissítve (sentinel watchman dispciplinre még nem jött ki, de hamarosan lesz az is). Mondjuk aki tud angolul az szerintem leírások nélkül is tudni fog mindent a karijához csak végig kell olvasni az aktív, passzív, utility skilleket (aki nem tud angolol az a leírásokat sem fogja tudni elolvasni, mivel jó magyar leírásokról nem tudok).
Szóval azzal kapcsolatban, hogy 2.X-hez nem volt normális/érthető leírás, fogalmazzunk úgy, hogy volt csak Te nem találtál :) (dulfy-n vannak/voltak 2.X-hez leírások minden klassz összes ágához).
Pluszban lehet még találni segítséget az swtor.com hivatalos fórumán is, csak keresgélni kell egy kicsit.
Boldog Új Évet Mindenkinek! -
Gepo #53042 Ha a karid watchman akkor az gondolom jedi sentinel akar lenni, amivel watchman ágon játszottál :). Nekem is senti a main karim annyi különbséggel, hogy én mindhárom ágon játszottam/játszom és mindhárom jobb lett. A watchmanhez bejött egy harmadik dot, ezzel megnehezítve a rotát (amivel szerintem nem annyira unalmas), mivel figyleni kell, hogy mindhárom dot a lehető legtöbbet fenn legyen a mobon/bosson. Plusz lvl 59-en kapsz egy passzív skillt, amivel a Merciless és Juyo form kétszer olyan gyorsan épül fel, ami tök jó.
KETTŐ darab skill szünt meg a sentinél, az egyik az kb. csak pvp-re volt (Crippling Throw) a másik is csak amolyan filler volt ha sok a focusod (Riposte), de lvl 60on amúgy sem lehetett volna nagyon használni, mert a rotája miatt nincs felesleges focus (3 dot, mercilesh slash cd-re, master strike, stb). Mindezek alapján nem értem, mikor azt írod, hogy fontos 3-4 skillt elvettek...pedig csak kettőt vettek el és csak az egyik volt fontos, de az is csak pvpben (és csak combat ágon).
A discipline rendszer szerintem jobb mint ami volt és aki a szabadság hiányára hivatkozik az nem játszott túl sokat. A fás rendszerben sem volt szabadság, meg volt adva mikre kell tenni pontot a különböző ágakon, hogy a maxot ki tudd hozni a karidból. Sőt az új rendszerben több a szabaság a felhasználható utility pontok miatt, mivel azokat sokszor kell cserélgetni, attól függően milyen bosst kell kínyirni.
Szóval összefoglalva a kieg (nekem) megérte az árát, a két új bolygó és insták jók, ahogy a karik se lettek rosszabbak,sőt... (van minden advanced classom mielőtt valaki belekötne).
Utoljára szerkesztette: Gepo, 2014.12.31. 12:51:45 -
Gudott #53041 Boldog Új Évet!
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.12.31. 10:11:03 -
gunji #53040 Köszi. Hát sajnálom, hogy csak ez van. De hát ez van :) illetve :(
Tavalyról van még negyvenvalahány dobozom, azt beosztom majd.
A jedim meg watchman, így eléggé megvan kötve a keze.
