Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

S arról lehet tudni valamit, hogy a basic commendation 2000-es emelt korlátja meddig lesz érvényben? Próbáltam keresgélni, de sajna nem találtam rá infót 😞

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Athletic  Bilbo
én egyedül simán összegyűjtöttem mind a 4 fát kb 20 perc alatt.

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Szerintem abból nem eshet ha az npc dob meg téged.

The Old Republic Hungary ----- swtor.hu

Köszi 😊 Olvastam róla, de mondjuk nem is szoktam ilyesmikben szerencsés lenni. Valakitől kaptam pár holofát, ezúton is köszönöm neki <#worship>, úgyhogy az elég.
Ha a Life Day Leveler npc megdob engem, abból eshet valami (bármi, akár doboz is)?

egyedül próbálkozva nem is fog esni, felül kell írni más játékosnak a te hógolyó-buffodat, minimum két embernek kell csinálni a "farmolást" ja és csak overheated droidtól jöhet a holofa, sima gift droidtól csak parcel, de mindél több sima droidot dobsz meg hógolyóval annál nagyobb az esély hogy oberheated gift droidként bukkan fel .

Egyébként csapatban elég jól esik, nekem van lassan 300 parcelem és 160 holofám
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.01.03. 16:29:39

A droidoknál csak az a négyféle holofa esik? Mert akkor nem strapálom magam 😞
Kétszer bepróbálkoztam Coruscanton, de még doboz se nagyon esett náluk, nemhogy ilyen plusz holofa. Dehát valahogy csak kijön az a 30% <#nemtudom>

A Life Day Bundléban levő cuccok közül pár érdekelne, dehát GTN-en nem lehet kapni semmit, Csak egy bundle pack volt 5 millióért, meg egy wampa pet kettőért <#guluszem1> Vicces <#nevetes2>

Csatlakoznék én is a jókívánságokhoz: boldog, Star Wars MMO-ban tartalmasan eltöltött időben gazdag új évet kívánok!
Köszönöm a tanácsokat, s a segítséget.

Igen, ez a karakter egy jedi sentinel (jedi knight -> sentinel -> watchman) volt v3 előtt, most is az lett. Azért írtam csak watchmant, mert azt gondoltam, hogy ez eléggé meghatároz mindent a karakterrel kapcsolatban 😊.
Az elmúlt nyolc-tíz hónapban nem nagyon játszottam, előtte komolyabban, bár nem voltam akkor se egy hard core játékos (ezzel a jedimmel is csak 47 napnál járok). A leírásokhoz a tippeket köszönöm, tudok ezek létezéséről, aktívabb koromban mindkettőt nézegettem. Emlékeim szerint akkoriban a class guide-okat még nem tette ki Dulfy az oldalára, de elnézést, ha tévednék. Így inkább a csak a fórumokat olvasgattam, meg igen, a noxxicc-ról próbáltam ellesni dolgokat (tudom, hogy sok a hiba ott, de legalább van). Az SWTOR fóruma nekem hol túl száraz, hol túl hosszú volt, sokszor azt se lehetett tudni, hogy melyik verzióra vonatkozik az adott információ. S sok dolgot ott sem találtam meg (pl. companion gearhez segítség).
A hiányzó skillekhez: a v3 élesítése után nálam négy skill/ability került le a quick barról, az említett kettőn (riposte, crippling throw) kívül a dispatch és a cyclone slash is hiányzott. Hiába tanultam újra mindent, amit lehetett, ez a kettő nem szerepelt az abilities panelen, így nálam ezek is hiányoztak. Most már vannak, vissza is tettem őket, nem is értem a dolgot 😞 De a lényeg: így értettem a hiányzó 3-4 skillt. A ripostot valóban ritkán használtam, de a crippling throw-t és a dispatch-et gyakran (mindig 😊, így elég érzékenyen érintett a hiányuk. Szerencsére a dispatch előkerült 😊
Nincs még új kiegem, egy ideig biztos nem is lesz (nem azért, mert nem tetszene), így új skillek nekem nincsenek, azaz egyelőre nekem még negatív a mérleg a v3 indulása után. 😉

