Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem szintezéshez ideálisak a Thorne relickek, nem kell light/dark hozzá, növeli a HP-dat és a társad hatékonyságát ( Hp/sebzés/heal)
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.10.29. 16:48:31
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Tegnap kismilliószor elmondtuk a general chaten, hogy van egy speeder, ami közvetlenül az alagút lejáratához vissz, de mindig volt aki a bioware-t szidta, hogy hogyan lehet egy lvl25+ eventet agy 50-es zónába tenni. No Comment
A másik, hogy tegnap csináltam datacronokat Corellián, mivel sikerült befejezni a Comsular-t és generalon ill guild chaten mondtam, hogy szívesen segítek. Nos abból a kb 40 emberből min a fele adott valamit cserébe (credit, tárgyak, stb) pedig nem kértek és kellemesen meglepődtem. szóval tényleg van ilyen is olyan is a játékosok között.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mintha olyan sűrűn lenne....
Amúgy meg miért baj, ha van? Nem kötelező csinálni.
Simán csinláhatnák, hogy folyamatosan menjen valamelyik event a jelenlegi 3 közül, idővel persze jöhetnének be újabbak is.
Tomb of Freedon Nadd
Ezt annó az orosz tanárnőm is felfogta.<#buck>#buck>
Mivel hogy orosz volt az orosz tanárnőm.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.28. 07:53:23
Neked is csak azt tudom javasolni. Probáld a gazdasági és a politikai dolgokat elkülöníteni. :) És ne ülj fel annak ha az amik vagy az eu Vikit támadja ilyenekkel. Nagyon egyszerűen el tudom intézni a logikádat :) Ennyi erővel a Finn miniszterelnök meg Tarkin kormányzó ? :) Mivel ők is az oroszokkal építik az új erőművüket. :) Esetleg MErkel? Meg a palotapincsi? Németo. első számú gazdasági partnere volt Oroszországnak mostanáig. :) Ez most változni fog és már meg is sínylette a német növekedés. Sajnos úgy néz ki Vikinek meg a Finn miniszterelnöknek van a legtöbb sütije ebbe a galaxtikus európai köztársaságban :)
A köztársaság szétesőben, a szakadár csapatok nagyban ostromolják a határvidéket, mikor is Darth Vladimir megtalálja új tanítványát. Az ekkor még Jedi oldalon küzdő Viktor Skywalker, mesterével Obi-Wan Barroso-val az oldalán próbálja a sötét erőket visszaszorítani. Viktor Skywalker nem hallgat mesterei, Barack Windu mester és Yoda Merkel mester intő szavaira, miszerint a Sithek pénzelik a Paksi erőmű halálcsillaggá fejlesztését. Így kénytelen a sötét nagyúr, Darth Vladimir tanítványává lenni, mint Darth Orbán....
A valósággal egybeeső bármilyen nemű hasonlóság csak a véletlen szülemény. Az esetleges ferdítések, csak is a sztori megtartása érdekében történtek
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Makebbel meg egy kerdes. Nem remlik, hogy ennyire szorakozott volna velem anno fortuna istennoje, de az mar nevetseges, hogy az osszes trash loot ami esik, az direkt olyan statokkal rendelkezett, amelyek kvazi semmire sem jok, de meg a compok kozul is csak kevesnek. Eleinte pechre gondoltam, de van egy pont, amikro mar tobb ez, mint pech. Vagy csak en vagyok megint ennyire szerencses? Nem szamit annyira persze, van jobb gear mar, csak feltunt a dolog amikor adogattam el a sok lootolt zold/kek szajret, es nem tudom, direkt e vagy sem.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.10.25. 15:18:38
Amúgy úgy néz ki, hogy megpörgetik a kiegészítők ütemezését, a SoR a Shadow Realm miatt csúszott kb 9 hónapot, most már félig meddig elismerik. Az új Disciplines rendszer miatt nem kell annyit balanszolni, az új képességek egy már létezőt helyettesítenek a rotációban, stb
Ja és a Shroud üdvözöl mindenkit:
Hivatalosan nem sok új hír van, ami van az meg Datamine által, azzal meg egyelőre nem akarom a kedélyeket borzolni.
