Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Már úgy értve kettőt,hogy kaptam egyet Treek-el meg egyet a táskámba,de ugyanazt ami rajta van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.06. 11:01:11
Ami a pref-sub-f2p opciokat illeti, a 7 napos sub trial jol hangzik, de vajon ra tudja venni az embert arra, hogy maradjon is sub? Mert kvazi mindent elerhet ugyanugy, mint prefkent a het nap alatt, csak unlock es limit nelkul. Ujat nem fog latni, csak korlatok omlanak le. Ennyi eleg lenne ahhoz, hogy maradjon is elofizeto az illeto?
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Ezt azért így nem jelenteném ki, a RNG-től függ, viszont a végeredményben tényleg nem lehet olyan nagy eltérés a két megközelítés között.
Egyébként meg ott a pont, itt vitázgathatunk róla elméletben, de huzamosabb ideig ki is kéne próbálni és még akkor is egyén-függő, hogy kinek melyik jön be jobban. Mindenesetre hajrá, akármelyiket is választod! <#vigyor>#vigyor>
Végül is a gyakorlatban fog eldőlni a dolog
A Rebuke az tény, hogy segít a túlélésben, viszont mivel csak 1,5 másodpercenként veri vissza a sebzést, így az a +4 másodperc alatt legszerencsésebb esetben is max. 2 bejövő sebzés 20%-át nyeli el. Itt megint egyéni döntés, hogy megéri-e ez neked, de mint írtam én az alatta lévő sorból 3 pontot áttennék az offhand dmg boostolására, mert az elég sokat tud számítani, emiatt ez a +4 mp. Rebuke sajnos már nem elérhető.
Persze lehet valaki tud jobb megoldást is, mint amit én írtam. 😊
Ettől függetlenül szerintem ebből a játékból sok minden hiányzik, néhány a teljesség igénye nélkül:
- egy normális engine egy elvárható normális futásteljesítményhez (ne mondja senki, hogy az akadás és ugrálás a lassú gépem/videokártyám, esetleg a hdd fragmentálódása miatt van, hiszen nem mindig csinálja),
- rendszeres endgame frissítés, figyelembe véve a játékostársadalom igényeit (lásd pl új játszható fajok),
- normális, mindenki számára elérhető support, a szükséges sebességű bugfix-szel együtt,
- játékosbarátibb előfizetési rendszer (pl. cartel marketban CC-ért vásárolható egy/két/pár napos sub lehetőség).
Még annyit, hogy szerintem nem igaz, hogy az az f2p/pref, aki eddig nem fizetett elő, az nem is akar, lásd a fórumban a rengeteg panaszt a bugos előfizetői rendszerről, ami így is eljut hozzájuk, pedig csak az előfizusok tudnak hozzászólni. Így a fórumban megjelenő mennyiség a jéghegy csúcsa lehet.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Akkor viszont talán érdemes lenne egy dps társsal menni és gyorsan leölni a mobokat. Nekem Scoundler healerem volt és szerettem, egyrészt a stealth miatt ki tudtam hagyni a felesleges trash mobokat másrészt a 2 hosszú cc-je miatt, igaz akkor még nem volt sem az emegency medpack sem az XS flyby szénné nerfelve.
Mivel kapni fogsz classic commokat szép lassan ki tudod venni majd alvl50-es set bonusos felszerelést a fleeten a vendortól.
Amúgy neked nem scoundler healered van?
Vagy mehetsz csapatban, úgy tényleg elég hamar megvan.
Ha pénz kell akkor GTN-en kereskedni ( pl companion giftek néha jól mennek) és/vagy slicing és vadászni a pályán elszort széfekre/terminálokra lvl 50-en már 1,5-4k credit is kijöhet egy egy ilyenből.
archetiz:
még nincs sentinelem, egy guardian tank-om van/volt, sentinel/marauderem nem volt viszont sokan feleslegesnek érzik a Merciless Slash-t
mivel csak a 75% Cautreize reset az értelme, de azt adja a slash is igaz 45% viszont 2x annyi centeinget generál. a Jedi enfocer -> burning focus csere jogosnak tűnik ( a rebuke kiterjesztett időtartalma fogott meg igazán, ha véletlenül leketyeg az kicsit gond, mivel fontos a sentinel túléséhez, vagy rosszul tudom?.
Néhány apróbb módosítás:
A Jedi Enforcer-re szerintem felesleges pontot rakni, mert a Rebuke nem képvisel annyira nagy dmg-t, az inkább menjen a Burning Focusra és a Swift Slash 1 pontját tenném a Merciless Slash-re, mert alig szükséges ennél a buildnél használni a Slash-t (gyakorlatilag csak akkor jön jól, ha minden egyéb cd-n van).
A Recompense-nek sincs igazán értelme, a Riposte-ot inkább a Guardian tank használja, helyette inkább legyen egy Weakening Wounds.
Viszonylag jelentős sebzés növekedést érhetsz el a Dual Wield Mastery-vel, a Swelling Winds 2 pontját, és még 1-et az Insight-ról inkább átpakolnék arra.
Összességében valami ilyesmi: http://www.torhead.com/skill-calc#501bIbRrRrfsMzZhGZM.3
Esetleg még a Force Fade 2 pontjával játszadozhatsz, hogy hova rakod, az már nem jelent sokat (mindenképp az 1. ágra kell, hogy a végén kijöjjön a Merciless Slash).