De azért köszönöm még egyszer 😊

Klasszokhoz leírásokat találni fogsz a dulfy.net weboldalon, folyamatosan jönnek ki a leírások 3.0-ra frissítve (sentinel watchman dispciplinre még nem jött ki, de hamarosan lesz az is). Mondjuk aki tud angolul az szerintem leírások nélkül is tudni fog mindent a karijához csak végig kell olvasni az aktív, passzív, utility skilleket (aki nem tud angolol az a leírásokat sem fogja tudni elolvasni, mivel jó magyar leírásokról nem tudok).
Szóval azzal kapcsolatban, hogy 2.X-hez nem volt normális/érthető leírás, fogalmazzunk úgy, hogy volt csak Te nem találtál 😊 (dulfy-n vannak/voltak 2.X-hez leírások minden klassz összes ágához).
Pluszban lehet még találni segítséget az swtor.com hivatalos fórumán is, csak keresgélni kell egy kicsit.

Boldog Új Évet Mindenkinek!
Ha a karid watchman akkor az gondolom jedi sentinel akar lenni, amivel watchman ágon játszottál 😊. Nekem is senti a main karim annyi különbséggel, hogy én mindhárom ágon játszottam/játszom és mindhárom jobb lett. A watchmanhez bejött egy harmadik dot, ezzel megnehezítve a rotát (amivel szerintem nem annyira unalmas), mivel figyleni kell, hogy mindhárom dot a lehető legtöbbet fenn legyen a mobon/bosson. Plusz lvl 59-en kapsz egy passzív skillt, amivel a Merciless és Juyo form kétszer olyan gyorsan épül fel, ami tök jó.
KETTŐ darab skill szünt meg a sentinél, az egyik az kb. csak pvp-re volt (Crippling Throw) a másik is csak amolyan filler volt ha sok a focusod (Riposte), de lvl 60on amúgy sem lehetett volna nagyon használni, mert a rotája miatt nincs felesleges focus (3 dot, mercilesh slash cd-re, master strike, stb). Mindezek alapján nem értem, mikor azt írod, hogy fontos 3-4 skillt elvettek...pedig csak kettőt vettek el és csak az egyik volt fontos, de az is csak pvpben (és csak combat ágon).
A discipline rendszer szerintem jobb mint ami volt és aki a szabadság hiányára hivatkozik az nem játszott túl sokat. A fás rendszerben sem volt szabadság, meg volt adva mikre kell tenni pontot a különböző ágakon, hogy a maxot ki tudd hozni a karidból. Sőt az új rendszerben több a szabaság a felhasználható utility pontok miatt, mivel azokat sokszor kell cserélgetni, attól függően milyen bosst kell kínyirni.
Szóval összefoglalva a kieg (nekem) megérte az árát, a két új bolygó és insták jók, ahogy a karik se lettek rosszabbak,sőt... (van minden advanced classom mielőtt valaki belekötne).
Utoljára szerkesztette: Gepo, 2014.12.31. 12:51:45
Boldog Új Évet!
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.12.31. 10:11:03

Köszi. Hát sajnálom, hogy csak ez van. De hát ez van 😊 illetve 😞
Tavalyról van még negyvenvalahány dobozom, azt beosztom majd.
A jedim meg watchman, így eléggé megvan kötve a keze.

A többi karaktert meg sem mertem még nézni 😞

én csak azt sajnálom hogy az infiltr assa elvesztette a single target előnyét a serenityvel szemben így már kicsit mintha lábon lőnéd magad csata előtt, ettől függetlenül mivel imádom maradok rajta 😄 raideken eddig nem volt panasz úgyhogy nem vészes
csak a rotája brutál

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Pedig sokan dicsérik most hogy a slow releasing medpack már nem csak a healer ág sajátja lett, bár már Ruffian-nak hívják a dirty fighting ágat és a Black market equipment. így növel a SLM crit%-át is, ami nem rossz, pluszban elég könnyű DoT-okat pakolgatni a Blaster volley-val.

dulfyn már vent van a guardian full guide és az 2 assa dps
azok alapján lehet azért agyalgatni + sorci/sage dps guide-kt fent vannak

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

A Scoundrel is vacakabb lett szerintem,Dirty Fighting talentra volt neki rakva és nagyon jó móka volt,az egyik legélvezetesebb volt,most az elmegy és a vacak közt van a kari.