Ja még valami, ha esetleg valaki itt az sg-n üzenetet küld, az tegye meg hogy beírjam hogy küldött üzenetet, véletlenül vettem csak észre hogy van 3 db több mint 2 hetes üzenetem....
Szerintem jó a gear boost, mehetett volna végig :). Nekem nem kihívás kellett, hanem az n. alt felhúzása. Sőt, még az lett volna az igazi, ha automatikusan megismeri az ember az összes taxiállomást. Túl sokat kellett kutyagolni :).
Ha visszajon kesobb a 12x XP majd valami unlock vagy cartel cucc formaban, akkor remelem enelkul a gear boost nelkul. Ertem en, hogy lassa az uj jatekos is a kontentet, de azert na, legyen kis kihivas is...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.10.25. 10:21:34
Mondjuk relatíve olyanom is sűrűn van, hogy ha bizonyos szögben forgatom egyes helyeken a kamerát, akkor az űr (vagy egyéb környezet) villan be egy ideig.

Probald meg az originen is a modositast, ne csak a swtor.com-n, hatha ott gyorsabb.
A segítségeteket szeretném kérni, nem volt még hasonló problémám soha.
A játék indulásakor megvettem a pre-order-el a játékot, és játszottam is vele egy ideig. Kb 50-es szintig vittem. Majd eltelt kb 2 év, gondoltam újra kezdem, de már nem voltam biztos a jelszavamban, így igényeltem egy másikat, de nem jön azóta sem jelszó módosító. Gondolom az accom feltörték valahogyan. Az lenne a kérdésem van-e erre megoldás? Az aktiváló kódokkal vissza tudom igényelni az accot? Szóban nem tudok kommunikálni angolul, és csak francia valamint angol nyelvű supportot találtam. Mail-t pedig egyáltalán nem. Valami ötlete valakinek? Mail címem [email protected]
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.10.15. 15:47:21
5500Ft a 2 hónapos kód, de erre még rájön kb 300Ft költség, szóval ez igy kb. 5800Ft lesz, akár Paypallal, akár bankkártyával fizet valaki.
De még igy is ez a legjobb ár eddig. A kódot aktiváltam, rendben működik.
\"If in doubt, flat out!\"
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.10.14. 12:54:35
Előreláthatólag szombaton lesz összefoglaló, addig talán jön még valami új hír. Köv. keddtől újra Bounty Contract week és F2P nek is indul a Strongholdos móka.
Dulfy ír néhány dolgot a 3.0-ban érkező starfighter módosításokról. Röviden annyi, hogy nem terveznek benne sem új pályát, sem új hajó típusokat, de sokkal nagyobb lesz a kapott requisition.
Strafighter változások
Utoljára szerkesztette: oz, 2014.10.09. 17:03:44
Nalam belekerult minden karakter, minden alapanyaga, ugy, hogy csak maximum 2 stacket (2x99) tartottam meg mindenbol - nos 4 tab nekem nem lett eleg, ma vettem meg az otodiket, hogy legyen helyem :) Viszont, egyelore barmelyik karakter, barmelyik oldalrol instant tud gyartani, nincs hiany semmibol sem, nem kell oda-vissza logolni, levelezni, fejben tartani, hogy kinek mi es mennyi van, stb. (itt ugye nincs bagnon addon...) Max a craft segedanyagokat kell potolgatni, mert gyorsan fogynak (flux vagymi meg ilyenek).
Kovetkezo tabon is gondolkozok, oda meg menne a boe eladasra vagy altoknak, ismerosoknek felajanlott ertekesebb cuccok, receptek, missziok, stb. Az ember hamar megszokja a "jot", es aztan rajon, hogy hipp-hopp elment egy rakas millio credit, vagy 3000-4000 CC csak a legacy bank bovitesere :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.10.09. 00:32:13