A többi karaktert meg sem mertem még nézni :(
-
Negritis #53039 én csak azt sajnálom hogy az infiltr assa elvesztette a single target előnyét a serenityvel szemben így már kicsit mintha lábon lőnéd magad csata előtt, ettől függetlenül mivel imádom maradok rajta :D raideken eddig nem volt panasz úgyhogy nem vészes
csak a rotája brutál -
Gudott #53038 Pedig sokan dicsérik most hogy a slow releasing medpack már nem csak a healer ág sajátja lett, bár már Ruffian-nak hívják a dirty fighting ágat és a Black market equipment. így növel a SLM crit%-át is, ami nem rossz, pluszban elég könnyű DoT-okat pakolgatni a Blaster volley-val. -
Negritis #53037 dulfyn már vent van a guardian full guide és az 2 assa dps
azok alapján lehet azért agyalgatni + sorci/sage dps guide-kt fent vannak -
Plata #53036 A Scoundrel is vacakabb lett szerintem,Dirty Fighting talentra volt neki rakva és nagyon jó móka volt,az egyik legélvezetesebb volt,most az elmegy és a vacak közt van a kari. -
Gudott #53035 Nar Shaddán a Promedaan környékén ( Nagy Hutt szobor) (ill kisebb mértékben Dromung Kaas-on/Kaas City rész/ és Coruscant /Senate Plaza/) vannak ezek a gift droidok, őket is lehet hógolyóval dobálni és van esély hogy un. Overheated gift droidként spawnonlnak újra, na ilyenkor nem támadni kell őket, hanem hógolyóval dobálni, lehetőleg minél többen és a dobozkén kivül van esély hogy decor-t is kapsz vagy akár egyszerre a kettőt, egy droid kb 4-7 percig "él" ezalatt akár 8-10 dekor és parcel is ishet vagy akár több a random függvényében, az a lényeg hogy társaságban érdemes csinálni, mert ilyenkor a debuff felülíródik és nagyobb eséllyel jársz sikerrel. 1 ill 100 doboz farmolása után jár egy egy legacy title is ( az elsőt nem tudom a 100 után azt hiszem The Special Snowflake a title) a decor 4 féle holotree amit te választhatsz darabonként 50-50 a max legacynként, vagyis összesen 200.
Bár még van idő, mindenki vegye ki az ingyenes 3. évfordulós ajándékokat a fleet-en (tűzijáték, holotérkép egyéb decor)
Ilum-on nincs Gree event jelenleg, 30.-ától lehet jön a Rakghoul event újra.
Nem tudom konkrétan melyik jedi a 4 AC közül és milyen role, de az utility pontokkal tudsz variálni egy kicsit.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.12.27. 12:00:54 -
gunji #53034 Üdv!
Először is boldog karácsonyt mindenkinek!
Jó ideje már abbahagytam a játékot, de úgy terveztem, hogy az ünnepek táján visszanézek az új kieg és a Life Day Event miatt. Ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni.
Nézegettem a Life Day Eventet, s nem találtam mást, minthogy dobáljuk egymást és az npc-ket hógolyókkal és talán esik egy-egy doboz, amiből ha elég összegyűlik, akkor vehetünk pár szobadíszt. A dobálás önmagában jópofa, tavaly is volt, de akkor Ilumon volt más is, amivel el lehetett tölteni az időt. Most idén Ilum - ha jól nézem - nincs. Van még esetleg valami más is, amit nem találtam meg, vagy csak a dobálás, mert az egy kicsit soványka? :(
Az új kieget egyelőre kihagynám, jelenleg nem feltétlenül költenék erre 5200 forintot, csak ha sikerül előfizetni megint és megbarátkozni ezzel az új disciplines rendszerrel. De ahhoz kéne valami guide. A jedimmel nézegettem, de egyelőre nagy csalódás. Normális/érthető leírások híján a v2 alatt is saját kútfő alapján harcoltam, de ebből most kiesik 3-4 megszüntetett skill, amik fontos építőkövei voltak a harcmodoromnak. Sajnos most ki kell találni valami újat, úgy érzek, mintha egy új játékot kezdtem volna, csak épp lvl55-ön. :( Lehet, h inkább megvárom a következő patchet a togrutákkal, s kezdek egy új karaktert.
Azt viszont örömmel tapasztaltam, hogy sok helyen gyorsult a játék. Ezt mindenképpen pozitívumként értékelem. -
Plata #53033 Mi a szösz,Nar Shaddán olyan jó decor esik?
Enyhén zavaró mikor 2-3 másodperc is eltelik mire a karim használja valamelyik képességét.Hozzávágom a csöppet sem jóindulatú ismeretlen egyénhez a gránátom,erre nem történik semmi.Az a jó hogy Treek a társam,így nagy gond nincs. -
Negritis #53032 tapasztalat szerint corelia-makeb ami leggázosabb -
Gudott #53031 Nar Shaddán mindenki hógolyózik és decor-t farmol, ne csodálkozz ha ott a legrosszabb a helyzet. -
Gudott #53030 November eleje óta kezdődött a lag gond, ahogy a 12x xp miatt kezdetek egyre többen visszajönni, a SoR csak dobott ezen még egy kicsit, bár annyira nem vészes, de még mindig zavaró, viszont hógolyózásban és napi küldetések teljesítésében nem zavar :D