Nar Shaddán a Promedaan környékén ( Nagy Hutt szobor) (ill kisebb mértékben Dromung Kaas-on/Kaas City rész/ és Coruscant /Senate Plaza/) vannak ezek a gift droidok, őket is lehet hógolyóval dobálni és van esély hogy un. Overheated gift droidként spawnonlnak újra, na ilyenkor nem támadni kell őket, hanem hógolyóval dobálni, lehetőleg minél többen és a dobozkén kivül van esély hogy decor-t is kapsz vagy akár egyszerre a kettőt, egy droid kb 4-7 percig "él" ezalatt akár 8-10 dekor és parcel is ishet vagy akár több a random függvényében, az a lényeg hogy társaságban érdemes csinálni, mert ilyenkor a debuff felülíródik és nagyobb eséllyel jársz sikerrel. 1 ill 100 doboz farmolása után jár egy egy legacy title is ( az elsőt nem tudom a 100 után azt hiszem The Special Snowflake a title) a decor 4 féle holotree amit te választhatsz darabonként 50-50 a max legacynként, vagyis összesen 200.
Bár még van idő, mindenki vegye ki az ingyenes 3. évfordulós ajándékokat a fleet-en (tűzijáték, holotérkép egyéb decor)

Ilum-on nincs Gree event jelenleg, 30.-ától lehet jön a Rakghoul event újra.
Nem tudom konkrétan melyik jedi a 4 AC közül és milyen role, de az utility pontokkal tudsz variálni egy kicsit.

Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.12.27. 12:00:54

Üdv!

Először is boldog karácsonyt mindenkinek!

Jó ideje már abbahagytam a játékot, de úgy terveztem, hogy az ünnepek táján visszanézek az új kieg és a Life Day Event miatt. Ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni.
Nézegettem a Life Day Eventet, s nem találtam mást, minthogy dobáljuk egymást és az npc-ket hógolyókkal és talán esik egy-egy doboz, amiből ha elég összegyűlik, akkor vehetünk pár szobadíszt. A dobálás önmagában jópofa, tavaly is volt, de akkor Ilumon volt más is, amivel el lehetett tölteni az időt. Most idén Ilum - ha jól nézem - nincs. Van még esetleg valami más is, amit nem találtam meg, vagy csak a dobálás, mert az egy kicsit soványka? 😞
Az új kieget egyelőre kihagynám, jelenleg nem feltétlenül költenék erre 5200 forintot, csak ha sikerül előfizetni megint és megbarátkozni ezzel az új disciplines rendszerrel. De ahhoz kéne valami guide. A jedimmel nézegettem, de egyelőre nagy csalódás. Normális/érthető leírások híján a v2 alatt is saját kútfő alapján harcoltam, de ebből most kiesik 3-4 megszüntetett skill, amik fontos építőkövei voltak a harcmodoromnak. Sajnos most ki kell találni valami újat, úgy érzek, mintha egy új játékot kezdtem volna, csak épp lvl55-ön. 😞 Lehet, h inkább megvárom a következő patchet a togrutákkal, s kezdek egy új karaktert.
Azt viszont örömmel tapasztaltam, hogy sok helyen gyorsult a játék. Ezt mindenképpen pozitívumként értékelem.

Mi a szösz,Nar Shaddán olyan jó decor esik?
Enyhén zavaró mikor 2-3 másodperc is eltelik mire a karim használja valamelyik képességét.Hozzávágom a csöppet sem jóindulatú ismeretlen egyénhez a gránátom,erre nem történik semmi.Az a jó hogy Treek a társam,így nagy gond nincs.

tapasztalat szerint corelia-makeb ami leggázosabb

Nar Shaddán mindenki hógolyózik és decor-t farmol, ne csodálkozz ha ott a legrosszabb a helyzet.