Hangsúlyoznám, hogy ez csak az én véleményem és egy ideje nem játszom aktívan Sentinel-lel, ha meg igen, akkor is már több, mint fél éve Combat-et használok, úgyhogy az esetleges hibákért elnézést kérek!
Te hogyan csinalnad, hogyan venned ra a f2p/pref jatekosokat, hogy havonta fizessenek 3500 penzt, ha a mostani megannyi korlatozas ellenere sem fizetnek, hanem grindelnek es unlockolnak a havidij tobbszoroseert? Ne felejtsd el, hogy ha valami akcioval atcsabitod a prefet a sub "oldalra", ahogy javaslod, akkor onnantol az atcsabult jatekos b*szhatja, hiszen vege a kedvezmenyeknek, mert onnantol o mar sub, es ugyebar szerinted nem a suboknak kell adni a kedvezmenyt, extrat hanem a prefeknek... 😊 Komolyan, mit adnal az egyszeri prefnek, hogy onnantol sokaig sub legyen? Mert gondolom ez a cel, ezert kell oket "atcsabitani".
szerk: kicsit szórakoztam a skill calculatorral, erről a kiosztásról mi a vélemény?
link
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.10.04. 20:26:56
S azért tegyük hozzá, hogy a strongoldon is halasztottak legalább egyszer, így nem lennék meglepve, ha most is ez lenne a háttérben.
A gonoszkodást félretéve: a halasztás szvsz nem volt jó ötlet, ha közben valami tényleg történt, akkor legalább egy-két screenshootot azért ki lehetett volna adni, s akkor az embernek nem lenne olyan érzése, hogy valami baj van a projekttel.
Nem kötekedésként, de általában nem a programozás szokott sokáig tartani, hanem inkább a "művészi" munkálatok (környezet/textúrák, stb. elkészítése). Másrészt ELVILEG (bár őket ismerve ki tudja) a kieg. maga nem késik, csak az infókat hozzák nyilvánosságra később.
Az egész halasztás mögött szvsz a kieg leprogramozásának késlekedése állhat. Direkt nem bugfixet írtam, mert az itt nincs. Aztán csodálkoznak, hogy egyre kevesebb a játékos.
Tharan Cedrax: őt kb csak arra az egy küldetésre használtam amikor műszáj volt, mivel healer híbrid a sage-em, most kezdtem el növelni giftekkel a pontokat nála.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.10.03. 22:11:26
Consularnak van Tharan Cedrax companion,szerintem mókás fickó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.03. 22:04:59
1M credit, (ha megvan a 40-es legacy) +700CC
más: a Consular nekem hihetetlen pozitív csalódás, ezt már írtam, egészen egyben van a sztori, tetszenek hogy vannak a companionok történetében utalások másokra ( Qyzen-Mako Iresso-Jorgen) Az egyetlen ami zavar, de az nagyon: Nadia már legalább 3 bolygó óta a hajómon dekkol és még mindig nem tudom használni, pedig melle dps-sel jobban lehetne haladni, annyira nem vagyok rászorulva Qyzen tankolására. Na mindegy, azt hittem ezt csak a smugglerral játszották el.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.10.03. 21:56:26
(link)
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.10.03. 21:35:50
Azt gondoltam hogy 1-es szinttől nem jöhet velem.
Még kérdeznék valamit,van már egy híler ződbőrű scoundrelem,asszem miralian vagy miraluka,ezeket mindig keverem.
De még akkor kipróbálnám a scoundrelt nem hílerként is.Mi a véleményetek a scoundrel másik két ágáról?
Farmoláshoz talán majd használom a jedi shadow-t.
Elsőnek meg kell venni
1: ha megvan legacy level 40 akkor a Cartel Bazaar-ban lévő droidtól lehet megvenni a "szerződést" amivel eléred ( 1M credit)
2: CC-ért is meg lehet venni (ezt nem tudom konkrétan mennyi)
Ha egy karakterrel megvan, akkor a többi karakter 300e creditért megveheti magának a legacy panelen keresztül (de előtte aktiválni kell treek-et az első karakternek)
illetve 1200CC az össze karakter (jövőbeni is) megkapja
Nyilván nem 1-es szinttől van veled, hanem ha jól rémlik 10-es szinttől
Farmolás: szerintem stealth-es karakter a legideálisabb, ki tuood kerülni a felesleges trash-t
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.10.03. 21:07:29
Hogy rakod be a collectionsba?Vagy magától bekerül?Ilyen spéci cuccom még nem volt ,így nem tudom hogy működik-e.
Most jut eszembe Collectionsban vannak ruhák,de azt másik karival nem tudom kivenni,max GTN-ről.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.03. 18:03:34
Tomb of Freedon Nadd
Neten megtaláltam a cicát.katt
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.03. 14:50:30
Huh, a petet én sem láttam, de jól néz ki így tigriscsíkokkal 😄
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.10.03. 14:22:57
Steam kép szóval nem az igazi,print screen valamiért nem megy Sw Tor-al.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Néha szokott morgós kedvében is lenni,olykor harap vagy vicsorog,és morog.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.03. 13:47:06
Ha megveszem Treek companiont,akkor azt megkapja az összes karim vagy csak egy?
Ma reggel is megnéztem Cd Galaxis honlapját,de csak a fő oldalt,azt hittem kiírják ha van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.03. 13:00:43