November eleje óta kezdődött a lag gond, ahogy a 12x xp miatt kezdetek egyre többen visszajönni, a SoR csak dobott ezen még egy kicsit, bár annyira nem vészes, de még mindig zavaró, viszont hógolyózásban és napi küldetések teljesítésében nem zavar 😄

Nektek vannak lagok játékban?
Mentem tactikai FP-t nem volt semmi gond,a flottánál sem,de elmentem nar shaddára küldetéseket tolni,erre csúnya lagok.Közben szintet léptem,elmentem trainerhez és ingyen tanította meg az új dolgokat.

Van ilyen e-mail cím, csak szeretik titokban tartani: [email protected]
Csak akkor segítenek, ha előfizető vagy és néha elég sok időbe (rossz esetben akár 2-3 hétbe is) beletelik mire az emailre válaszolnak.
Ha gmail akkor írd át googlemail.com-ra (tudom nevetségesnek tűnik, de sokaknak segített)
Ha van rá lehetőséged, később állíts be egy security key-t (android/ios) azzal nem lesz gond és havi +100 cartel coin is üti a markod.

Sziasztok!

Két napja nem tudok se a játékba, se az accountba belépni, mert one time passwordot akar. Eddig ezzel nem volt semmi baj, de most nem küldi az emilt. Többször több módon leellenőriztem az emil fiókomat és nem nálam van a hiba. Mi a rákot lehet csinálni? Sehol nincs semmilyen e-mail cím megadva csak néhány telefonszám, ahol pár ezer forintért munkaidőben talán beszélni is lehet valakivel, amit azért kicsit durvának tartok úgy, hogy rendszeresen fizetek a játékért...

Help!

Előre is köszönöm!

dulfy decep assa

én infiltr shadowval nem érzek ilyet, de Tank Shadow ismerőseim panaszkodnak
guardiannel nem éreztem ilyet amúgy, de az tény hogy az 50-55s mobok nagyobbat csapnak

Helló! Valaki már találkozott azzal a jelenséggel hogy patch óta jobban sebződik. Én speciel deception assassin vagyok, de a Juggernautos haverom is így érzi.

A másik: Akinek van tapasztalata assassin-al, mire érdemesebb gyúrni modificationben powerre vagy critre?

PiszkosFred
Egy ido mulva elkepzelheto, hogy megkapod ingyen, ha az adott idoszakban sub vagy (lasd a Hutt kieget). De, jelenleg meg kell venned, tul friss meg ahhoz az egesz.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sziasztok!

Ha sub vagyok, az kevés a lvl 60-hoz? Meg kell külön vennem a Revan kieget? Én azt hittem, hogy egy idő múlva mindenkinek elérhető lesz a lvl 60... pláne, ha rendszeresen fizetek a játékért.
revan kieg asszem 4k azt meg kell venni a 60hoz
előfizu sztem csak a "pénz" miatt számít preferred elviselhető

N1ggA
Hali!
2 és fél éve (tehát kb. fél évvel a megjelenés után) óta nem játszottam, akkor azért hagytam abba, mert kb. mindenki lelépett és ez elvette a kedvem.
Kb. mennyi idő lehet visszarázódni, mennyi minden változott (elolvashatnám 2 év cikkét, de hátha van valami rövidebb)
Mennyire érdemes előfizetni f2p helyett?
Kb. mennyit kéne rákölteni? (kiegészítők stb.)
Játszanak sokan még, vagy már megint? Karaktereim a tomb of freedon nadd-on voltak asszem.
Köszi a válaszokat

Spread De Love!

tegyük hozzá hogy azzal hogy f2p lett nem nehéz kihúzni eddig
DE én is imádom és sikeresebbnek tartom mint mások

És szerinted hozzájuk eljut ez az információ? 😄

patch notes

A Life Day 2015. január 6-án délután egykor fog véget érni, addi látogassuk meg The Master of Ceremonies vendort a lfeet-en és ha már arra jérunk ne hagyjuk ki Anniversary Personnel-t sem.

Ozzyehh
Mindenkinek üzenem aki annó azt mondta, hogy 1 évet se fog kihúzni a játék, hogy haha 😄
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.12.16. 15:05:28

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Sziasztok!

Makeben az 54-es karakterem az egyik küldetés után, ahol 15.000 kreditet és 71.000 xp-t kellett volna kapnom, ott 15.000 xp-t és 0 kreditet kaptam. Viszont, amikor elértem az 55-ös szintet, akkor egyszerre megkaptam az összes rested xp-t (kb. 300.000 xp-t). Ez szokásos, vagy csak jól jártam?
PiszkosFred
Milyen errort? Nem csinaltal egy screent rola? (az ero nagyon ellened dolgozik 😄)

Csináltam pay pal accot,a pay pal a pénzt levette kiegért,de a kieget nem kaptam meg,swtor.com-on valami errort írt ki.
<#nyes>

Pucold le a géped, valamit összeszedtél. Ha kész, utána válts passt és nyugi lesz.

Nem,soha.

Skacok, másokat is folyamatosan ostromol az SWTOR a password resettel?
Állandóan kapom az emaileket hogy password resetet/user név emlékeztetőt kértem, majd beesik egy másik mail is hogy a password sikeresen megváltoztatva - miközben én az égadta egy világon semmit nem csináltam. Nem is játszottam a játékkal, csak egyszer próbáltam ki 5 perc erejéig.

Azóta hetente-kéthetente esenek be a password változtatós mailek.... mintha vki lopni próálná az accot....

Na akkor ha lesz kis nyugi,meg is próbálom.
Nektek is vacakol a fórum?Hiába nyomom be a style off gombot,ha újra betöltöm a fórumot akkor úgyis az új stílus jön be,csak a számok és a gombok maradnak a régi stílusban.

PiszkosFred
Persze, arrol utalsz a paypalos szamladra, amirol akarsz. Ha nincs bankkartyad, akkor bemegy a bankba es keszpenzzel, ha van erre alkalmas bankkartyad, akkor belepsz a bankod webes feluleten es onnan toltod fel a paypalos accountot. Utobbi esetben gyorsabb, par ora, nem par nap az atfutasi ido. Mindket esetben van tranzakcios dij, banktol fuggo a merteke, kiveve, ha az unicreditbe megy, mert ott ingyenes - ok a paypal magyar banki szolgaltatoi, partnerei, mittomenmijei.

Ezt e bank fiókkal nem lehet megoldani?Úgy emlékszem ott is van pénz át utalás,épp ma néztem meg e bankon az egyenlegem.

PiszkosFred
Csinalj mar konyorgom egy paypal accountot (2 perc a reg), menj be utana egy helyi bankba, utalj at a paypalos szamladra mondjuk 10e HUF osszeget (banktol fuggoen 2-3 nap alatt ater) keszpenzes befizeteskent (ertsd: odaadod a csajnak a penzt meg a szamlaszamot, majd o megoldja, ha szepen kered meg a formanyomtatvanyt is kitolti neked), es kesz is. A vilag legegyszerubb folyamata, sot, lassan tobb helyen lehet fizetni ppvel mint sima kartyaval, akar hazai shopokban is.

Jah közben rájöttem,én basztam el,rossz a kártyám.Én többet nem pöcsölök vele,és új kártyát sem fogok igényelni az fix,inkább feladom.

Milyen kártya?
Utoljára szerkesztette: Pacho, 2014.12.08. 11:14:32

Tomb of Freedon Nadd

Meg akartam venni revan kieget bankkártyával,de nem engedi,folyton azzal jön hogy rossz a bankkártya szám.
Tele a hócipőm,se sms-el se bankkártyával nem jön össze.